از سرور خود نوكياسنقل قول:
دوباره سعي كن...ريزوم داره
Printable View
از سرور خود نوكياسنقل قول:
دوباره سعي كن...ريزوم داره
سلامنقل قول:
آپدیت از داخل گوشی چه شکلیه ؟ من تازه این رو شنیدم اگه توضیحی در این مورد هست بگید ممنون میشم.
تو قسمت Setting دنبال گزينه Software version يا software update بگردنقل قول:
البته بعيد ميدونم روي 6220 اين گزينه باشه
اخه هرچي دوباره ميزنم بازم همون ارور رو ميده. وقتي NSU رو آنيستال ميكنم و دوباره نصب ميكنم شروع ميكنه به دانلود ولي بازم وسطش قطع ميشه.نقل قول:
فكر كنم آفلاين آپديت كنم بهتر باشه.
چی چی؟!!:دینقل قول:
5800 دارم چی موجود نیس!:دی
بعدشم یه سوال دیگه چرا اینترنتش درست کار نمیکنه؟!!:13:
شما کد #0000#* رو بزنید بعد Option رو بزنید و بعد هم Check For Update ....نقل قول:
.
با این کار آپدیت از طریق گوشی انجام میشه ...
اگر خيلي مشكل ايجاد ميكنه آفلاين آپديت كن..نقل قول:
چي موجود نيست؟نقل قول:
اينترنت چي كار نميكنه؟
تو سايت نوكيا چك كردي ببيني ورژن جديد اومده ؟
ورژن گوشي خودت چيه؟
eنقل قول:
سلام داداش ممل!
تو اینجا چوکا میکنی؟!:دی
اینترنت گوشیم دیگه!
خوب میگم سافتور آپدیتر و مینصبم ولی میگه ببخشید الان ممکن نیس برو بعدا بیا!:دی
بغدا هم که میام همین آش و همین کاسه!
راهنمایی بفرما: دی
اختيار داري...من خونم اينجاس!!!نقل قول:
حالا دقيقا متن ارور رو بنويس ببينم چه خبره؟
خوب آپدیت برای گوشیت نیومده... مگه زوره؟؟؟؟ :31::27:نقل قول:
دوست عزيز ما اينجا به سوالات جواب ميديم...نه اينكه سوال كنيم يا كل كلنقل قول:
اوكي؟
ممنون
اين تاپيك خيلي جدي و منظم درست شده و تا حالا نگذاشتم منحرف بشه
از دوستاني هم كه كمك ميكنم خواهش ميكنم همكاري كن
مچکر از هشدارت... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مچکر از بابت عدم انحراف تاپیک...نقل قول:
اما بد نیس بدونی که...
فاروم یه جای مجازی هست برای تبادل اطلاعات و نظرات؛ و چون مجازی هست هیچ گونه احساسی کامل منتقل نمی شه؛ حتی اگه به ضرب و ضورب خندانک و از این چیزها باشه...
نظم و انظبات لازمه، اما ما که در پادگان زندگی نمی کنیم؛ ارتشی هم نیستیم!!! :13: پس بنابر این هر از چندگاهی مزاح و شوخی لازمه. البته در کنار حفظ نظم... نه برهم زنی اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده اصولا آدمی هستم که در عین خنده و شوخی حرفام رو میزنم؛ اگر این جور باشه - بر طبق اون چیزی که شما نظم می خونیدش - بنده باس لال مونی بگیرم و در پروفایلم رو تخته کنم...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون آدم نامنظم و شلوغ کاریم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بالا بردن کارایی گوشیم آپدیت میکنمنقل قول:
الآن آپدیت 30.0.11 روی گوشیم نصبه و helloox2.1 رو نصب کردم و باهاش هک کردم
همین:31:
:13:نقل قول:
كار خوبي كرديد..با اپديت براي هك مشكلي پيش نمياد...روشهاي هك هم همزمان آپديت ميشننقل قول:
راستی...نقل قول:
تو که این قدر به آپگرید گوشی علاقه مندی، چرا به روش FOA آپگرید نمی کنی؟ این جوری خیلی کم حجم در میاد و کلی به صرفت می شه... :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
متن ارور رو 3-4 صفحه پیش گذاشتم!همین بود که گفتم.حالا چیکار کنم؟!
نقل قول:
با پروداکتای دیگه هم امتحان کردی؟ می دونی چرا می گم؟؟؟ ممکنه برای پروداکتت هنوز آپگرید تازه ای نیومده باشه ( نتیجه قرار دادن پروداکت کد های زیاد همینه دیگه! کنترل از دستشون خارج می شه نمی تونن عدالت رو برای همه پروداکت ها رعایت کنن :13:)
البته یه نظریه هم دارم که امیدوارم واقعیت نداشته باشه :41:. اون دوره که نوکیا ایران رو تحریم کرده بود رو یادته؟ اجازه آپگرید به هیچ گوشی ای رو نمی داد... اه نه! امیدوارم دوباره شروع نکنه! :13:
من هرکاری میکنم پروداکت عوض نمیشه.
همش error میده.
چیکار کنم؟
خودم فكر ميكنم برنامه nss گوشي رو نميشناسه. چون وقتي اون دكمه اسكن رو ميزنم اطلاعات گوشي رو نشون نميده.
راه حلش چيه؟
موقع اينستال برنامه nss اون قسمت اينستال usb نمياد.
نقل قول:
اینستال USB نمیاد، چون که فایل درایو های مربوط به USB توسط دیسک مربوط به گوشیت پیش تر نصب شده.
در باره نشناختن پروداکت هم، شما تازه ترین نگارش این برنامه رو نصب کردی؟ اگر نکردی تازه ترین رو نصب کن :10:
من این ورژن رو نصب کردم NSS103815.exeنقل قول:
از این جدیدتر هم هست؟
این آخرین ورژن هست... :31:نقل قول:
به تو می گن ته خوش شانسی!!! :27::38: ( دلگیر نشو... شوخی می کنم! :46::11: )
چرا گوشیت رو به شیوه FOA آپگرید نمی کنی؟ به صرف تر هم هست :10:
نقل قول:
والا دیگه نمیدونم چیکار کنم. هرکاری کردم پروداکت عوض نشد. :41:
foa دیگه چیه؟ کجا میتونم روشش رو یاد بگیرم؟
فکر کنم آخرش باید یه روش جدید خودم ابداع کنم :31::31:
اوکی... قیدش رو بزن! یه تحقیق زدم برای N73 نیست... :41::13:نقل قول:
محمد جان اگه درست متوجه شده باشم شما میخوای پروداکت کد گوشیتو عوض کنی و نمیشه درسته ..؟نقل قول:
.
اگه اینطوریه بگو تا یه ویدیو تغییر پروداکت کد با برنامه Nss رو برات بزارم تا بدون مشکل اینکارو انجام بدی ....
چون با اون روش آشنایی ندارمنقل قول:
لطفا لینک بدید تا برم تحقیقات
رفقا چشمتون روز بد نبینه!
اومدم گوشی 6300 رو آپ کنم 49 ثانیه مونده بود که تموم بشه گوشی خاموش شد و دیگه روشن نشد....
رفتم برم بدم که فلشش کنن طرف گفت این شماره سریالش پاک شده نمیشه فلش کرد باید یه کار دیگه باهاش بکنیم که 40 هزار تومن خرجشه!!!!!!
راست گفته؟ کاریش نمیشه کرد؟
یه همچین بلایی هم سر گوشی پیشینم یعنی 3250 اومد :41: 40 تومن خرج بر می داشت که من پی گیری نکردم! :13:نقل قول:
آره. میخوام تغییرش بدم ولی نمیشه. گویا برنامه nss گوشی رو نمیشناسه.نقل قول:
اگه ویدیو رو بذاری ممنون میشم.
راستی یه سوال. پروداکت این گوشی قبلا یه بار عوض شده . مشکل از اون نیست؟
بفرمائید اینم برای شما و سایر دوستانی که احتیاج به آموزش تصویری تغییر پروداکت کد از طریق برنامه Nss دارن ...
کد:http://www.2shared.com/file/7549544/53c0baa6/Firmware.html
در بعضي مواقع چيپ فلش گوشي ميسوزه...كدوم مرحله گوشيت خاموش شد؟نقل قول:
دقيقا توضيح ميدي؟
با تشكرنقل قول:
من ادرس اينو ميذارم تو صفحه اول
دوست عزيز...ساده ترين روش آپگريد همينه...مطمئن باشنقل قول:
حالا خود شما داري ميگي موقع نصب گزينه USB نبود..مگه ميشه؟تازه ميگي اسكن كردي مشخصات گوشيو نشون نداد
خوب عزيز من واضحه كه درست نصب نشده...يه بار ديگه NSS رو نصب كن ببين جواب ميگيري!
در ضمن قبلا كدش عوض شده باشه هيچ مشكلي پيش نمياد
خيالت راحت
والا آخرین مرحله که دانلود تموم میشه! بعد موقع نصب اینجوری شد... وقتی که گوشی اتوماتیک خاموش و بعد روشن میشه!!!
اونجا اینجوری شد... 49 ثانیه مونده بود که تموم بشه!
در بعضي مواقع موقعي كه قطع ميشه..فقط بايد خونسرد بود و به ارورهايي كه ميده توجه كرد تا اينطوري نشه!نقل قول:
موقعي كه خاموش شد بايد باطري رو در مياوردي...دوباره جا ميزدي..روشن ميكردي و كابلو وصل ميكردي و دوباره واسه اپديت ميرفتي...
من يه بار 6300 رو اينطوري از مرگ نجات دادم...حالا نميدونم چيكار كردي
اما راست ميگه...فلش نميشه..بده تعمير كنن برات
متاسفم
نقل قول:ببر اتصالات اینترنشنال تهران:
خیابان شهید بهشتی، تقاطع ولی عصر (عج)،شماره 490، اتصالات اینترنشنال تهران
تلفن:
88709090
88709087
یا ببر خدمات ایراتل:
خیابان وزراء، کوچه سوم، پلاک 10
تلفن:
88555555
88722728
یا ببر دفتر شماره 2 اتصالات اینترنشنال تهران:
خیابان میرداماد، میدان مادر، خیابان شاه نظری، ساختمان پویا، طبقه نخست
تلفن:
22227281
22227206
و این آخری دیگه مال خود نوکیا هست :31::
خیابان شریعتی، خیابان میر مطهری ( پل سید خندان )، پلاک 86 و 88
تلفن:
88523901 الی 4
88523904
ساعت کار این آخری: 9 صبح الی 6 پس از ظهر ( بیشتر از شرکت های دیگه )
حالا این ها رو برا چی گفتم؟؟؟ برای این گفتم که ببری پیششون و بدی دست اون ها تعمیر کنن. چون طرف قرارداد نوکیا هستن و اسم و رسم در کردن، دیگه نمیان اعتبارشون رو زیر پا بگذارن و مثلا قطعه ای رو از روی گوشی بلند کنن :46:
برو یه قیمت بگیر به من هم بگو. چون گوشی من هم مثل مال تو شده. نوکیا 3250
شاد و پیروز باشی :11:
نقل قول:
سلام :46:
تازه ترین نگارش N85 نگارش 30.019 هست...! ( حالا نمی دونم ولی احتمال می دم مال تو هم همین باشه :دی )
برای N78 تازه ترین نگارش 30.014 هستش و پروداکت کد فارسیش هم :
0569752 برای RM-333 مشکی فارسی هست :10:
0548459 برای RM-235 آبی فارسی هست :10:
0548537 برای RM-235 سفید فارسی هست :10:
0569752 برای RM-235 مشکی فارسی هست:10:
میگم داریوش جان ، دوستم امروز گوشیش رو داده که آپش کنم . N78 هست . رنگ پشتش سرمه ای و کناره ها هم نقره ای . من با این کدی که واسه آبی گذاشتی آپ رو شروع کردم ، موردی پیش نیاد یه وقت ؟! اصلا این کدها فرقی میکنه واسه آپ ؟!
سلامنقل قول:
والا تا اونجایی که من فهمیدم این ها فقط برای رنگبندی با هم فرق دارن؛ و شاید این که اگر روزی گذرت به گارانتی افتاد، از روی همین پروداکت چک کنن که آیا گوشیت رو دستکاری کردی یا نه ( برای باطل کردن گارانتی دست به دامن خیلی چیزها می شن! منتظرن ازت آتو بگیرن!!! :13:). و مورد بعدی که می شه بهش اشاره کرد اینه که برای برخی از پروداکت ها آپدیت زودتر میاد، برای برخی دیرتر، و برای برخی هم اصلا نمیاد!!! :31: وگرنه در اصل برنامه هیچ تفاوتی وجود نداره...
و درباره تفاوت RM ها هم توی همین تاپیک یکی گفته بود که فرق نمی کنه که فرمویر مثلا RM-333 رو روی گوشی RM-235 بریزین... هیچ اتفاق ویژه ای نمی افته...
امیدوارم موفق باشی :11::10:. فقط خیلی دقت کن... داری با جون گوشی مردم بازی می کنی ها!!! :31::27::46:
دی جی ممل جان دمت گرم، ممنون از راهنماییت.
داریوش جان من کرمان هستم قیمت هم گفتن که 40 تومن خرجشه و حداقل دو ماه طول میکشه!!!!
خواهش...نقل قول:
برای شهر کرمان فقط یه نمایندگی مجاز هست. فروشگاه دیجیتال. احتمالا کار تعمیرات هم انجام می ده.
نشانی:
بلوار فردوسی، چهار راه طهماسب آباد، روبروی کانون هنر
تلفن:
03412238320
03412238320
امیدوارم مشکلت حل بشه... :46:
میشه در باره روش FOA توضیح بدین؟
چشم! :31: فقط شرمنده اون دوست گرامی ای که قول داده بودم بهش که درباره این ویژگی توضیح بدم؛ ولی یادم رفت!!! :43:نقل قول:
FOA یا FOTA ( هر کی یه چیزی می گه!!! :27: ) مخفف عبارت Flash Over the Air هست... از معنیش می شه فهمید که چی کار می کنه... آپگرید به وسیله خود گوشی هست. برای نمونه در گوشی من یه برنامه ای هست به نام مدیر که وقتی تنظیمش کنی، می شه از طریق GPRS یا WLAN فایل های مورد نیاز برای آپگرید رو دانلود کرد و بعد روی گوشی نصبید!
حالا می پرسین این چه کاریه خوب؟! :blink: آدم بشینه 70 مگابایت رو با GPRS دانلود کنه...؟! :18: ولی این اشتباهه... حداکثر حجمی که توسط این آپگرید برای گوشی دانلود می شه 5 مگابایت هست! :31: یعنی عملا فقط فایل هایی که در نگارش تازه دچار تغییر شدن رو دانلود می کنید؛ نه کل فرمویر رو :46::8::5:
من می دونم نوکیا 3250، برخی از مدل های سری N، و 5800 این ویژگی رو دارن. اما برای بقیه رو خبر ندارم! :31:
امیدوارم توضیحات کافی بوده باشه...
شاد و پیروز باشین :11: