تاييد ميشهنقل قول:
اونجا مثه ايران نيست كه داخلي ها كشكي باشه
تاييد ميشهنقل قول:
اونجا مثه ايران نيست كه داخلي ها كشكي باشه
شما درست ميگي.اونجا كشكي نيس بنابراين هيچ تيمي حق نداره بدون اجازه باشگاه حتي با بازيكنش مذاكره كنه چه برسه به اين كه با اون قرارداد ببنده. پس موضوع قراردادي كه دوستمون ميگن صددرصد اشتباس.نقل قول:
دوست عزیز ای کاش قبل از پست دادن پست منو کامل می خوندی .دینقل قول:
---------------------------------------------------------------------
از گوشی قرن 21 خود چه انتظاراتی دارید؟0
(مکانی برای بیان آرزوهای دست یافتنی یا نیافتنی )
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=316633
منچستر با پیروزی 2-0 در برابر میدلزبورو تقریبا قهرمانیش رو جشن گرفت.
اختلاف با لیورپول در 6 تثبیت شد. 4 بازی به انتهای فصل مونده و شیاطین فقط به 6 یا 7 امتیاز احتیاج دارن تا قهرمانیشون رو زودتر جشن بگیرن
بازی فوق العاده ای بود اونم با چند تا غایب
این گیگز خارق العادست امیدوارم تا 50 سالگی فوتبال بازی کنه!!!!!!!!!!!!
پایان رویای رئال
کریس رونالدو، خبر بدی برای کهکشانی ها دارد. او اعلام کرده که دیگر تمام فکر و ذکرش منچستر است و به حضور دررئال فکر نمی کند.
سایت گل: کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی منچستر یونایتد اعلام کرد که احتمال حضورش در ترکیب تیم مادریدی صفر است و می خواهد در اولدترافورد باقی بماند. این در حالی است که مدتهاست شایعاتی زیادی در مورد حضور ستاره پرتغالی در تیم رئال به گوش می رسد و به نظر می رسید که تابستان امسال، کریس به تیم مادریدی خواهد پیوست.
در هر صورت سران باشگاه انگلیسی هم تمایل فراوانی دارند تا ستاره شان را حفظ کنند و چندان بعید نیست که سران رئال نیز برای جذب او مجددا وارد عمل شوند. کریس رونالدو در گفت و گو با روزنامه ساندی میرر، با وضوح هر چه تمام تمایلاتش را برشمرده و اعلام کرد که نمی خواهد به رئال برود و تصمیم دارد تا در منچستر باقی بماند. او در این رابطه گفت:« دیگر به تیم مادریدی فکر نمی کنم و رویای رئال برایم مرده است. من فقط ب این رویا می اندیشم که بار دیگر همراه با منچستر جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را این بار در رم بالای سر ببرم.»
رونالدو پس از گلزنی دردیدار مقابل پورتو، آستون ویلا و تاتنهام به روزهای اوجش بازگشته است و امیدهای فراوانی برای کسب قهرمانی های متعدد با شیاطین سرخ دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب خبر توپی بود ، کلی خندیدم
علی جون نگفتم.رونالدو تو منچستر موندنی شد.من که با این خبر خیلی حال کردم که بهترین بازیکن جهان تو بهترین تیم جهان موندنی شد
نقل قول:خب معلومه. نمیاد منچستر رو ول کنه بره تو یه تیم درجه 2 اروپایی بازی کنه. اونم تو این سننقل قول:
فرگوسن: كاكا را نميخواهيم؛ توس هم نميرود
سرمربي اسکاتلندي منچستر يونايتد شايعه ها پيرامون جذب کاکا را رد کرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در حالي که چندي پيش شايعه ها از مذاکرات پنهاني سران منچستر يونايتد با کاکا هافبک برزيلي ميلان خبر مي دادند، سر الکس فرگوسن تمامي شايعه ها را تکذيب کرد.
فرگوسن به روزنامه Daily Mirror گفت: «منچستر سيتي حاضر بود براي خريد کاکا مبلغ 100 ميليون يورو پرداخت کند؟ آيا واقعاً فکر مي کنيد که باشگاه ما براي خريد يک بازيکن حاضر به پرداخت اين مبلغ خواهد شد؟»
وي همچنين پيرامون وضعيت قرارداد کارلوس توس مهاجم آرژانتيني تيمش گفت: «هيچ بازيکني امسال از تيم ما جدا نخواهد شد و ما در صدد رسيدن به نتيجه نهايي با مدير برنامه هاي توس هستيم.»
دمشون گرم.خیلی حال میکنم با بازی توز
خدا کنه نره...
خدا کنه نره بازیکن خوبیه.کاکا هم که نیومد حیف شد
کاکا میاد رئال ! باباش گفته ! :دي
سایت گل هم تایید کرده !
