سلام تختهنقل قول:
بفرستش تا چکش کنم اگه بشه حتما کمک می کنیم انشاالله
عزاداری ها و طاعات و عبادات همه قبول درگاه احدیت انشاالله
موفق باشید:n16::n16::n16::n16::n16:
Printable View
سلام تختهنقل قول:
بفرستش تا چکش کنم اگه بشه حتما کمک می کنیم انشاالله
عزاداری ها و طاعات و عبادات همه قبول درگاه احدیت انشاالله
با سلام به همه دوستان
من میخوام واسه اداره یه فرم طراحی کنم. همه کاراش رو کردم با اکسس ولی یه مشکل دارم:
واسه رستوران اداره ، هر روز کسانی که غذا میخورن رو میخوایم ثبت کنیم بر اساس شماره پرسنلی و جلو صبحانه و نهار و شام براشون تیک بزنیم که بودن یا نبودن .مثلا اگه کسی روز شنبه صبحانه تیک خورد بصورت اتوماتیک قیمت و نوع غذا رو از یه جدول دیگه تو گزارش نشون بده یعنی در نهایت به این صورت که :
یعنی در گزارش آخری جلو صبحانه براش نوشته باشه بله و در ستون بعدی قیمت و نوع صبحانه هم بنویسه. ولی اگه نخورده چیزی اضافه نشه.
امیدوارم منظورم رو گرفته باشین. با تشکر
با سلام به همه دوستان
من میخوام واسه اداره یه فرم طراحی کنم. همه کاراش رو کردم با اکسس ولی یه مشکل دارم:
واسه رستوران اداره ، هر روز کسانی که غذا میخورن رو میخوایم ثبت کنیم بر اساس شماره پرسنلی و جلو صبحانه و نهار و شام براشون تیک بزنیم که بودن یا نبودن .مثلا اگه کسی روز شنبه صبحانه تیک خورد بصورت اتوماتیک قیمت و نوع غذا رو از یه جدول دیگه تو گزارش نشون بده یعنی در نهایت به این صورت که :
یعنی در گزارش آخری جلو صبحانه براش نوشته باشه بله و در ستون بعدی قیمت و نوع صبحانه هم بنویسه. ولی اگه نخورده چیزی اضافه نشه.
امیدوارم منظورم رو گرفته باشین. با تشکر
سلامنقل قول:
من حاظرم فایل رو برام بفرستی تکمیلش کنم و بفرستم
مرسی دوست خوب مننقل قول:
اینم فایل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این الان نمیدونم کامل هس یا نه. ما میخوایم یه برنامه غذایی رو تعریف کنیم که هر 6 ماه یه بار عوض میشه و تو اون برنامه غذایی مشخص کنیم که هر روز هفته چه غذاهایی هس و چه قیمتی داره و اگه واسه کارمندی یه روز یه وعده غذایی تیک بخوره قیمت و نوع غذا رو تو گزارش بصورت خودکار وارد کنه. و در کل میخوام گزارش نهایی این شکلی در بیاد:
سلام مجددنقل قول:
من درست متوجه نشدم
شما هدفتون اینه که مثل رستوران کارمند بیاد از لیست انتخاب کنه و انتخاب آزاد باشه
یا می خوای مثلا بگی روز 30 آبان صبحونه پنیر هست - ناهار مرغ هست - شام کباب - حالا هرکی اومد بخوره فقط جز لیست اون وعده و روز ثبت بشه؟
یا اینکه واقعا می خوای یه لیست بذاری مثلا بگی 30 آبان از بین 10 نوع ناهار فقط مرغ و کباب سرو میشه، حالا هرکی اومد اولن غیر از این دوتا انتخاب دیگه ای نداشته باشه، دوما اسمش برای اون وعده غذایی ثبت بشه
:n13::n13::n13::n13::n13:
سلامنقل قول:
نه ، همون دومی یعنی برنامه غذایی ثابته و فقط دو بار در طول سال عوض میشه. یعنی در هر روز فقط یه نوع غذا سرو میشه. اونم طبق برنامه و این برنامه رو مسئول رستوران باش کار میکنه و آمار رو میفرسته آخر ماه. اسامی نفرات و غذاها از قبل ثبت بشه و اگر شخص جدید هم هس همون لحظه ثبت بشه . اگه بشه واسه گزارش گیری تو تاریخ خاص هم کاری بکنین خیلی خوب میشه. مثلا از 11 آبان تا 25 آبان .
بازم ممنون
الوووووووووووو
دوست عزیز کجا رفتی . خیلی ضروری بود قضیه من. :n03::n27:
دوستان من نوع یه داده رو lookUpwizar گذاشتم که بلی یا خیر میگیره میخوام هروقت بلی رو انتخاب کردم بره از یه جدول دیگه قیمت رو اضافه کنه.
