من که نتونستم آپ گرید کنم . فکر کنم سایت نوکیا داره بازی در میاره.
مسخره بازیشون به اوج خودش رسیده.
Printable View
من که نتونستم آپ گرید کنم . فکر کنم سایت نوکیا داره بازی در میاره.
مسخره بازیشون به اوج خودش رسیده.
سلام اين gps n81داره يا نه
تو رو خدا اگه داره بگيد چه جوريه؟
نداره . باید براش بخری که فعلا گرونه و ارزش نداره
نه دوست من Gps داخلی نداره باید اکسترنال بگیری که اونم قیمتش بالاس ..نقل قول:
.
اگه اینقدر Gps برات مهمه برو یه n78 بگیر چون فعلاً ارزونترین گوشی Gps دار هست ...
سلام دوستان یه مشکل واسم پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنین.راستش وقتی با بروزره خو گوشی یا اپرا میخوام فایلی دانلود کنم به غیر از اهنگای ام پی تری فایل های دیگرو دانلود نمیکنه و مینویسه not supported.حالا من چه طوری میتونم فایلهای دیگه مثل زیپ یا ام پی فور دانلود کنم؟برنامه ی خاصصی هست که بشه این کارو کرد؟mer330000
opera mini که هر فایلی رو دانلود میکرد.نقل قول:
بروزر خود گوشی هم zip رو ساپورت میکنه در شرایطی که نرم افزار zip خود گوشی رو نصب کرده باشی ( از توی download خود گوشی که الان نوکیا خدمات نمیده به ما) .
یک دانلودر برای گوشیت نصب کنی کارت راه میوفته. (الان تو بساط چیزی ندارم)
موفق باشی
خب n78 رو گذاشتم کنار تا بزودی ردش کنم بره
و الان همون n81 8gig قبلیم رو بیرون اوردم و دیگه عوض هم نخواهم کرد
سلام به دوستان خوب و عزیز:
من گوشیم قاطی کرده :
وقتی با وایرلس به اینترنت وصل میشم نوشته های اگر فارسی باشه بصورت مربع مربع دیده میشه و اگر انگلیسی باشه فونت آن بد است
البته این وشکل از وقتی پیش اومد که مستر ریست کردم
آیا با آپگرد کردن گوشی درست میشه ( فکر کنم درست شه چون احتمالا فایل های سیستمی دچار مشکل شدن چون سرعت هم پایین اومده
در ضمن گوشی من ان 81 مموری خور است مشخصات آن:
V 20.0.056
08-05-15
RM-223
nokia n81 (02.01)
لطفا بطور کامل راهنمایی کنید (مثلا نگید : از سایت نوکیا دانلود کن) لینک را بدید راهمایی لازم هم بکنید. ممنون میشم
نقل قول:
شما اگه یه مقدار با دقت عنوان تاپیکهارو میخوندی متوجه میشدی ...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
سلام دوستان گاهی وقتی خود به خود 5 یا 6 بار دکمه تماس عمل میکنه باید خاموش روشن کنم یا قفل کنم بعد از 4 ثانیه درست میشه میخوام بدونم نرم افزاریه یا سخت افزاری؟ اخه اصلا ضربه بهش نخورده و در ضمن گاهی وقتا پیش میاد اینطور شه
فقط سریع جواب بدین ممنون میشم
با سلام
من امروز یهn81-8G کارکرده گرفتم 160 ولی قابش ترکیده به همین خاطر یه قاب گرفتم تا عوض کنم قابش هم از 8 بود تا 15 تومن به هر حال من الان نیاز به آموزش تعویض قاب گوشی دارم اگر دوستان خودشون قبلا از آموزشی استفاده کردن که مفید بوده اگر معرفی کنن ممنون میشم
با تشکر
برای عوض کردن قاب احتیاج به باز شدن پیچ هاش نیست.نقل قول:
پشتش که هیچی. میمونه روش.
برای باز کردن 2 تا صفحه کلید کافیه که ناخونت رو بندازی زیرشون و یه کوچولو فشار بدی. برای باز کردن قاب روی ال سی دی هم 2 تا پیچ زیر صفحه کلید موزیکش هست.
نقل قول:
دوستان مرسی مشکل نرم افزاری بود به خاطر برنامه منشی تلفن یکم قاطی کرده بود درست شد:31:
پیشنهاد میکنم ببرید یک شخص قابل اطمینان و با حوصله برات قابشو عوض کنه در ضمن این قابها 7 تومانی به درد نمیخوره حد اقل از این 20 تومانیا بگیر که کره ای هست نسیت به اونا خیلی بهتر هستند تو اون معمولی ها یکح طوری میشهنقل قول:
با سلام
با تشکر از تمامی دوستان
من منظورم کل قاب بود نه کاور های قابها
در کل کار آنچنان سختی نیست فقط در سه جا با مشکل مواجه شدم
1 - باز کردن پیچها که چون آچار 6 پر نداشتم دو تا پیچ اولی رو که با زحمت باز کردم دیگه بیخیال شدم و رفتم آچار 6 پر خریدم و به راحتی پیچها رو باز کردم
2- باز کردن دو پیچ ریز پشت کشو گوشی که هیچ آچاری بهش نمیخورد با کلی زحمت باز کردم
3- در آوردن led از روی قاب اصلی و چسبوندن روی قاب
قاب هم مثلا کره ای بود و طرف روی قیمت تعداد بهم داد و گرنه باید 15 پیاده میشدم و قاب اصلی هم که وجود خارجی نداره . در کل قاب به خوبی جفت شد به جز کی پدش که اصلا خوب جفت نشده و با اون مشکل پیدا کردم .
