آره تا یک هفته دیگه میتونی بازی کنینقل قول:
اینجا لینک گذاشتن ممنوعه ولی خوب لینکهاش همه جا گیر میاد
من خودم از اینترنت سفارش میدم برام بفرستند
Printable View
آره تا یک هفته دیگه میتونی بازی کنینقل قول:
اینجا لینک گذاشتن ممنوعه ولی خوب لینکهاش همه جا گیر میاد
من خودم از اینترنت سفارش میدم برام بفرستند
خوب آدرس سایته رو هم به من بگو منم بگیرم
مگه جرمه لینک گذاشتن؟
بازی کردن هم جرمه اینجا؟
یه لینک هم نمیشه گذاشت؟
بازی کردن جرم نیست ولی لینک دانلود گذاشتن جرمهنقل قول:
یکی از دلایلی که ابن سایت از فیلتر در اومد این بود که به ارشاد قول دادند انجمنهای دانلود رو بردارند البته به غیر از نرم افزار
این تاپیک از تاپیکهای استثنایی و پر خاطره پیسی خواهد بود ..
شما حساب کنید افرادی مثل من که سال به سال گذروشون به انجمن بازی نمیخورد سر از اینجا در آورده .. فقط به عشق مافیا اونم بعد 8 سال ..............
با اینکه خیلی وقته از دنیای بازی خبر ندارم اما هنوز خاطره مافیا و مکس پین از ذهنم بیرون نرفته .. شاید خیلیهاتون که سنتون پایینتره درک نکنید و این بازیها براتون مسخره باشه ... یادش بخیر بچگی:41:
مافیا 1 از جمله بازی هائی است که من همیشه تو توهم دوست داشتم انو بازی کنم
ولی این مافیا 2 کاری کرده که اصلاً مافیا 1 به ذهنم نیاد:13:
آره خیلی قشنگه
مگه اومد؟!؟!؟!؟
فک کنم منظور نسخه ی دموشه!:31:
مافیا 2 بالاخره اوم فقط یه هفته دیگه
آخ آخ ، راست گفتی. یادمه اولین مکس پین رو بازی کردم ، عاشقش شدم ، طوری که هرچی نسخه به عنوان مکس پین 2 اومد رو خریدم + تمامی پک های اضافیش.نقل قول:
مافیا 1 هم خیلی خوشم اومد ، حتی با اینکه بعدش GTA رو بازی کردم ، باز از مافیا بیشتر خوشم اومد.
امیدوارم زود کرک بشه.
تا 3 روز دیگه توی آمریکای شمالی منتشر میشه ، بعد اگه کرک شه میشه دانلودش کرد.
بله. هر کسی که مافیا رو بازی کرده صد در صد همچین حسی داره بیشتر هم به خاطر اینه که بازی از همه لحاظ کامل بود. پایان بازی و کلا داستان بازی هم که دیگه فوق العاده تر از این نمیشد.نقل قول:
اون قسمت اول پستتون هم تایید میشه ولی در صورتی که بحثای الکی مثل کرک و این چیزا اینجا دیگه مطرح نشه.
برای اون فکر کنم یه تاپیک جداگانه زده شده.
وقتی به شروع بازی مافیا 1 فکر میکنم که تامی تو یه خیابون منتظر سوار کردن مسافره و بر حسب اتفاق با افراد دون سالیاری آشنا میشه و یکی از اعضای مافیا میشه بهترین خاطرات دوران 8 سال پیشم یادم میاد مافیا 1 واقعا یک شاهکار بود شاهکاری که شاید بعضیا درکش نکنن ولی مطمئنم اونایی که اون زمون بازی رو حداقل چند بار تموم کردن حرف منو خوب میفهمن مافیا 1 یکی از شاهکارهای صنعت بازی سازی بود که سال 2002 همه ی منتقدان و گیمرها رو مجذوب خودش کرد.
من دموی مافیا 2 رو دانلود نکردم و منتظرم بازی کاملش بیاد امیدوارم موفقیت نسخه 1 دوباره تکرار بشه گرچه مثل اون نمیشه ولی امیدوارم بازی خوبی از آب دربیاد
ایول که کپی همیم.نقل قول:
من بهترین بازی عمرم بود مافیا 1 . هنوز که هنوزست بعضی وقتا میرم سی دیشو تو سی دی هام پیداش می کنم و نصبش می کنم .
کاش این هم بتونن فارسیش کنن . که واقعا عالیه میشه دیگه ..:10:
دوستان یکم بحث رو تخصصی ترش کنیم تا از الان به فکر بر طرف کردن مشکلات باشیم بعد ضدحال نخوریم :31:
من رمم 4 گیگ ddr3 هستش .. ویندوز سون 32 بیتی نصبه رو لپتاپم .. خواب همونطور که خودتون اطلاع دارید ویندوزهای 32 بیتی نهایت از 3 گیگ رم استفاده میکنند .. البته من دقیقا نمیدونم آیا تو بازیهای جدید از 1 گیگ باقیمانده به عنوان پشتیبان به طور خودکار استفاده میشه ؟
واسه همین به نظر شما برم از الان ویندوز 64 بیتی رو نصب کنم تا از 4 گیگ رم به طور کامل استفاده بشه ؟
چه خبره دوست عزیز همون 3 گیگ واست بسهنقل قول:
دوستان یکم بحث رو تخصصی ترش کنیم تا از الان به فکر بر طرف کردن مشکلات باشیم بعد ضدحال نخوریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رمم 4 گیگ ddr3 هستش .. ویندوز سون 32 بیتی نصبه رو لپتاپم .. خواب همونطور که خودتون اطلاع دارید ویندوزهای 32 بیتی نهایت از 3 گیگ رم استفاده میکنند .. البته من دقیقا نمیدونم آیا تو بازیهای جدید از 1 گیگ باقیمانده به عنوان پشتیبان به طور خودکار استفاده میشه ؟
واسه همین به نظر شما برم از الان ویندوز 64 بیتی رو نصب کنم تا از 4 گیگ رم به طور کامل استفاده بشه ؟
بازی پورت نشده که اینقدر رم بخواد....................
ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه...............................
آخه بازیهایی که open world هستند معمولا رم بالایی رو اشغال میکنند واسه همین پرسیدم ..نقل قول:
دوست عزیز توی بخش pc ایت تاپیک مطرح کنید .
خوب کی میاد؟
ترینر چی ترینرم براش میاد زود؟
من بدون ترینر نمیتونم برم
ویرایش شد...................
این مافیا2 هست؟
دموه یا اصلی؟
خدایی اومه؟
اگه اینه یکی بگه الان دانلود میکنم
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
7گیگه دانلود کنم؟
خراب و اینا نباشه
نسخه کامل و فوله دیگه
فول فول؟
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
یکی بیاد بگه تا نمردم
هنوز کرک نیومده.نقل قول:
فول هستش.
به سی پی یو dual core e5200میخوره همه شرایط رو داره به غیر از این یه قلم
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
این نسخه کامله؟
خیر این احتمالا فیک هستش هنوز زوده
فیک چیه؟
الان این کامله؟
همون که تو میگی کامل نیست!:31:
خیر دوستان لینک های بازی اومده و هیچ مشکلی هم نداره نسخهی کامل فقط فعلا کرک نشده و باید منتظر موند این یکی دو روزه کرک میشه
اینجا مجاز نیست وگر نه لینک های دانلود رو میزاشتم براتون
گذاشتن لینک دانلود ممنوعه!:41:
کی میگه؟
چرا باید ممنوع باشه
یعنی چی ؟
فعلا تو این سایت به گمونم ممنوعه!:31:
یواشکی بزارید کسی نمیفهمه:31:
اینا که ممنوع نیست
فیلم میگن ممنوعه
تازه برای یه لینک که نمیان اینجا رو ببندن
گذشته از اینا اگه کسی لینک دانلود اصلی این بازیو داره یک دنیا ممنون میشم برام خصوصی بفرسته (البته اگه اینجا حکمش بن شدنه هااا)
آقا این بازی تا آخر هفته میرسه ؟ راستی خبری از RDR برا پی سی نشده اگه خبری دارید بگید حتی از یه سایت چپر چلاق
فقط بگیذ
اقا نسخه 360 هم لینکاش لیک شدن؟ اگه شده باشه تا پس فردا تو بازار پر میشه
خوب بدید دیگه
اگه نمیشه اینجا گذاشت بگید لینکاش کجاس میرم ور میدورم
بچه ها اگه مطمئن هستین بازی منتشر شده اونایی که دسترسی به نت پرسرعت دارند زحمت بکشند بازی رو دانلود کنند و تست کنند . اگه درست باشه یکی فداکاری کنه واسه بقیه بازی رو پست کنه!!! من واقعا یک هفته بیشتر واسه بازی کردن وقت ندارم میخوام حتما بازی کنم هرچقدر دوست دارین قیمت بدین مشکلی نیست
من لینکاش رو دارم هر کی بخواد براش پیام خصوصی میکنم ولی متاسفانه نسخه روسیه بهتره صبر کنید تا انگلیسیش بیاد
منتشر شد!:31: تازه پیداش کردم .انگلیسی هم هست.هنوز منتشر نشده نسخه روسیش اومد؟
سیستم مورد نیاز:
- Operating system: Windows XP / Vista / Seven
- Processor: Intel Pentium D 3 GHz / AMD Athlon 64 X2 3600 + (Dual core)
- Memory: 1.5 GB of RAM
- Video card: nVidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro
- Sound Card: Sound device compatible with DirectX ® 9.0
- Free space on hard disk: 8 GB
من که یه سیستم فول براش خریدم
دانلود می کنم فردا خبرشو میدم.
برای لینک پیام خصوصی بدین
آره الان دیدم اومده
ولی هنوز کرک نشده
ایول بسایر عالی شد
امیدوارم تا فردا کرک شه
کاور های بازی