سرالکس:اندرسون جانشین اسکولز
سرمربی یونایتد معتقد است اندرسون جانشین مناسبی برای پل اسکولز در خط هافبک شیاطین سرخ خواهد بود...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل : مایکل کریک، درن فلچر و اندرسون سه هافبک منچستریونایتد در بازی رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان مقابل آرسنال بودند که در بازی این هفته یونایتد در لیگ برتر مقابل میدلزبورو استراحت کردند و به احتمال فراوان در بازی برگشت هم مقابل توپچی ها به میدان خواهند رفت.
سر الکس فرگوسن سرمربی یونایتد در گفتگو با وب سایت اختصاصی باشگاه می گوید :"خط هافبک ما در دیدار هفته گذشته مقابل آرسنال فشار زیادی را تحمل کرد، تصمیم گرفتم در بازی مقابل میدلزبورو در لیگ برتر به آنها استراحت دهم." او در ادامه در مورد اندرسون هافبک پرتقالی تیمش گفت :"به نظرم او می تواند جانشین شایسته ای برای پل اسکولز باشد.او بازیکن فوق العاده ای است و دارای استعداد زیادی است.اما تنها 21 سال دارد تجربه کمی دارد.آینده روشنی در انتظار اوست."
اندرسون با وجود این 72 بازی برای یونایتد انجام داده تا به حال موفق نشده برای این تیم گلی به ثمر برساند.
امشب چندتاشون رو بزنيم ، خوبه؟؟
امشب ارسنال رو جلوی هواداراش میبریم و میریم فینال فقط خدا کنه مثل بازی رفت انقدر شانس نداشته باشه.بازی رفت حداقل باید 2 گل دیگه میخورد که با خوشانسی المونیا دروازشون باز نشد
الان من اخبار رو گوش کردم یکی گفت فردینان به بازی امشب میرسه و یه اخبار دیگه گفت نمیرسه ما که نفهمیدیم که اخر میرسه یا نه؟؟؟ ولی خدا کنه که برسه
امشب ميريم فينال . ايول .
كسي از آرشاوين خبر نداره كه بازي ميكنه يا نه ؟ البته كاري نميتونه بكنه . فقط كريس خودمون
مسئولان باشگاه منچستریونایتد آماده ارسال پیشنهاد 70 میلیون یورویی برای خریداری ستاره فرانسوی باشگاه بایرن به دفتر آلیانس آرنا هستند و در نظر دارند تا او رابه عنوان جایگزین احتمالی کریس به اولدترافورد بیاورند
سایت گل: طبق خبری که درروزنامه گاردین به چاپ رسیده، سران باشگاه منچستر در نظر دارند تا پیشنهادی چشمگیر را برای خریداری فرانک ریبری به سران بایرن ارائه دهند. آنها آماده اند تا برای خرید ریبری مبلغ 70 میلیون یورو روی میز بگذارند و این در حالی است که رکورد وجه پرداخت شده جهت خریداری یک بازیکن، 49.5 میلیون یورو بود که در سال 2001 توسط مسئولان رئال برای جذب زین الدین زیدان از یوونتوس پرداخت شده بود.
این طور به نظر می رسد که سران باشگاه آلمانی هم دریافت چنین پیشنهادی را تائید کرده اند. چندی است که ریبری 26 ساله اعلام می کند که تصمیم به ترک آلیانس آرنا گرفته است و شایعات متعددی در مورد تیم آینده این ستاره فرانسوی به گوش می رسد و سران بارسلونا نیز تمایل زیادی دارند تا بتوانند ریبری را به نوکمپ ببرند.
سران باشگاه منچستر در نظر دارند تاجایگزین مناسبی برای کریس بیابند تا در صورتی که این ستاره پرتغالی به تیم مادریدی پیوست، با مشکل مواجه نشوند.
سلام بچه ها
تبريك مي گم به همگي رفتيم فينال.
شب خوش
تبریک میگم ، بازی خوبی بود
گلهای رونالدو تو اروپا یکی از یکی بهتر هستن
با اون صحنه خوشحالی بکهام خیلی حال کردم
تبریک میگم.
تبريک ، اونايي که ميگفتن کريس بهتره بره : حيفه ، خيلي حيفه
مبارکه..................
بهترین بازیکن زمین از دیدگاه سایت گل ؛
کریس رونالدو با 9 امتیاز
من هم تبريك ميگم
تو فينال تقابل منچستر وبارسا چقدر قشنگه
جنگي هم خواهد بود بين مسي ورونالدو
به به چه حالي بكنيم ما....
تبریک. عجب بازی زیبایی بود
تبریک آرسنال کاملا لوله شده بود!!!!!!!
اون گل هم تقصیر داور بود چون اصلا پنالتی نبود چه برسه به پنالتی+اخراج
سلام بچه ها اول تبریک میگم این برد شیریییین رو
دم کریس گرم دیشب خوب بازی کرد ولی باید بره دیگه!!!:دی
دم بکهام گرم خیلی خوشم اومد ازش
من همون موقع که بازی رفت رو بردیم میدونستم که فینالیستیم آخه ارسنال که بازیکن نداره چطور میخواست جلوی منچستر ببره با سمیر نصری!!!!
کلا دمه فرگی گرم آخره مربیه!!!
من بیشتر تو کف گل دوم رونالدو هستم تا اون ضربه آزادی که زد. دیشب دقت نکردم الان که دوباره دیدم پاس رو تو نیمه زمین خودمون داد نفهمیدم چجوری رسید دروازه آرسنال. لامصب مثل موشک در رفت! اگه میتونید گلشو دوباره ببینید.
تبریک میگم
عجب بازی قشنگی بود
گل سوم به نظرم از همه بیشتر حال داد . با یه پاس خفن رونالدو توپ رسید به پارک بعد رونی .. این وسط من سرعت دویدن رونالدو رو میدیدم کفم بریده بود چقدر خفن می دوید .. بعد هم که گل
به نظرم حریفمون تو فینال چلسیه نه بارسا !
خدا کنه امشب بارسلون بیاد بالا تا بزنیم سوراخ سوراخشون کنیم با اون مربی ...
چه حالی میده مثل چلسی پارسال گریه اینا رو هم دربیاریم
فکرش رو کنید انری ،مسی و اتو و... در حال گریه کردن
اووووووف چه حالی میده
من که از الان منتظر 6 خردادم
امیدوارم با بارسا بازی داشته باشیم اونوقت 90 دقیقه از بهترین 90 دقیقه های عمرمو میبینم
به امید تکرار قهرمانی
فكر نميكنم بتونيم بارسا رو ببريم
پس همون بهتر كه امشب حذف شه
جالبه توي هر تاپيک بدون ذکر علت ميگي اين بره اون بره ! ميخواي خودت بري جايگزين کريس يا محسن بشي ؟! تعارف نکنانقل قول:
دم کریس گرم دیشب خوب بازی کرد ولی باید بره دیگه!!!:biggrin:
خوب راست میگم دیگه...
کریس الان دیگه بدرد منچستر نمیخوره ریبری خیلی بهتر از کریس میتونه به منچستر کمک کنه
قضیه محسن هم که جداست...
من اول برد دیشب رو تبریک میگم و واقعا با بازی زیبای بود و منچستر خیلی قشنگ بازی کرد و از صحنه ای که ارسنالی ها داشتن ورزشگاه رو ترک میکردن خیلی حال کردمنقل قول:
کجا به درد منچستر نمیخوره؟؟؟ :18: دیشب 2 تا گل زد و یه پاس گل داد. به نظر شما یه بازیکن دیگه باید چی کار کنه که به درد تیمش بخوره ؟؟؟گل اولش بی نظیر بود وبا حرکاتش تو زمین ارسنالی ها رو کلافه کرده بود من نمیدونم باید چی کار کنه دیگه؟؟؟ :41:
ریبری بازیکن خوبیه ولی اصلا نمیتونه جای کریس رو بگیره
موافقم ، واقعا حیف میشه چنین بازیکنی رو از دست بدیمنقل قول:
کجا به درد منچستر نمیخوره؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیشب 2 تا گل زد و یه پاس گل داد. به نظر شما یه بازیکن دیگه باید چی کار کنه که به درد تیمش بخوره ؟؟؟گل اولش بی نظیر بود وبا حرکاتش تو زمین ارسنالی ها رو کلافه کرده بود من نمیدونم باید چی کار کنه دیگه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریبری بازیکن خوبیه ولی اصلا نمیتونه جای کریس رو بگیره
عیب نداره رئال و منچستر نداره که ! :31: میاد رئال و به اسطوره هایی مثل رونالدو و زیدان و کارلوس فیگو و.... تبدیل میشه !
1-منچستر تو بازي ديشب عالي بازي كرد،تبريك مي گم.
2-اول يكم فكر كنيد بعد حرف بزنيد:: كريس رونالدو بهترين بازيكن جهان و به هيچ قيمتي نبايد از منچستر بره، در ضمن ريبري 2 سال ديگه با بايرن قرار داد داره و عمرآ به پاي كريس نميره سه!
3- قابل توجه اون دوستي كه گفته بودن ، ما نميتونيم بارسا رو بزنيم، مگه بازي ديشب رو نديد؟؟ ديدي كه دفاع منچستر چقدر منظم كار كرد،بازيكناي آرسنال خودشون رو كشتن نتونستن وارد محوطه جريمه بشن!
4- =>منچستر يونايتد تنها تيم قابل احترام در جهان، هر كس كه بدرد منچستر بخوره ميمونه و هر كسي كه نه، از اين تيم ميره بيرون<=
بابا تو رو خدا اينقدر نگين:40: كريس:40: بره بره آخه بره من چه خاكي تو سرم كنم واييييييييييييي:41::41:
فكر كن بخواد بره رئال مادريد ... اه حالم از اين رئال بهم ميخوره :2:
انشالله امشب بارسا بزنه كه بياد بالا ما خودمون سوراخش كنيم اما اگه بياد يادتون باشه كارمونم سختر ميشه اما باز قهرمانيم :11::11::11: