asus - p5kنقل قول:
giga - p35-ds3lکد:http://rayansaba.com/index.php?productID=2107
کد:http://rayansaba.com/index.php?productID=2132
Printable View
asus - p5kنقل قول:
giga - p35-ds3lکد:http://rayansaba.com/index.php?productID=2107
کد:http://rayansaba.com/index.php?productID=2132
Abit IP35 یا Abit Ip35-E و DFI هم یه مدل P35 داره حدود 140 تومن که دقیقا الان مدلش یادم نیست .نقل قول:
خیلی ممنون .
ببخشید من اصلا وارد نیستم .
این مارکهایی که گفتین باید با ضمانت نامه کدوم شرکت باشه
و از کدوم بازار بخرم بهتره که اصل باشه و سرم کلاه نزارن .
شما asus p5k بگیر با گارانتی الماس یا دیجیتال. الماس یهترهنقل قول:
با سلام :نقل قول:
دوست عزیز این مدل مادربورد که گفتی ( Abit IP35-e ) پردازشگر Intel رو ساپورت می کنه یا AMD ?
اینتل !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات کاملش رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین .
قیمتش الان بین 115 تا 120 متغیره . مادربورد خوبیه ! ولی تو رنج قیمت بین 115 تا 140 مدل های بهتری هم هست !
تا 110 تومن (قبل عیر همین حدود بود) بدون شک این بهترین انتخابه مینبورد باقلبا . ولی تا 140 تومن همونطور گفتم DFI هم یه مدل خوب داره من برد دیگه ای نمیشناسم تا 140 تومن که بی ارزه شایدم باشه شما چه مدل هایی رو میگین ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت 135 تومان ، یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت 125 تومان ، یا اصلآ همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت 130 تومان ، نسبت به امکاناتشون و قیمتشون ، به صرفه تر هستند .نقل قول:
با سلامنقل قول:
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:
البته باید بگم که الان asus بیشتر با گارانتی ویستا پخش رایانه تو بازار هست زیاد دنباله بقیه گارانتی ها نباش:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::2 7::27:
:40::40::40::40::40::40::40::40::40:نقل قول:
:40::40::40::40::40::40::40::40:
:40::40::40::40::40::40::40:
:40::40::40::40::40::40:
:40::40::40::40::40:
:40::40::40::40:
و میتونی P5K-C بخری حدودا 150-155 ولی از DDR3هم پشتیبانی میکنه ارزشش رو داره:27::27::27::27::27::27::27::27:
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0:نقل قول:
البته DFI هم برند خوب و حرفه ای هست که با چیپ P35 مین های خوبی داره
blood iron P35-T2RL
lanparty DKp35
به نظرم اولی نسبت به قیمتش بد نباشه
:27::27::27::27::27::27::27::27::27:
:11::11::11::11::11:
با گارانتی دیجیتال الان چند تا میخوای ؟ :31:نقل قول:
اسوس تو سری چیپهای P35 خیلی جالب کار نکرده مینهاش زیادی داغ میکنن . P35-DSl هم از Abit-Ip35-e بهتر نیست اصلا که بخواین پول اضافه ترم بابتش بدید . Abit Ip35 هم مین خوبیه ولی من بازم اگه بودم IP35-e رو انتخاب میکردم چون 20 تومن ارزونتره .نقل قول:
در مورد اون مشکل که درباره ، مین بورد های سری P35 ASUS گفتی ، میتونی یه منبع یا خبر معتبر ارائه کنی ؟نقل قول:
چون بنده تا الان به هیچ مشکلی در مورد مشکلات حرارتی ASUS-P5K بر نخوردم !
ضمنآ درباره هر اظهار نظر که میکنید ، دلیل قانع کننده ارائه کنید ، تا بقیه دوستان هم از اطلاعاتی که از شما کسب میکنن ، استفاده ببرن .
با تشکر / .
با سلام
:11::11::11::11:
:40::40::40::40::40::40::40:
دوستان مطمئن باشید هیچ ارزونی بی حکمت نیست
که میگه IP35 20 تومن ارزونتر :27::27::27::27::27::27::31::31::31::31::31::31:
من اگه باشم DFIمیگیرم
blood iron P35-T2RL
سلام :
می خواستم از دوستان بپرسم که مادربورد Abit FPIN9 مادربورد خوبی است یا نه ؟ اینتل را ساپورت می کند یا AMD ؟
اگر امکانش هست بهترین مادربورد برای پردازنده AMD بین قیمت 100 تا 130 را بهم معرفی کنید ، ممنون .
نقل قول:
دوست عزيز اين مين يعني Abit FPIN9 از پردازنده هاي اينتل پشتيباني مي كنه
توي رنج قيمتي شما فكر كنم چيپست 570sli باشه كه قديمي شده با قيمت 100تومن فكر كنم بتونين مين با جيپست 690 بخرين كه بهتر...
ممنون از راهنماییتون . 570SLI از همین برند Abit هست ؟نقل قول:
این لینک رو ببنید .نقل قول:
در ضمن دوست عزیز اگه یه سرچ کوچیک میزدین . به این نتیجه میرسیدین مخصوصا ت. خیلی از فرووم های خارجی کاربرا به این نکته اشاره کردن .
دوست عزیز تو بازار ما همچی فرق میکنه اگر خریداران تفکرشون مثل شما باشه باید بدترین قطعات ممکنه رو تو رنج قیمتش مد نظرشون بخرن . مثلا میگم الان Geforce 8800GTS 640Mb هنوزم تو خیلی از برندها قیمتش تو بازار ما بالای 350 تومنه این دلیل بر بهتر بودنش نسبت به 8800GT مثلا با قیمت 260-270 تومنه یا مثلا الان Phenom 9600 گرونتر از Q6600 هست دلیل میشه اصلا از این CPU بهتر باشه , نه .نقل قول:
با سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مطمئن باشید هیچ ارزونی بی حکمت نیست
که میگه IP35 20 تومن ارزونتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اگه باشم DFIمیگیرم
blood iron P35-T2RL
یا همین Ip35-e چون ارزونتر از مثلا Gigabyte P35 DS3-L هست دلیل میشه بدتر باشه نه همچین چیزی اصلا نیست و اصلا تو بازار ما قیمتاشون اینجوریه چه بسا تو خارج از ایران IP35-e گرونترم باشه . لینکهای زیر رو ببین .
قیمت IP35-E
قیمت Gigabyte DS3-L
مرسی ، مطلب جالبی بود ! البته خیلی به تبلیغات تابلو برای گیگابایت شبیه بود تا بررسی !نقل قول:
این لینک رو ببنید .
در ضمن دوست عزیز اگه یه سرچ کوچیک میزدین . به این نتیجه میرسیدین مخصوصا ت. خیلی از فرووم های خارجی کاربرا به این نکته اشاره کردن .
بحث من بیشتر روی p5k بود ، در اون مورد هم چیزی سراغ داری ؟
از کجا بفهمیم که مادربورد نو هست و دست دوم نیست
با سلام کدوم ماربردو ببندم
Asus – m2n-E-SLI سیستم AMD سی پی یو AM2 –ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4200 or 4400
ASUS - P5K SE سیستم Inetl سی پی یو Intel Core 2 Duo E4500 - 2.2GHz
شما کدومو پیشنهاد می کنید اگه مورد بهتری دارید بفرمایید
قیمت هر کدوم تا تومان 130000)
Abit IP35-E بهتر هست (نسبت به قيمت چون 110 تومن) دركل اينتل بگير خيلي ها با سري مادربردهاي M2N ايسوز مشكل دارند (از جمله خود من)
سوالتون یه خورده همچین عجیب به نظر میاد !!:31::27:نقل قول:
خوب یه راه هایی هست :46:مثلا :
تاریخ شروع و پایان گارانتی مادربرد
فناوری هایی که روی مادربرد بکار رفته عین تابلو قدیمی یا جدید بودن مادربرد رو نشون میده !!
تو دفترچه راهنمای مادربرد تاریخ ساخت آن نوشته شده !! همچنین فکر میکنم روی جعبه مادربرد هم باید نوشته شده باشه !!
ورژن بایوس مادربرد و قدیمی بودن اون هم میتونه مستعمل بودن مادربرد رو ثابت بکنه !!
و در آخر اینکه خش افتادن روی جاهایی نظیر پایه سی پی یو و یا کهنه شدن برچسبهای روی آن یا پاره شدن آنها یا خش افتادن روی محل پیچ شدن مادربرد به کیس که هرکسی هم که سخت افزار بلد نباشه میتونه با دیدن آنها بفهمه مادربرد دست دوم هست !!
یه توصیه دوست عزیز !!
اگه میخوای مادربرد دست دوم بخری پولهاتو جمع کن و یه مادربرد ارزون ولی آکبند بخر !!
مادربرد قطعه ای هست که کارائی یا ضعف اون تو کیفیت کاری بقیه قطعات مستقیما اثر میذاره :46:
سلام خوبی . خوشم میاد شما که از بچه های Pt نمیه مرحوم هستی مشقت رو خوب یاد گرفتی , دمت گرم .نقل قول:
سلامنقل قول:
خيلي ممنون
سلام :20:
لطفا یک راهنمایی بکنید تو مادربوردهای موجود در بازار کدام مناسبتره واسه من.
تا 200,000 تومان. سی پی یو E6550 کارت هم 9800gtx
کولینگ خوب , بازده ای عالی.
ممنون :46:
سلام
کدوم یکی از این Motherboard های X48 بهترند ؟
1- َAsus P5E3 Premium
Gigabyte GA-X48T-DQ6-2
به نظر من ایسوز بردار به حرف هیچ کسی هم گوش نکن بهترین مادربردهای جهان رو ایسوز میزنه
البته گیگا هم بد نیست
امیدوارم دوستان نگن برو IP35ابیت رو بردار کشتن مارو :2::2::2::2::2:
یه زره بیشتر تحقیق کنید
البته تو سایتهای معروف
:2::2::2::2::2::2::2:
ممنون.نقل قول:
یه چند تا سایت ذیذم. همونطور که گفتین , ظاهرا Asus بهتره.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :19::19::19:نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط H.Fisher [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا یک راهنمایی بکنید تو مادربوردهای موجود در بازار کدام مناسبتره واسه من.
تا 200,000 تومان. سی پی یو E6550 کارت هم 9800gtx
کولینگ خوب , بازده ای عالی.
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز من مين بورد Abit Ip35-pro رو به شما پيشنهاد مي كنم يك مين حرفه اي و باقدرت بالا در اوور
اين مين قيمتش در حدود 180 است..
ولي اگه براتون مقدور است 40 تومن بزارين روش و مين با چيپست X38 بگيرين يعني Asus P5e.../
فرق asus p5k و giga p35-d3sl غیر از cross fire در چیه و کدوم یکی رو صرف نظر از قیمت پیشنهاد میدین؟
در ضمن الآن قیمتشون چنده؟
فقط Abit IP35-Pro برد خودم .نقل قول:
Abit IP35 یا ارزونتر Abit IP35-E بگیر بهتره یا اون مدل DFI .نقل قول:
دوست عزيز تفاوت زياد خاص با هم ندارند مي تونين اينجا ببينين...نقل قول:
فرق asus p5k و giga p35-d3sl غیر از cross fire در چیه و کدوم یکی رو صرف نظر از قیمت پیشنهاد میدین؟
در ضمن الآن قیمتشون چنده؟
giga p35-ds3l
asus p5kکد:http://rayansaba.com/index.php?productID=2132
هردو مين مين هاي خوبي هستند و از لحاظ قيمتي هر دو در رنج 130 هستند و مين 1ip35-e ويا abit ip35 هم مين خيلي خوبيه..کد:http://rayansaba.com/index.php?productID=2107
با 220 تومان نمیشه X38 گرفت ؟؟؟
با سلام من بودجه خرید مادربورد رو تا 150 افزایش دادم میشه بهترین مادربورد رو که Amd رو ساپورت کنه بهم معرفی کنید .
150 واسه مادربرد اونم واسه AMD ???نقل قول:
مگه ميخواي خودت رو بندازي تو چاه
الان AMD اصلا توصيه نميشه
حدود 20-25 تومن دیگه باید بزاری روش .نقل قول: