قبلا هم زیاد گفته شده. دو برند در حالت کلی با هم مقایسه نمی شوند. فقط دو محصول رو میشه مقایسه کرد.نقل قول:
Printable View
قبلا هم زیاد گفته شده. دو برند در حالت کلی با هم مقایسه نمی شوند. فقط دو محصول رو میشه مقایسه کرد.نقل قول:
درود
اگه از نظر برند بخایم بسنجیم خوب CORSAIR خیلی قوی تر از G.Skill هست و میشه گفت بهترین تولید کننده حافظه و یا جزء سه تولید کننده برتر هست.
G.Skill به اندازه CORSAIR شهرت نداره ولی خوب محصولات خیلی با کیفیتی تولید میکنه که قیمت مناسبی هم دارن
دوستان بهترین رمی که میشه با 70-80 تومن گرفت چیه که واقعا کاراییش تو سایتهای معتبر به اثبات رسیده باشه . واقعا ممنونم.
مدل مادربردت چی هست؟نقل قول:
دوستان بهترین رمی که میشه با 70-80 تومن گرفت چیه که واقعا کاراییش تو سایتهای معتبر به اثبات رسیده باشه . واقعا ممنونم.
رمهای 2gig Ddr2 شرکت Ocz با باس 800
سلام دوستان من الان دوتا رم 512 با bus533 دارم میخوام بدونم میشه بصورت همزان دوتا رم 512 باس 800 بندازم ؟ مشکلی پیش نمیاد مدل مین GIGA 945p-s3 راستی اگر هر4تارم باشه سرعت سیستم بهتره یا فقط 2تا باس 800 خوبه؟
من يه رمه 256 دارم اعصابم خورد كرده ميخام يه رم بگيرم اخرت رم باشه چقدره هم قيمت هم حافظه هم مارك
هم اينكه از كجا بفهمم رو مادر برد من سوار ميشه يا نه
شما باید مدل مادربرد رو دقیق بزارید.(به تشخیص من سیستم شما احتمالا قدیمی باشه که اگه این طوری باشه باید یه مین جدید بگیری).نقل قول:
من يه رمه 256 دارم اعصابم خورد كرده ميخام يه رم بگيرم اخرت رم باشه چقدره هم قيمت هم حافظه هم مارك
هم اينكه از كجا بفهمم رو مادر برد من سوار ميشه يا نه
عزیز چیپست 945 تا فرکانس667 مگا هرتز توانایی ساپرت 2 گیگ رو رو داره. شما اگه 800 بندازی تا 667 شناسایی میشه . البته در بعضی موارد سیستم بالا نمیادنقل قول:
سلام
توی مشخصات کارت HD4850 نوشته Memory Type: GDDR3 و من میخوام رم مدل corsair xms2 2x1GB بگیرم که DDR2 هستش. مشکلی نیست؟
خب این 2 موضوع چه ربطی به هم دارن.!!نقل قول:
همونطور که جناب Actros هم گفتند این دو موضوع بهم مربوط نمیشوندنقل قول:
شما از هر گرافیکی با هر نوع حافظه ای میتونید استفاده کنید به شرطی که مادربرد شما هم به این گرافیک مچ بشه یعنی اگر گرافیک AGP هست مادربرد هم AGP باشه و اگر گرافیک PCI Express هست مادربرد هم PCI Express باشد و بستگی به نوع حافظه گرافیک نداره
من همین الان از گرافیک DDR3 روی مادربرد با حافظه DDR استفاده میکنم :40::11:
سلام دوستان
هاد وسترن غیر از سری Blue و سری Black کدوم سری تو بازار موجوده ؟
هارد سامسونگ 640 گیگ چطور ؟
این مدل سامسونگ 640 هم مدل خیلی خوبیه. کلا سری F1 سامسونگ هاردهای 320, 640 و 1 ترابایت که از پلاتر های 334 گیگابایتی استفاده می کنند الان جزو بهترین انتخابها هستند.نقل قول:
پس اینطور
جریان این پلاترا چیه آخه ، هر هاردی که از پلاتر های 334 گیگابایتی استفاده می کنه می گن هارد خوبیه مثل همون وسترن 640 ؟
هاد وسترن غیر از سری Blue و سری Black کدوم سری تو بازار موجوده ؟
حالا این 640 سامسونگ تو بازار موجوده ؟
راستی مثل اینکه همه ی هاردای موجود سامسونگ تو بازار F1 هستن این درسته ؟
یعنی یه جنس HIgh-End براحتی ریخته تو بازار ؟
فقط هارد 1 ترا بایتی سامسونگ هستش که از سه پلاتر 334 گیگابایتیاستفاده میکنه فکر میکنم وسترن از 5 پلاتر 200 گیگا بایتی استفاده کنهنقل قول:
بله سامسونگ، از روش های جدیدی برای کاهش هرچه بیشتر صدای تولید شده در هنگام فعالیت دیسک های سخت SpinPoint F1 استفاده کرده
بله تو بازار هم موجود هست
پس نتیجه این میشه که استفاده از این پلاتر های 334 گیگی باعث کاهش صدا میشه و در حال حاظر هم تو سری SpinPoint F1 سامسونگ با ظرفیت های 1TB و 320GB و 640GB و وسترن 640GB از این تکنولوژی استفاده شده
کدوم مدل تو بازار موجوده ؟
چون همین الان پرسیدم گفتن 640 سامسونگ نیست تو بازار
و یه سوال دیگه : هاد وسترن غیر از سری Blue و سری Black کدوم سری تو بازار موجوده ؟
سلام دوستان
قیمت دقیق و به روز رمteam 2G 2*1G Dual Cannel DDR2 800MHz (یا patriot)رو می خواستم؟
با تشکر
سلام
سیستم منmotherboard asus M2V , cpu Athlon x2 3800 am2 , ram Corsair 512 533 Vaule Select
بعضی وقتا تو وضعیتهای سخت , سیستم یه مقدار کند میشه (در حد چند صدم ثانیه که نصبت به مواقعه دیگه یه مقدار غیر عادیه)تو این لحظه ها نهایت CPU Usage رو 50 درصده برای همین به این نتیجه رسیدم که باید مشکل از Ram باشه و تصمیم گرفتم تا یه Corsair Xms2 800 2x1G DHX تهیه کنم تا شاید مشکلم حل بشه نظر شما چیه ؟(لطفن یه مدل مناسب هم از مدلهای این نوع رم معرفی کنید )
در ضمن مد نظر داشته باشید که چیپ مینم VIA K8T890 , VIA VT8237A لطفن نظر و اطلاعات خودتون رو در موردش بدین.
من دنبال یه رم دو گیگ یا دو رم یک گیگ ام. چه مارکی و چنده؟
اگه یه رم خوب میخواینقل قول:
corsair xms2 2x1gb ddr2 800 cl4
70 تومن
هرکدوم ۷۰ تومن؟نقل قول:
پایین تر چی؟
نه عزيزم قيمت كلش اينهنقل قول:
مدل خوبي بهت پيشنهاد شده
سلام بچه ها.
من دنبال یک کیت زیر 100 تومن(یا یکمی بالاتر-پایین تر) برای رم میگردم. اولویت اولم حجمه ، اولویت دومم اورکلاک (به دنبالش تایمینگ)
اورکلاکم هم برای ثبت رکورد نیست (E7200 رو میخوام تا 3 یا 3.2 ببرم) پس Latency فکر نکنم اون قدر مهم باشه.
منتظر پیشنهاداتتون هستم فقط لطف کنید چند پیشنهاد در رنج ها مختلف بدید ممنون میشم.
بازم از همتون تشکر می کنم.
سلام دوست مننقل قول:
من خودم همین امروز رم بهم رسید و + چند قطعه دیگه وصلش کردم
مدل
CORSAIR- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)XMS2 DHX
یه خنک داره که الان تویه عکس معلوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از تهران خریده دوستمه
حدود 83 تومان( فکر کنم)
به تامینگ 4.4.4.12 روی ولتاژ 2.10 الته الان روی 5.5.5.18 است ولی به راحتی می شه بزاریش رویه 4.4.4.12
البته فکر کنم باید ولتاژ رو هم بزارید روی 2:10 فکر کنم همشون اینطوری هستن ها؟:20:
دوستان کسی نظر دیگه ای نداره؟نقل قول:
یک سوال دیگه اینکه قیمت این هارد های معروف تک پلاتر 320 گیگ سامسونگ چنده؟ 620 گیگی ها چه طور؟
میشه شماره مدل این هاردها رو بنویسید.
ميتوني OCZ بگيري سري Gold يا Platiniumنقل قول:
اگه بالاي 100 مشكلي نداري ميتوني بري سراغ پك 4 گيگ از همين مارك ها
سلام خدمت شما دوستان عزيزيك رم 2gb Dc باس 800 داراي هيتسينك معرفي كنيد تا سقف50000 تومانبا تشكر
سلام.يك رم براي كارت گرافيك128ومادربوردAsrock Wolfdale1333-D667 مي خواهم مارك وقيمتشو لطفا برام بنويسيد.
با سلام --من میخام یه رم 2 گیگ بخرم و بیشتر ر برای بازی در حد متوسط میخام و تا 140 هم میتونم هزینه کنم
یکی میگه gk skill خوبه یکی دیگه میگه ocz حالا من موندم چی بخرم؟ مادر بورد من msi است
2- من در ضمن یه هارد 320 گیگ هم میخام بخرم چه مدلی را پیشنها میکنید ؟
ممنون
فک میکنم منظورت samsung F1 باشه قیمت 320 گیگ 56 تومن. 640 قیمت ندارمنقل قول:
فک میکنم رمهای patriot blood iron مناسب بودجه شما باشه یا سری SL پاتریوتنقل قول:
OCZ سری GOLD هم همچنین
مدل مادربرد رو هم بگو عزیزنقل قول:
شمامی تونید رم DDR2 تا فرکانس 667 استفاده کنید. رمهای پانریوت مناسب هستننقل قول:
مدل مادربرد رو هم بگو عزیز
[/quote]
دوست عزیز در بالا هم که گفتم مادربورد من msi است با کارت گرافیک ان بورد (via) چیپست ان via است
اینطور که پیداست دوستان متوجه این پست نشدن چون جوابی بهش ندادن برای همین دوباره مطرح می کنم تا اساتید نظر بدننقل قول:
سلام
سیستم منmotherboard asus M2V , cpu Athlon x2 3800 am2 , ram Corsair 512 533 Vaule Select
بعضی وقتا تو وضعیتهای سخت , سیستم یه مقدار کند میشه (در حد چند صدم ثانیه که نصبت به مواقعه دیگه یه مقدار غیر عادیه)تو این لحظه ها نهایت CPU Usage رو 50 درصده برای همین به این نتیجه رسیدم که باید مشکل از Ram باشه و تصمیم گرفتم تا یه Corsair Xms2 800 2x1G DHX تهیه کنم تا شاید مشکلم حل بشه نظر شما چیه ؟
و اگر مدل بهتری نسبت به مدلی که مطرح کردم می شناسن (تو رنجه 70 تومان) معرفی و راهنمایی کنن
از شما متشکرمActros جان. بله منظورم همون سری F1 بود.نقل قول:
در مورد خرید رم هم اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم. یکی از دوستان سری Gold OCZ رو پیشنهاد داده بود ولی من از لحاظ توانایی اورکلاکشون خیلی مطمئن نیستم.
بهترین برند هارد و رم به نظر شما چیه رم 3 به بالا می خوام و هارد 300 به بالا
250 می تونم برای این دوتا بدم
سیستم برای بازی می خوام
ببین دوست عزیزنقل قول:
این سوال شما بارها در این تاپیک پرسیده شده و هر کسی بنا به سلیقه خود و اطلاعاتی که داشته جوابی داده .
من خودم هفته گذشته بر طبق اطلاعاتی که کسب کردم رفتم و یه هارد وسترن 320 و 16 مگ بافر گرفتم . این هارد چند تا خصوصیت خوب داره . یکی اینه چینی نیست . بعدی اینکه گارانتی سازگاره . مزیت بعدی اینه که کاملا بی صداست و اصلا انگار کار نمی کنه . سرعتش هم خوبه . قیمتش هم مناسب بود .
در مورد رم هم من بر طبق اطلاعاتی که کسب کردم ، می خوام رم کورسیر دوال 2 گیگ بگیرم ، با زمان تاخیر CL4 .
دوستان سلام
میخواستم بدونم هاردهای سیگیت سری Barracuda تو ایران گیر میاد یا نه؟
در واقع 2 تا هارد پرسرعت با Cashe بالا میخوام(برای Raid )
الان 2 تا 250 Seagate-maxtor سری Diamondmax 21 گرفتم
اما متوجه شدم که جزو هاردهای معمولی به حساب میاد
یک هارد 320 سرعت بالا هم برای آرشیو اینترنال میخوام.
کلا بین Seagate Barracuda -WD و Samsung باید یکی رو انتخاب کنم اما نمیدونم کدوم تو بازار موجوده و کدومش بهتره:13:
پیشاپیش از کمک شما سپاس گذاری میکنم:11:
سلام. من یک سری تحقیقات کردم الان سری F1 سامسونگ بهترین انتخابه. چون هارد های دیگه حداکثر ظرفیت هر پلاتر 250 گیگ هستش ولی F1 ها 334 گیگ استفاده می کنه که امکان تهیه ی هارد های 1 ترابایتی با 3 پلاتر رو به سامسونگ داده. نقد و بررسی این هارد و مقایسه ی اون با هارد های the Hitachi Deskstar 7K1000, Seagate Barracuda 7200.11 and Western Digital Caviar GP رو ب ه وسیله ی Tom's Hardware بخونید:نقل قول:
کد:http://www.tomshardware.com/reviews/samsung-overtakes-a-bang,1730.html
من سریعا یک هارد اکسترنال میخوام لطفا کمک کنید
اما چیزایی که میخوام
1-ظرفیت بالا
2-سرعت بالا
3-قیمت پایین
یک هارد maxtor دیدم 500 گیگ با بافر 16 قیمت هم 125 خوبه؟
در ضمن نیاز دارم از رو اطلاعات رایت کنم هر چند دفعه
راستی سرعت هارد اکسترنال با اینترنال فرق داره؟
دوست عزیز هاردهای سرعت انتقال هاردهای اکسترنال بر اساس نوع پورتی که دارند مشخص میشهنقل قول:
هاردهای اکسترنالی که الان تو بازار هست از یکی از 3 پورت USB 2.0 -Firewire - eSATA استفاده میکنند
اما من یک مدل از سری My Book وسترن رو دیدم که هر 3 این پورت ها رو داشت.
من USB 2 سری My Book 500GB رو گرفتم 105 تومان اما 3 پورتش 175 تومان بود!
این هم جدول سرعت پورت های مختلف
در کل همه اکسترنال های موجود بازار عالی هستند اما قیمت هاشون کمی متفاوته
یک ماه پیش که من برای خرید رفتم سیگیت های اکسترنال قیمت هاش بالاتر از مکستور و وسترن بودو
مکستور هم تو هر مدل مشابه قیمتش تقریبا 10% بیشتر از وسترن بود.
در کل فکر میکنم وسترن در زمینه هاردهای اکسترنال جلوتره
مخصوصا این مدل که تا 2 ترابایت ظرفیت داره و از پورت های Firewire400/800 - USB 2.0 و eSATA پشتیبانی میکنه!
[PHP]http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=410[/PHP]
[PHP]http://www.pinnacle.co.za/hardware/products/?product=2825[/PHP]
این هم همه محصولاتش
[PHP]http://www.wdc.com/en/products/index.asp?cat=8[/PHP]
موفق باشید:11:
[من یه هارد اکسترنال با پورت usb2 بخرم خوبه؟بقیه پورت های موجود طبق جدول بالا سرعتشون پایین تر از سرعت usb2 است بعدش سرعت خوندن و رایت کردن از روی هارد اکسترنال با اینترنال فرق میکنه؟
]اگه جوابتون اینه که یکی هستند پس چرا من از پورتusbیه سری اطلاعات میخوام بریزم تو رم 2 گیگ گوشی موبایلم اینقدر طول میکشه در صورتی که رو کامپیوتر همون اطلاعات رو بخوام جابجا کنم اینقدر سریع میشه؟[/font]
[بعدش من برای لپ تاپم این هارد رو میخوام و میخوام یه دی وی دی رایتر اکسترنال هم بگیرم و نیاز دارم تعداد زیادی دی وی دی در روز رایت کنم مشکلی نداره؟if'][/
راستی لپ تاپ من 1520 دل هست جدیده پورت های usb شو از کجا بفهمم usb2 هست یا usb1?
راستی تو سایت رایانه مدل زیر رو دیدم اونی که تو گفتی خریدی قیمتش 125 هسا با بافر 8 این قیمتش 125 هست با بافر 16 این بهتر نیست؟
لطفا اگه وقت کردی بقیه مدل های سایت رو هم ببین و بگو کدومشون بهترینه؟