سلام به خدا من به اين اثبات نياز دارم هرکي بلده بزاره واسم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به خدا من به اين اثبات نياز دارم هرکي بلده بزاره واسم
یه خبر جدید دارم اونم اینکه گاج می خواد یه آزمون آزمایشی برگزار کنه البته بصورت آنلاین
کد:http://www.gajazmoon.com
توي خود سايت گاج كه چيزي نبود....نكنه ساختگي باشه!!!...ما كه چيزي نفهميديم:31:
راستي يه سر به اينجا بزنيد::18:
[PHP]http://www.gaj.ir/html/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=330[/PHP]
اينا درصدن؟؟؟!!!!:2::18::18::18::19::19::19: يعني فقط رياضيش 100 بوده؟؟ادبيات نزديك 4 درصد؟!!!:18::19::20:
اگه هدفت كنكوره به اثباتاي مشكل زياد گير نده:13:... من بلد نيستم:41: ولي اگه تونستم روش فكر ميكنم!!:5:نقل قول:
بهترین کتاب آموزش شیمی : شیمی مبتکران نوشته مهندس بهمن بازرگانینقل قول:
من با این کتاب، شیمی رو فول شدم
4 درصد چیه؟ پائین ترینش 88% هستش:31::4:نقل قول:
پس منظورش از 90/3 چيه؟
جا به جا خورده! منظورش 90.3 بوده:27:نقل قول:
بسنگی به انتظارت داره آبجینقل قول:
اگه می خوای غیر انتفاعی یا پیام نور شهرستانهای اطراف شهرت یا جاهای دیگه قبول شی، آره.. با رتبه ی سی هزار ، چهل هزار قبولی فوق دیپلم...
در مورد کتاب عربی هر جا بری "اَیاد فیلی" رو پیشنهاد می دن بهت..نقل قول:
آره چون ترازا بد جوري ميان پايين... البته براي اونايي كه نميخونن بهتر ميشه!!
من كه ديگه ميرم بخوابم... امشب يه كارت 10 ساعته رو در عرض 2 ساعت تموم كردم....(-;
من که از خدا می خوام که کنکور به سخت ترین شیوه ممکن بر گزار بشه به قول معلم دیفرانسل ما (( همه که قرار نیست مهندس و دکتر بشن ))
من اینو میگم نه اینکه درسم عالیه نه درسم خوب هست ولی من تمام تمرکز من روی 2تا درس هست گسسته و هندسه پایه و تحلیلی و 80 درصد فیزیک چون برای یکی مثل من راحت میشه از تو این ها نمره بکشم بیرون
سر یه موضوعی که هرکی مخالف حرف من هست سر هرچی بگه با هاش شرط می بندم
من میگم امثال سخت ترین سوال های ریاضی از نظریه اعداد گسسته هست دلیل هم دارن ؟
1- از قسمت های مورد علاقه طراح هست چون علم روز هست
2- امسال حق این قسمت خورده شد چون فقط یه سوال از همنهشتی اومد
3- تنوع سوالش فوق العاده زیاده
تا اینجا که شما رو نا امید کردم ولی بدونید اگه سخت باشه برای همه سخته مطمئن باشید حتی کسی که فقط برای گسسته معلم خصوصی گرفته نمی تونه جوابش بده
بهتزين كتاب براي كارداني پيوسته/رشته حسابداري چيه؟؟؟
من توي رياضي و فيزيك خيلي مشكل دارم. رياضي ضريبش توي كنكور ما 4 و فيزيك فكر كنم 2 باشه.من پارسال رياضي اصلا نزدم.از چه كتابي استفاده كنم تا حداقل 40 ،50 درصد بتونم بزنم. به نظر شما كتابهاي گاج براي رشته فني حرفه اي مفيده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يا كتاب هاي مدرسان شريف؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
تو رو خدا جواب بديد.من منتظرم..........
سلام به همه ی دوستان عزیز
با کسب رخست از کنکوری های زحمت کش
راستش من چند سالی میشه که دانشجو شدم ولی برای اینکه دوباره یه زره برم تو حال و هوای سخت و به یاد موندنی کنکووووووووور اومدم تا چندتا از پستاتونو بخونم
و دوباره یاد اون روزا افتادم ...........
