شما مطمئنی که شارژرت خراب نبوده؟نقل قول:
حدود 60 70 تومن نسبت به قیمت روز پایین تر بدیدنقل قول:
Printable View
شما مطمئنی که شارژرت خراب نبوده؟نقل قول:
حدود 60 70 تومن نسبت به قیمت روز پایین تر بدیدنقل قول:
آره مطمئنم. آخه یارو به شارژر دست نزد. اما وقتی گوشیمو تعمیر کرد، دیدم درست شد.نقل قول:
شما مطمئنی که شارژرت خراب نبوده؟
آقا یکی میتونه بگه چرا گوشیم D900i تا میخواد بازی رو دانلود بکنه ERROR میده
چه Eror میده؟نقل قول:
آقا یکی میتونه بگه چرا گوشیم D900i تا میخواد بازی رو دانلود بکنه ERROR میده
من چند بار خواستم دنلود کنم، دیدم ارور میده که نمیتونه خودشو با این سایت یا این فایل دنلود وفق بده. همینه؟
اگه همینه فکر نمیکنم راهی باشه.
سلام دوستان
یه تاپیک چندوقت پیش توی جاوا باز کردم و گفتن اینجا بگم بهتره.
من بازی Sims 3 و ُsims 2 رو با فرمت jar ریختم رو گوشیم. اما رفت توی Others و اجرا یا نصب هم نمیشه. گفتن با فرمت Jad بریز (که یه Jadmaker دنلود کردم و جار رو تبدیل کردم) اما بازم نشد. ویندوزم هم ویستا هست و نمیتونم هم xp کنم که بتونم با اون راهی که یه تاپیک همینجا زده بودن و گفته بودن که بازی روی d900i چطور اجرا بشه، برم.
اگه میشه راهنماییم کنید که چه کنم.
ممنون
به این تاپیک برو و آموزش نسب رو دانلود کننقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=108012[/HTML]
ممنون اما من این راه رو هم امتحان کردم. ویندوز xp ندارم و نمیتونم هم ویندوزم رو از ویستا به xp تغییر بدم. چون ویندوزم ویستاس، با کابل اصلا نمیتونم کار کنم و فایل موبایلم رو باز نمیکنه. فقط میتونم موبایلم رو شارژ کنم! اما با بلوتوث فایل انتقال میدم.نقل قول:
به این تاپیک برو و آموزش نسب رو دانلود کن
اگه میشه یه راه دیگه بهم بگین.
ممنون
ببین این به دردت می خوره؟نقل قول:
[HTML][/HTML]کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=11849
خیلی ممنون:11:
سلام
من خیلی وقت پیش پسووردی برای گوشیم گذاشتم اما قفلش نکردم، حالا پسوورده یادم رفته، چه کنم؟
مرسی
چطوری تنظیم کنم عکس های دوربین رو روی مموری کارت ذخیره بشه؟
نقل قول:
دوست عزیز روی گوشی های d900 و d900i نمیشه.عکسای گرفته شده فقط روو خود حافظه گوشی سیو میشن
با سلام
من گوشی d900i دارم 2 روزه یکدفعه این گوشیم بی علت (نه ضربه خورده نه ...) شروع کرده به باتری خالی کردن.
البته وقتی به شارژ میزنم شارژ میشه اما بعد مثل وقتی که داری با گوشی تلفن حرف میزنی پشت گوشی گرم میشه و داغ میشه و کم کم باتریش خالی میشه انگار که داشتی موسیقی گوش میدادی داغ میشه پشتش.
چه باید کنم؟؟؟ علتش چیه؟؟؟
مطمئنین بلوتوثی چیزی روشن نیست؟ علامت G اون بالا صورتی نیست که یعنی تو اینترنته؟ آخه اینترنتم خیلی شارژ کم میکنه.نقل قول:
اگه نه، پیش یه تعمیرکار ببرینش. :11:
برای اینترنتن، اگه صورتی باشه یعنی آنلاینین.نقل قول:
G رو میدونم مال اینترنته، ولی E رو مطمئن نیستم. :11:
G=GPRS
E=EDGE
هر دوتا مربوط به اینترنت ولی وقتی E هست سرعت اینترنت بیشتره !
سلام
آیا دی900 بیشتر از 1 گیگ رو ساپورت نمی کنه؟ چون من امروز تو بازار هر چه رم بیشتر از 1 چه HC چه معمولی امتحان کردم نشد.
میشه کاری کرد؟
ممنون
سلام،نقل قول:
سلام
آیا دی900 بیشتر از 1 گیگ رو ساپورت نمی کنه؟ چون من امروز تو بازار هر چه رم بیشتر از 1 چه HC چه معمولی امتحان کردم نشد.
میشه کاری کرد؟
ممنون
من 2 گیگ روش انداختم، خوبم جواب میده.
شنیده بودم 4 گیگ براش خوب نیست و کند میکنه، ولی من از 2 گیگ راضیم.
شما D900 داری یا D900i ؟نقل قول:
مموریت چیه؟ معمولی یا از نوع HC ؟
ممنون
یه گوشی دی 900 آی هست که شارژ قبول نمیکنه!!!
کسی میتونه کمکی کنه؟؟
ممنون از جوابتون:20:نقل قول:
اونوقت اگه رنگش آبی باشه چجوریاس ؟
خواهش میکنم :20:نقل قول:
من D900i دارم.
مموری خود گوشیم حدود 80 مگابایته.
ببخشید ولی نمیدونم HC چیه؟ میشه توضیح بدین؟
یعنی چی شارژ قبول نمیکنه؟نقل قول:
یا شارژرتون مشکل داره یا ایراد از خود گوشیه.
من که خیلی وقته خود گوشیم درست شارژ نمیشه. شارژر هم عوض کرده بودم درست نشد، تعمیرش کردم، بازم خراب شد. ولی فقط با USB لبتاپم شارژ میشه! شاید مال شما هم همینطور شده باشه. ببینین با USB شارژ میشه یا نه؟
خواهش میکنم :46:نقل قول:
رنگ آبی یعنی وصل نیستین، ولی میتونین وصل بشین.
سیم کارتتون چیه؟
مشکل اینه که مثلآ الان علامت G آبی رنگ رو صفحه هست ولی یک ساعت بعد میره !نقل قول:
کلآ تا حالا نتونستم باهاش کانکت شم به اینترنت ! البته تا حالا زمانی که علامت G یا E رو صفحه بوده امتحان نکردم ... فکر کنم مشکل همینجاست !:27:
سیم کارت هم همراه اوله ...
خب اگه آبیه تا حالا اومده، پس هرموقع نباشه هم کانکت بشین، صورتیش میاد. یعنی مهم نیست اون موقعی که آبیه باشه حتما وصل بشه ولی نباشه نشه.نقل قول:
مشکل اینه که مثلآ الان علامت G آبی رنگ رو صفحه هست ولی یک ساعت بعد میره !
کلآ تا حالا نتونستم باهاش کانکت شم به اینترنت ! البته تا حالا زمانی که علامت G یا E رو صفحه بوده امتحان نکردم ... فکر کنم مشکل همینجاست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیم کارت هم همراه اوله ...
سیمکارتتونم مثل من همراه اوله، تا وقتی توی سایتش فعالش نکنین، اصلا نمیشه به اینترنت وصل شد. فعالش کردین؟
آره تو سایت فعالش کردم جوابشم اومد که سرویس gprs شما فعال گردید تنظیماتش رو هم واسم فرستاد و install کردم ولی بازم وصل نمیشه به اینترنت !نقل قول:
ای وای!نقل قول:
آره تو سایت فعالش کردم جوابشم اومد که سرویس gprs شما فعال گردید تنظیماتش رو هم واسم فرستاد و install کردم ولی بازم وصل نمیشه به اینترنت !
