حول حوش 190 توماننقل قول:
Printable View
حول حوش 190 توماننقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگر مشکلی با قیمتش ندارید در خرید HD شک نکنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از بهترین و کم اشکال ترین پاکت پیسی های تاریخ هست.
مزایاش هم که بارها عنوان شده و حتما در موردش چندین جا خوندید. از اونجا که گفتید بررسی هاتون رو کردید دیگه توضیح اضافه نمیدم.
فقط اگر خریدید مواظب اون قسمت 1-2 سانتی پشتش (پایین) باشید که یه مقدار زود خش میفته و رنگش میره. اگر وقتی روی سطح سخت قرار میگیره کیفش رو زیرش بذارید مشکلی از اون جهت نخواهید داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.من این ppc تو سایت gsmarena دیدم.قیمتش نوشته 250eur .یعنی چند تومن؟کی میاد ایران؟از نظر دوستان چطور ppc ای هستش؟
خوب چه دخلی به ایران داره ؟ :دینقل قول:
دایموند 200 یورو (275 تومنه) این جا !:18:
کمتر از 400 نیست اون اگه تو ایران باشه :10:
i mate jama 101 چط.ر گوشي خوبه ارزش داره ادم بخره سرعت كسي از دوستان اين گوشي رو داره وينودز 6.5 هم روش نصب ميشه؟ يا فرقي نداره همه ويندوز موبايل ها بروي همه پاك پي سي ها نصب ميشود سيستم تشخيص دست خط داره؟
عزیز من گفتم 250 eur هستش یعنی چند تومن میشه؟نگفتم که وقتی میاد ایران چقدره؟نقل قول:
چی چه دخلی به ایران داره؟؟؟؟
حساب کن خودت هر 1 یورو تقربیا 1350 تومن :دی (بحث رفت تو کار کالا و ارز) :34:
قیمتا رو میگمنقل قول:
چی چه دخلی به ایران داره؟؟؟؟
مثلا یه جا دیدی T-Mobile G1
150-200 یورو هست زیاد به دل خودت صابون نرن این جا خیلی بیشتر !
نمی دونم چرا ایران این شکلی هست (بخ خاطر تحریم ها هست ؟ یا گمرک پدر آمرزیده مون ؟)
طبق گفته همین دوستمون فکر کنم وقتی وارد بشه 400 باشه .دوستان گمرکی هم خیلی زیاد:34: به فکر ما هستن. به چین اجازه میدن وارد کنه تا تو این تورم فشار به مردم نیاد!!!!!!!!!چین هم زحمت میکشه بهترین کالاهاشو میفرسته:34::31:مردم هم می فهمن بهترین کالا مال چین هستش:31:
حالا در آخر b7320 ppc یه خوبی هست یانه؟
salam be hame doosatane aziz man mikham yek nafar be man komak kone va bege chetro mitoonam GPS diamond2 ra faal konam lotfan az doostane herfeiy khahesh mikonam ye komaki bokonand:10::11:
عزیز انگلیسی تایپ نکن.
میتونی به این تاپیک مراجعه کنید:نقل قول:
salam be hame doosatane aziz man mikham yek nafar be man komak kone va bege chetro mitoonam GPS diamond2 ra faal konam lotfan az doostane herfeiy khahesh mikonam ye komaki bokonand
لطفا دیگه پست ها رو فارسی بفرستید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=145856
اول یه سر اینجا بزن.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=145856
خب شما چقدر بودجه داری ؟ چه امکاناتی می خواهی ؟ و .....[/QUOTE]
بودجه زیاد مهم نیست
با سلام می خواستم بدونم که pocket pc همون سیستم عامل windows mobile هست؟
ضمنا کدوم گوشی ها سیستم عاملشون windows mobile هست؟
،نقل قول:
ا سلام می خواستم بدونم که pocket pc همون سیستم عامل windows mobile هست؟
ضمنا کدوم گوشی ها سیستم عاملشون windows mobile هست؟
می تونید بروید در سایت هایی مثل gsmaria جستجو کنید و در بخش جستجو سیستم رو ویندوز موبایل انتخاب کنید ...
خیر دوست عزیز ، هر دستگاهی که winmo باشه سیستم عاملش ppc هست اما هر ppc لزوما winmo نیستنقل قول:
ppc همونطور که از اسمش مشخصه ، یک pc جیبی هست و تقریبا تمامی مفاهیمی که برای pc صادقه ، برای ppc هم صادقه ، همونطور که pc میتونه سیستم عامل های مختلفی داشته باشه که یکیش ویندوز هست ، در مورد ppc هم همینطوره. البته پیش از این این بازار در انحصار مایکروسافت بود بیشتر که اخیرا با توسعه و گسترش آندرویید این انحصار رو به پایان هست و در حال حاضر دستگاه های آندرویید جای خودشون رو در بازار پیدا کردند.
بهترین انتخاب با 250،000تومان در بین پاکت پیسی ها کدوم مدله؟
HTC Touch VIVAنقل قول:
بهترین انتخاب با 250،000تومان در بین پاکت پیسی ها کدوم مدله؟
اگه hTc این viva رو نمیزد چی میشد...نقل قول:
تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگر هم اهل خرید کارکرده هستید و شخص مطمئنی برای تستش سراغ دارید ، یک کروز یا 3G کارکرده ی تمیز بهترین گزینه میتونه باشه.
هیچی ، الان ناچارا آیمیت و کیوتک باید بهشون پیشنهاد میدادیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا ویژگی های اندرویید نسبت به ویندوز چیه؟
ایا مثل سیستم عامل ویندوز تو ایران به درد نمیخوره؟
ایا ایندش خوبه , یا بعدآ احتمالش هست جمع شه؟
برنامه به اندازه کافی داره؟
ایا مثل ویندوز اگه ورژن جدید بیاد میشه نسب کرد یا مثل سیمبین تا یه مدت کوتاه مثلآ 2 سال فقط میشه اپدیت کرد؟
ترو خدا کمک :9::37::weird::9::37::weird::9::37::weird::9::37:: weird::9::37::weird::9::37::weird:
کمک..............ماااااااااااااا اااااااااااامان جوووون :(
نقل قول:البته اگه بتونی با نبود GPS ش سر کنینقل قول:
من که نمیتونم :دی
آندرویید بر اساس دانش روز سیستم عامل توسعه پیدا کرده و بسیار سبک تر و سریع تر هست. یه مقدار بر پایه ی شبکه و اینترنت سازماندهی شده و تو اون جنبه ها فعال تر و قوی تر از ویندوز هست.نقل قول:
ویندوز که اینجا بدرد میخوره بازم ، ولی منظور شما رو متوجه میشم ، خیر خیلی از نقاط قوتش عملا در ایران قابل بهره برداری نیست.
آینده ش عالیه ، خیلی خوب داره پیش میره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله کاملا قابل بروزرسانی هست، حتی بیشتر از ویندوز.
نرم افزارهاش هم نسبت به ویندوز خیلی کمتر هست و شاید مشکل اصلی همین باشه در حال حاضر. این مکل هم به تدریج حل خواهد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ولی نه در آینده ی خیلی نزدیک)
خوب GPS اکسترنال بگیرنقل قول:
شرمندهنقل قول:
من میخواستم بگم سیستم عامل اپل که....
وگرنه ویندوز موبایل فعلآ از همه کاربردی تره!!!
ویه سوال دیگه:
گفتی خیلی سبک یعنی اینکه مثلا تا 10 سال دیگه با همین سخت افزار که مثلآ g1 داره راحت روش اندرویید نسب میشه؟
بله گفتم نسبت به ویندوز بسیار سبک تر هست. خوب تا 10 سال دیگه که کسی نمیتونه بگه وضعیت چطور خواهد بود ، ولی آره یه جورایی میشه گفت همون حالت رو داره (جدا از نیازمندی های خاص سخت افزاری که ممکنه در آینده وجود داشته باشه) خود سیستم عامل برای توابع داخلیش ، نسبت به ویندوز مقدار کمتری از نیروی پردازشی و حافظه ی اصلی رو مصرف میکنه :46:نقل قول:
من تا حالا پاکت پی سی نداشتم به خاطر همین این سوال رو میپرسم که شاید به نظرتون بچه گونه بیاد
این که مینویسه 65 هزار یه 256 هزار رنگ یهنی کیفیت تصویر اینا از 16 میلیون های سیمبین کمتر هستش ممنون میشم جوابمو بدین
همونطور که مشصه ، این یعنی اون تعداد رنگ رو میتونن نمایش بدن.نقل قول:
نه لزوما به معنی اینکه شما با کیفیت بیشتری تصاویر رو ببینید نیست، موارد مهم تری مثل کنتراست، رزلوشن و ... در کیفیتی که به نظر شما میرسه دخیل هست.
بالاتر از 256 هزار رو حتی چشم نمیتونه تشخیص بده و فقط در موارد خیلی خاصی تعداد رنگ بالای 256 هزار عملا دارای مزیت هست، موردی که در کاربرد روزانه تاثیر داره اینه که تا حدودی در بهتر دیده شدن در زیر نور خورشید موثر هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من تصمیم گرفتم یک پاکت پیسی خوب بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بین این دو مدل موندم..
از جمله دلایلی که باعث میشه x1 بخرم:
1.کیبورد
2.پنل های مختلف
3. باکلاسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از جمله دلایلی که باعث میشه x1 نخرم:
1. برداشنت ترک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.نداشتن شتاب سنج
از جمله دلایلی که باعث میشهi900 بخرم:
1.شتاب سنج
2.دوربین تشخیص لبخند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.قیمت خوب
از جمله دلایلی که باعث میشه i900 نخرم:
1.نداشتن کی بورد
2.نداشتن چیپست گرافیکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.نداشتن پنل های مختلف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا به نظر شما کدوماشونو بخرم؟؟؟؟؟
خوب اگر من بین این دوتا مونده بودم ، امنیا رو انتخاب میکردم.نقل قول:
چون از طرفی کیبورد کاربرد بالایی برام نداره و به حجم بالا و سنگین تر شدن گوشی نمیصرفه، از طرف دیگه تحمل اینکه گوشیم از ریخت بیفته و رنگش بره یا ترک برداره و ... رو ندارم. شتاب سنج هم مصلما داشتنش بهتر هست از نداشتنش.
این از من ، ولی شما ممکنه اینا برات مساله نباشه و برعکس این مورد در موردت صادق باشه، همش برمیگرده به نظر شخصی و انتظارات شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من هم امنیا قابل قبول تره
درود.نمازو روزتون مورد قبول حق.لطفا تفاوت پاکت پی سی با گوشی های معمولی رو بگید.آیا سیستم عامل ویندوز موبایل مثل ویندوز کامپیوتره یا فرق داره؟
اگه فرق داره چه فرقی؟
من بین پاکت پی سی و نوکیا 5800 مرددم.لطفا راهنماییم کنید در حد 350 تومن چه پاکت پیسی و با چه مارک و مدلی بگیرم البته اگه پاکت پیسی بهتره.
سپاسگذارم.
سلام دوست گرامینقل قول:
راستش در مورد تفاوت های ویندوز و سیمبین که نه فرصتش رو دارم و نه حوصله ش رو که از اول براتون توضیح بدم ، چون این موضوعی هست که بارها و بارها در فروم های فارسی بحثش رو انجام دادیم و بارها راهنمایی های لازم رو انجام دادیم. شما با یک جستجو در گوگل به راحتی میتونید به این بحث ها دست پیدا کنید.
یکیش رو در همین فروم داریم :
اما سوال دومتون هست که اینجا محل مطرح کردنش هست و من در خدمتتون هستم. در اون حدود بهترین انتخاب این دو مورد هست :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=328979&page=2
امنیا که 8 گیگش رو حدود 380 هم میتونید گیر بیارید، همچنین دایموند که همون حدود و شاید کمی پایین تر هست قیمتش.
اگر تصمیمتون برای خرید پاکت پیسی قطعی شد میتونم جزئی تر براتون مزایا و معایب این دو دستگاه رو شرح بدم.
مرسی از جوابت اما این قیمت ها با گارانتی هستند.راستی من تصمیم گرفتم Diamond رو بگیرم که قیمت بدون گارانتی تایوانیش 399 تومن و با گارانتیش 525 تومن .چرا اینقدر تفاوت؟
یه سوال دیگه امنیا بهتره یا دیاموند .برای من قشنگی و ساپورت نرم افزاری خیلی مهم هستند.
مرسی از جوابت اما این قیمت ها با گارانتی هستند.راستی من تصمیم گرفتم Diamond رو بگیرم که قیمت بدون گارانتی تایوانیش 399 تومن و با گارانتیش 525 تومن .چرا اینقدر تفاوت؟
یه سوال دیگه امنیا بهتره یا دیاموند .برای من قشنگی و ساپورت نرم افزاری خیلی مهم هستند.
راستی آقای ali racer
خیلی تو سر ویندوز موبایل میزنه نظر چیه؟
ساپورت نرم افزار که جفتشون ویندوز هستن
در کل امنیا از دیاموند 1 بهتره
حالا تا چقدر میخوای هزینه کنی بگو شاید مدلای بهتری بهت خورد
منظورتون بدون گارانتی هست دیگه ؟نقل قول:
الان گوشی شاپ داره 385 میده دایموند رو ، یعنی اینکه تو بازر 380 گیر میارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با گارانتی پایین تر از اون میتونید گیر بیارید. دلیلش اینه که حاضر نیستند تعدادی از گوشی ها رو با ضرر رد کنند و امیدوارند مشتری به هوای گارانتی با اون تفاوت بخره !!
امنیا مقدار خیلی کمی سریع تر هست، دوربینش خیلی بهتره و فلاش هم داره، همچنین مثل دایموند مشکل باقی موندن اثر انگشت روی بدنه رو نداره. از طرف دیگه دایموند رزلوشن استاندارد داره و کمی از نظر ساپورت نرم افزاری بهتر هست (البته این مشکل امنیا خیلی کمرنگ شده به مرور زمان)، مشکل خمیدگی و خرابی تاچ ، و همچنین ضعف بوت لودر رو، بر خلاف امنیا نداره ، و البته HTC هست.
از نظر ظاهری هم به نظر من امنیا خیلی بهتره. (این دیگه سلیقه ایه)
مگه اچ تی سی آلمانی نبود؟
راستش 400 تومن.آخه قیمت پاییناش بدون گارانتی هستن.نمیشه هم بدون گارانتی خرید میشه؟اومد زد روز بد خراب شد 400 تومن رو دور ریختی؟
امنیا یا دیاموند
یعنی نظرت اچ تی سی هستش؟
امنیا مشکل خمیدگی و خرابی تاچ ، و همچنین ضعف بوت لودر رو داره؟
جواب تاپیک بالاتر لطفا فراموش نشه
مرسی