آقا شما هر چی میگیری بگیر. فقط خوردنی توش باشه ! :10: :5: :27:نقل قول:
راستی یکی بیاد با من هماهنگ کنه من 2 بار خواستم بیام مکان قرار رو پیدا نکردم !:10:
Printable View
آقا شما هر چی میگیری بگیر. فقط خوردنی توش باشه ! :10: :5: :27:نقل قول:
راستی یکی بیاد با من هماهنگ کنه من 2 بار خواستم بیام مکان قرار رو پیدا نکردم !:10:
ای شکمو ...نقل قول:
سلام :46:
چطوری داداش ؟
اگه من تونستم بیام که SMS میزنم با هم هماهنگ شیم :46:
مکانش که خیلی رنده ها . اینجاست :
کد:http://maintenance.persiangig.com/p30/app.JPG
همچین تا از در ورودی ضلع جنوب غربی ( از 16 آذر بیای راحته ) بری تو ، ابوریحانو میبینی که
اونجا واستاده و واسه ت دست تکون میده . :27:
بعد یکم میری جلو میبینی اِ ، اینکه ابوریحان نیست ، سامانه :27::46:
ایشالا با هم میریم :46::40:
یا حق
:40:
خدایی خیلی باحال بود ...:39: ایـول پیش من یه پیتزا پپـرونیه 2 نونه داری .... :46:نقل قول:
تو هم پست نمیدی نمیدی وقتی میدی باحالشو میدیا .. :27:
اقا پس ایشـالا همتـونو روز ملاقات کنار ابوریـحان میبینیم ...:10:
كاش ميشد منم بيام ....
تغیراتی پیش اومد
اگه اتفاقی نیوفته تا اون موقع من هستم تو قرار
خیلی حیف شد
منم خیلی دوست داشتم با همتون از نزدیک اشنا بشم
اما چه کنم که من 30 ام به تهران می رسم
اصلا پایه قرارا 30 ام تیر تو بیمارستان نفت یا هتل انقلاب؟(شوخی)
همتونم هر چند تا کمپوت خواستین دعوت من:31:
:11:
ایشالا بتونیم همه در روز قرار همدیگرو ببینیم ...
داش بهروز پاشو بیا.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دست ووکمن هم بگیر بیاین اونجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاری نداره که عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بلیط برای تهران بگیرین..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سفری هم میشه هوایی عوض میکنین....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خرجشم بچهها دنگی حساب میکنن...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا فکر کنم این یه قرار استثنایی باشه..... اکثر بچهها قراره بیان شما هم همت کنین یه سفر بیاین تهران...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ینی دیگه نمیرین بیل بزنین؟؟؟؟:31:نقل قول:
حالا چرا پارک لاله ؟
شما جای بهتر دیگه ای سراغ داری که اولا مرکز شهر باشه ....ثانیا مکان عمومی و تفریحی باشه ..؟
نقل قول:
سلام ...
اختیار داری سامان جون . باحالی از خودتونه داداش :40:
آخ جــــــــــــون ... دو نونــــــــه :27:
نمیشه به جای یه پیتزای دو نونه ، دو تا پیتزای یه نونه بدی :20::31:
ایشالا . ایشالا یه 10 ، 15 نفری جمع شن .
ولی اینجوری کلی پیاده میشی سامان :27:
منم کمکت میکنم . دنگی :21:
نقل قول:
خوب بیا بهروز جان . به قول مهدی فقط باید یه بلیط تهران بگیری و تمـــوم . :40:
منتظرتونیم ها . دست این ووکمن رو هم بگیر بیار :27:
به به ، چقد خوب :40:نقل قول:
دیدار ، رسمـــــــی میشه :5:
یهو دیدی مهران هم اومد :18:
:31:
نقل قول:
ای بابا . خدا بد نده . چرا بیمارستان رامیار ؟
بلا به دور ننه :20:
به امید دیدار
موفق باشید
یا حق
راستی شنیدم تهران بگیر بگیره... یه موقع نگیرن ببرین اینجوری بزنن مارو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من احتمال زیاد بیام. راستی من تی شرت متالیکا میپوشم تا منو بشناسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد جان تی شرت متالیکا بپوشی که بدتره ...
ولي پارک ملت بيشتر خوش ميگذره ها !:31:
من نميدونم چرا از وقتي كه قرارشد باسپيده بيايم اون غيبش زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگم نكنه ... نه نه بابا
age didi aboreihan topol shode tajob nakon na samane na aboreihan ! manam :5: :27:نقل قول:
بی خیال بابا شوخی کردم. منو کسی نمیتونه بگیره من خودم امر به معروفیم :13:نقل قول:
ولی از شوخی گذشته خیلی دوست دارم بیام از نزدیک بچه ها رو ببینم.
دوستان محترم و عزيز. خيلی دوست دارم بعضی از مديران و همکارانی که در تاپيک ها باهاشون کل کل کردم رو ببينم.از نزديک با هم اختلات کنيم. اگر ميشه تاريخ و محل و... قرار رو دوباره بزاريد.ممنون
قرار پنجشنبه آخر ماهه فكر كنم 28 تير مي شه او پارك لاله رو به روي مجسمه ابوريحان .نقل قول:
دوستان محترم و عزيز. خيلی دوست دارم بعضی از مديران و همکارانی که در تاپيک ها باهاشون کل کل کردم رو ببينم.از نزديک با هم اختلات کنيم. اگر ميشه تاريخ و محل و... قرار رو دوباره بزاريد.ممنون
موفق و پيروز باشيد
جاويد
بله آقای رزیدنت شما واقعا سرتون شلوغه انقدر سرتون شلوغه که ما رو فراموش کردینقل قول:
از بحث خارج نشیم
اگه قرار بذارین منم میام
منم میام , فقط بگید کی و کجا
نقل قول:
سلام
دوست عزیز دقیقا دو پست قبل گفته شد .
