فرمت شدن فلش مموری 4gb سلام فلش 4 گیگ من فرمت نمیشه و Eject نمیشه و باز هم نمیشه آیا سوخته؟
ممنون لطفا راهنمایی کنید
Printable View
فرمت شدن فلش مموری 4gb سلام فلش 4 گیگ من فرمت نمیشه و Eject نمیشه و باز هم نمیشه آیا سوخته؟
ممنون لطفا راهنمایی کنید
transcend قلابی زیاد داره ... اصلاشم مشکل فرمت پیدا می کنه .....نقل قول:
آلان A-DATA بگیر که خیلی توپه..... مشکلاتم نداره .....گارانتی شم معتبره ..با گارانتی بگیر ...
اینم مدل های فلش a-data ....
کد:http://www.avang.cc/fa/products/ufd
هر کی فلش پاتریوت گیر اورد رو هوا هم که شده بخره وگرنه دیگه به خواب شبش هم نمیبینه
در حال حاضر بهترین بازار ایران فقط پاتریوت
کم یاب شده و بزودی نایاب...
سلام
سرعت رایت این مدل چقدره
Super Talent Pico_A 16 GB
خواهشا جواب بدید
سلام دوستان نظرتون رو در مورد a data c905 رو بگید و قیمتش چنده
ممنون
چند گیگ رو می خوای من 4 گیگ دارم ... عالیه ....سرعت رایتم سایتش زده 4گیگ 8 رایت 15 سرعت خواندن هست ...نقل قول:
سرعت 8 .16گیگاشم .... خیلی بالاست
از نظر ظاهر هم بستگی به سلیقه داره در کل خوبه ...
با گارانتی بگیر که اصل باشه ..
سرعت هاینقل قول:
Super Talent Pico_C 16 GB
سرعت های خوبی دارن مدل C مدل A هم باید خوب باشه ...
این هم چند تا از سرعت های مدل C
Super Talent Pico-C 32GB Alcor Micro Corp. 30.38 GB 58f 6387 26.59 MB/Sec 10.05 MB/Sec Alex
SUPER TALENT Pico_C 8GB Flash Drive 7.45 GB 0 0 30.00 MB/Sec 10.38 MB/Sec iostechs.com
SUPER TALENT Pico_C 8GB Flash Drive Transcend Information, Inc. 7.53 GB 1307 165 30.64 MB/Sec 6.44 MB/Sec mkloosterman
Super Talent Pico_C Flash Drive AU USB20 USB Device Alcor Micro Corp. 15.18 GB 58f 6387 29.59 MB/Sec 13.32 MB/Sec
ممنون دوست عزیزنقل قول:
مدل ها رو نگاه کردم اما به نظر سرعت های خوبی ندارن، بعصی ها رو که زده پایین سرعتش بعضی ها رو هم اصلا نزده. من 4 گیگ می خوام.
مدل Rb19 به نظر سرعت بهتری باید داشته باشه، چون زده ready boost رو ساپرت می کنه.
کسی این مدل رو داشته و تست کرده؟
ممنون دوست عزیز 8 گیگش رو خریدم 31 تومان فکر کنم بهم انداخته بی انصافنقل قول:
بازم ممنون
فلشی هست که بهش اعتماد کرد یا نه
فلش خوبی هست من دارم پر قدرته ..نقل قول:
ولی گرون داده که به شما چونه نزدی ... گارانتی آونگ که داره ....
تایید میشه ... Patriot و Turbo OCZ فوق العاده هستندنقل قول:
فقط خیلی کم یاب هستن ! من خودم الان دنبال ATV Turbo 16G هستم گیرم نمیاد :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیگا کن آدم خوف میکنه :دی
تو عمرم حاضر نیستم سراغ آشغال هایی مثل کینگ استون و ترنسند و a-Data و ... برم کلا فلش های بیخود و سرعت پایینی دارند ... ابدا هم مقاوم نیستند
A-Data کیفیت محصولاتش خوبه و قیمتشون هم مناسب هست و خوبیش اینه که متفرقه نداره، کینگ استون یا متفرقه هستند توی بازار یا قدیمی و سرعت پایین، ترنستند هم از اول برند خاصی نبودنقل قول:
تو عمرم حاضر نیستم سراغ آشغال هایی مثل کینگ استون و ترنسند و a-Data و ... برم کلا فلش های بیخود و سرعت پایینی دارند ... ابدا هم مقاوم نیستند
صحبتهای مستر رجیستر کامل تآیید میشه.متآسفانه بازار متقلبهای چینی رو خود ما ملت گرم نگهداشتیم
طوریکه بعد از سرازیر کردن انوع پلاستیک کهنه به اسم فلش مموری با برچسب ترنسد و.... حالا بیشرمانه اومدن فلش به اسم 500 گیگ میفرستن بازار ما!!! یعنی شعور ایرانی جماعت رو در حد کودک پیش دبستانی که هیچی حالیش نیست فرض کردن
فکر کنم 4 روز دیگه دمپایی و لنگ کفشهایی که اینجا نمکیهای افغانی جمع میکنن میبرن رو بگیرن آب کنن به اسم فلش 1 ترا پس بفرستن بازار بی در و پیکر ایران((کاروونسرا))
این حرف قدیمیها رو موقع خرید فلش آویزه ی گوش کنید:هیچ ارزونی بی علت و هیچ گرونی بی حکمت نیست
آقا فلش من اینه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . حالا اگه بخوام یه دونه 8 گیگ با سرعت رید و رایت بالاتر از این بگیرم پاتروت xporter ها گزینه های خوبین ؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتر به ----- میزنم و فیلم ظبط میکنم . میخوام سرعتش از اینیکی بالاتر باشه . ممنون .
سلامنقل قول:
شما از سری جدید پاتریوت به اسم Xporter Rage بگیر که سرعت رایت بالایی داره برای رکورد ر سی ور خیلی عالیه
ممنون . قیمت 8 گیگش چنده اینا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت؟ USB چنده؟نقل قول:
متاسفانه ندارم . USB 2.0 ولي سرعتش بالاست
دوستان 1 سوال در مورد هارد اکسترنال داشتم ولی تاپیک در این مورد ندیدم به همین خاطر اینجا مطرح میکنم.
الان هارد اکسترنال با یو اس بی ورژن 3 اومده تو بازار...؟؟؟
چه مارکی هست..؟؟؟
تو بازار ایران?!؟ از نمایندگیشهاشون مثل سازگار ارقام و.... باید بپرسی ولی اینا رو کارخونههاشون داره میسازهنقل قول:
My Book 3.0
[HTML]http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=781[/HTML]
Seagate
دو مدل BlackArmor و FreeAgent GoFlex با یه کابل آپگرید USB3 داده میشوند
[HTML]http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/external-hard-drive/portable-hard-drive#tTabContentAccessories[/HTML]
یدونه فلش مموری TDK مدل Trans-it Mini گرفتم با گارانتی 3 ساله شرکت وارد کننده محصولات TDK تو ایران که اصل بودن رو مشخص میکنه به قیمت 20 تومن! فقط این مدلش سرعت بالایی نداره سرعت ریدش حدود 16-17 هست رایتش هم فکر کنم نزدیک 10 باشه ارزش نداره به این قیمت، روی جعبه چیزی در مورد سرعت ننوشته بود روی سایتش هم همینجور به خودشون هم که ایمیل زدم هی پیچوندن میگفت فقط مدل Edge سرعتش از Mini بیشتره :دی
سلام.
فلش های با حافظه ی بالا میگن اومده ( توی وب سایت های خارجی خودم)
تو ایران هم هست؟!
آیا کسی داره اینجا؟
سلام، من یه فلش Transcend 4GB دارم بعد از اینکه با یه نرم افزار Format اون را به NTFS در آوردم سرعتش نصف شد. بعد از این هم که دوره FAT32 کردمش درست نشد. حالا اگه کسی میتونه بگه چطوری می شه درستش کرد.
