دوستان پارس آنلاین هنوز هم قیمتهاش رو کم نکرده ؟؟؟
از یه نفر شندیم که گفته به زودی قراره قیمت ها رو تا نصف کاهش بدن.
Printable View
دوستان پارس آنلاین هنوز هم قیمتهاش رو کم نکرده ؟؟؟
از یه نفر شندیم که گفته به زودی قراره قیمت ها رو تا نصف کاهش بدن.
نقل قول:
اره میشه
حتی فکر کنم حجمت رو هم میتونی انتقال بدی به یه نفر دیگه
من پارس دارم ،ماله اندیشه رو تست نکردم
ولی مشکلی نیست
اره یه کار هایی کردننقل قول:
من چند روز پیش تمدید کردم
هنوز تو سایت نزدن و مجبور شدم برم شرکت و اونجا حضوری تمدید کنم
الان برات لیست قیمت جدید رو اسکن میکنم
لیست قیمت جدید پارس آنلاین
کد:http://www.atings.com/uploads/1257494408.jpg
مصرف ماهیانه رو مشخص نکردن ؟نقل قول:
EP2-6C مظورشون 6 گیگه؟
بعد این فقط ماله رشته ؟
ممنوننقل قول:
یعنی الان صرفا در رشت این قیمتها هستش ؟ بعد قیمت 64 چند شده ؟
آره، من EP1-3C رو گرفتم که سه گیگهنقل قول:
اره دیگهنقل قول:
یه قیمت هایی هم تو سایت پارس هست اونجا رو یه نگاه بنداز
نقل قول:
کسی نیست یه حالی به ما بده؟
من شب ها دانلود میکنم ولی از حجمم کم میشه
شاید پارس آنلاین جدیدا دانلود رایگان رو حذف کرده... یا همه سرویس هاشون این امکان رو ندارهنقل قول:
خیلی قیمت ها خوب شده !
دمشون گرم
:38::38:اینو فراموش نکن که اگه اندیشه قیمتاشو پایین نمی اورد پارس آنلاینم تا 30 سال دیگه قیمتاشو تغییر نمیداد پس به فکر مشتریاش نبوده فقط به خاطر رقابت و ترس از اندیشه اینکارو کرده اگه اینکارم نمی کرد باید کاسه کوزشو جمع می کرد می رفت :38::38::38::38::38::38::38::38::38:نقل قول:
به نظر سرعت پارس خیلی کم شده حالا نمی دونم برای این چند روزه یا نه افتضاح شده برای دوستان چه جوری هست ؟
سلام.
دوستان سریع دست به کار بشین و یه توضیح کامل از پارس آملاین رو در بیارین؟
من شنبه می خوام برم پارس، فرم جمع آوری بگیرم !!!
لطفا سریع راهنمایی کنین
بچه ها من رودسر هستم و الان نماینده اندیشه رفته مسافرت از طرفی اندیشه مستقیم برام شارژ نمیکنه میگن فقط از طریق نماینده کسی هست که 1گیگ بتونه بهم انتقال بده من بهش پول بدم خودم از اندیشه شارژ کنه؟
الان یکی پیام خصوصی زد گفت اندیشه بعد از اتمام شارژ سرویسو قطع نمیکنه درست گفته بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی میتونم بیشتر استفاده کنم موقع تمدید که 21 ابان هست پولش رو بدم؟
می تونی با کارت از طربق عابر بانک به حسابشون پول بریزی یا به صورت آنلاین شارژ کنی.نقل قول:
اینم سایتشون که حساباشون رو نوشته:
کد:http://crm.askiran.com
عزیز فقط کسانیکه رشت هستند شناسه مشتری دارن و میتونن وارد این کنترل پنل بشن ما که رودسر هستیم فقط میتنونیم با این کنترل پنل وارد بشیم که امکان شارژ توش نیست فقط برای مونیتور مصرفهنقل قول:
کد:http://accounting.askiran.com
من که چیزی از قیمت های جدید پارس سر در نیاوردم. 4 روز وقت دارم که به اندیشه کوچ کنم یا اینکه تو پارس بمونم
اندیشه ما فوق العادست.درضمن ما اندیشه ای ها دوست داریم شما همون جا بمونید چون هرچی کمتر باشیم بهتره.هاهاهاهاهاهاهانقل قول:
اره راست میگی. ولی می تونی بری سایت crm یک شناسه ثبت کنی و بعد ازشون بخوای کنترل پورتتو بزارن تو شناسه خودت. اونوقت می تونی خودت کارای تمدید یا تغییر سرعتتو انجام بدی.نقل قول:
اقا دمت گرم من رفتم تو سایت ثبت نام کردم الان شناسه مشتری بهم داد با پسورد حالا یه راهنمایی کن چطور سرویسمو توش بزارم اخه توش نوشته شما هنوز درخواست ای ی اس ال ندادیدنقل قول:
نقل قول:
زمانی که شما نمیدونستی اینترنت چیه بنده مشتری اندیشه بودم.بنابراین نفرمایید ما!
اینم که الان تو پارسم هزار و یک دلیل داره که بارها گفتم.اگر هم بیام اندیشه و راضیم نکرد بر میگردم.
9سال پیش زمانی که شما داشتی شیر میخوردی من تهران با پارس انلاین تو اینترنت وب گردی میکردم پس شما نیا و چرند نگو واسه مننقل قول:
من بالاخره کشف کردم
ساعت 2 تا 6 صبح فقط دانلود رایگانه و اپلود ولی همچنان پولیه
فکر کنم همتون میدونستین و من تازه فهمیدم :)
راستی قیمت های جدید پارس چه شکلیه
کم کرد بالاخره یا نه
در ضمن در اخر یه چیز دیگه به هیچ وجه کوچ نکنید چه به اندیشه چه به پارس
چون این سرعت ها موقتیه و نهایتا تا یکی دو ماه دیگه این طوریه
نمیارزه دوباره پول مودم بدید غیر از اینکه همین مودم رو قبول کنند هر 2 شرکت
نقل قول:
دوست من دانلود همچنان رایگانه ولی اپلود پولیه
اگه از تورنت دانلود میکنی باید این مشکل رو داشته باشی که اونم زیاد نیست
نهایتا به ازای 700.800 مگ دانلود شاید 50 مگ اپلود بشه
نقل قول:
یعنی چی
لعنت به این پارس انلاین
یعنی سرویس EP1-20 رو حذف کردن
من الان یه ساله این سرویس رو دارم
حیوون ها اومدن بیشترین حجم دانلود رو زدن فقط 12 گیگ!!!!
البته اگه من درست حدس زده باشم
به هر حال اگه این راست باشه ر..ی..دم به پارس انلاین
جالبه تو خود سایت تو قسمت شهرستان ها هنوز این سرویس موجوده
شما مطمئیننی این راسته که 20 گیگ رو حذف کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اندیشه سبر خزر که 1 تا 6 هم دانلود و هم آپلود رایگانه... پارس وی هم باید همینطوری باشه.
در ضمن اگه این لیست قیمت جدید راست باشه خیلی گرون کردن کجا ارزون شده
من 20 گیگ میگرفتم 40 هزار تومن.یعنی هر گیگ 2 تومن
حالا 5 گیگ شده 20 هزارتومن .یعنی هر گیگ شده 4 هزار تومن دقیقا 2 برابر
یا 3 گیگ 14 هزارتومن که بازم هر گیگ شده 4000 تومن تقریبا
به عبارتی پارس انلاین رسما قیمت هاش رو 2 برابر کرد
حالا کی میگه کم شده تا من بهش بفهمونم دنیا دست کیه
فکر کردن با دسته خر ها طرفند
اون از پارسال که بدون محدودیت رو اول حذف کردند و بعد یهو از 30 تومن شدش 60 تومن اینم از امسال که 20 گیگ رو حذف کردند.به هر حال یکی لطف کنه لیست قیمت های اندیشه رو بزاره
این جوری باشه بریم همون اندیشه بهتره که
لعنت به این سیاست گ.هی پارس انلاین
به این شماره مرکزی تهران هم که زنگ میزنم بخش فروش شهرستان هاش تعطیله.اعصابم خورد شده واقعا از اینکه قیمت رو 2 برابر کردند بعد بعضی ساده لوح ها میان میگن قیمت ها کم شده
واقعا دارم شاخ در میارم .یعنی کسی نفهمیده بود تا حالا که قیمت رو گرون کردند نه ارزون!!!!!!!!!!:41:
تعرفه های اندیشه تو سایت هست
کد:http://crm.askiran.com
نقل قول:
اینترنت پرسرعت ADSL - 128kbps با ترافیک نامحدود در 1 ماه 400000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 256kbps با ترافیک 20 گیگابایت در ماه 449000 ريال
الان این تعرفه های اندیشه سبز هستش؟
اگه باشه این 2تعرفه بالایی که انتخاب کردم خیلی خوبه.درضمن اندیشه یک ساعت دیگه دانلود رایگانش از پارس بیشتره
اگه اندیشه برنامه ای نداشته باشه برای افزایش قیمت که بیایم اندیشه و پارس رو ت.ف کنیم تو صورت کلاه بردارشون
فقط چند سوال مهم؟
هزینه مودم تو اندیشه چنده
الان سرعت دانلود اندیشه چنده
برای پارس بالای 120.130 کیلوبایته
قبل از این افزایش سرعت هم که حدود 25.30 کیلوبایت بود
کسی که اندیشه استفاده میکنه یه لطفی کنه بگه چه الان سرعت چنده و چه مثلا 2 ماه پیش که سرعت ها بالا نرفته بود
در ضمن فقط خواهشا کسی که 128 استفاده کرده بگه
اندیشه قطعی هاش چه شکلیه.پارس انلاین تو این 1 سال و نیمی که استفاده کردم شاید قطعی هاش به 3 روز هم نرسیده باشه
و اما یه مورد خیلی مهم تر
وضعیت V..p..n با اندیشه چه شکلیه.منظورم اون وی پی .ان خودشون نیست ها بلکه وی.پی.انی که باهاش قیلطر رو دور میزنند و ایپیمون عوض میشه
کسی استفاده کرده؟
در اخر یه چیزی.نیایم اندیشه و یهو اندیشه هم به تقلید از پارس انلاین قیمت هاش رو زیاد و حجم دانلود رو کم کنه.اخه پارس دیوونست که چنین کاری کرده نکنه 2 شرکت با هم ساخت و پاخت کرده باشند.کسی خبر نداره از سیاست های اندیشه حداقل تو 2 ماه اینده؟
ایشالله ما هم دیگه بیایم جز اندیشه ای ها اگه واقعا این پارس انلاین قیمت رو این طوری زیاد کرده
نقل قول:
-قيمت مودم هاي ADSL باپورت USB وEthernet 380000 ريال مي باشد (طبق نوشته سایتشون) هزینه راه اندازی هم نمیگیرن
-من96 دارم ولی سرعت من الان 120 ، 130 KB/s هستش .... (فعلا) قبلا هم سرعت عادی بود ... (12 ، 13 KB/s)
- v.p.n هم استفاده کردم ، مشکلی نداشت.
- درمورد قیمت ها هم که باید بگم چندین ماه قبل کاهش 20% تعرفه های ADSL تصویب شده بود که فقط تو تهران اجرا شد! و تازه اینجا شد... (فیمت اینترنت افزایش پیدا نمیکنه .. همیشه کاهش پیدا میکنه..)
فعلا که پارس انلاین افزایش پیدا کرده !!!نقل قول:
- درمورد قیمت ها هم که باید بگم چندین ماه قبل کاهش 20% تعرفه های ADSL تصویب شده بود که فقط تو تهران اجرا شد! و تازه اینجا شد... (فیمت اینترنت افزایش پیدا نمیکنه .. همیشه کاهش پیدا میکنه..)
میدونین چی کار میکنن قیمت به ظاهر کم میشه اما در عوض حجم دانلود رو هم کم میکنند که در کل افزایش پیدا میکنه
تو پست های بالا توضیح دادم که با قیمت های جدید رسما هر گیگ دانلود قیمتش شده 2 برابر
نقل قول:
دقیقا همون زمان هم من با اندیشه بودم.حالا شدیم بی طرف جناب ( اندیشه ما!)
نقل قول:
اینطور که ظاهرا پارس ترافیک رو کاهش داده خیلی بده. و من 256 با ترافیک 20 اندیشه رو انتخاب میکنم.فقط دوستان کسی اطلاع نداره اندیشه مودم وایرلس هم داره یا نه؟
خود اندیشه رو نمیدونم مودم وایرلس میده یا نه ، ولی میشه خودتون مودم TP-link wireless خریداری کنید و از اندیشه سرویس بگیرین(برای این که اطمینان پیدا کنید باهاشون تماس بگیرید)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [من 128 با 5 گیگ ماهانه دارم ماهی 18900 پول می دم:11:اینترنت پرسرعت ADSL - 128kbps با ترافیک نامحدود در 1 ماه 400000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 256kbps با ترافیک 20 گیگابایت در ماه 449000 ريال
الان این تعرفه های اندیشه سبز هستش؟
اگه باشه این 2تعرفه بالایی که انتخاب کردم خیلی خوبه.درضمن اندیشه یک ساعت دیگه دانلود رایگانش از پارس بیشتره
اگه اندیشه برنامه ای نداشته باشه برای افزایش قیمت که بیایم اندیشه و پارس رو ت.ف کنیم تو صورت کلاه بردارشون
فقط چند سوال مهم؟
هزینه مودم تو اندیشه چنده
الان سرعت دانلود اندیشه چنده
برای پارس بالای 120.130 کیلوبایته
قبل از این افزایش سرعت هم که حدود 25.30 کیلوبایت بود
کسی که اندیشه استفاده میکنه یه لطفی کنه بگه چه الان سرعت چنده و چه مثلا 2 ماه پیش که سرعت ها بالا نرفته بود
در ضمن فقط خواهشا کسی که 128 استفاده کرده بگه
اندیشه قطعی هاش چه شکلیه.پارس انلاین تو این 1 سال و نیمی که استفاده کردم شاید قطعی هاش به 3 روز هم نرسیده باشه
و اما یه مورد خیلی مهم تر
وضعیت V..p..n با اندیشه چه شکلیه.منظورم اون وی پی .ان خودشون نیست ها بلکه وی.پی.انی که باهاش قیلطر رو دور میزنند و ایپیمون عوض میشه
کسی استفاده کرده؟
در اخر یه چیزی.نیایم اندیشه و یهو اندیشه هم به تقلید از پارس انلاین قیمت هاش رو زیاد و حجم دانلود رو کم کنه.اخه پارس دیوونست که چنین کاری کرده نکنه 2 شرکت با هم ساخت و پاخت کرده باشند.کسی خبر نداره از سیاست های اندیشه حداقل تو 2 ماه اینده؟
ایشالله ما هم دیگه بیایم جز اندیشه ای ها اگه واقعا این پارس انلاین قیمت رو این طوری زیاد کرده[/quote]
بابا چه قدر با کلاسیننقل قول:
نقل قول:
نقل قول:نوشته شده توسط SoheilExtreme
9سال پیش زمانی که شما داشتی شیر میخوردی من تهران با پارس انلاین تو اینترنت وب گردی میکردم پس شما نیا و چرند نگو واسه من
نقل قول:
دقیقا همون زمان هم من با اندیشه بودم.حالا شدیم بی طرف جناب ( اندیشه ما!)
ما 9 سال پیش تو نخ مودم و دیل اپ بودیم و شما ها ای دی اس ال داشتین
یادش به خیر کارت های اندیشه
از ساعت 11 شروع میکردم به کانکت شدن و ساعت 1 شب تازه کانکت میشدم و بعدنیم ساعت دیسی میشدم
یادش به خیر .چه قدر دغ میکردیم با این کارت های اندیشه و پارس وی و گیلان مارکت و البرز و .......
راستی 9 سال پیش اصلا ای دی اس ال بود تو ایران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
nدوست عزیز کسی نگفت 9سال پیش ما ADSL داشتیم.نقل قول:
نقل قول:
منم نگفتم adsl داشتم که.کلی خاطره با dial up اندیشه دارم.
ّرای بار دوم کسی از اندیشه نیست که بهش پول بدم یکم پهنای باند بهم انتقال بده؟