نه نتونستم تاقت یارم
دوباره تبدیلش کردم به سالارررررر
ولی خیلی ممنون که این مدت راهنماییم کردی تجربه خوبی بود.....
Printable View
نه نتونستم تاقت یارم
دوباره تبدیلش کردم به سالارررررر
ولی خیلی ممنون که این مدت راهنماییم کردی تجربه خوبی بود.....
آقا شرمنده . حوصله نداشتم این همه صفحه رو بگردم . می خواستم بدونم فریمور گوشیم W810i رو باید از کجا بفهمم ؟؟
با برنامه setool2lt ....نقل قول:
گوشي مورد نظر رو انتخاب ميكني بعد Identify رو بزن بعد كابل گوشيت رو وصل كني مشخصات كامل گوشيت رو بهت نشون ميده:11:
موفق باشيد!:40:
ممنون . دمت گرم .
وظيفه بود...:11:نقل قول:
سلام
پچي كه ميشه باهاش برنامه هاي نصب شده رو فرستاد ميخوام
قبلا داشتم ولي الان اسمش يادم رفته :41:
k750 & r1ca021
با تشكر
:10:
آقا حسین چه کاریه چرا میخوای پچ نصب کنی
خوب فایل جاوا رو با رم ریدر بریز تو فولدر other بعدم هر کی خواست (یکم اذیتش کن) با بلوتوث بهش بده
الان من خودم همین کارو میکنم
لطفا کمک کنید:41:
موقع نوشتن patch روی گوشی برنامه این پیغام را میده:
some patch values differs,continue
من گزینه yes را میزنم و وقتی گوشی را روشن میکنم تغییرات patch اعمال نمیشود
حتی آنهایی که بار اول آنها را نصب میکنم. و patch قبلی را پاک میکنم.
مدل گوشی
w810 cxc1250320 r4ea031
مثله اين كه متوجه نشدي!نقل قول:
من برنامه هايي كه داخل گوشي نصب شدن و نميشه فرستادشون رو ميخوام بفرستم :21:
در هر حال هر كي اسم پچ يادشه به ما هم بگه چون نيازه !
دوستان سلام
یک سئوال داشتم چطور با فار میشه یک پچ که نصب شده حذف کرد
یعنی به طور کل گزینه remove چطوری فعال میشه
من با بعضی از این پچها مشکل دارم
با سپاس
اگه بعد از نصب پچ برنامه روی گوشی نصب کنی میتونی بفرستیشون و اگر برنامه ای روی گوشیت نصب باشه و بعد پچ نصب کنی نمیشه فرستادشون. اسم پچ هم فکر کنم Java_Folder باشه.اونی که من دارم واسه W800 اسمش اینه.همچنین با برنامه SE FW Patcher میشه فایل فریمور رو پچ کرد تا بعد از فلش روی گوشی خودش اینکار رو انجام بده.نقل قول:
همون مراحل نصب پچ رو برو.یعنی با دکمه f5 پچ رو کپی کن و اینتر رو بزن.در پنجره دومی گزینه Remove Patch رو تیک بزننقل قول:
دوست من براي اين كار اصلا نيازي به پچ ندارينقل قول:
يه نرم افزار هست به نام Mobyexplorer
با استفاده از قابليت كپي و پيست اين نرم افزار ميتوني اين كار رو به صورت زير انجام بدي
اول اون نرم افزار رو كه ميخواي بفرستي رو به كارت منتقل ميكني
نرم افزار رو باز ميكني وبه اين مسير ميري
e:/mssemc/system/ams
تو اين فولدر به دنبال فايلjar
اون نرم افزاري كه ميخواي ارسال كني ميگردي واز قسمت menu edit copy ،كپيش ميكني و تو فولدر other پيستش ميكني
حالا نرم افزار رو ببند و برو تو فولدر ديگر تو گوشيت،ميبيني كه اون نرم افزار اماده ارساله
ولی این روش روی گوشی من جواب نمیده(W800 <-- K750) وقتی فایل رو از مسیر mssemc/system/ams به گوشی دیگه انتقال میدم نصب نمیشه.حتی روی نرم افزارهای شبیه ساز جاوای کامپیوتر هم جواب نمیده.
ببين کاميار جون من هم تقريبا همين مشکل تو رو دارم مي خواستم ببينم خوبه گوشيمو به W800 تبديل کنم يا نه ؟نقل قول:
ممنون عزيزم
دوست عزيز اين ترفند روي گوشي هاي K800 به بالا جواب مي دهنقل قول:
برای k750/w800/w810/w700/z550 که k750 گوشی خودمه یه ترفند بهتر وجود داره و اونم استفاده از elf هست. با الف filemanager و از مسیر زیر فایل jar رو تو پوشه other کپی می کنم و راحت برای یه گوشیه دیگه می فرستم. فقط یه نکته هست که برنامه ها برای نصب از یک گوشی به گوشیه دیگه منتقل نمی شن و مستقیما روی گوشی دوم نصب می شن. ولی اگه فایل جار رو بخواهید از گوشی خو دتون انتقال بدین به گوشی دیگه با mobyexplorer پسوندشو حذف کنین و بعد ارسال. اونوقت که فایل تو گوشی دیگه ذخیره شد پسوند رو اضافه کنید. این روش انتقال از k750 به w810 خودم تست کردمنقل قول:
مسیر:
tpa\preset\system\ams
سلام دوستان
من پچ رو روی گوشی w700 به همین روشی که شما گفته بودید با setool2lit دقیقا انجام دادم. اما گوشی دیگه روشن نمیشه. لطفا راهنمائی بکنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مین گوشیت Eu بود؟
دوباره نصب کن
با سلام به همگی
فعلا adsl ما رفته اون دنیا و الان هم با اینترنت خانگی دارم پست میدم
آقای یغمایی اگه میخوای به دبلیو تبدیلش کنی به نظر من این بهترین فریمور تازه پچ الف هم واسش هست همه کار میشه روش کرد ولی خوب اگه بتونی با مشکلاتی که در پست قبلیم گفتم بسازی و بسوزی من چون زیاد بازی و نرم افزار نصب می کنم بنابراین این taks manager یک چیز ضروریه اما مثلا آقا ایمان گفت که مدیاش بیشتر به دردش میخوره حالا دیگه میل خودته عزیز
بچه ها یه پچ هست که مثل elf بتونه آیکن باطری رو به آرم واکمن تبدیل کنه؟
فکر کنم باشه چون پچ هایی هست که می توانند آیکنها را عوض کنند
اگر این پچ گیر بیاد خوبه
برای ribc002 می خوام
آقا دستتون درد نکنه وا قعا استفاده کردیم
آقا دستتون درد نکنه عالیه استفاده کردیم:11::11::20::20::31::biggrin::)
آقا من نمی دونستم چی سرچ کنم ...
ولی می خواستم بدونم اون پچی که باهاش میشه از گوشی های سونی اریکسون عکس بگیریم را معرفی کردید یا نه ؟
میشه آدرس پستش را بگید ؟
سلام...نقل قول:
فکر میکنم تو تاپیک زیر بتونید یه چیزایی پیدا کنید:
موفق باشیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=197165
سلام
ببخشيد اگر جاي درخواستم اينجا نيست
من لينک نرم افزار Patch Collector رو مي خواستم و مي خواستم بدونم آيا اين برنامه براي K750i هم کار مي کنه يا نه ؟
ضمنا اين برنامه توي انجمن زير هست ولي لينکش خرابه
ممنونکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=157645&highlight=collector
نقل قول:کد:http://uploadbazar.com/669Patch%20Collector.rar
دستت درد نکنه عالی بود فقط اگه قفل صفحه کلید را هم گیر بیاری عالی میشه موفق باشی
راز خود را به چشمانت هم نگو که میگرید و راز نگهدار نیست
سلام به همه دوستان
من با setool داشتم یک پچ نصب می کردم، مرحله اول تموم شد گوشی رو جدا کردم باتری رو در آوردم دوباره جا زدم دکمه ready رو زدم و c رو گرفتم و گوشی رو وصل کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد. (توضیح بدم که قبلا با این نرم افزار زیاد کار کرده بودم و وارد بودم) ولی نمیدونم چی شد گوشی دیگه وصل نشد و من مجبور شدم دکمه stop رو بزنم. حالا دیگه نه گوشی شناخته میشه نه شارژ میشه نه هیچ علامتی از سالم بودنش هست. با برنامه XS++ هم امتحان کردم نشناخت.