با سلام و خسته نباشید.فرق فلش مموری های کوچک و بزرگ(از لحاظ اندازه) با یک مارک و حافظه یکسان در چیه؟
منظورم اینه از لحاظ کیفیت باهم فرق میکنن؟
سلام
من چند ماه پیش یک فلش kingmax 16 gig مدل Bj-01 به مبلغ 40 تومن از نمایندگی گیگابایت با گارانتی آواژنگ مادام العمر خریدم در کل چیزه متوسط و خوبی هستش و از نظر گارانتی هم خیالت راحته ولی سرعتش Read : 21MB/s(Max) ; Write : 10MB/s(Max هستش وقتی که می خوام داخل فلش چیزی بریزم زمان زیادی میبره اعصاب را یخورد خود میکنه مخصوصا که حجم فایلت زیاد باشه ولی انتقال به هاردش سریعتر هستش و خوب کار میکنه یک کینگستون 2 گیگ دارم چند سال پیش خریده بودم کینگ مکس از نظر سرعت از گینگستون سریع تر هستش میگم راهی نداره سرغت کول دیسک را یخورده ببرم بالا؟
یکبار فردایش رفتم همونجا که کول دیسک را گرفتم گفتم چرا نمیشه کول دیسک را از طریق راست کلیک eject کرد گفت از طریق safely remove hardware این کار را بکن گفت خودم هم کینگ مکس دارم همینطوری فلش مموری را ازسیستم میکشم گفتم چرا فرمت را یخورده دیر آنجام میده گفت 16 گیگ هستش و طبیعی هستش خلاصه هر چی گفتم یک جوابی دادو مارو دست به سر کرد گفت مشکلی نداره هر وقت مشکلی پیش اومد واسمون بیار فقط جعبه و برچسب گارنتی را نگه دار من هم دیگه چیزی نگفتم اومدم بیرون تنها چیزی که باعث شد پس ندم فقط گارانتیش بود وگرنه تا حالا صد بار فلش را پس داده بودم
به نظر شما سرعتش خیلی پایینه و در کل نظر شما در مورد برند گینگ مکس چی هستش با توجه به برند های دیگر که در بازار وجود داره؟
در کل توی این مدتی که ازش استفاده کردم من ازش راضی بودم و مثل خر کار میکنه فقط سرعتش یک خورده بیشتر بود دیگه عالی میشد اون دوستانی که یک فلش معمولی میخوان و گارانتی چیزه خوبی هستش
دير زمانی است که رقابت شرکت های سازنده حافظه فلش در ارایه محصولات مبتنی بر USB 3.0 آغاز شده. و بالاخره شرکت Kingstone اولین فلش مموری خود را که از اين فن آوری بهره برده روانه بازار کرده است.
این محصول با عنوان Data Traveler Ultimate 3.0 می تواند با سرعت 80MB/sec اطلاعات را خوانده و با سرعت 60MB/sec در حافظه ذخيره کند. در صورتی که آن را به یک ورودی از نوع USB 2.0 متصل کنید سرعت انتقال اطلاعات 30 مگابایت در ثانیه خواهد بود. هر چند این اعداد در عمل هنگام کار مقداری متفاوت خواهند بود.
البته فراموش نکنید برای داشتن چنین سرعتی باید کامیپوتر شما هم دارای پورت USB 3.0 باشد. بنابراین برای بسیاری از کاربران خرید چنین حافظه ای کمی زود و البته گران محسوب می شود. این محصول در سه حجم 16، 32 و 64 گيگا بایت به ترتیب با قیمت های 80$، 138$ و 270$ روانه بازار شده تا نسل جدید حافظه های فلش، چند صباحی بازار را به دست خود بگیرد.
دوستان سلام
کسی از این شرکت داده پرداز رایانه متین که گارانتی فلش های سیلیکون هست شماره یا آدرسی داره. فکر کنم فلش ما سوخته ممنون
فلش مموری های داخل همه متاسفانه چینی هستند . فقط توشون کمی TDK خوب هستش .
برو سايت Transcend و بصورت آنلاين فرمت كن .نقل قول:
فلش مموری من ارورر فرمت شدن میده.وقتی فرمت میزنم ارورر windows was unable to complare the format
فلش مموری A-DATA C905 چطور فلشی هست؟
ارزش خرید داره؟
فلش بدي نيست . من خودم twinmos l2 16gb دارم واقعا راضي هستم .
به نظر من بهتره فلش Apacer یا kingmax یا PNY بخری هم گارانتی خوب داره و هم سرعت خوب با توجه به قیمتش فوق العاده است
البته مارک OCZ هم خیلی عالیه ولی گرونه
کدوم فلش سرعتش بیشتر از بقیه هست؟
دوست من فلش ها آنچنان فرقي ندارن ولي تو ايران بايد به گارانتي معتبر بيشتر توجه كني .
خوب کدوم فلش گارانتی معتبر داره.
سلام
لطفا راهنمايي كنيد
فلش من براي انجام هر عملياتي R/W پيغام ميده در برابر نوشن حفاظت شده است و حتي فرمت هم نميشود
يه ويروس كه اسم فايلش شماره با پسوندEXE پيدا كردم ولي به خاطر حفاظتش آنتي هم نميتونه پكش نكه از DOS هم سعي كردم نشد كه بشه
حالا چه كنم ؟؟؟؟؟؟؟:46:
سلام بین فلش های با ظرفیت 16 گیگابایت کدام بهتره .
patriot xtboost 16G
OR
ADATA
OR
چیزی دیگر
twinmos Q7 به نظر من عاليه