مثلا صبحانه خورده یا نه ؟ اگه بلی شد قیمت صبحانه رو از جدول غذا اضافه کنه به این جدول. باید چیکار کنم. تو رو خدا
سلام ببخشید گرفتار بودم البته کار شما هم یه کم وقت میخواست، به هر صورت تا اونجایی که برام امکان پذیر بود روش کار کردم، البته یک سری مشکلات زیرساختی داره که نیاز به کار خیلی بیشتری هستنقل قول:
دمت گرم دوست عزیز. چیز خیلی جالبی شده بود. فقط من چون اون گزارش نهایی رو مثل اون عکسه میخواستم نتونستم فایل شما رو ویرایش کنم. شما ماشاا.. خیلی حرفه ای هستین. من سر در نیاوردم چیکار کردین.نقل قول:
به هر حال ممنون.
سلام مجددنقل قول:
یعنی اگه عکسی که فرستادی رو برات گزارش بگیره حله؟
آیا میشه تو اکسس فرمی برای دریافت اطلاعات کاربران (مثل: نام و نام خانوادگی، تلفن، موبایل، ایمیل و ...) درست کرد که ورود بعضی فیلدها برای تکمیل فرایند پر کردن فرم الزامی باشه
و تا همه فیلد ها کامل نباشه (یا بعضی فیلدهای مشخص) اطلاعات فرم در دیتابیس وارد نشه و یه پیام اخطاری هم تو این ضمینه نشون داده بشه؟!
و بعضی فیلدها هم باید غیر تکراری باشند ( مثلا موبایل)
چطوری میشه اینکار رو کرد؟
کسی هست کمکم کنه؟
سلامنقل قول:
یه نمونه درست کردم فقط تنها مشکلی که داره پیغام هاش انگلیسی متعلق به خود اکسس هست اگه کارت رو راه ننداخت خبر بده اونو هم درستش کنیم
مرسی دوست عزیزنقل قول:
ای کاش راه حل رو هم بهم میگفتی
میشه یادم بدی که چطوری این فرم رو بسازم؟
مثلا چطوری کاری کردی که تا فرم تکمیل نشه ذخیره نشه؟
میدونی چطور میشه کاری کرد که پیغام های اخطار رو فارسی نشون بدم؟
سلام دوست خوب من،نقل قول:
اگه میخوای یه فیلدی مقدار تکراری نگیره باید اون رو کلید اصلی کنی.
و اگه بخوای حتما پر بشه و یه پیغامی هم نشون بده باید
requared ro yes bezari
و واسه پیغام در قسمت validation text متن دلخواهت رو بنویس مثلا لطفا شماره موبایل را وارد کنید.
اره دقیقا. دمت گرمنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
مشکلی در اکسس داشتم
فرض کنین یک جدول دارم که لیست همه ی استان های ایرانه
یک جدول هم لیست همه ی شهرها
یک جدول هم شامل مشخصات فردی که شامل فیلدهای نام و فامیل و نام استان و نام شهره
میخام اگه استان رو از یک lookup wizard انتخاب کردم، اسم شهرهای همون استان در فیلد نام شهر، فروریز بشه....
ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام به همه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل من اینه که نمی دونم چرا تو word افیس یکسری علامت ها ظاهر شده مثل یکسری کلمه که شبیه به q هست یا بین جمله هام نقطه گذاشته میشه می خوام بدونم چه دکمه ای باید زده بشه تا این مشکل حل بشه ممنون که جواب میدین !
در ضمن این هم لینکشه
سلامنقل قول:
تو ریبون ابزارها اگه درست نگاه کنی یه علامت دقیقا شبیه همین علامتی که تو متنت اومده قرار داره
اونو بزن تا بره
در ضمن اینجا جای پرسیدن سوالات ورد نیست
سلامنقل قول:
یه نمونه ساختم
خوب روش کار کن
نوع داده yes/no برای اینکار هست ولی با تیک زدن بله نمینویسه بلکه True درج میشه. اگر بله و خیر فارسی میخوای باید خودت به صورت دستی اینکارو بکنی در فیلد از نوع رشته
سلام.کسی از دوستان میتونه بهم بگه چطوری میتونم سیستم اندازه گیری رو تغییر بدم؟مثلا طول رو به mm تبدیل کنم.ممنون
سلام دوستان
من یه مشکل دارم و اون اینه که property sheet من غیرفعال شده یعنی وقتی روش کلیک میکنم لیست رو نمیاره
میشه راهنماییم کنید
ممنون مهرداد:n16:
سلام دوستان من به یه مشکلی تو اکسس برخوردم . برا حل این مشکل ممنون میشم کسی راهنمایی کنه .
