نقل قول:
age az dobey begiram che tor ?
:20:onja alan che gheymatiye?
Printable View
نقل قول:
:20:onja alan che gheymatiye?
اكتور جان حق با شماستنقل قول:
من هندزفري W950 ام خراب شده بود رفتم يه هندز فري اورجينال مشكي سري واكمن بگيرم
يا يه هندزفري اورجينال اصل آورد جلوم من تست كردم و جنس اورجينال هم كيفيت مشخصه كه چطوريه .. بعد سر قيمتش تا گفتم كمتر ميدي ؟؟ يارو هندزفري رو جمع كرد گفتم بابا چرا حالا جمع مي كني بعد يارو از دهنش در رفت گفت: من خودم اينو از توي جعبه W810 برداشتم هر جا بري فلان قدر كمتر نميدن بهت
بله عزيز اينم ازين ... يه هندزفري رو ميدزدن چه برسه چيزاي ديگه!!!!
کملا درسته...
به پست بالا دقت کنید...
چقدر دزدن اینا ...
:19: :19: :19:...نقل قول:
آره دیگه پس چی! این که چیزی نیست مخصوصا اگه گوشی نو میخرید زیاد مطمئن نباشید که باتریش اصله! ( باتری رو عوض میکنن و باتری خود گوشی رو به عنوان فابریک خیلی گرونتر میفروشن!)
تازه قیمت اونور خیلی ارزونتره گارانتیشم بهتره
اهم...مبلغی به این پست توجه بدارید:5:!نقل قول:
اقا سرعت دانلودت مهمه نه اینی که گفتی. من برا اپدیته گوشیم رفتم کافی نت .سرعتش 1 گیگ بود. ولی سرعته دانلودش 50-60 کیلو بود.ورجن20 رو تو 1.5 ساعت گرفتم.نقل قول:
شما باز رفتی سره این مپ لودر؟؟؟؟؟؟؟؟ ایرانسل بگیری خیلی خیلی راحت تره. من با اون نقشهیه کل اروپا رو با زومم متوسط گرفتم.
مسئله ای پیش نمیاد!!!
نقل قول:
حرف اکتور برا من سنده شما رو نمیدونم. حالا دستمال و کابل پرینترو اینجور چیزا مهم نیس.میشه بری بخری ولی تویه گوشی رو چی؟؟؟؟؟
95 خودم 4 ماه پیش از دستم افتاد صفحه اش شکست. رفتم قیمت کن و بخرم میگفت چینیش 40 تومن اصلش رو از رو گوشی ور میدارم 120 تومن بهت میدم. من مجبور شدم بگیرم. ناکس یه دونه از تو جعبه اورد بازش کرد ال سی دیشو داد من.کیفیتش عینه قبلیه بود .چینی رو امتحانکردم زمین تا اسمون فرق داشتن.
مگه با گارانتی بخری که اونم معلوم نیست!!!
نقل قول:
یعنی LCD رو از یک گوشی نو باز کرد و تازه 120 به شما داد؟!:18::18::18: بعد اون گوشی رو چه کار میکنه؟
دیگه لوازم جانبی رو خودم دیده بودم . اینجوریشو ندیده بودم!:18:
ای اقا دوره زمونه ی بدی شده!نقل قول:
منم که گلابی نبودم به بهونه ی گوشی نگاه کردن وایسادم تو مغازه ببینم چی کارش میکنه. چینیه که رو مال من امتحان کرد گذاشت روشو بستش.
دادش رفیقش .اونم خواست بزاره سر جاش گفت بزا اون طرف قاطی بقیه نشه.
این جور چیزا رو میندازن به آدمایه ناشی. مثلا یکی رو دیدم می خواست95 بخره منم داشتم مموری مخریدم گوشی رو دست من دید خیلی خوشحال شد. بیجاره نمیدونست دوربین داره اصلا سرش نمیشد. فقط پول دار بود!!!
ایول...
چه پول دارایی هستا.....
نه اگه از اونجا بخري ضرر نميكنينقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] onja alan che gheymatiye
actoor جان ايشونو راهنمايي كنين در مورد خريد گوشي از دبي
من واسه خودم متاسفم كه تو همچين كشوري زندگي ميكنم چه برسه افتخار كنم به ايراني بودنمنقل قول:
من هندزفري W950 ام خراب شده بود رفتم يه هندز فري اورجينال مشكي سري واكمن بگيرم
يا يه هندزفري اورجينال اصل آورد جلوم من تست كردم و جنس اورجينال هم كيفيت مشخصه كه چطوريه .. بعد سر قيمتش تا گفتم كمتر ميدي ؟؟ يارو هندزفري رو جمع كرد گفتم بابا چرا حالا جمع مي كني بعد يارو از دهنش در رفت گفت: من خودم اينو از توي جعبه W810 برداشتم هر جا بري فلان قدر كمتر نميدن بهت
بله عزيز اينم ازين ... يه هندزفري رو ميدزدن چه برسه چيزاي ديگه!!!!
از اين حرفا نزنين ديگه من خودكشي ميكنم هانقل قول:
ای اقا دوره زمونه ی بدی شده!
منم که گلابی نبودم به بهونه ی گوشی نگاه کردن وایسادم تو مغازه ببینم چی کارش میکنه. چینیه که رو مال من امتحان کرد گذاشت روشو بستش.
دادش رفیقش .اونم خواست بزاره سر جاش گفت بزا اون طرف قاطی بقیه نشه.
چه کنیم دیگه...کاملش رو می خوام ، لازم دارم!نقل قول:
راستی شما یا کسی نمی دونه وقتی نقشه ای ذخیره میشه توو کدوم قسمت از مموری میره(که احیانا بشه با X-plore فرستادش به کسی دیگه)؟
ضمن این که اگه یه بار در حین دانلود ارتباط قطع شه چه مشکلاتی پیش میاد؟؟؟
تو مموری کارت جزء فایلایه اصلیه فقط مخفی! وقتی رفتی تو اکسپلور 0رو بزن گزینه اول رو تیک دار کن.بعد برو تو مموری میبینیش. به اسم "سیتیز" وقتی بازش کنی میبینی هزار تا فایل تو هم تو هم.نقل قول:
بعید میدونم بشه دادش یه کی دیگی.چون وقتی من با ایرانسل گرفتم خواستم تو ممودی دیگه برزیم عمل نکرد
کلا کار با X-plore رو خوب بلدم فقط می خواستم بدونم کجاش ذخیره میشه...سوال دومم هم رو اگه جوابش رو کسی می دونه بگه لطفا...نقل قول:
ببخشید ندیدمش! من فقط یه بار دیدم فامیلمون داره از مپ لودر استفاده میکنه بهش زنگ میزنم و ازش میپرسم!نقل قول:
اصولا فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد بدترین حالتش اینه که مجبور بشی مموریتو فرمت کنی!
ولی فرستادنش به بقیه رو بیخیال.
خیلی لطف می کنی ازش بپرسی...ممنون میشم!من منتظر جوابت توو همین تاپیک هستم ، دوباره سرمی زنم.نقل قول:
ازش پرسیدم گفت مشکلی پیش نمیاد.هر جایی که اتصالت قطع بشه تا همونجا نقشه ها میره توش. از من میشنوی یه بک اپ از کل گوشیت بگیر.
ببینم شما می خواین انلاین این کار رو بکنین؟
سینا جان با ایرانسل میشه نقشه ریخت رو گوشی؟؟؟
سریع هست؟؟؟
من این گوشی رو چند روز پیش خریدم بدون گارانتی الان 3روزه من توش اهنگ و تم میریزم فرداش میبینم همش پاک شده و گوشی فارسی هستش میگه حافظه انبوه قالب بندی شود و وقتی okمیزنم قالب بندی میکنه و تمام اطلاعاتش پاک میشه بعد دوباره میریزم دوباره همین پیام میده .بعضی وقتا اصلا چیزی توش نیست میگه حافظه پر هست. گوشی رو نو خریدم.میخوام بفروشمش چند میخرن
یک موقع وسط کار با گوشی و ایرانسل قطع بشه چی؟؟؟
اخه ایرانسل میدونی چه شاهکاری که؟؟؟؟لول...
نقل قول:
گوشی رو یک بار مستر ریست کن...(با خود گوشی)...
اگه نشد با این کد ریست کن=*#0737# از راست به چپ...
اگه باز نشد یک فلش کن...
اقا اکتور میشه .خوب هم میشه. دنگو فنگ مپ لودر هم نداره. سیم کارت پیام رسان باشه بهتره هم هزینه اش کمتره هم سرعتش بیشتره.
هیچ خیالی نیست. تازه گیا سرعتش به 10kb/sمیرسه.خیلی خوبه!من الان دارم با ایرانسل پست میدم.
خیلی ممنون...
به مشکل خوردم خبرت میکنم...
ای ول دمت جیز باد:5:...نقل قول:
منظور قسمت دوم سوالت رو متوجه نشدم ؛ یعنی چی آنلاین؟مگه طور دیگه ای هم میشه از مپ لودر نقشه گرفت و ریخت توو گوشی؟طبیعتا آنلاین این کارو می کنم...
راستی گفتی تا هر جا بره همونقدر از نقشه می ره داخل گوشی درسته؟پس اگه بخوایم دفعه ی بعدی همون نقشه رو بریزم توو گوشی تا کامل شه از ادامش این کارو می کنه دیگه...درست می گم؟؟؟
من اصلا نديدم جي پي آر اس تو گوشي dc بشه.كه اگه هم بشه فكر كنم عين كامي بايد از اول . . . .نقل قول:
ضمن این که اگه یه بار در حین دانلود ارتباط قطع شه چه مشکلاتی پیش میاد؟؟؟
من با این مپ لودر کار نکردم. فکر کردم میشه اول بگیریش بعدا بریزی تو گوشی.
این یکی رو دقیقا نمیدونم. تو پسته قبلی حرف رفیقمو عینا برات گذاشتم !
تا اونجای که میدونم مپ لودر بخش بخشه. و شما یکیش رو انتخاب می کنی و بعد می ریزی تو گوشی. فکر کنم اگه قطع بشه از اول هر بخش بیاد!
ولی بک اپ رو حتما بگیر.
مگه شما با چه ispمیری تو اینترنت که اینقدر نگرانه قطع شدنش هستی؟ بری کافی نت مطمعن تره!
سلام اقا احسان .از نظر شدن که میشه. خیلی هم زیاد.نقل قول:
بابا نترسین قطع بشه یه بار از مپ میای بیرون اطلاعات رو ذخیره میکنین بعد دوباره میری توش.
من با گوشیم حدود 50مگ نقشه رو تو چند بار استفاده از ایرانسل گرفتم..طرز کارش هم خواستین براتون مگم.
اره خیلی راحته شما برنامه مپ رو باز کن وقتی ازت کانکشن رو خواست کانکشنت رو بهش بده همواه و به ماهواره وصله به اینترنت هم وصل میشه هر جا زوم کنی نقشش لود میشه خیلی با حالا حتی میزان دانلود هم کنارش میزنه
من هم نقشه ها رو در چند نوبت و با وایرلس گرفتم.عملیه.نقل قول:
[quote=ehsssssan;2336653]نه اگه از اونجا بخري ضرر نميكني
actoor جان ايشونو راهنمايي كنين در مورد خريد گوشي از دبي
mishe rahnamayim konid lotfan
:11:
[quote=bahar_21217;2339166]دوست گلم...نقل قول:
من در صفحات قبل همین پیج همه چیرو توصیح دادم...
ولی باز باشه...
من در خدمتم...
هر سوالی داری بپرس...:11:
راستی یه سوال 8 گیگ دبی چنده؟
یکی از دوستام قسم خورد 400 تومن
من باور نکردم کسی هست اطلاعاتی در این مورد بده؟
400 تومن که ان82 هست!
منم توی همین موندم دهنم نیم ساعت باز بود
بهش گفتم مطمئنی گفت اره خودم دیدم
تازه میگفت معمولی اونجا زیر 350 هست
agha mojtaba shoma ham goshit ro az dobey gerefti
be nazare shoma ham in kar behtare?
hala vaghan onja gheymat chande ? iiii