[quote=kopol_420;2977610]شايد پسورد دارهنقل قول:
پس الان که بالا نمياد مجبوريد سيستمو ريستارت کنيد؟
Printable View
[quote=kopol_420;2977610]شايد پسورد دارهنقل قول:
پس الان که بالا نمياد مجبوريد سيستمو ريستارت کنيد؟
سلام. تشکر از جوابتون.من هرچی گشتم گزینه tools در منو بار صفحات اکسپلورر ها رو پیدا نکردم.(برای نشان ندانش) این هم عکسش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سئوال دیگه هم داشتم:توی تنظیمات فایر وال چه کاری بکنم که یوزرها از هیچ سایتی دانلود نتونند؟تشکرنقل قول:
وقتی میخوام سیستم رو خاموش یا ریست کنم پنجره explorer.exe میاد ولی بعد چند ثانیه توی همون پنجره گیر میکنه و باید حتما end now بزنی تا بره . چه کار باید کرد تا خودش این کارو انجام بده
تو run تايپ کنيد :نقل قول:
gpedit.msc
مطابق تصوير به مسير مورد نظر بريد و تنظيمات مطابق تصوير زير باشد:
کد:http://i37.tinypic.com/330hbhh.jpg
يا برنامه اي در تسکبار در حال اجراست و يا در system trayنقل قول:
بخش اول سوالتون را متوجه نشدم تصوير هم با متن هماهنگ نيست تصوير مربوط به تنظيمات تسکبار هستنقل قول:
پاسخ سوال دوم طبق تصوير زير هستش فقط يه نکته رو بگم تو همون مسير gpedit.msc بخش internet explorer بايد گزينه اي که
که مربوط به عدم تغييرات internet option هستش را disable کنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دسکتاپم الکی رفرش میشه...؟؟؟؟؟
خوب مگه نباید خود ویندوز اونارو ببنده ؟نقل قول:
مشکلات رفرش بايد مربوط به عدم نصب کامل کارت گرافيک بشهنقل قول:
ببين ويندوز حال و هواي کاربرو داره وقتي مي بينه يه پنجره اي باز هست براي اين که اطلا عات از بين نره با نشان دادن کادر end nowنقل قول:
فرصت مي ده که مطالب خود را ذخيره کنيد
مشكل من اينه:
چه طوري ميتونم اون پس زمينه مشكي زير آيكون رو حذف كنم جوري كه شفاف بشه و چيزي زير نوشته نباشه؟؟؟
مرسي
سلامنقل قول:
روی Desktop کلیک راست ==>Arrange Icons By ==>تیک گزینه ==>Lock web Items On Desktop رو بردارید
موفق باشید
مرسي دوست من يكي از راهاش ايني بود كه شما گفتي ولي از اين راه درست نشد. يه جور ديگه درستش كردم :نقل قول:
بر روی My Computer کلیک راست کنید و گزینه Properties را انتخاب کنید در تب Advanced هم می توانید به تنظیمات ظاهر ویندوز دست رسی یابید. طبق سلیقه خود آن را معین و در اینجا هم می توانید رنگ پس زمینه آیکون های دسکتاپ را بردارید.
مرسي
باز هم سلام.میشه از طریق ویندوز(نه برنامه) کاربرهای دیگه رو مقدار دانلود رو تعریف کرد؟ یعنی مقدار دانلود یوزرهای هر کامپیوتر را محدود کنیم؟با برنامه هایی مختلفی این کار می شه ولی من می خوام از ویندوز این کار رو بکنم اگه بشه!تشکر
سلام
ببخشید می خواستم بدونم Windows CE.Net چه فرقی با بقیه نسخه های ویندوز داره؟
با تشکر:20:
ويندوز همچين نسخه اي نداره شايد يکي از سرويس هاي ويندوز باشدنقل قول:
نقل قول:
غير فعال کردن End Task:
regedit/HKEY_USERS\.DEFAULT/control panel/desktop
يک مقدار رشته اي EndTasks Auto بسازيد و مقدارش رو 1 قرار دهيد
سلام
ميخواستم بدونم اين صفحه آبي چيه اينقدر معروفه آخه تازگي ها واسه منم مياد موقعي كه دارم فوتبال بازي ميكنم يا چند تا كار با هم انجام ميدم . بعضي وقتها هم چند دقيقه با كامپيوتر كار نكردم يهو از هارد سرو صدا مياد و چراغش قرمز ميشه و دوباره درست ميشه ويندوزم عوض كردم ولي درست نشد . از دوستم پرسيدم ميگفت به احتمال زياد اگه رمتو بالا ببري درست بشه ؟ لطفا راهنمايي كنيد ممنونم
سلام دوست عزیز،نقل قول:
به میان آمدن اون صفحه آبی که میگید (Dumping Phisical Memory) ، عوامل زیادی میتونه داشته باشه. و به راحتی نمیشه گفت که اگه رم تون رو افزایش بدین، مشکل حل میشه.
مثلا اگه قبلا هنگام انجام دادن همون کارها، (مثل بازی) این مشکل، پیش نمیومد، به راحتی میشه گفت که رمتون (یا یکی از رم هاتون) مشکل پیدا کردن. یعنی با ارتقاء رم مشکل نمیشه؛ باید رم، تعویض بشه.
همچنین در سیستم هایی که Buss رم ها باهم فرق دارند، (مثلا یکی از رم ها 333، و دیگری 400 هست) بعد از مدتی کار کردن، این مشکل پیش میاد.
یه مورد بسیار مهم هم بگم که احتمال هم داره که مشکل از ویندوزتون باشه، و با تعویض ویندوز، مشکل حل بشه. (احتمال 20 درصد). (منظورم این بود که برنامه ای نصب کردین که با رم سازگار نیست)
پس از اینکه مطمئن شدید که از ویندوزتون نیست، به تعویض رمتون اقدام نمایید.
موفق باشید. :40:
امروز صبح که کامپیوترمو روشن کردم مدام این ارور میادش چیجوری بر طرفش کنم ؟
در Run این عبارت رو بنویسید. ChkDsk (به حروف بزرگ و کوچیک دقت کنید.)نقل قول:
در داخل صفحه سیاه هم یه سوال پرسیده میشه. Y رو بزنید و Enter کنید.
موفق باشید :40:
سلامنقل قول:
مجتبی ،اگر بتونی از صفحه آبی که میاد عکس بگیری یا کد ارور ؛ رو یاداشت کنی به راحتی میشه فهمید که مشکل
از کجاست
موفق باشید
اینجا رو ببین:نقل قول:
و نیز :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2933260&postcount=1293
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=262620
بخ سوال پرسیدن نمیرسه یه چی میاد درجا تا 100 میره و بعدش یه چی دیگه میادش اون یکم اروم تر تا 100 میره و بعد پنجره خود به خود بسته میشهنقل قول:
شما می تونید با نرم افزار tuneup این کار رو به خوبی انجام بدین گزینه های زیادی برای این کار دارهنقل قول:
سلام دوستان
نمیدونم اینجا جاشه یانه ولی من وقتی میخام درایوامو واز کنم با این پیغام مواجه میشم
باید چیکار کنم
خوب یعنی مشکلی وجود نداره دیگه. طبیعیهنقل قول:
سلام به همه دوستان
برا یکی از دوستام یه مشکل پیش اومده:
یه فایل ویدیویی رو هایدن کرد بعد وقتی از قسمت فولدر آپشن گزینه show hiden file and folder
رو میزنه فایل hiden شده رو نشون نمی ده؟
دوست عزيز سلام سيستمت ويروسه به *اورژانس سيستم هاي الوده *يه سر بزن ولي مي توني واسه باز كردن درايوت از اين شيوه استفاده ني (توي ادرس بارت اسم درايو رو با دو نقطه بنويس و اينتر بزن مثال :d )نقل قول:
خوب عزیزم بازم همون پیغام همش میاد ... مشکل از چی هستش؟نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین؟نقل قول:
سيستمت ويروسيهنقل قول:
الان اون پيام بازم مياد؟نقل قول:
تو گوگل سرچ کن دانلود tuneup اين برنامه بهتر به مشکلات درايو و هارد رسيدگي مي کند دکتر هارد ديسک هستش
نقل قول:
سلام
Microsoft برای حل مشکل راه زیر رو ارائه داده :
RESOLUTION
WARNING: When Chkdsk detects problems with the file system and attempts to repair the damage, data
loss can occur. Microsoft does not recommend running Chkdsk with the /f command-line switch unless you
have a full backup of your hard disk.
Attempt to repair the damaged file, folder or file system index using Chkdsk. To do so, follow these
steps:
1.Click Start, and then click Run.
2.In the Open box, type chkdsk /f <drive>:, where <drive> is the letter of the drive on which the damaged file, folder or file system index exists.
3.Click OK
موفق باشید
باز هم سلام.فقط می خواستم بگم که مارو هم فراموش نکنید.نقل قول:
سلام و هزاران سلام.نقل قول:
دوست عزیز، نه نمیشه. این کار فقط و فقط با برنامه امکان پذیر هست.
موفق باشید :11:
با سلام به دوستان عزیز
در قسمت Tools صفحه های ویندوز قسمت Folder Options پاک شده
از طریق پنجره ی Group Policy هم عمل کردم ولی فایده ای نداشت
حالا چه کاری کنم تا این قسمت بازگردد؟
لطفا کمک کنید
با تشکر
:40::40::40:
به رجیستری برید حالا ctrl+F را بگیرید و سرچ کنید nofolderoptions یه کم طول می کشه تا پیداش کنه وقتی پیداش کرد پاکش کنیدنقل قول:
همون روز پست شما رو خوندم همه روشها رو امتحان کردم اخر ديدم که با دانلود منيجر اين کار امکان پذير هستنقل قول:
آلوده به ویروس شدی در بخش مربوطه مطرح کننقل قول:
سلامنقل قول:
برای حل مشکل یه سر به اینجا بزن
موفق باشیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=79759