خب یعنی چطوری وصل نمیشه؟ G صورتی نمیشه؟
با چه برنامه ای وصل میشین؟ برنامه ی خود گوشی؟
من با Opera Mini وصل میشدم و خیلی هم راضی بودم.
نقل قول:ممنون.نقل قول:
یعنی وقتی شارژر را به گوشی میزنیم انگار نزدیم :41:
شارژر را هم عوض کردم.
فکر میکنی از چیه؟
بالاخره با کلی ور رفتن موفق شدم وصل بشم به اینترنت :27:نقل قول:
حالا این برنامه اینترنت خودش بهتره یا اپرا مینی بریزم روش ؟
خواهش میکنم :11:نقل قول:
خب ببینین با USB شارژ میشه یا نه؟
شاید مشکل منو داشته باشین.
به نظر من که خود برنامه ش زیاد جالب نیست، اپرا مینی خیلی بهتره.نقل قول:
اگه تونستین ورژنی که مخصوص گوشیه رو پیدا کنین که خوبه، چون میدونین که این D900i خیلی سخت برنامه قبول میکنه! به نظر من که اگه ندارین، با خود گوشی برین اینترنت و دنلود کنین! اینطوری دیگه مطمئنین که اجرا میشه چون یه قسمت میپرسه که گوشیتون چیه.
چه طوی با usp شارژ میشه؟نقل قول:
اصلا مگه usp هم میخوره.؟؟؟
نقل قول:
ببین گوشی الان با همون یه ذره باطری که داره روشن میشه و هیچ مشکلی نداره.
ولی شارژش آخرشه و دیگه شارژ نمیشه.
عزیز این گوشی یه کابل usb هم همراهش هست که میتونی به کامپیوتر و لپ تاپ وصلش کنی ...نقل قول:
تا وصلش کنی شروع میکنه به شارژ کردن گوشی
کابلش به این شکله :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط ;5274276
اگه گوشی خاموش باشه هم شارژ میکنه؟
چیزی از cd همراه گوشی باید نصب بشه؟
فکر کنم باید نرم افزار سامسونگ که تو سی دی گوشی هست رو نصب کنی تا شارژ کنه !نقل قول:
گوشی خاموش هم باشه شارژ میکنه ...
نه نرم افزار لازم نیست. نرم افزاره که از cd نصب میکنین فقط به این درد میخوره که بخواین فایلی رو جابجا کنین.نقل قول:
چیزی از cd همراه گوشی باید نصب بشه؟
من ویندوزم ویستاست و نرم افزارش اصلا نصب نمیشه! ولی همچنان با usb شارژ میکنم.
نرم افزار های سیدی همراهش را هم نصب کردم.
کابل یواس پی را که میزنی هیچ تغییری که نشان بده گوشی یا یواس بی را شناخته نشان نمیده.!!
خب ویندوزت چیه؟ برنامه ش درست نصب شد؟نقل قول:
نرم افزار های سیدی همراهش را هم نصب کردم.
کابل یواس پی را که میزنی هیچ تغییری که نشان بده گوشی یا یواس بی را شناخته نشان نمیده.!!
و اینکه، شما که فقط میخوای شارژش کنی، اصلا به برنامه یا اینکه سیستمت USB رو میشناسه یا نه کاری نداشته باش، فقط مهم اینه که وصل که بکنی، گوشیت شروع کنه به شارژ شدن، شارژ میشه یا نه؟
دیگه شکی نیست اشکال از خود گوشیه ! که نه شارژر قبول میکنه نه کابل !نقل قول:
شما فقط یه امتحان کن ببین هندزفری وصل میشه به گوشی یا نه ! منظورم برقراری اتصاله ...
اگه قبول نکرد گوشی رو ببرش نمایندگی مایکروتل تا تعمیر بشه
وصل که میکنم هیچ اثری از اینکه شارژ داره میشه ،دیده نمیشه:41:[COLنقل قول: