ممنون . ولی ای کاش میشدنقل قول:
Printable View
ممنون . ولی ای کاش میشدنقل قول:
ميشه بگي چه امكاناتي داهر زبان فارسي داهر؟ چون هنوز تو سايت نوكيا ورزن 6 هست جديدتر نيومدهنقل قول:
منو فارسی کامل داره ( واقعی )نقل قول:
زبان های انگلیسی فارسی عربی و اردو داره
دیگه هیچ تغییری نکرده . نه گیم . نه برنامه . هیچی
من با جف فلش کردم
سلام. یه برنامه می خوام مثل WebGate که روی 6120 بشه نصبش کرد و کارایی همونو رو هم داشته باشه!
دوست عزیز WebGate یه شرکت هست که برنامه ی موبایل تولید میکنه .نقل قول:
منظورتون کدوم یکی از برنامه هاش هست ؟؟ میشه کاراییش رو بگید ؟
شرمنده. ببخشین! کلاً اشتباه شد. من اون برنامه ای رو می خوام که باهاش میشه روی هر قسمت از گوشی که بخوای، پس بزاری. مثلاً SMS، Contact و ....نقل قول:
دوست من تا دلت بخواد از این جور برنامه ها هست ... خواستی بگو خودم همچین 3 2 تا تپلشو برات بزارم ..
.
ولی باید ساینش کنی یا گوشیت هک باشه ... هست ..؟
گوشی ماله خودم نیست! ساین هم فعلاً نمیشه. اگه میشه یه برنامه ای بده که نه هک بخواد و نه ساین!نقل قول:
سلام
میخواستم بپرسم این گوشی تو انگیج مموری کم نمیاره ؟
کم که میاره ... مثلا FiFa 09 اصلا اجرا نمیشه ... اما با یه ترفند که تو بخش انگیج هم هست تقریبا میشه نصف و نیمه بازی کرد ... کلا 6120 برای انگیج طراحی نشده ...!نقل قول:
سلام
میخواستم بپرسم این گوشی تو انگیج مموری کم نمیاره ؟
دوست عزیز ممنون از کمکت !نقل قول:
میتونی چند تا از بازی هایی رو که روش اجرا نمیشه بگی ؟؟؟؟؟
بازی هایی که برام مهمه :
one -brothers in arms-resident evil -asphalt 3-metal gear -star wars-
اینا روش مشکل داره ؟
One که تقریبا خوب اجرا میشه ...! FiFa 09 اصلا اجرا نمیشه ...!نقل قول:
اینارو من تونستم روی 6120 به خوبی اجرا کنم ...نقل قول:
resident evil -asphalt 3-metal gear-one
چرا تاپیک یه دفعه افت کرد ؟؟؟؟
وقتی میخوام فیلم بگیرم میزنه general system eror ???????
چیکارش کنم دوستان ؟؟؟
این چون یه ارور کلی هست بهترین راه براش فرمت مموری کارت و خود گوشی هست ...
سلام یه نقشه تهران jar روش نصب کردم در حال unzip بود که به اغما رفت حالا هر کاری میکنم روشن نمیشه یه بار هم حافظه و باتری رو بیرون کشیدم و دوباره امتحان کردم نشد ...منو راهنمایی کنید . ..
بچه ها من داشتم یه نرم افزار نصب میکردم که گوشیم خاموش شد و دیگه هم روشن نمیشه حتی به قول یارو تعمیراتی سیستم عامل هم روش نصب نمیشه کسی میدونه دردش چیه یا کجا ببرم واسه تعمیر؟؟؟؟ (6120c)
يعني چي كه سيستم عامل نصب نمي شه!نقل قول:
ببر گوشي تو بده برات فلش كنن.
كار پيچيده اي نيست هر تعميرتي كه ببري برات انجام مي ده پنج دقيقه طول مي كشه.
هزينه ي زيادي هم نداره 3-4 تومني پياده مي شي!
بابا کار از این حرفها گذشته گفتن ای سی فلشش سوخته و با rpl که واسش سفارش بدن حدود 80 تومنی هزینه میبره که با توجه به قیمت خود گوشی اصلا به صرفه نیست .
خداحافظ 6120 برای همیشه
فقط یه تعمیرکار بردی؟حتما" یه جای دیگه هم نشون بده ... ------------------------------------------------------------------------- دوستان من هم 6120 رو فروختم 100 تومن.بعد فهمیدم 110 هم میخرن ولی پول لازم داشتم 100 رد کردم رفت. خداحافظ 6120 کاشکی میتونستم نگهش دارم ...نقل قول:
بابا کار از این حرفها گذشته گفتن ای سی فلشش سوخته و با rpl که واسش سفارش بدن حدود 80 تومنی هزینه میبره که با توجه به قیمت خود گوشی اصلا به صرفه نیست . خداحافظ 6120 برای همیشه
هیچی دیگه دو جا بردم همینو گفتن حالا کی میدونه این گوشی رو با این شرایط تقریبا چند میبرن؟؟؟؟/
با سلام میشه روی این 6120 جی پی اس نصب کرد چجوری و با کدوم برنامه و روش کار چجوریه
با تشکر
نه ...نقل قول:
6120 GPS داخلی نداره .
سلام من 6120 ام رو فلش کردم . دانگرید از 7.02 به 5.11
بهد فلش گوشی رو روشن کردم sim card not valid میده
مشکل از کجاست؟
بازم به 7.02 فلش کردم . درست نشد
چیکار کنم ؟ با باکس هم فلش کردم نشد
واقعا گوشی به یاد موندنیه! من از شهریور پارسال دارمش.کلی n-gage باهاش بازی کردم فیلم دیدم. راستی ظاهر گوشیت سالم بود؟ من قاب گوشیم به فنا رفته و در باتری هم همینطور. امروز شاید برم یه قاب بگیرم براش!دو دل شدم گوشی رو عوض کنم یا نه!:13:به نظر می ارزه یه 6220 بگیرم الان؟نقل قول:
آره به نظر من هم تا حالا که او مدل رو داشتی دیگه برو یه چیز دیگه رو امتحان کن ارزش تجربه رو داره
واقعا" ...نقل قول:
واقعا گوشی به یاد موندنیه! من از شهریور پارسال دارمش.کلی n-gage باهاش بازی کردم فیلم دیدم. راستی ظاهر گوشیت سالم بود؟ من قاب گوشیم به فنا رفته و در باتری هم همینطور. امروز شاید برم یه قاب بگیرم براش!دو دل شدم گوشی رو عوض کنم یا نه!به نظر می ارزه یه 6220 بگیرم الان؟
منم از تير پارسال تا 1 هفته پيش داشتمش ...
N.Gage بازي كردم اما فيلم رو بي خيال.همون قدر كه چشمام روي رمان خوندن از روي گوشي ضعيف شد بسه ...
ظاهر گوشيمم راستشو بخواي نه!يه ترك روي LCDش بود (خاطره اي از تصادف!) ، قسمتهاي رنگي دورش هم كلي مشكل داشت.
چند 100 بار از دستم افتاد ولي واقعا به گوشيم ايمان آوردم چون كه اگه من هم اينقدر خورده بودم زمين مي مردم ...
آخه توي اين زمين خوردنها فقط همون ترك روي LCD و رنگ رفتگي هاي دورش به وجود اومن ...
البته اين رو هم بگم حالا فهميدم 100 تومن انداختم!چون يكي از اقوام كه تو كار گوشيه مي گفت ميتونم بيارم برات نوش رو 130 تومن!
حالا با اين وضعيت كه ظاهر گوشي من داشت ...
اما اين رو هم بگم كه فقط 18 ساعت باهاش حرف زده بودم ...
الآن هم ميخوام يه آيپاد تاچ بگيرم ...
واقعا" كه حرف نداره ...
سلام
من دیروز یه ایرانسل از دوستام گرفتم گذاشتم برم انگیج آرنا ولی اصلا connect نمیشه !
تو connecting گیر میکنه اصلا هم نمیره !
در صورتی که رو یه گوشی دیگه درست میره اینترنت
چیکار کنم ؟؟؟
باید امروز عصر بش پس بدم
بابا یکی جواب بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
مطمئنی اینترنت وصله؟نقل قول:
یه بار تنظیمات بگیر
#6*3*140*
بله
با یه گوشی دیگه با همون سیم رفتم
حالا دوباره امتحان میکنم
منم همین مشکلو دارمنقل قول:
تا یکی دو هفته پیش به اینترنت وصل میشدم
ولی دیگه نمیشه
مینویسه کانکتینگ و هیچ اتفاقی نمیفته
یقینا مشکل از گوشیه چون سیم خودم رو با یه گوشیه دیگه تست کردم ، مشکلی نداشت
گوشیمو هارد ریست کردم تنظیمات رو دوباره و سه باره و ... گرفتم . به صورت دستی هم تنظیمات کرفتم
ولی نتیجه نداد
140 هم کمکی نتونست بکنه
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هم همین مشکل رو دارم . همین مدته
ولی من مطمئنم که gprs اینجا قطعه
کسی نمی تونه جواب بده ؟؟؟؟؟
فیرمور جدید 6120 ورژن 7.10
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4225055&postcount=3
چطوری فزیمور جدید رو نصب کنم؟نقل قول:
با نصب این فریمور مشکل gprs حل میشه؟
با هارد ریست فریمور جدید پاک میشه؟
مشکل از شبکه استنقل قول:
با هارد ریست پاک نمیشه:18:
ورژن 7.10 رو تست کردم انگلیسی چینی فیلیپینی هندی و ...... داره
فارسی یا عربی نداره
gprs منم کار نمی کنه . کانکت نمی شه ! در حالی که با سیم کارتم تونستم با یه گوشی دیگه وصل شم.نقل قول:
:41:
تو نت که میگشتم دیدم که یکی دو هفته س خیلی ها این مشکل رو دارن . و مشکل مربوط به 6120 نمیشه . بعضی از گوشی های دیگه نوکیا هم همین مشکل رو دارن .
مشکل عجیبه . سیم کارت روی گوشی دیگه کانکت میشه . و بعضی ها نوشته بودن که سیم کارت همراه اول روی گوشی ای که با ایرانسل کانکت نمیشه می تونه به اینترنت وصل شه !
کسی راه حلی نداره ؟!