آقا من از طرف همه تشکر میکنمنقل قول:
دستت گلت درد نکنه
Printable View
آقا من از طرف همه تشکر میکنمنقل قول:
دستت گلت درد نکنه
:10:خلاصش این میشهنقل قول:
می نویسم"دی دار"تا اگه بی من دلتنگ می شوی،یک به یک فاصله ها رو برداری...:40:
age ye rooz hes kardi ke donya o adamash be too akhm kardan,dalilesh ro toyi labhayi bedone labkhande khodet jostejo kon!:40:
hich kas nemitone be delesh yad bede ke nashkane!vali hadagal man yadesh dadam vagti shekast,labeye tizesh,daste oni ro ke shekaste,nabare...:40:
نقل قول:
جمله ی قشنگی بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن:
اگه فارسی بنویسی خیلی بهتر و راحتر خونده میشه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي خريدن عشق هر كس هرچه داشت آورد. ديوانه هيچ نداشت وگريست. گمان كردند چون هيچ ندارد مي گريد. اما هيچ كس ندانست كه قيمت عشق اشك است
چترم باز باشه يا بسته فرقي نميکنه، بي تو آسمون دلم هميشه ابريه...
سلام، اين چه اخلاق بديه که تو داري؟ چرا هر چي از آدم برميداري ديگه نميدي.نمي گي من دلمو لازم دارم؟
عاشقان گويند دنياي بوسه عجب دزدي پر منفعتي است که اگر باز پس گيرد دو چندان شود
اگه شكلات بودي شيرين ترين بودي
اگه عروسك بودي قشنگترين بودي
ولي وقتي كه دوست مني عزيزتريني
اگر می خوای بدونی چند تا دوستت دارم انگشتت رو بزار روی نبظت
.
.
دیدی !!! دوست داشتنم تمومی نداره ….
تو كه میدونی من زیاد به خیابونا وارد نیستم
.
.
.
میشه بگی از كدوم طرف میشه قربونت برم؟؟
زنده ام با نام تو ، پژمرده ام بي نام تو
حاضرم پر پر شوم در محضر ديدار تو ...
آسمان را قسمت كردند:.....تكه اي براي بركه.....تكه اي براي رود....تكه اي براي دريا
دلم را قسمت كردند:..........تكه اي براي تو....تكه اي براي تو......تكه اي براي تو.
مي گويند باغبان عمرش طولاني است چون با گلزندگي مي کند ولي من از باغبان عمر بيشتري دارم و دوستي زيبا تر از گل
خوبه ديگه ، تو راحت تو خونه نشستي ولي من تو تعميرگاه هستم ، ميدوني چرا ؟ . . . چون . . . خرابتم
سهم من از دوري تو چيزي جز دلتنگي به اندازه درياها ،نگاهي تاريك همچون شب هاي بدون مهتاب و لحظه هايي كه ثانيه به ثانيه ميگذرند نيست .پس اي دوست بشنو صداي دلتنگي ام را
داستان غم انگيز زندگي اين نيست که انسانها فنا مي شوند ، اين است که آنان از دوست داشتن باز مي مانند
كاش مي شد عطش زمزمه ياد تو را در شط فاصله ها شست و فراموشت كرد
زندگي زيباست زشتيهاي آن تقصير ماست، در مسيرش هرچه نازيباست آن تدبير ماست! زندگي آب رواني است روان ميگذرد... آنچه تقدير من و توست همان ميگذرد
سرنوشت تصميم ميگيرد كه تو در زندگي با چه كسي ملاقات كني اما تنها قلب توست كه مي تواند تصميم بگيرد چه كسي در زندگي تو باقي ميماند . .
ميخواستم تصوير با تو بودن را نقاشي كنم، ديدم فاصله بينمان در ورق جا نميشود، كمي نزديكتر بيا ميخواهم با تو بودن را حس كنم.
روزگاریست در این کوچه گرفتار توام، با خبر باش که در حسرت دیدار توام، گفته بودی که طبیب دل هر بیماری، پس طبیب دل من باش که بیمار توام
گاهي وقتا زندگي تمام قدرتشو جمع ميكنه تا ببينه تو چي دوست داري
و درست همون رو ازت بگيره . .
در رفاقت با وفا بودن شرط مردانگي است / ورنه با يک استخوان صد سگ رفيقت مي شوند
وقتي کسي به تو گفت که از ته دل دوستت دارم، مواظب باش. چون هنوز جايي در بالاي دلش براي ديگران هست
كاش بداني روشن ترين ستاره بخت مني . پس بتاب و دنياي مرا روشن كن
من از بازي هفت سنگ بدم مياد . مي ترسم انقدر سنگ روي سنگ بذاريم كه ديوار بينمون درست بشه، بيا لي لي بازي كنيم
عمري با غم عشقت نشستم
به تو پيوستم واز خود گسستم
وليکن سرنوشتم اين سه حرف بود
تو را ديدم. پرستيدم . شکستم
تيک تاک ساعت فرياد مرگ ثانيه هاست، اما دوستي ها هيچ وقت نميميرند.....
ميدوني وقتي اس ام اس ميزني چي منو خوشحال ميکنه؟!
نه متنت، نه جکت، نه چيز ديگه، فقط ديدن اسم تو که بهم نشون ميده تو به يادمي.
هر قطره اشك نشانه غمه، هر سكوت نشانه تنهائيست، هر لبخند نشانه مهرباني و هر نشانه اي از دلتنگي من براي تو
عشق می ورزم، دوست می دارم، می پرستم، تو را که شاهرگ هستی ام برای توست، آنقدر سرگشته ام که فرشتگان را درکنارم می بینم
تصوير چشمان تو را در رويا ها كشيدم، باغ گلي از جنس مريم ها كشيدم، تو گم شدي در جاده هاي ساكت و دور، من هم به دنبال نفس هايت دويدم
تو اون فرشته اي كه وقتي در فصل بهار قدم ميزني برگ درختان انتظار پائيز را مي كشند تا جاي پاهات رو بوسه بزنند
اس ام اس هام فعلا ته کشید بازم اگه کسی تکراری دید بگه ویرایش کنم
می دونی فرق آسمون دلم با آسمون خدا چیه؟
آسمون خدا یه ماه داره با کلی ستاره اما آسمون دلم یه ستاره داره که بینهایت ماهه
از همه کسانی که برای این تایپیک زحمت میکشند صمیمانه متشکرم.
موفق باشید.
تو باراني من باران پرستم تودريايي من امواج تو هستم اگرروزي بپرسي باز گويم: تو من هستي و من نقش تو هستم