منظور از ایراتل همون پارس ایراتله؟ من به یه مغازه زنگ زدم حدود 600 با گارانتی پارس ایراتل 24 ماهه. پارس ایراتلم معتبره؟ البته شمارشو از تو سایت نوکیا درآوردم!نقل قول:
Printable View
منظور از ایراتل همون پارس ایراتله؟ من به یه مغازه زنگ زدم حدود 600 با گارانتی پارس ایراتل 24 ماهه. پارس ایراتلم معتبره؟ البته شمارشو از تو سایت نوکیا درآوردم!نقل قول:
اينم چند تا عكس توپ براي اونايي كه مي خوان N95 بخرن...
Edited by alex_pk
به دلیل سایز بزرگ عکس ها پیوست شدند.
سلام دوستان به این یه نگاه بندازین مقایسه n95و k850
نظرتونم لطفا در مورد این مقایسه بگین؟؟؟
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k850_vs_nokia_n95-review-162.php
پارس ایراتل رو نمیدونم.ولی یه گارانتی هست که اسمش ایراتل هست و یه پارس تل هم داریم حالا نمی دونم منظور از پارس ایراتل چیه...نقل قول:
یه سری گارانتی هم هست که خیلی ارزون هستن ولی فقط تو محدوده شهری که زندگی می کنید اعتبار دارن
نه! دقیقا نوشته "پارس ایراتل". برو به این آدرسنقل قول:
در مورد "mobile plus" اطلاعات ندارید؟ این معتبره؟ البته نمیدونم اینا اسم گارانتیه یا فقط اسم مغازست!! اینم تو سایت نوکیا هست تو همین آدرسی که دادمکد:http://mea.nokia.com/appmanager/UnitedArabEmiratesEnglishNOKIA_MEA_EN_31/Other_categories;JSESSIONID_NCOM=mkdGGpPX8xwRhqw3v8cPpbs5V5Tr1ZvlmlCkJBFLKQhSJ0PGk8hX!253620161?_nfpb=true&_windowLabel=T37812426511164635359378&_pageLabel=P288871&wsrp-urlType=blockingAction&wsrp-url=&wsrp-requiresRewrite=&wsrp-navigationalState=&wsrp-interactionState=_action%3D%2Fpageflows%2FStoreLocator%2FsearchStores&wsrp-mode=&wsrp-windowState=
سلام یک سوال داشتم راسته می گن که ماهواره می گیره
دوستان عزیز کسی تو این فروم ان 95 داره اگر کسی داره یک عکس خوب بگیره و اینجا بزاره ببینیم 5 میگا پیکسل واقعی.......
فرق N95 معمولی با 8 گیگ. دقت کنین که رابط کاربری معمولی 3 ولی 8 گیگ 3.1 نوشته شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام گوشي جالبي است من كه خوش ازش اومده
قيمت اين گوشي چقدر است
Hellgirl عزیز بهتر نبود این عکسها رو به صورت لینک می گذاشتید که همه مجبور نباشن این عکسها رو ببینن؟
sirwanonline یعنی چی ماهواره می گیره اگه منظورتون همون GPS یا همون مسیریاب هست بله درست شنیدید ولی اگه منظورتون Tapesh2 و Pmc هست باید بگم که اون N92 هست.
Hellgirl عزیز...
لطف کن از این به بعد (طبق گفته دوستان) اگر خواستی عکسی برای دیدن بذاری، لینک اون صفحه رو بذار تا لود این صفحه کند نشه...
از همکاری همه ممنون...
دوست عزیز...نقل قول:
نمونه عکسی که توسط خودم گرفته شده تو تاپیک هست...
یه سرچ کن پیدا می کنی...
چطور میتونم صدای خودم رو بزارم؟نقل قول:
صدای خود گوشی رو حذف کنم و صدای خودم رو بزارم. نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم؟
اگه نقشه ی جهان مربوط به gps حجمش 300 مگابایته و تو حافظه ی خارجیه اگر بخوایم حافظه ی 1 گیگو به 2 گیگ تبدیل گنیم این نقشه رو چجوری باید انتقال بدیم؟نقل قول:
راستی پدر babak جان به رحمت خدا رفتن:41:. برای شادی روحش یه صلوات بفرستین.
به این آدرس یه سری بزنید:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=159081
تا اونجایی که من میدونم و امتحان کردم نقشه کلی (کره زمین) بر روی خود گوشی به صورت دیفالت وجود داره و ربطی به حافظه خارجی نداره...نقل قول:
میتونی برای اطمینان یه بار رم رو از گوشی خارج کنی و Map رو مشاهده کنی...
عزیزم می تونی یه اشاره ی کوچیک به کار با نرم افزار Maps بکنی یعنی برای کار با Maps هم باید بریم تو GPS Data و همون کارهای قبلی رو بکنیم؟نقل قول:
آخه مگه قابل مقایسه هست؟ :31:نقل قول:
غیر از اون نه GPS داره و نه سیستم عامل... یعنی چیزی در حد کپی کاری از نوع ایرانی... نکنه سونی اریکسون ماله ایرانه؟!
سلام دوستان.اگه کسی ان95ش رو از دبی آورده لطف کنه بگه وضعیت گمرکی چه جوریه؟منظورم اینه که میشه با جعبه آک آوردیااینکه گیر میدن؟در کل قانونی هست آوردنش یا نه؟اگه نیست راه حل قانونیش چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یکی از دوستان در مورد گارانتی موبایل پلاس پرسیده بودند . موبایل پلاس یکی از شرکت های گارانتی کننده نوکیا در خاور میانه است که هزینه گارانتی اون زیاد نیست . برای مثال ان 95 گارانتی اتصالات 790 هزار تومان اما موباییل پلاس 625 هزار تومان و بدون گارانتی 590 هزار تومان ( نرخ بازار شیراز ) . البته با بروز هر مشکلی تمام گارانتی ها از ارئه خدمات شانه خالی می کنند ، پس بهتر قید گارانتی رو بزنید . اگر مشکلی بروز کرد هزینه تعمیر شاید از هزینه گارانتی اتصالات کمتر باشه .
راستی در مورد گرفتن ماهواره ان 95 که یکی از دوستان پرسیده بود . ان 95 برای تعیین موقعیت جغرافیایی با 24 ماهواره تعیین موقعیت جغرافیایی ارتباط برقرار می کنه و ربطی به دریافت کانال های ماهواره ای ندارد .
خوش اومدی Modern Talking !
با سلام مجدد
از دوستان عزیزی که از GPS ان 95 استفاده موفقیت آمیز داشته اند تقاضای راهنمایی دارم . من اولین مرتبه که MAP رو راه اندازی کردم اول درخواست قبول شرایط توافق نامه را داد که من accept کردم . بعد گفت که کی پد را باز کنید که انجام دادم . سپس پیغام داد که WLAN یافت نشد که OK را زدم بعد هم پیغام داد که اتصال اینترنت ندارید که باز هم OK را زدم . و علامت ماهواره با ضربدر قرمز مشخص بود . از آن به بعد هرچه در فضای باز MAP رو فعال می کنم همان پیام های عدم وجود WLAN و اینترنت را تکرار می کند . آیا GPS من نیاز به تنظیم خاصی دارد ؟ به نظر شما اشکال چیست ؟
با تشکر فراوان
اگر براي اولين بار هست كه مي خواي نقشه رو ببيني.كه نمي دونم مشكل از چيه.
ولي اگر خيلي وقته گوشي رو داري و كار ميكني حالا يه دفه اينجوري شده بايد بگم فقط 60 روز مجاز به ديدن تصاوير هستي و بعد از اون بايد به اينترنت وصل بشي
Satellites in geostationary orbit so that everyone has an equal share. The question remains how detailed Maps are for you Go to Menu > Tools > Settings > GPS data > Position > Options > Positioning Settings > Methods1-نحوه چک کردن جی پی اس و داونلود نقشه محل زندگی شما
Is there currently a RED TICK against Integrated GPS and Network based?