خوهشا یه نیگا بنداز :46:
28 تیر - ساعت 17 - پارک لاله .
محل دقیق قرار رو میتونید تو پست اول همین تاپیک ببنید .
موفق باشید
یا حق
ببخشید من هی سوال میکنم . . . از کدوم ضلع پارک باید وارد شیم؟ :31::43:
سلامنقل قول:
ضلع جنوب غربی :46:
یا حق
سلام آقايون خانوما دخترا پسرا بچه ها بزرگا اعضاي جديد و قديم و...
ميبينم قرار پر باره! ولي من گول نمي خورم از الان مطمينم آقا مهدي راه كوير elmo و xbox360 نميان (انو گفتم از لج منم شده بيان)چون هر بار همين بساطه ملت نيان بعد ضايع ميشيم!من بد بخت از كله ي ظهر ساعت 16:50ميرم وا ميستم تا 17:50 كسي نمياد بعد يواش يوا ميان تا ميشه 19:00 كه تعداد نفرات از انگشتان دست بيشتر نميشه بعدشم تا 19:10 حرف ميزنيم بعدشم همه ميرن راسته ازElfin-D خبري نشد؟ اگه نياد من گريم ميگيره ها! اون وقت منم نمياما!!!(حالا انگار من كي هستم!)
ولي خوداييش بيان بابا به خدا اگه بياين انقدر غيبت ميثم و سينا و علي و بابك رو ميكنيم كه عقده گشايي شه تازه بن هم نميشيم! راستي از مافيا چه خبر از وقتي با خانومش ازدواج كرده پي سي رو طلاق داده!مهدي بستم كه مشغله كاري داره! پس كي مياد؟سورنا كجاست؟من موندمو مصطفي عشقي؟
بيتين ديگه!(جون مادرت جون خواهرت برادرت پدر خاله عمو جون هركي دوست داري بيا!)
راستي آقا سامان كه شام ميده جاويدم شيرني مياره مصطفي عشقيم كه دسر ميده عجب شبي ميشه!
بابا نزن خيل خوب غلط كردم نيار! به حساب منم نزارين من يكي نميارما!!!:ي
salam saite kheili bahali darin.
کل جمله رو ول کن فقط این یه تیکه رو دودستی بچسبین :27: :26:نقل قول:
عجی شامی میخوام بدم من .... هر که نیاد سرش بد جوری کلاه رفته
آره خیلی با حاله قوانین و مجریان اجرای قوانین خوبی هم داره.نقل قول:
واسه همین همین جا یه تذکر میدم که دیگه هیچ جای انجمن انگلیسی و فینگیلیش ننویسید مگر داخل انجمن انگلیسی.
چند سالتونه اگه سنتون به من بخوره من ميام
خوب واسه خودت مي بري مي دوزي ها خوبه اون دفعه كه شيريني آوردي من نخورم كه نمك گير نشم :27: من بگو تازه مي خواستم پول تاكسيم رو از تو بگيرم !!! به هر حال دل خودتون صابون نزنيد من شيريني بيار نيستم ! يادم باشه با مصطفي جان هماهنگ كنم بندازيمت تو آب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:21:نقل قول:
موفق و پيروز باشيد
جاويد
واي واي مارو باش ميخوايم بريم باكيا اختلاط كنيم
سلامنقل قول:
من به چه زبونی بگم
به خدا اگه برام مشکلی پیش نیاد مطمئن باشین این دفعه را حتما میام......(من هر وقت گفتم میام ینی میام..میتونین از بروبچ پی سی سون بپرسین....)
راستی بچه ها گفتین غیبت مدیران هم میکنین..درسته؟؟؟؟؟
اونوقت فکر نمیکنین الان که بابک مدیر ارشد شده میره اطلاع میده و همه مدیرا میان باهم همه مارو بن میکنن؟؟؟؟
حرفای خطرناک میزنی حسن ... فکر ستون پنجم رو هم بکن حسن ....:21:نقل قول:
قربونت برم.گرچه نميشناسمت اما يه حالی بهت ميدم ميام تنها نباشی.البته شيرينی ندارم که بيارم اما پوستش رو دارم.هر چند تا که بخوای.فقط دستور بده!! زياد هم نگو رو دل ميکنی!!.نقل قول:
هر سالی که بخوای.جوان،پير،ميانسال،بز گسال،نوجوان،خردسال!!،در حال مرگ(باهاش حال ميکنی؟) ، حالا هر کدوم به شاخه های : دختر،پسر،مرد،زن.پيرزن و پيرمرد تقسيم ميشن.اگر هم نبودن خوب يه جوری جور ميکنيم ديگه.!! نه؟نقل قول:
تو هم مياي اين عكسه خودته؟نقل قول:
والا من معلوم نيست اون موقع بتونم بيام تهران يا نه.بستگی به کارم داره--این هم عکس خودمه.خوبه؟(نظر خواهی عمومی)نقل قول:
كجايي مگه
چاقي نه ؟
اینجا چت رومه؟؟؟؟؟؟
چه خبره؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا میرین
پس قرار 28 تیر چی می شه