با تشکر
گوشیم کلید سبزش لمسی شده، یعنی دست رو روش بکشی چند بار میخوره ، به نظره شما قابش رو عوض کنم یا بازش کنم ببینم چه مرضی گرفته؟
گوشی خوبی بود . . .
مال منم همینطور شده بود خود به خود درست شد .....نقل قول:
مال من که خیلی کارش شد وخودش درست شد ولی این یکی موند.
مثلا کلید قرمز رو میزدم ، سه تا کلید پایین و چپ و سبز میخورد. ( البته با زمین شاخ به شاخ تصادف کرد که اینطور شد ولی خود به خود درست شد)
به نظرت بازش کنم ،درست میشه یا خرابتر ؟
دقیقا همین مشکل رو داشتم فکر کنم به خاطر اینه که عرق بدن رفته زیر دکمه هاش یک جای گرم بزار درست میشه بازش نکننقل قول:
ها!!
1 ماهه که خشک نشده؟ خیلی میخوام پرتش کنم زمین ولی دوسش دارم ، مخصوصا دوربینه 2ش رو .
امیدوارم درست بشه.
سلام
دوربين گوشيم كار نمي كنه يعني وقتي ميخام ازش استفاده كنم پيغام ميده گوشي رو خاموش كنم
بعد از ريست كردن تا 2دقيقه درسته باز قاط ميزنه
ممنون
فکر کنم با آپ گرید یا فلش ( با box) کارت راه بیوفتهنقل قول:
فلش ( با box) کارت !!!!
اي كه گفتي يعني چه؟
با كد فلشش كردم ولي دست نشد
باید بدی بایرون با استفاده از باکس برات فلش کنن ...
کارت= کار تو .
با باکس بده برات فلش کنن
سلام دوستان
درحال حاضر قیمت ان81 بدون گارانتی چقدره ؟
بسیار تشکرمندم:40:
تشریف ببرید تاپیک قیمتها .....
n81c بین 250 تا 260نقل قول:
n81 8gig بین 280 تا 300
سلام دوستان
با N81 وقتي مي خوام بلوتوث دريافت كنم وقتي تعداد دريافت شده ها از 7-8 تا بيشتر ميشه يه ارور ميده ميگه:
not enough memory to perform operation. Dlete some data first.
و اين در حاليه كه همين الان 4.1 گيگ فضاي خالي روي مس مموري درام.
نمي دونم چيكارش كنم.:37:
دوست من چون وقتی کسی برات بلوتوث میفرسته میره توی اینباکس میشینه برای همین اگه اینباکس sms هاتو روی فون مموری گذاشته باشی خوب ارور فضا میده ....
.
پس برو محل دریافت sms هاتو ار فون مموری به مموری کارت تغییر بده ..
نه دوست عزيز يادم رفت بگم كه محل دريافت sms ها تو مس مموريه.نقل قول:
گوشی خوبیه. منم یکیشو دارم. جون میده واسه آهنگ گوش کردن.
موزیک پلیر معرکست ولی یه مدت که گذشت و رنگ گوشه هاش رفت. کلید هایی مثل سبزو قرمزش ،با لمس کردن عمل کرد، اسلایدش لق شد، در باطریش خط خطی شد ، اون موقع نظرت رو بگو.نقل قول:
ولی با این همه من راضیم از گوشیم.البته مال من هنوز اسلایدش لق نشده.
در مورد رنگه دورش مال من یکمی رفته ولی اون مشکل کلید سبز و قرمز رو من ندارم و اسلایدش هم لق نمیزنهنقل قول:
قبل از اینکه من بخرم داداشم هم داشت مال اون فقط رنگه دورش رفت دیگه هیچ مشکلی نداشت!! منم که خریدم دقیقا همینطوره
کلا این گوشی یک موزیک فون پر قدرته
گوشی عالی ای هست. اما n85 خیلی بهتر از اونه
سلام آقا من یک اطلاعاتی دربارهی این گوشی می خواستم می تونید بگید مثلا از چه برنامه هایی پشتیبانی می کند و سیستم عاملش چی هست و دوربینش چنده و کشویی بودنش خوبه یا نه سولاتم زیاده هر چی که می دونید بگید ممنون می شوم :46:
سیستم عامل:symbian s60 9.1 fp1نقل قول:
همه نرم افزاریم ساپورت می کنه
دوربین:2
کشوش هم بعد یه مدتی لق می شه
در کل n85 خیلی بهتره
S60v3 FP1 Symbian 9.2نقل قول:
symbian s60 9.1 fp1
سلام بچه ها من صفحه کلید گوشیم که n81 هست آب خورده و پر شده باید یک صفحه کلید براش بگیرم . البته منظورم برد صفحه کلید هست می خواستم قیمتش رو بدونم می شه بگید چنده من تهرانم
قیمتش رو م یخوام بدونم
بعد یک سوال این پاساژ علایدین باز هست برم
یک جا بگید برم قیمتش خوب باشه
می گم بچه ها صفحه کلیدم با مشکل برخورده و دکمه های پایین کار نمی کنه باید چی کار کنم
جاهای دیگه رفتم و تحقیقی کردم هر کی یک جوری حل کرده بود حالا من باید چی کار کنم
یک تعمیر کاری باحال و خوب نمی شناسید که کارش ردیف و درست باشه و نزنه یک جای گوشی رو داغون کنه
قیمتش رو بگید خودم درست می کنم مشکلی ندارم
فقط یک توضیحی کی نقشه ای هم بهم بگید ممنون می شوم