With memory card in phone go outside hold phone with keypad slider open at 45 degrees, don't cover the "#" key as GPS antenna is below this.
Go to Menu > Tools > Settings > GPS data > Position > Open > Options > Satellite status > Open
You need a minimum of three solid black bars, but usually get four for lock-on position
If empty rectangles haven't turned to solid bars by 20 mins your GPS isn't working!
Now that you've determined GPS is working Open Maps application - at first there is RED CROSS on satellite icon at bottom right - this disappears when GPS locked-on
Close application and you see "saving data" above globe on screen. This creates folder structure on memory card that Maploader requires.
It is now a lot faster to put microSD into card reader on PC and when you run Maploader it should find card and allow you to proceed to download map.
2-برای استفاده از جی پی اس باید در فضای باز قرار بگیرید3- ساختمانهای بلند،درختان وحتی ابرها نیز جزء موانع محسوب می شوند
آیا این موضوع برای ایران هم صدق می کنه چون ایران نه نقشه ای واسه دانلود داره نه GPRS که بشه از طریق اون نقشه ای دانلود کرد...نقل قول:
دوست عزیز برای اینکه اون ضربدر از پایین اون ماهواره بره باید اول تو نرم افزار GPS Data به Satellite status رفته و حدود 15 تا 20 دقیقه صبر کنید تا ارتباط شما با Satellite ها برقرار بشه و اون ضربدر از کنار اون ماهواره بره ولی بعد از اون هم باز هم نمیشه رو نقشه Zoom کرد و انگار هیچ رابطه ای بر قرار نیست نه تنها رو ایران نمیشه Zoom کرد بلکه روی هرجای دیگه هم که Zoom کنی هیچ چیز خاصی دیده نمیشه...نقل قول:
راستی درباره گارانتی که گفتید من گارانتی گوشیم اتصالات هست و واقعا به دردم خورد.روز سوم که گوشیم رو خریده بودم داشتم توی پیاده رو راه می رفتم و SMS میدادم که پام گیر کرد به یه جدول وسط پیاده رو گوشیم از دستم افتاد و از وسط یعنی از همونجایی که بالا و پایین میره جدا شد وقتی بردمش پیش اون کسی که ازش خریدم گفت اگه بفهمن ضربه خورده شامل گارانتی قرارش نمیدن صفحه گوشی پیکسلهاش سفید شده بود گوشی رو سر هم کرد و فرستادش گارانتی حدود 2 روز بعد نمایندگی اتصالات اصفهان واسم یه گوشی نو فرستاد خودم هم باورم نمیشد گفتم حتما تعمیرش می کنن ولی نو فرستاده بودن...این رو هم بگم اتصالات 18 ماه گارانتی تعویض و مادام العمر تعمیر داره...حالا اون مادام العمر تعمیر رو من تجربه نکردم.
کسی آنتی ویروس واسه n95 سراغ نداره ؟
به نظر شما n95 چینی خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقشه ایران در Map Loader 1 موجود هست...!نقل قول:
اگر فقط می خوای ظاهرشو تو دستت بگیری (اونم نه مثل مدل اصل) خوبه...!نقل قول:
چون اون گوشی امکانات جالبی نداره...
هر چند که نسبت به قیمتش می ارزه...!
نظرتون راجب این روکش کریستالی که محافظ خوبی برای خش نخوردنه چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا میشه سند های آفیس رو ویرایش کرد؟ تو یه سایت گفته بود که N95 نمی تونه و اونو یه نکته منفی ذکر کرده بود...
با توجه به اينکه که متاسفانه فعلا نقشه قابل قبولي براي ايران توسط نوکيا تهيه نشده و عملا اين سيستم کاربردي آنچناني نخواهد داشت پيشنهاد ميکنم متن نامه اي اعتراض آميز به صورت فورماليته توسط اساتيد تهيه و به صورت جداگانه توسط اعضاء فرم به سايت نوکيا ارسال ،شايد در آينده اي نه چندان دور منتظر تغيير و تحولي در اين راستا باشيم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Global Positioning Systems
سيستم محل يابي جهاني (Global Positioning Systems)، بک سيستم راهبري و مسيريابي ماهواره اي است که از شبکه اي با 24 ماهواره تشکيل شده است. اين ماهواره ها به سفارش وزارت دفاع ايالات متحده ساخته و در مدار قرار داده شده اند. اين سيستم در ابتدا براي مصارف نظامي تهيه شد ولي از سال 1980 استفاده عمومي آن آزاد و آغاز شد.خدمات اين مجموعه در هر شرايط آب و هوايي و در هر نقطه از کره زمين در تمام ساعت شبانه روز در دسترس است. پديد آوردنگان اين سيستم، هيچ حق اشتراکي براي کاربران در نظر نگرفته اند و استفاده از آن رايگان است.
GPS چگونه کار مي کند؟
ماهواره هاي اين سيستم، در مداراتي دقيق هر روز 2 بار بدور زمين مي گردند و اطلاعاتي را به زمين مخابره مي کنند. گيرنده هاي GPS اين اطلاعات را دريافت کرده و با انجام محاسبات هندسي، محل دقيق گيرنده را نسبت به زمين محاسبه مي کنند. در واقع گيرنده زمان ارسال سيگنال توسط ماهواره را با زمان دريافت آن مقايسه مي کند. از اختلاف اين دو زمان فاصله گيرنده از ماهواره تعيين مي گردد. حال اين عمل را با داده هاي دريافتي از چند ماهواره ديگر تکرار مي کند و بدين ترتيب محل دقيق گيرنده را با اختلافي ناچيز، معين مي کند.
گيرنده به دريافت اطلاعات همزمان از حداقل 3 ماهواره براي محاسبه 2 بعدي و يافتن طول و عرض جغرافيايي، و همچنين دريافت اطلاعات حداقل 4 ماهواره براي يافتن مختصات سه بعدي نيازمند است. با ادامه دريافت اطلاعات از ماهواره ها گيرنده اقدام به محاسبه سرعت، جهت، مسيرپيموده شده، فواصل طي شده، فاصله باقي مانده تا مقصد، زمان طلوع و غروب خورشيد و بسياري اطاعات مفيد ديگر، مي نمايد.
ماهواره هاي GPS24 عدد ماهواره GPS در مدارهايي بفاصله 24000 هزار مايل از سطح دريا گردش مي کنند. هر ماهواره دقيقا طي 12 ساعت يک دور کامل بدور زمين مي گردد. سرعت هريک 7000 مايل بر ساعت است. اين ماهواره ها نيروي خود را از خورشيد تامين مي کنند. همچنين باتري هايي نيز براي زمانهاي خورشيد گرفتگي و يا مواقعي که در سايه زمين حرکت مي کنند بهمراه دارند. راکتهاي کوچکي نيز ماهواره ها را در مسير صحيح نگاه مي دارد. به اين ماهواره ها NAVSTAR نيز گفته مي شود.
گيرنده GPS
در کشورهاي توسعه يافته از اين سيستم جهت کمک به راهبري خودرو، کشتي و انواع وسايل نقليه بهره گيري مي شود.هر چه نقشه هاي منطقه اي که در حافظه گيرنده بارگذاري مي شود دقيق تر باشد، سرويسهايي که از GPS مي توان دريافت داشت نيز ارتقا مي يابد. براي مثال، مي توان از GPS مسير نزديکنرين پمپ بنزين، تعميرگاه و يا ايستگاه قطار را سوال نمود و مسير پيشنهادي را دنبال کرد. دقت مکانيابي اين سيستم در حد چند متر مي باشد، که بسته به کيفيت گيرنده تغيير مي کند. از سيستم محليابي جهاني مي توان در کارههايي چون نقشه برداري و مساحي، پروژه هاي عمراني، کوهنوردي، کايت سواري، سفر در مناطق ناشناخته، کشتي راني و قايقراني، عمليات نجات هنگام وقوع سيل و زمين لرزه و هر فعاليت ديگر که نيازمند محليابي باشد، بهره برد.هر کس که بخواهد بداند کجاست و بکجا مي رود به اين سيستم نيازمند است.در حقيقت دنياي امروز، دنيايي است که هيچ فردي در آن گم نخواهد شد و همه چيز بر روي تمام نقاط زمين قابل شناسايي است واين قدرت دستيابي به سيستم هاي شناسايي را ماهواره ها ودر اساس کامپيوترها، در اختيار بشر قرار داده اند.کاربرد GPS:
GPS علاوه بر کاربرد نظامي، براي مصارف عمومي مانند دريانوردي نيز مورد استفاده قرار مي گيرد که البته ضريب خطاي نسبتا زيادي نسبت به مصارف نظامي امريکا دارد، ولي بطور کلي اجازه استفاده براي عموم مردم ( براي مصارف غير نظامي ) از اين سيستم در سال 1980 تصويب شد. نظاميان امريکايي براي استفاده از اين سيستم از کد ( رمز عبور ) خاصي استفاده مي کنند، ولي افراد معمولي فقط قادر به استفاده از GPS در مصارف غير نظامي ( عمومي ) هستند، زيرا به رمز اين سيستم دستيابي ندارند و مسلما در سيستم عمومي که در اختيار همه مردم جهان قرار دارد، ضريب خطاي زيادي ( حداقل 15 متر ) وجود دارد.
شايد در بعضي فيلم هاي پليسي ديده باشيد که رديابي به مجرم متصل مي شود تا موقعيت دقيق آن بر روي نقشه الکترونيکي رويت شود، خب اين عمل توسط سيستم GPS انجام مي گيرد. امروزه اکثر هواپيماهاي مسافربري در سراسر جهان نيز به اين سيستم مجهز شده اند که خلبان ها با استفاده از آنها هيچگاه مسير صحيح پرواز را گم نمي کنند. حتي امروزه اکثر کارخانه هاي توليد اتومبيل هاي پيشرفته در جهان، از GPS و نقشه الکترونيکي در اتومبيل هايشان استفاده مي کنند.در واقع اينگونه سيستم ها با استفاده از فناوري GPS قابل پياده سازي است و استفاده از آن به صنعت خاصي محدود نمي شود. لازم به ذکر است که بخش Monitoring اين سيستم ها در اختيار وزارت دفاع امريکا قرار دارد، و دائما هرگونه تبادل اطلاعات بين ماهواره هاي GPS و گيرنده ها در هر نقطه از جهان، ثبت و بررسي مي شود تا استفاده از اين سيستم، توسط کشورهاي ديگر در مراکز حساس مشخص گردد. ضمنا گيرنده هاي GPS علاوه بر نمايش نقشه الکترونيکي از محل دقيق منطقه، قادر به محاسبه سرعت حرکت جسم و حتي نمايش حرکت جسم نيز مي باشد.... خدمات اين مجموعه در هر شرايط آب و هوايي و در هر نقطه از کره زمين در تمام شبانهروز در دسترس است و استفاده از آن رايگان است.يكي از عواملي كه بر روي دقت عمل يك GPS اثــر مي گذارد . شكل قرار گرفتن ماهواره ها نسبت به يكديگر مي باشد . (از نقطه نظر GPS )
اگر يك GPS با چهار ماهواره تبادل نمايد و هر چهار ماهواره در شمال و شرق GPS باشند طرح و هندسه اين ماهوارها براي اين GPS بسيار ضعيف ميباشد و شايد GPS قادر نباشد مكان يابي نمايد. زيرا تمام اندازه گيريهاي فاصله در يك جهت عمومي قرار دارند. مثلث سازي ضعيف است وناحيه مشترك بدست آمده ازاشتراك اين مسافت سنجي ها وسيع مي باشد ( مكاني كه GPS براي مكان خود تصورمي كند بسيار وسيع مي باشد ودر نتيجه تعيين دقيق محل آن ممكن نيست ) دراين موقعيتها حتي اگر GPS مكان يابي را انجام دهد وموقعيتي راگزارش نمايد دقت آن نمي تواند زياد خوب باشـــــــد ( كمتر از500-300 فيت ).
اگر همين چهارماهواره درچهارجهت ( شمال ، جنوب ، شرق ، غرب ) وبا زواياي 90 درجه قرارداشته باشند طرح اين چهار ماهواره براي GPS مزبور بهترين حالت مي باشد چراكه جهات مسافت سنجي چهار جهت متفاوت و نقطه اشتراك اين مسافت سنجي ها بسيار كوچك مي باشد . وهرچه اين نقطه اشتراك كوچكتر باشد به معني آن است كه بيشتر به نقطه واقعي حضورخود نزديك شده ايم . دراين موقعيت دقت عمل كمتر از100فيت مي باشد
طرح وهندسه قرارگرفتن ماهواره ها هنگاميكه GPS نزديكي ساختمانهاي بلند، قلل كوهها ، دره هاي عميق ويا در وسايل نقليه قرارگرفته باشد به مساله مهمتري تبديـل مي گردد .اگر مانعي در رسيدن سيگنالهاي بعضي از ماهواره ها وجود داشته باشد GPS مي تواند از بقيه ماهواره ها بـــراي مكان يابي خود استفاده نمايد. هرچه اين موانع بيشتر و شديدتر شوند مكان يابي نيز مشكل تر مي گردد .
يك گيرنده GPS نه تنها ماهواره هاي قابل استفاده را تشخيص مي دهد بلكه مكان آنها را درآسمان نيز تعيين مي كند . ( ارتفاع و زاويه ) منبع ديگرايجاد خطا " چند مسيري " مي باشد ." چند مسيري" نتيجه انعكاس سيگنال راديويي به وسيله يك شي مي باشد . اين پديده باعث ايجاد تصاوير سايه دار در تلويزيونها مي گردد هر چند در آنتنهاي جديد اين شكل به وجود نمي آيد ، اين پديده در آنتنهاي رو تلويزيوني قديمي به وجود مي آمد.
بروز اين اختلال براي GPS ها به اين شكل است كه امواج بعد از انعكاس به وسيله اشياء ( مانند ساختمانها يا زمين ) به آنتن GPS برسند . در اين صورت سيگنال مسير بيشتري را تا رسيدن به آنتن GPS طي مي كند و اين باعث مي شود كه GPS فاصله ماهواره را بيشتر از آنچه هست محاسبه نمايد. كه باعث ايجاد خطا در مكان يابي نهايي مي گردد. در صورت بروز اين اختلال تقريباً 15 فيت بر خطاي نهايي افزوده مي شود .
منبع ديگري نيز براي ايجاد خطا ممكن است وجود داشته باشند . افزايش تاخير ( delay ) به دليل اثرات جوي نيز مي تواند برروي دقت كار اثر بگذارد . همچنين خطاهاي ساعت داخلي GPS . در هر دو اين موارد گيرنده GPS طوري طراحي شده است كه اين اثرات را جبران نمايد . ولي خطاهاي كوچكي بر اساس همين اثرات همچنان بروز خواهند كرد .
در عمل ، دقت كار يك GPS غير نظامي معمولي ، با توجه به تعداد ماهواره هاي تبادلي و طرح قرار گرفتن آنها بين 60 تا 225 فيت مي باشد. GPS هاي پيچيده تر و گرانتر مي توانند با دقتهايي در حد سانتيمتر كاركنند . ولي دقت يك GPS معمولي نيزمي تواند به كـــمك پـــردازشي بـــه نـــام DGPS Differential GPS به حدود 14 فيت يا كمتر برسد .سرويسهاي DGPS با هزينه كمي قابل اشتراك مي باشند . سيگنال تصحيحات DGPS توسط سازمان Army Corps OfEngineers و از ايستگاههاي مخصوص ارسال مي گردد .
اين ايستگاهها در فركانس KHZ 325- 283.5 كار مي كنند تنها هزينه استفاده از اين سرويس خريدن يك دامنه از اين سيگنالها مي باشد . با اين كار يك گيرنده ديگر به GPS ما متصل مي شود ( از طريق يك كابل سه رشته اي ) و عمل تصحيح را طبق يك روش استاندارد به نام ( RTCM SC-104 ) انجام مي دهد . اشتراك سرويسهاي DGPS از طريق امواج راديويي FM نيز ممكن مي باشد .
چه كساني از GPS استفاده مي كنند ؟
GPS ها داراي كاربردهاي متنوعي در زمين ، دريا و هوا مي باشند ، اساساً GPS هر جايي قابل استفاده است مگر در نقاطي كه امكان وصول امواج ماهواره درآنها نباشد مانند داخل ساختمانها ، غارها ونقاط زيرزميني ديگر و يا زير دريا ، كاربردهاي هوايي GPS در رهيابي براي هوانوردي تجاري ميباشد . در دريا نيز ماهيگيران ، قايقهاي تجاري ، ودريا نوردان حرفه أي از GPS براي رهيابي استفاده مي كنند .
استفاده هاي زميني GPS بسيار گسترده تر مي باشد . مراكز علمي از GPS براي استفاده از قابليت و دقت زمان سنجي اش واطلاعات مكاني اش استفاده مي كنند . نقشه برداران از GPS براي توسعه منطقه كاري خود بــــهره مي گيرند . سايتهاي گرانقيمت نقشه برداري دقتهايي تا يك متر را فراهم مي آورند . GPS ها علاوه بر صرفه جويي دقتهاي بهتري را براي اين سايتها به ارمغان مي آورند . استفاده هاي تفريحي از GPS نيز به تعداد تمام ورزشهاي تفريحي متنوع است . به عـنوان مثال براي شكارچيان ، برف نوردان ، كوهنوردان وسياحان و…
در نهايت بايد گفت هركسي كه مي خواهد بداند كه دركجا قراردارد ، راهش به چه سمتي است ، ويا با چه سرعتي درحركت است مي تواند از يك GPS استفاده كند . در خودروها نيز وجود GPS به امري عادي بدل خواهد شد.سيستم هايي درحال تهيه است تا دركنار هر جاده اي با فشار دادن يك كليد موقعيت به يك مركز اورژانس انتقال يابد . ( بوسيله انتقال موقعيت فعلي به يك مركز توزيع ) سيستم هاي پيچيده ديگري موقعيت هر خودرو را دريك خيابان ترسيم مي كنند اين سيستمها به راننده بهترين مسير براي رسيدن به يك هدف خاص را پيشنهاد مي كنند .
کد:http://www.senmerv.com/archives/000107.php//
کد:http://www.cloudysky.ir/data/data0114.php//
کد:http://www.hamkelasy.com/content/view/97/50//
من یکی از اینا دارم...نقل قول:
خودم به شخصه خوشم نمیاد...!!!
اگه میشه یه جوابی به من بدید بفهمم که می تونین حرفای منو بفهمین!نقل قول:
بذار خودم تست کنم بعد بهت جواب میدم...!نقل قول:
درستهنقل قول:
نوشته شده توسط aslanaslan
آیا میشه سند های آفیس رو ویرایش کرد؟ تو یه سایت گفته بود که N95 نمی تونه و اونو یه نکته منفی ذکر کرده بود...
یکی از مشکلای n95 همینه
ولی این چیز مهمی نیست
تا حالا این قسمت گوشی به کارم نخورده...
فقط شما نیستی tanzad جاننقل قول:
به طور کلی قاب کریستال به n95 نمیاد زشت میشه
من یکی گرفتم خوشم نیومد همون موقع قاب رو پس دادم:46:
راستش قاب کریستال نه تنها به N95 نمیاد بلکه به هیچ گوشیی نمیاد.اصلا خود قاب کریستال باعث خش خوردن گوشی میشه...
پس همه قبول دارن که قاب کریستال به درد نمیخوره
چون من خیلی ها رو دیدم که به خاطر محافظت از گوشیشون مجبور شدن زشتی رو تحمل کنند