دوستان همگی بخونین و براتون آرزوی موفقیت به اندازه ای که شایسته ی همگی شما باشه رو دارم
امید وارم همتون قبول بشین
شاد و موفق باشین..
نقل قول:سلام به همگی...نقل قول:
جدی نمیشه پرینت گرفت؟؟؟
اصلا این پرینت به چه دردی میخوره؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بسنگی به انتظارت داره آبجیاگه می خوای غیر انتفاعی یاپیام نور شهرستانهای اطراف شهرت یا جاهای دیگه قبول شی، آره.. با رتبه ی سی هزار ،چهل هزار قبولیفوق دیپلم.
ناراحت شدم یعنی چی اینا؟؟؟فقط ببینید چی قبولم فوق دیپلم که عمرا هر جا هم قبول شم میرم سی چهل هزار هم نه!!!!!!!!!!!!!!!!!! زیر ده هزار؟؟؟ مثلا 5000 6000(جون خودم با این درس خوندن) بیخیال داداش مهم اینه میتونم به مردم کمک کنم رتبه مو که نمیخوام بزنم به سرم
نقل قول:
راستی...
هیچ وقت دعا نکنید کنکور آسونباشه
با عرض معذرت بشین بینیم بابا
نقل قول:
آره چون ترازا بد جوري ميان پايين... البته براي اونايي كه نميخونن بهترميشه!!
من كه ديگه ميرم بخوابم... امشب يه كارت 10 ساعته رو در عرض 2 ساعت تمومكردم....(-;
شما هم میخواستین نخونید به ما چه؟؟؟ حسادت نکنید رقابت کنید 10 ساعته رو دو ساعت تموم کردی؟؟؟ این چطور امکان پذیره؟؟؟ میشه توضیح بدی؟؟؟ شاید تو کنکور سوال بیاد اینطوری
اگر مرتضی یک کارت ده ساعته رو در عرض 2 ساعت تموم کنه و مونا 2 ساعته رو در عرض 10 ساعت نسبت مصرف اینترت مرتضی به مونا چند است؟؟؟
نقل قول:
چون اینجا همه درس خونن واسه این گفتم
یه دور جنابی چیزی
نقل قول:
من که از خدا می خوام که کنکور به سخت ترین شیوه ممکنبر گزار بشه به قول معلم دیفرانسل ما (( همه که قرار نیست مهندس و دکتر بشن ))
من اینو میگم نه اینکه درسم عالیه نه درسم خوب هست ولی من تمام تمرکز من روی2تا درس هست گسسته و هندسه پایه و تحلیلی و 80 درصد فیزیک چون برای یکی مثل من راحتمیشه از تو این ها نمره بکشم بیرون
مبارکت باشه ما که حسود نیستیم:5:
چه بهتر اینجاست که پول هم نمیتونه کاری کنهنقل قول:
تا اینجا که شما رو نا امید کردم ولی بدونید اگه سخت باشه برای همه سخته مطمئنباشید حتی کسی که فقط برای گسسته معلم خصوصی گرفته نمی تونه جوابش بده
با تشکر ستاد روحیه دهی داوطلبان کنکور 87
دختر خانم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vbmenu_register("postmenu_2063954", true); اگه قرار بود براي كنكور ده ساعت وقت در نظر ميگرفتن مطمئن باش درصد هاي همه بالا بود وهمه مثل هم مطمئن باش بايد يه فرقي باشه كسي كه عكس العمل و هوش بالايي داره و زود تر تموم مي كنه با كسي كه ... به خاطر همين هست همه جا تشبيه اش كردن به ماراتن در ضمن نه تنها كنكور بلكه تو همه زمينه وقت به خصوص ثانيه ها هست كه فرد بهترين رو از خوب جدا ميكنه پس وقت بهترين معيار هست درضمن به نظر من وقت و كمبود وقت يه بهونه قديمي هست كه الان 30 سال هست كه از عمر چنين بهونه ايي مي گذره
من سهيل نيستم ولي يه نصيحت ميتونم بهت بكنمنقل قول:
آقا من این اثبات و خیلی نیاز دارم خواهش می کنم کسی بلده بزاره
اگه K یال داشته باشیم بر طبق فرض مجموع درجات رأسها برابر 2K میشه حالا اگه یک یال به گراف اضافه کنیم چون یال بین دو رأس رسم میشه پس به درجه ی دو تا از رأسها یکی اضافه میشه و در نتیجه به مجموع کل درجات 2 تا اضافه میشه. پس مجموع درجات برابر 2K+2=2(k+1) میشه. این چیزی بود که همین الآن به فکرم رسید. امیدوارم قانع شده باشی..:10::11:نقل قول:
زمان ثبت نام دانشگاه آزاد اسلامي تا جمعه 19 بهمن ماه تمديد شد
اطلاعات بيشترکد:http://www.--------/Main/news/1386/11/
salam khedmateh hameh dostan // midonam keh hamaton sareton vaseh dars ha shologheh vali mikham bedonam kia hazeran ma ro dar in site komak o yari konand //
dar har zamineh news / img / amozesh va ....
beh khoda tabligh namikonam chon site makhsoseh amozesh o parvaresheh o marbot beh yaki az madareseh ahwazeh
har kas keh dar har zamineh mitonam beham email bedeh
ya az safeh contac site
بهترين كتاب براي كارداني پيوسته/رشته حسابداري چيه؟؟؟
من توي رياضي و فيزيك خيلي مشكل دارم. رياضي ضريبش توي كنكور ما 4 و فيزيك فكر كنم 2 باشه.من پارسال رياضي اصلا نزدم.از چه كتابي استفاده كنم تا حداقل 40 ،50 درصد بتونم بزنم. به نظر شما كتابهاي گاج براي رشته فني حرفه اي مفيده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يا كتاب هاي مدرسان شريف؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
تو رو خدا جواب بديد.من منتظرم.......... كسي از كنكوريهاي كارداني نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شدیداً تایید می شه!نقل قول:
من خیلی از تک رقمی ها رو می شناسم که با این کتاب شیمی کنکور رو 100 زدن..دست بهمن(!) درد نکنه!
(من سال دومم)نقل قول:
از من گوش می کنی چه ریاضی باشی چه تجربی؛چه فنی باشی چه انسانی اصلاً و به هیچ وجه دنبال سفید های اختصاصی گاج نرو!!(من تا به این لحظه به این نتیجه رسیدم) 10 شاهی که نیمی ارزن هیچ،وقتت رو هم بی خود می گیرن...
(البته من آمارشو دارم بدک نیست ولی اندیشه سازانی که درش تخته شد آمارش بهتره ولی پیدا نمی شه)...
این سفید های گاج مثل آبی های قلمچی آشغالن...اول درس می ده و همه نکته ها رو می گه بعدش شما راحت همه تست ها رو می زنی!اما وقتی که یه آزمون جامع می گیرن می بینی که...
از نظر من اگه ریاضی پایه ضعیف هستی ریاضی 1 مبتکران و ریاضی 2 مبتکران رو بگیر(این یکی 2 جلده)(تالیف:مهندس فرهاد ابوالقاسمی-مهندس عطاءالله صادقی)...زیاد هم برای پیدا کردن کتاب فیزیک زور نزن...کتاب فیزیک خوب پیدا نمی شه...ولی مرآت بد نیست(چون تالیفش گروهیه...سوال های تکراری نداره...طرح بندی نشده...نکته ها و تذکر های خوبی میده...اکثراً هم چند تا راه حل می گه...زیاد هم روی فرمول های تستی تمرکز نمی کنه...)
دوستان من می خوام بدونم تا به حال کسی از هندسه 1 سفید گاج خیری دیده؟
تصمیم دارم آتیشش بزنم(جدی می گم)
بد جوری منو از هندسه زده کرد! n تست از قضیه کسینوس ها (که تو پیش دانشگاهیه) داد حتی اون قضیه رو ثابت هم نکرد...با اون آلفردوی بی مصرفش:2::2::2:
راستی گاج جداً می خواد آزمون آزمایشی بگیره؟؟؟
اونوقت اول کتاباشون می خوان چی بنویسن؟
"ما نه آموزشگاه داریم نه کنکور آزمایشی غیر Online ؛به یادمان باشید به یادتان هستیم "
2 سال بعد هم می نویسه:
"ما آموزشگاه نداریم ولی کنکور آزمایشی داریم به یادمان باشید..."
4سال بعد:
"تو رو خدا به کلاس کنکور ما بیایید و در آزمون های ما شرکت کنید"!!!!!!
شما می دونستید حساب کردن در آمد این موسسه ها(گاج و قلمچی و مبتکران و خوشخوان و کلاس های کنکور و ..) اندازه در آمد حاصل از فروش نفته!!!(بدون شوخی)
اینم یه سوال شیمی 2:
آخرین فلز واسطه تناوب چهارم در لایه الکترونی آخر خود چند جفت الکترون دارد؟
1)10
2)2
3)12
4)5
5)6
موفق باشید.
مهندس آينده اين مملكت با اينكه سال دومي هستي و بهتر از من ميدوني كتابهايي مثل گاج و كانون فرهنگي چيزي مثل مرجع كنكور ميمونه يعني اينكه تو اين 30 سال اخير هر چي تست كنكور آزاد و سراسري و سنجش و ... بوده وارد كتاب هاش كرده و تقريبا شبيه كتاب هاي سازمان سنجش ميمونه با اين تفاوت كه درس آزمون اول هر مبحثي داره اگه دنبال تست تاليفي ميگردي كه اون يه بحث ديگه هستنقل قول:
به نظر من كتاب تست فيزيك فقط تست سازمان سنجش هست دليل هم دارم
چون كتاب فيزيك خيلي خيلي كم تغيير كرده شايد به اندازه 1 يا دو مبحث بعد اينكه 85 درصد سوال هاي فيزيكي كه تو كنكور مياد شبيه كنور هاي 30 سال اخير هست منظورم اينه كه تست فيزيك قبلا به يه فرم ديگه طرح شده ولي روش حل يكي هست چون اكثرا قالب سوال ها يكي هست من خودم سوال هاي سال 85 و 86 رو با اين كتاب مقايسه كردم ودقيقا هم همينطور بود و براي طرح تست فيزيك حرف جديدي براي گفتن ندارم
من اين كتابو به كسي پيشنهاد نمي كنم چون ((صلاح كار خويش خسروان داند))
اين آقا سهيل هم كه جواباي برگه ها رو نذاشت!! من اون يكي رو كه قبلاً گذاشتم... حالا هم جواب برگه ي توابع رو ميدم... اگه اشتباه به دست آوردم بگين.
1)1
2)4
3)2
4)2
5)1
6)3
7)2
نقل قول:
ممنون بايت توضيحاتتون.:11: كتابهاي مبتكران همه جا پيدا ميشه يا جاهاي خاصي ميفروشن؟؟
خواهش می کنم...نقل قول:
اگه دنبالش بگردی پیدا می شه ولی اکثر کتاب هاش به اندازه 30 سال کنکور فیزیک آبی قلمچی یا ادبیات سبز گاج تیراژ نداره...
بگردی پیدا می شه...
سلام.ممنونم...نقل قول:
ولی من یکی که این قلمچی رو به عنوان یک موسسه انتشارات کتاب قبول ندارم...
اون سنجش هم مارمولک می زنه! فیزیکش رو دیدم..خیلی داغون بود که!
خلاصه:
اختصاصی:اندیشه
عمومی:سبز گاج
نمونه سوال:30 سال کنکور...
دین و زندگی هم مجموعه آزمون های کانون
بدينوسيله به اطلاع داوطلبان ثبتنام كننده در آزمون سراسري سال 1387 ميرساند كه اطلاعات ثبتنامي داوطلبان از نيمه دوم فروردين ماه سال 1387 براي مشاهده داوطلبان بر روي سايت اين سازمان به نشانيقرار داده خواهد شد تا كليه داوطلبان با استفاده از اطلاعات كارت اعتباري ثبتنام با مراجعه به سايت سازمان از اطلاعات ثبتنامي خود مطلع و در صورت نياز نسبت به اصلاح اطلاعات اقدام نمايند.کد:www.sanjesh.org
لازم به توضيح است كه اطلاعيه تكميلي سازمان در خصوص نحوه ورود به سايت و اصلاح اطلاعات ثبتنام در هفتهنامه پيك سنجش مورخ 20/12/86 و 27/12/86 و 19/1/87 منتشر خواهد شد.
نقل قول:
پیک کتاب ایران:66975443
اینجا همه مدل کتابی داره:46:
سلامنقل قول:
بازم نظراتمون مخالفه با هم :31:
از من میشنوین چه ریاضی باشین چه ... از اختصاصیای گاج استفاده کنید(مخصوصا ریاضیاشو غیر از هندسه)
در ضمن هر کی ریاضیش ضعیفه هر کاری میکنه بکنه فقط مبتکرانشو نگیره(مخصوصا 1 و 2 )
:46:اما
در مورد هندسه گاج موافقم
کتابشو گرفتم 2 تا تست زدم هر دو غلط انداختمش دور.
کی آتیش میزنی منم پایتم(بعده کنکور خوبه؟):31:
البته واسه خر خونا کتاب خوبیه(شنیدم)
سؤالات آزمون گزينه ي جمعه ي گذشته(گزينه ي سمپاد ) رو كسي ميخواد بذارم؟؟پاسخنامه نداره ها!!!
سلام دوستان لطفا زمان برگزاری کنکور سراسری 87 و دانشگاه آزاد برای رشته های فنی رو بگید
ممنون
:18:نقل قول:
:41:
:18:
:19::18:
شما اولین کسی هستید که به من گفته ریاضی 1 و 2 مبتکران رو نگیرید!!
(منظور من اندیشه سازان بودا ! اشتباه نمی کنید؟؟)
نکنه شما ادبیات سبز گاج یا شیمی 2 اندیشه سازان رو هم قبول ندارید؟!
راستش من تا به حال ریاضی سفید گاج رو ندیدم...اما خصوصیاتشو دوستام بهم گفتن... اونجوری که دوستام می گفتن سوال های مهم رو ستاره زده و فرمول های کتاب وخلاصه ریاضی 2 رو آخر کتاب نوشته(خلاصه ریاضی 2 !!!)من فهمیدم که این اسمایلی هم براش زیاده:2:.
فیزیکش هم که اصلاً خوب تعریف نمی کنن(می گن الکی تست مشابه زیاد کرده که کتاب قطور بشه!)
10000 تست زیست شناسی هم که من از دوست تجربیم پرسیدم گفت آشغاله...
آمارش که اصلاً اندیشه سازان کجا و این کجا...
فقط تو اختصاصی هاش شیمیش بد نیست[یکی اهل "خوی" بود(وبلاگش رو خوندم) می گفت شیمی 3 اندیشه سازان رو می گیره]
...در ضمن چرا کسی که ریاضیش ضعیفه بره دنبال گاج؟ بدتر تست هاش رو همه رو درست می زنه،امید کاذب(!) پیدا می کنه...به هر حال هرکی سلیقه خودش رو تو انتخاب کتاب داره(اما خداییش وای به حال ما ایرانی ها که کتاب درسیمون کفاف سوال های کنکور رو نمی ده و مجبوریم دنبال کمک آموزشی باشیم)
راستی! من کم کم داره از دین و زندگی خوشم میاد!!:11::11::40:
خرخون ها که مخشون هنگ می کنه اون تست های چه میدونم ماکسی المپیاد آمریکا و بلژیک و... بخونن!!نقل قول:
کی آتیش می زنم؟
اول اون آلفردوی نابغه رو پیدا می کنم...می کشمش...بعدش خونش رو با نفت قاطی می کنم و کتاب رو جلوی چشم های مهندس علی منصف شکری آتیش می زنم...
هندسه مبتکران(اندیشه سازان سابق) دارم...کتاب خوبیه...اون پسره اهل "خوی" می گفت برای آموزش هندسه از جزوه های تابستانه گزینه 2 استفاده کنید(احتمالاً از زیر سنگ پیدا می شه!)
موفق باشید.:40:
با عرض سلام به دوستان گرامی!
آقا من یه چندتایی کتاب کانون قدیمی دارم که میخوام نو بشه. دو تا سوال از دوستان کانونی دارم:
1- زمان شروع تعویض کتابهای کانون کی هست؟
2- اگه من یه کتاب مثلاً 2000 تومنی کانون بخوام بخرم، میتونم دو تا کتاب 2000 تومنی کهنه به کانون بدم و بدون پرداخت هیچگونه پولی، اون کتاب جدید رو بگیرم؟
نقل قول:
از اون وقت که یادمه تعویض کتاب می کنه. یه شرایط جدید اضافه شده اونم اینکه با دادن کتاب قدیمی به اندازه 4000 تومان کتاب نیم بها می گیری.