لطفا کمکم کنید
سلام بچه ها . از وقتی که پچ Save Java To Memory Stick رو برای w810 ریختم ، چند وقت یه بار قات میزنه و همه بازی ها پاک میکنه . چطور می تونم این پچ رو پاک کنم ؟؟؟؟ یا چجوری میتونم درستش کنم ؟
نقل قول:
موقع نصب پچ yes رو بزن پچ حذف ميشه:11:
دوست عزيز با يه كابل ديگه امتحان كن...:11:نقل قول:
آیا پچ برای K850 وجود داره؟
نخیر وجود نداره.:13:نقل قول:
سلام به همگی .
دوستان من k810 دارم - فریمورش رو آپدیت کردم به این ورژن (K810_R8BA024) با مین : K810_R8_MAIN_GENERIC_SM_RED52 و اف اس :K810_R8BA024_FS_S_ASIA_LEVAN_RED5 . و بعد K810_R8BA024_ElfPack.vkp و K810_R8BA024_lib.vkp رو با setool نصب کردم . فولدرهای zbin , config رو داخل گوشی ایجاد کردم و daemons رو داخل مموری استیک . فایل DYN_CONST.bin رو داخل Config ریختم ، و بعد یک فایل elf رو برای تست داخل Zbin کپی کردم . ولی کماکان وقتی روی فایل الف میرم گزینه منو send باقی مونده . دوباره فولدر Config رو با متحویاتش داخل Zbin ریختم و همینطور Daemons رو توی فولدر Zbin ای که داخل مموری ایجاد کرده بودم ریختم.
ولی هنوز نتیجه نگرفتم . لطفاً راهنمائیم کنید اینقدر توی نت دنبال راه حل گشتمپوستم کنده شده .
---------------------------------------------------------------
یه موضوع دیگه - دوستان من برای setools 1.11 با برنامه qamaker فایل رو ساختم و فلش کردم . بعد وقتی می خوام یه VKP رو نصب کنم با رسیدن به مرحله Trying to launch embedded bootloader... 'گوشی روشن و به حالت file transfer میره . setool هم یه ارور do'nt send میده و میپره بیرون . مشکل از کجاست.
--------------------------------------------------------------
پیشاپیش از راهنمائی که من رو توی این زمینه می کنید ممنونم .
با تشکر فراوان
سلام دوستان
اینم پچ قفل صفحه کلید برای دبلیو800 با ورژن r1bc002 چون دیدم خیلیها دنبالش بودن گذاشتم واقعا" چیز به درد بخوریه...
اگه تکراری بود ببخشیدکد:http://www.4shared.com/file/44414571/36e130d7/keylock_password_w800_r1bc002.html?dirPwdVerified=ba66af9d
چه طوری باید پچ برای w810i نصب کرد؟
اگه می شه یک پچ برای افزایش ظرفیت Sms های W810 بزارید.
فرمویر من اینه :r4db005
با عرض سلام وخسته نباشید من دنبال یک پچ هستم برای زیاد کردن تعداد کاراکتر نام بلوتوث می خواستم ببینم می شه چنین کاری کرد گوشی من هم k750 می باشد با تشکر از شما
برنامه 1.10 setool2Lite اگه می شود جای دیگری کهCan't resume نداشته باشد upload کنید
بابت معرفی پچ خیلی ممنون دوست عزیز.:11:نقل قول:
آموزش تو پست اول هست.نقل قول:
فک نمیکنم همچین پچی وجود داشته باشه.ولی بهتره خودتون هم یه سر به آدرس زیر بزنید:نقل قول:
کد:http://209.85.135.104/translate_c?hl=en&langpair=ru%7Cen&u=http://mobilefree.ru/patches/viewcat.php%3Fcid%3D86
دوست عزیز فریمور گوشیتو نگفتی.من فقط تونستم برای فریمور R1CA021 پیداش کنم.نقل قول:
کد:http://www.irshare.net/download.php?file=5e30c20ec56a67db0a88d25be50f00d5
شما هم میتونید از تاپیک زیر استفاده کنید:نقل قول:
---------------------------------------------------------------------------------------کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=217826
موفق باشید:11: