سلامنقل قول:
خواهش ميكنم دوست عزيز
قابلي نيست
منظورتون از اينكه ديده نشه يعني چي ؟
چي ديده نشه ؟
Printable View
سلامنقل قول:
خواهش ميكنم دوست عزيز
قابلي نيست
چي ديده نشه ؟
سلامنقل قول:
سلام
خواهش ميكنم دوست عزيز
قابلي نيست
چي ديده نشه ؟
شما به این نمونه یه نگاه بنداز :کد:http://www.box.net/shared/o7amxu4xnn
من نقاط منحنی رو دارمنقل قول:
حالا چزوری می تونم از شطح زیر منحنی استفاده کنم و انتگرال بگیرم؟
سلام
من با اکسل 2007 ام که در ویستا هست مشکل دارم
وقتی میخوام اکسل رو ببندم ، اکسل گیر میکنه و خود ویندوز اون رو close میکنه.
مشکل از کامپیوتر من نیست و روی کامپیوتر دیگه هم این مشکل رو دیدم
حتی توی ویندوز ویستا اریجینال هم این مشل وجود داره
با آپدیت آفیس به sp1 هم رفع نشد
کسی میدونه چکار کنم ؟
با سلام
من توي شركتي روزانه مجبورم اسامي مشتريان و شماره تلفن آنها در دوستون كنار هم تايب كنم كه خيلي وقت گير است
آيا راهي است كه با نوشتن اسم مشتري مثلا رضا شماره تلفنش بطور خودكار جلوي اسم درج بشه؟
خواهشن توضيح كامل باشه
من با تابع autxtتونستم با نوشتن عدد مثلا كد مشتر ي نام آن در ستون مجاور درج بشه ولي برعكس اين كار نشد
سلامنقل قول:
به احتمال زياد اشكال از نسخه آفيس هست
چون من در ويستا با 2007 كار كردم و مشكلي نداشته
اگه از آفيس مطمئن هستيد بر ميگرده به ويندوز
سلام دوست عزيزنقل قول:
آخه اين فايل كه هيچ كاري نميشه داخلش انجام داد به چه درد ميخوره
اصل فايلهاي اكسل براي اين هست كه يه اطلاعاتي رو بگيره و عمليات مناسبش رو ارائه بده و ...
سلام
شما براي اينكار براحتي ميتونين از تابع مفيد VLookup استفاده كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wordist عزیز سلام
می خواستم بدونم فایل اکسل درون خودش می توان اون رو به اشتراک گذاشت که داخل شبکه بقیه ازش استفاده کنند ؟
و دوم اینکه حالا که به اشتراک گذاشتیم به چه صورت درون مابقی کامپیوترها ازش استفاده کنیم ؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمائید./.
سلام . دوستان من میخوام دو تا محاسبه با این نرم افزار انجام بدم ولی متاسفانه هیچ اطلاعاتی از Excel ندارم و کاملا مبتدی هستم .
اول اینکه بین دوتا تاریخ شمسی میانگین بگیرم . مثلا 88/04/15 و 87/12/15
و در مرحله ی دوم ، میانگین بدست اومده رو ، از یک سری تاریخ های دیگه کسر کنم . فرضا در مثال بالا اگر میانگین بشه 88/02/15
، این تاریخ میانگین رو از تاریخ های 88/05/14 ، 88/04/27 و ... کم کنم و تعداد روز های ما بین شون رو بدست بیارم .
راستش من با اکسل تا به حال کار نکردم و اگر لطف کنید طوری بفرمایید که در سطح فهم منم باشه ، خیلی ممنونتون میشم .
تا بعد ...
در قسمت Help Excel اين طور نوشته شده :نقل قول:
Tolls/share workbook در تب Editing ، تيک قسمت Allow changes را بزنيد. سپس از شما مي خواهد که ذخيره کنيد و نام بدهيد اين کار را انجام داده. سپس از طريق File Save as اين فايل را در يک فولدر به اشتراک گذاشته شده قرار دهيد.
نحوه به اشتراک گذاري فولدر :
کليک سمت راست ، Properties/sharing تيک Share this folder on the network و Allow network users to change my files را مي زنيم. با اين عمل يک دست زير فولدر قرار مي گيرد يعني فولدر ما به اشتراک گذاشته شد.
سپس فايل excel مورد نظر را در اين فولدر به اشتراک گذاشته شده قرار مي دهيم.
لازم است اين فولدر در کامپيوتر server يا مدير سيستم يا حداقل شخصي که حق آب و گل در مورد کار با اين نرم افزار دارد گذاشته شود تا بتواند تغييرات را کنترل کند و او نيز سعي کند در انتهاي هر روز يک back up بگيرد تا کاربران مبتدي حوادث غيرمترقبه نيافرينند.
لازم به ذکر است که براي ايجاد محدوديت براي عده اي از کاربران که مثلاً عده اي فقط فايل Excel را مشاهده کنند و عده اي بتوانند تغيير دهند و ذخيره کنند و عده اي هم نبينند.
براي اين کار my computer را باز کرده و در منوي Tools/folder option/view ، تيک آخرين گزينه را بر مي داريم که برداشتن تيک به معني استفاده ي به اشتراک گذاري پيشرفته است.
سپس به فولدر به اشتراک گذاشته شده بر مي گرديم و در قسمت sharing ، دکمه ي permition را کليک کرده و در آنجا اگر اشتباه نکنم در قسمت group ، مي توانيم کاربران را کنترل کنيم. لازم به ذکر است که Allow به معني اجازه و Deny به معناي مخالف آن است. Reading به معناي فقط مشاهده ،writing به معناي اعمال تغييرات است.
(با عرض معذرت چون کامپيوتر من قبلاً ويروس گرفته ، folder option من فعال نيست پس تا اونجايي که حافظه ام ياري مي داد گفتم بقيه رو خودتون مسيرش رو آزمايش و خطا کنين. )
سپس به کامپيوتر تک تک کاربران رفته و از طريق My network places ، در سمت چپ ، View workgroup computer و سپس باز کردن کامپيوتر مدير سيستم و انتخاب فايل مورد نظر و کليک سمت راست آن و send to / Desktop .
(اصلاً copy و paste نکنيد زيرا در اين عمل کارهاي انجام شده به روز رساني نمي شود و تداخل به وجود مي آيد. )
لازم به ذکر است که براي اينکه کامپيوترهاي کاربران مورد نظر در view workgroup computer قابل مشاهده باشند بايد کليک سمت راست my computer را زده و در قسمت Properties/Computer name ، دکمه ي change را زده و در قسمت انتهاي صفحه workgroup ، نام workgroup را وارد مي کنيم و در تمامي کامپيوترهاي ديگر اين کلمه بايد دقيقا يکسان و با رعايت حروف بزرگ و کوچک نوشته شود. تمامي کامپيوترهايي که نام يکساني دارند در يک گروه کاري قرار مي گيرند. البته لازم به ذکر است که اگر اين قسمت غيرفعال باشد نشان دهنده ي ويروس Generic Host Proces است که امروزه در کامپيوترهاي اداري زياد شده .
سلامنقل قول:
منظورم اینه چجوری مثل این میتونم قفل کنم یه Sheet رو ؟ اگه دقت کرده باشین توش نمیشه سلولی رو انتخاب کرد !
پ.ن: نمیدونم پست قبلیم چرا پاک شد !
سلامنقل قول:
بايد بگم كه اگه شما اطلاعي در زمينه اكسل نداشته باشي بعيده بتوني خودت اين كارو بكني
چون اين سوالي كه پرسيدي براي حالت فارسي نيازمند استفاده از ماژولهاي تاريخ شمسي هست
ولي اگه براي تاريخ ميلادي بخواي براحتي امكان پذيره
سلامنقل قول:
شما هنگامي كه Protect sheet رو انجام ميدي كافيه اون دو تا تيك اول رو هم برداري تا ديگه انتخاب يا select هم انجام نشه
سلام . ممنونم از توجهت دوست خوبم .نقل قول:
برای میلادیش رو توضیح میدی بهم ؟ بالاخره یه جوری ور میرم تا یاد بگیرم .:10: در مورد اون ماژول های تاریخ شمسی هم اگه یه لینکی چیزی برای دانلود معرفی کنی خیلی لطف کردی .
:11:
نقل قول:نقل قول:
سلام
براي ميلادي بايد تاريخ رو براحتي از هم كسر كني
مثلا در A1 تاريخ يك و در A2 تاريخ دو هست
كافيه A1 را از A2 كسر كرد
براي حالت شمسي هم بايد به پست زير مراجعه كني
با سلام
من يك سوال داشتم
من مي خواهم در خانه a1 فرمولي بنويسم كه اگر عددي كه در خانه a3 وارد ميشود بزرگتر از 0 بود آن عدد در خانه a1 نيز درج شود و اگر كوچكتر از صفر بود درج نشود
با تشكر
سلام دوستان.
يه سؤال فوري دارم. فردا بايد به استادم تحويل بدم. ممنون ميشم كمكم كنيد.
چطور ميشه با استفاده از عمل hyperlink امكاني ايجاد كرد كه بشه كامپيوتر رو خاموش كرد؟
هر كاري كردم نتونستم.
منتظر جواب شما هستم.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام دوست عزيز
همونطور كه مشاهده ميكنيد جوابتون داده شده پس نيازي به تكرار دوباره سوال نبود
موفق باشيد
سلامنقل قول:
اين كار با يه IF ساده امكان پذيره
کد:=if(a3>0;a3;"")
با سلام
چگونه مي توانيم در اكسل گوشه هاي يك جدول را براي جلوه بهتر گرد(پخ)كنيم؟
با سلام
روزانه تعداد شش قلم کالا برای تعدادی مشتری بر اساس شماره بارنامه فرستاده میشه مثلا آقای محمدی یک روز نامش در ردیف یک و روز بعد در ردیف پنج قرار میگیرد.آیا راهکاری هست که اولا برای هر اسمی یک کد عددی بدهیم و دوما جمع کالای هر فرد را بتوانیم در جلوی کد یا اسم مشتری ببینیم.ممنون از پاسختان.
سلامنقل قول:
اينكار امكان پذير نيست
نقل قول:
سلام دوست عزيز
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
به پست زير مراجعه كنيد
مشكلتون رو حل ميكنه
سلام دوستان یک سوال خیلی حیاتی!
ما در شرکتمون یه نرم افزار حسابداری تحت داس ( فکر می کنم فاکس پرو باشه ) داریم از این برنامه فقط می توانیم به صورت نمایش روی صفحه یا پرینت گزارش بگیریم
حالا من می خوام بدونم با توجه به اینکه به برنامه نویس نرم افزار دسترسی نداریم چگونه می توانم از دیتابیس اون خروجی اکسل بگیرم اگر فایل تکست هم بشه بگیرم بد نیست (بعدش میشه اون رو به اکسل import کنیم)
ممنون
با سلام خدمت دوستان گرامي
من در حال کار با يک نرم افزار هستم که به صورت فارسي نوشته شده است و export هاي word و excel مي گيرد. مشکل من با اعدادي است که با صفر شروع مي شوند مانند کدملي.
در خروجي Excel ، تمامي صفرهاي اول عدد حذف مي شوند در حالي که در word اين اعداد بر سر جاي خود باقي مي مانند. من احتياج دارم که خروجي excel بگيرم و حتماً کدملي ها درست باشد.
مشکل ديگر اينکه وقتي يک فايل excel خروجي گرفته مي شود ، اگر عددي مانند تاريخ و هر عدد ديگر که قبل از تبديل به excel ، فرمت آن Text نبوده است و ما بخواهيم آن را به Text تغيير دهيم ، در قسمت شمال غربي سلول علامت مثلث سبز رنگ کوچک که در Excel 2003 نشان دهنده Text بودن است ، ظاهر نمي شود و من مجبور مي شوم که بعد از اعمال فرمت جديد ، روي تمامي آنها دابل کليک کنم تا اين وضعيت ايجاد شود و از طرفي اگر اين کار را نکنم ، وقتي که اين فايل را در Access ، مي خواهم Import کنم ، آنهايي که در قسمت Design View جدول مربوطه ، فيلد مربوطه آن Text ي باشد اما در فايل Excel اصلي ، فرمت آن Text شده اما شمال غربي آن سبز نشده ، فرا خواني نمي شود. و به صورت اعداد ناشناخته در مي آيد.
چطور مي توان بدون دابل کليک اين حالت را ايجاد کرد ؟
سلام به همگی.
آقا من یه نموداری رو تی اکسل ریم کردم و حالا میخوام با استفاده از همون اکسل شیب خط رو پیدا کنم .چیکار کنم؟
اكسل با اكثر ديتابيس ها ميتونه ارتباط موفقي برقرار كنهنقل قول:
شما يه سري به سربرگ existing connection يا other source بزنيد تا از اونجا بتونيد به فاكس پرو دسترسي پيدا كنيد
البته من ديتابيس فاكس پرو دم دست ندارم تا بتونم بيش از اين كمك كنم
سلام دوست عزيزنقل قول:
سوالت رو خيلي پيچوندي مخصوصا در قسمت دومش
ولي براي قسمت اولش همونطور كه گفتي بايد فرمت خانه ها رو كه قراره صفر رو نشون بده رو روي text تنظيم كني و بعد پيسا رو انجام بدي
با سلام
ايا راهي هست كه بتوان بين اعداد چند رقمي يك سلول با يك كاركتر جدا كرد؟مثلا شماره تلفن 09110001111را اينطورنمايش بدهد11-11-000-0911
برا نمايش اينگونه من هنوز راهي پيدا نكردمنقل قول:
هرچند نميتونم محكم كه نه
ولي بايد تحقيق كرد و ديد ايا راهي براي نمايش وجود داره يا نه
ولي شما ميتوني از تابع MID استفاده كني
مثلا ميخواي در خانه B1 تبديل شده A1 كه داراي شماره موبايل هست رو داشته باشي به همون صورت كه نوشتي
در B1 فرمول زير رو استفاده كن
کد:=MID(A1,1,4)&"-"&MID(A1,5,3)&"-"&MID(A1,8,2)&"-"&MID(A1,10,2)
سلامنقل قول:
لطفا راهنماییم کنید!
من فایل هایی دارم که نوع فایلش Microsoft Office Excel Comma Separated Values File هستش. Microsoft Office من 2007 ولی نمی دونم چرا اینو نمی خونه؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون می شم زودتر جواب بدید چون خیلی مهم و عجله ای هستش!
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
نمونه فايلتون رو بذاريد تا بررسي و پاسخ داده بشه
چون معمولا بايد با اكسل باز بشه
با سلام خدمت جميع دوستان
من مي خواهم در Excel :
براي دانشجوياني که کسري معدل ترم دارند ، مثلاً 25 نمره (يعني 25 نمره اين دانشجو احتياج دارد تا معدل ترم او به 12 برسد)
در نمرات ترم دانشجو نيز دروس 2 واحدي و 3 واحدي وجود دارد. (البته مي تواند 1 و 4 واحدي نيز باشند)
آيا مي شود در Excel در يک ستون ، نام درس و در ستون مجاور آن تعداد واحدش را نوشت ، سپس در ستوني ديگر محاسبه کند که اين دانشجو که 25 نمره کسري معدل دارد ، در چند حالت مي تواند معدل کسري معدل خود را جبران کند ؟ يعني چند نمره از درس اول که 3 واحدي است بگيرد و چند نمره از درس دوم که 2 واحدي است و چند نمره از درس سوم که 3 واحدي است ؟ تا معدل ترم او به 12 برسد و الي آخر تا اخراج نشود ؟ (البته مي توان به جاي نام درس از کد درس نيز استفاده نمود تا اين عمل راحت تر انجام شود. )
ضمناً بهترين حالت آن کدام است ؟ يک چيزي شبيه مشتق در رياضيات که بهترين حالت را به دست مي آورد.
نقل قول:
شما چرا اون رو روي يک کامپيوتر ديگه با 2003 باز نمي کنيد و Save as کنيد به Microsoft Office Excel Workbook
و بعد از طريق 2007 بازش کنيد ؟
من يک فايل اين طوري دارم که فقط توش اطلاعات متني و عددي هست و وقتي که Save as کردم اون رو مشکلي پيش نيومد.
نوع فایل 2007 بود، من خودم 2003 داشتم به خاطر باز کردن این فایلها 2007 نصب کردم، بعد باز شد، ولی بی معنی نشون میده توی اکسل به صورت ،Workbook هم save as کردم اما درست نشد!
چند تا فایل دیگه هم داشتم که اکسل Workbook بود و بعد از 2007 شدن باز شدن و درست نشون داده میشه!
این فایلها که باز نمیشه اکسله اما شکل آیکونش یه a هم داره و نوشته type: Microsoft Office Excel Comma Separated Values File
نقل قول:
خیلی ممنون!
چطور فایلو بفرستم؟
ببین دوست عزیز ، مشکل من اینه که من اصلا فایل excel ی رو باز نمی کنم بعد اطلاعات رو paste کنم بلکه وقتی که اون نرم افزار اطلاعات رو به من نشون می ده می شه چند کار کرد ، اول اینکه پرینت گرفت دوم اینکه به excel تبدیل کرد و سوم اینکه به word تبدیل کرد. اما احتیاج اصلی من این است که این اطلاعات رو به access که پایگاه اطلاعاتی یک نرم افزار دیگر است تبدیل کنم. یعنی قبل از قرارگیری اطلاعات در ستون ها و سطرهای excel من امکان ایجاد تغییر در اونها رو ندارم یعنی صفحه ای باز نیست که داشته باشم بلکه خود اون نرم افزار یک برنامه excel رو باز می کنه و اطلاعات رو توش قرار می ده . یعنی در واقع چون نرم افزار فارسی ای که دارم امکان خروجی گرفتن اطلاعات به access رو نداره من می خواهم که با کمک excel این کار رو انجام بدهم و از اون به عنوان یک پل استفاده کنم. چون word چندان هوشمند نیست. و همین طور عرض صفحاتش مثل excel گسترده نیست.نقل قول:
ولی مسئله اینه که از اونجایی که وقتی که اطلاعات به word تبدیل می شه ، صفرها از بین نمی ره پس می شه حدس زد که مشکل از اون نرم افزار نیست و شاید در تنظیمات excel من ، یک گزینه ای باشد که به طور اتوماتیک کار edit را انجام دهد می خواهم آن را غیرفعال کنم. البته به قسمت Tools/opation/edit رفتم و هیچ کدوم رو در رابطه با این موضوع نیافتم.
در مورد سوال دوم هم مشکل اینه که وقتی که به text تبدیل می کنم اعداد رو برای اینه که در پایگاه داده access با اونها مثل text رفتار بشه نه مثل number ، و تجربه ثابت کرده که اگه گوشه ی سمت چپ اون سلول یک مثلث قرمز
قرار نگیره ، اصلا اون سلول در access فراخونی نمی شه مخصوصا کدملی که اساس کار نرم افزار دوم رو تشکیل می ده وقتی که در نرم افزار دوم که پایگاه داده اش access است ، کد ملی را تایپ می کنم ، اطلاعات مربوط به آن شخص فراخوانی نمی شود اما اگر بعد از text کردن فرمت سلول ، روی آن دابل کلیک کرده باشم و در شمال غربی آن مثلث سبز رنگ وجود داشته باشد ، کد ملی آن شخص در نرم افزار مربوطه فراخوانی می شود.
حالا من می خواهم که بعد از تبدیل فرمت سلول به text ، بتوان این مثلث را هم به طور اتوماتیک وار ایجاد کرد و من مجبور نباشم که برای 400 نفر هر کدام حداقل سه سلول مربوطه را دابل کلیک کنم. و اگر احیاناً یکی هم از دستم در برود ، در نرم افزار دوم که نقش حیاتی دارد فراخوانی نشود.
سلام دوستان عزيز
اگر در سلولي فرمولي وارد شده باشد كه جواب آن هيچي باشد. و بخواهيم در فرمول ديگري از اين سلول استفاده كنيم كه در آن اين سلول خالي به حساب آيد. بايد چه كرد؟ يعني isblank آن true باشد؟؟؟؟
نيازي نيست كه با 2003 باز بشه يا ذخيره بشهنقل قول:
همون 2007 بايد بازش كنه
احتمالا اشكال از فايل هست