میخوام برا دکمه ها ی فرم تو اکسس (Button) رویداد (On click) بنویسم ولی به محض انتخاب گزینه Code Builder با پیام خطای زیر مواجه میشم.
با سلام
اگر ممکنه من رو در اين زمينه راهنمايي کنيد:
ميخوام يک combo box در فرمم درست کنم که دو گزينه داشته باشه و با انتخاب هر گزينه و سپس زدن دکمه گزارش اون گزينه را نمايش بده.
امکان همچين کاري وجود داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يک سوال ديگه هم داشتم:
توي فرمم دو تا combo box دارم که يکي نام شرکت و يکي واحدهاست.
ميخوام وقتي که شرکت رو انتخاب ميکنم، combo box دوم فقط واحدهاي مربوط به همون شرکتي رو که انتخاب کردم نشون بده و واحدهاي همه شرکتها رو با هم نشون نده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند راه کار که توي سايتهاي مختلف بود رو انجام دادم، ولي وقتي انجامشون ميدم combo box دوم رو خالي نشون ميده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
ااين کارا رو انجام دادم ولي فقط توي جدول جواب ميده و توي فرم جواب نميده: شما 2 تا جدول درست می کنی :
جدول اول : کد شرکت ، نام شرکت
جدول دوم : کد شرکت ، نام واحد
در جدول اول کد شرکت کلید اصلی باید باشه .
سپس اطلاعات رو تو اونا ذخیره کنید مثل :
جدول شرکت : 1 و شرکت داده پردازان
جدول واحد : 1 ، واحد اداری - 1 ، واحد گزینش - 1 ، واحد مالی
ببینید ارتباط 1 به چند برقرار میشه بین جدول اول و دوم به ازای کد 1 در جدول شرکت چند گزینه در جدول واحد با کد 1 وجود داره سپس با یک دستور ساده جست و جو می تونید در کومبو باکس دوم نشون بدید
نقل قول:
نوشته شده توسط GR_mahdi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام مجدد
یعنی اگه عکسی که فرستادی رو برات گزارش بگیره حله؟
بنظرم اکسس برای این کاری که شما می خوای خیلی زیاد باشه ..!!نقل قول:
اکسل برای این مورد شما خیلی راحتتر و بهتره..
به این فایل نگاه بنداز و نظرتو بگو ...
دوست عزیز اگه نمونه فایلتو پیوست کنی راحت تر جواب می گیری
سلام دوستان
میخواستم بپرسم اگه دوتا فایل اکسس جداگونه داشته باشیم و بخواهیم این دوتا فایل رو در هم ادغام کنیم بدون اینکه داده هامون تغییرکنه باید چکار کنیم؟
با تشکر
دمت گرم حاجی . خیلی باحال شده. میشه بهم بگین چطور میشه اینو ساخت؟؟؟نقل قول:
سلام می خواستم توی یک گزارش یک لو گو قرار بدم وبه طوری که کاربر بتونه بعدا لوگو خودش را بدون ورود به دیزاین گزارش جایگزین کنه :n13:
با سلام
برای ایجاد یک کادر ورود داده در اکسس و اینکه پس از ورود داده کار خاصی انجام بشه چکار باید کرد؟
با سلام
برای سوال سوم : معمولا به صورت اتوماتیک کلید اصلی خودش پر می شود و یکتاست
سلام اگه میشه در مورد چگونگی میانگین گرفتن تو Accessیکی منو راهنمایی کنه یعنی مثل Excelباید فرمول وارد کرد اگه اینطوره کدوم قسمت باید وارد کنم؟؟؟؟؟ممنون میشم یکی جوابمو بده:n12:
کسی نمیتونه در مورد محاسبات در Accessراهنماییم کنه خیلی گیرم لطفا کمکم کنید
لطفا حذف گردد اشتباه شد....
با سلام،راستش من از برنامه pdf editor_Setupبرای ویرایش pdfاستفاده می کنم ولی فقط فایل ها یی رو باز می کنه که نوع تایپشون (Adobe Acrobat Document (.pdf و نمی تونه فایل های رو که نوع تایپشون[PDF[2] File (.pdf[2 هست رو باز کنه چیکارکنم؟با تشکر
سلام من تو اکسس فرم درست کردم و براش دگمه پرینت گذاشتم که همون فرما پرینت بگیره ولی همه فرما را باهم پرینت میگیره
چکار کنم ؟
سلام من تو اکسس فرم درست کردم و براش دگمه پرینت گذاشتم که همون فرما پرینت بگیره ولی همه فرما را باهم پرینت میگیره
چکار کنم ؟