اشتباه شد منظور چند هسته ای بود:دینقل قول:
Printable View
اشتباه شد منظور چند هسته ای بود:دینقل قول:
اگه مادبرد چند تا سوكت داشته باشه بلهنقل قول:
مثل مادبردهاي سرور
در مورد سیستم های توضیع شده اطلاعاتی داری؟نقل قول:
مثلا اگه دوتا کیس رو با هم شبکه کنیم میشه به نتیجه خوبی رسید؟
فرض کنیم برا کارای محاسباتی مثل رندر
خب خودم دارم همين كار رو ميكنمنقل قول:
اما اينكار فقط موقعي ميتونه مفيد باشه كه شما برنامتون پردازش موازي انجام بده مثلا هر قسمت از كار رو بتونه به يك هسته پردازنده بده
مثلا برنامه من جوريه كه 7 تا معادله بايد همزمان حل بشند ميتونم دو تا كيس با پردازه هاي 4 هسته اي رو شبكه كنم هر كدوم از اين 7 تا رو بدم يك هسته حل كنه و آخرين هسته هم وظيفه مديريت بين اين معادلات و انتقال و تحليل اونها رو به عهده بگيره.
اگه دقت كرده باشدي در مورد محاسبات هواشناسي هم چندين كامپيوتر رو پارالل ميكنند سه مولفه سرعت- فشار - دو معادله جريان آشفتگي - رطوبت هوا اينها بايد توي يك هندسه بزرگ كه كره زمين هست حل بشند.
پس اگه برنامه توانایی این رو داشته باشه و 2 تا سیستم 4 هسته ایی رو شبکه کنیم تو انجام محاسبات خیلی موثره درسته؟نقل قول:
حالا اگه یه سیستم 4 هسته ایی رو با یه سیستم ضعیف مثل celeron 2.8 و کلا یه سیستم رده پایین شبکه کنیم چه اتفاقی می افته؟
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین،آخه من از سخت افزار زیاد سر در نمیارمنقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم:
کدوم مارک سی پی یو بهتر جواب میده؟
نميشه به اين شكل بيان كرد من خودم برنامه مينويسم پس راحت ميتونم مديريت كنم مثلا اگه يه سيستم از رده خارج رو هم پارالل كنم محاسباتي ميزارم سر اون كه نسبت به بقيه ساده تر هست و زمان كمتري ميبرهنقل قول:
كلا پارالل كردن چند كامپيوتر واسه نرم افزارهاي موجود مثلا تبديل فيلم و ... صحيح نيست. و فقط موقعي ميتونه مفيد باشه كه خودت برنامه بنويسي
:5:اولا بگو چه گرافیکی روی سیستمت نصب کردی:5:نقل قول:
در حال حاضر اينتل پردازنده هاي بهتري داره قدرت اوركلاكشون هم كه معركه است.نقل قول:
چی بخرم ؟
cpu = چهار هسنه
گرافیک
رم
مادربورد
پاور
بیشتر برای بازی و رندر کردن (نرم افزار پریمیر )
سلام
میخواستم بدونم سی پی یو مدل Intel Core 2 Duo E6550 - 2.33GHz BOX خوبه؟؟؟ و اگر خوبه قیمتش الان چقدره؟؟؟
ًQ6600 حدود 205 تومن.نقل قول:
چی بخرم ؟
cpu = چهار هسنه
نهنقل قول:
سلام
میخواستم بدونم سی پی یو مدل Intel Core 2 Duo E6550 - 2.33GHz BOX خوبه؟؟؟ و اگر خوبه قیمتش الان چقدره؟؟؟
شما بگو چقدر ميخواي هزينه كني و واسه چه كاري ميخواي
:5:برای رندر کردن CPU دارای هسته بیشتر توصیه و برای بازی CPU دو هسته ای داری معماری جدید تر :5:نقل قول:
آره ولي E7200 با 1 مگ كش كمتر بهتر عمل كرده به خاطر اينكه 45 نانومتري هستنقل قول:
با توجه به پيشرفت تكنولوژي 4 هسته اي مناسبتر هست و اينكه در نهايت بودجت مشخص مي كنه كه چي بگيرينقل قول:
:18:در ضمن قابلیت اور کلاک بالاتری هم دارد:18:و به خاطر تعداد ترنزیستور های بیشتر هم است و دستور های جدید برای پردازش بهترنقل قول:
دوستان در حدود 80 - 90 تومن یه سی پی یو خوب برای بازی Amd بهتره یا Intel ؟
لطفا مدل مورد نظر رو هم بگید؟
Intel E2180نقل قول:
65 تومن بهترين نسبت عملكرد به قيمت رو داره رو بهت توصيه ميكنم ميتوني بقيه پولت رو بزاري رو كارت گرافيك كه 100 درصد بهتر جواب ميده
من بیشتر برای بازی میخوام و بدجه من حدود 170-180 هستشنقل قول:
Intel Core 2 Duo E8400 بگير تو همون رنج قيمت هستنقل قول:
آگه هم يه خورده بري بالاتر ميتوني يه 4 هسته اي بگيري اگه آينده نگر باشي
سلام به همگی بچه های گل پی سی ورد.
کسی میدونه جدید ترین پردازنده ی amd که تو ایران موجود هست چیه و قیمتش چنده ممنون میشم اگه جواب بدین.
فک میکنم Phenom 9850 باشه قیمتش 220 تومننقل قول:
دوستان پردازنده اینتل هم شنیدم تو تهران تریل رو باکس میکنن میارن بازار میفروشن ، حقیقت داره؟ شنیدم هولو گرامش فقط دو رنگ میشه. !!!
بسته بندي اينتل بسيار حرفه اي و پيچيده است بعيد ميدونم كسي بتونه جعلش كنهنقل قول:
lتنها چیزی که فکر نمیکردم جعل شه همین بود که کلا از ما و چینیا هیچی بعید نیست!!!!نقل قول:
مگه CPU هاي فعلي مال كجاست ؟نقل قول:
يه هولوگرام ليزري كه اگه تكنولوژي ساختش باشه ميشه توليدش كرد ولي به هزينش فكر نكنم بيرزه مگه رو تيراژ بالا
سلام دوستان می خوام یه چند تا cpu به من معرفی کنید بیشتر می خوام بتونه کارت ماهواره ای رو بخونه و کم نیاره من یه پیشنهاد گرفتم اینه حالا نظر شما دوستان رو می خوام چند نمونه هم با قیمت برام بزارید cpu 2180 dual
سلامنقل قول:
فکر میکنید تا حدود 3 ماه دیگه قیمتش خیلی تفاوت بکنه؟؟؟:20:
در مقابل Core 2 Quad 6600 چطور این پردازنده تا همون 3 ماه دیگه ممکنه چطور بشه قیمتش؟
با توجه با بازار عجیب غریب:13:
دوست عزیز چرا میخوای AMD بگیری؟! اگه خواستی Q6600 اینتل رو بگیر که خیلی از AMD باصرفه ترهنقل قول:
تا 3 ماه دیگه قطعات جدید میان و تولید اینا ممکنه قطع بشه و تولید قطع بشه تغییر قیمت هم قطع میشه تا از بازار کلا تموم بشه ...نقل قول:
سلام
فکر میکنید تا حدود 3 ماه دیگه قیمتش خیلی تفاوت بکنه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مقابل Core 2 Quad 6600 چطور این پردازنده تا همون 3 ماه دیگه ممکنه چطور بشه قیمتش؟
با توجه با بازار عجیب غریب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد بسیار خوبیه. کاملا تایید میشهنقل قول:
همون E2180 بهترين انتخاب هستنقل قول:
AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4600+ قيمتش هم 64 تومان هست با فركانس 2.4نقل قول:
میشه اون 4 هسته ای رو هم معرفی کنید؟ اگه قیمت دارید حدودشم بگیدنقل قول:
Phenom 9850 Black Edition حدود 220-230نقل قول:
Intel Core 2 Q6600 حدود قيمت 215
Q6600 چند روز پيش 206 تومن بودنقل قول:
اینQ6600 هم داره هر روز وسوسه برانگیز تر از دیروز میشه. قضیه همون Nokia 6600 خودمونه.:31: اینم داره جواد میشه:27:نقل قول:
بله این 6600 ها همه یه روزی جواد میشن
یادمه یه زمانی Geforce 6600GT هم جواد شده بود.
اگه 4هسته ای خواستی بگیری سراغ AMD نرو فقط اینتل Q6600 :46:نقل قول:
قیمتش هم 205 تومنه...