نميدونم خوب كاري كردي يا نه اينو بايد از اقا جاويد بپرسي كه الان كه كرنال 1.5 اومده ديگه ميشه به 3.71 اپگريد كرد يا نه ؟
نميدونم خوب كاري كردي يا نه اينو بايد از اقا جاويد بپرسي كه الان كه كرنال 1.5 اومده ديگه ميشه به 3.71 اپگريد كرد يا نه ؟
ميدونم ولي شايد يكي نتونست برنامه ir shell رو بگيره چه گناهي كرده شايدم از ir shell خوشش نيومد اونيم كه نوشته ريسك من خودم ريسكشو به جان خريدم و ريختمش چون خيلي به كارم ميومد با اين برنامه ميشه فايلهاي psp رو مخفي كرد با تغير پسوند اونا هر وقت هم خاستي ميتوني پسوندشون رو به حالت اول برگردوني تا فايل به نمايش در بياد اين ريسك روهم خودم خونده بودم ولي فكر نكنم به فلش دستگاه كاري داشته باشه.نقل قول:
ولي چرا مثل اينكه با فلاش دستگاه هم كار داره اينو تا زه خوندم.
مشكلات زيادي رفع شده ولي به نظر من هنوز نصبش زوده !نقل قول:
اين ريسك رو تو اكثر برنامه ها نوشتن چون اين برنامه ها خونگي هستن و مورد تاييد سوني نيستن و ممكن به دستگاه صدمه وارد كنن ولي در كل خطر آنچناني ندارن كه بخواين بترسين !نقل قول:
ميدونم ولي شايد يكي نتونست برنامه ir shell رو بگيره چه گناهي كرده شايدم از ir shell خوشش نيومد اونيم كه نوشته ريسك من خودم ريسكشو به جان خريدم و ريختمش چون خيلي به كارم ميومد با اين برنامه ميشه فايلهاي psp رو مخفي كرد با تغير پسوند اونا هر وقت هم خاستي ميتوني پسوندشون رو به حالت اول برگردوني تا فايل به نمايش در بياد اين ريسك روهم خودم خونده بودم ولي فكر نكنم به فلش دستگاه كاري داشته باشه.
موفق و پيروز باشيد
جاويد
آقا رسول ورژن دوشم اومده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ها چه قدر براي firmware بيرون دادن عجله دارن ........!
من كه فعلا با 3.52ئ33 4 كار ميكنم خوبه .....
سلام
این Psp جدیدا تو ایران اومده.اگه اومده قیمتش چنده.
سایت پرتو 3 رنگشو میده 220
ww.partogame.com
manzooret ine ke psp taze oomade too iran ya slim amade too iran?نقل قول:
سلام
این Psp جدیدا تو ایران اومده.اگه اومده قیمتش چنده.
agar intore slim yek 4-5 roozi mishe ke amade.ama az gheymatesh khabari nadaram. bayad 40-50 toman geroontar bashe.
bekhoda rast migi. nemidoonam chera injoori mikonan. albate mofid ham hast chon too har framware ghabeliat haye jadidi ezafe mishe. ama man ke hanooz be 3.52 ham tabdil nakardam.نقل قول:
اين ها چه قدر براي firmware بيرون دادن عجله دارن ........!
من كه فعلا با 3.52ئ33 4 كار ميكنم خوبه .....
الان psp slime 220 هست اونم کپی خور شدش به اخرین ورژننقل قول:
راست ميگي يعني انقدر ارزونه؟ اين كه ميشه همون قيمتpsp معمولي!!!!نقل قول:
nemigam doroogh migi ama migam eshtebah mikoni.نقل قول:
الان psp slime 220 هست اونم کپی خور شدش به اخرین ورژن
sony elam karde ke gheymate slim 40 dolar geroontare.
hala bebin ke ina nemitoonan zire gheymate bazare asli bedan.
shayad behet eshtebah gheymat dadan shayad ham ke slip naboode
قیمت همینه نترس اینا سوده خودشونو بر میدارن:31:نقل قول:
الان psp معمولی قیمت اصلیش 149$ اینه که اینجا تا 290و310 بت میندازن حالا به قول تو اگه سونی گفته باشه 40 دلار گرونتره خوب میشه 190 دلارpsp slime که اینجا از 220 تا 260 هست
psp slime تو سه تا پک موجوده
1. پیانو که 169دلاره اینجا 220
2.ایسی سیلورکه 199 دلاره اینجا 260
و3.استار وار که همزمان با بازیش می یاد به قیمته 199 دلار
:46:
منم فكر ميكنم حق با اقا مازيار هست اگه فروشنده ها بيان و اون slim رو با همون قيمت fat بدن معلومه كه همه fat ها رو دستشون ميمونه مردمم كه مغز... نخوردن برن با همون قيمت fat بخرن.
نميدونم چي بگم والا شايدم حق باشما باشه شما كجا زندگي ميكني از كدوم مغازه قيمت گرفتي شمارشو داري؟ممنوننقل قول:
خوب الان fat ارزون شده core pack 200 تومن
حالا با این حال به اینجا هم یه سر بزنید
کد:http://www.partogames.com/psp/store/PSP-shop.html
اين كه سايت اقا هومن خودمون هست!!!!! كي ازچين برگشتن؟ من خودم كتبا از اقا هومن ميپرسم قضيه چيه.از شما هم ممنون اقا علي خبرشو همينجا بهتون ميدم.
اقا هومن تا جایی که من یادمه ژاپن نرفته بود و چین بود که فک کنم 2 3 هفته ای میشه که اومده
بله درسته چين من هميشه چين و ژاپن رو باهم قاطي ميكنم شما ببخشيد من يه pm زدم به ايشون جوابشو داد خبرتون ميكنم.
من خودم از جدیدترین ورژن اون برنامه استفاده میکنم ( 5 . 8 ) ولی گیر میده .نقل قول:
به دليل بحث هاي بي ربط باز يه مدت تو بحث هاتون شركت نمي كنم !!!!
به نظر شما اگه psp slim از دبی بگیرم بهتره یا ایران؟
قیمت تو دبی چنده؟
بهترین سایت برای خرید psp چیه؟
قیمت مموری 8گیگ تو دبی چنده؟:13:
اقا رسول این سایتهdl.qj.net نمیدونم چرا قات زده نمیشه دانلود کرد
در مورد رم نمیتونم عکس بزارم ولی فکر نکنم تقلبی باشه اخه رم های سونی گرونه ولی این sandisk هست حالا اگه شما میتونی عکس بزار
شما به خاطر من ببخش:10::46:نقل قول:
بهتره از ایران بگیری چون همینجا برات کپی خورش میکنن (از همون مغازه ای که خریدی) ولی اگه از دبی بگیری باید پول بدی تا کپی خورش کنن (البته تو ایران) باز خود دانینقل قول:
سلام دوستان!
بهترین مبدل Dvd برای Psp چیه؟ فرم ویر من 3.3 هست.
ممنون میشم اگه بگید:11:
اينم اون بالا بهت گفتم.نقل قول:
شرمنده من عكس از sandisk ندارم ولي از سوني چرا فكر نكنم sandisk تقلبي باشه يعني من نديدم.نقل قول:
كپي خور كردنش مسئله اي نداره ايشون ميخان پولشونو الكي حروم نكنن كاري به كپي خور كردنش نداره كپي خور كردنش فقط براي اولين بار مسئله هست از باراي بعد خودتون هم ميتونيد كپي خورش كنين .نقل قول:
بهترين برنامه XviD4PSP هست شما توي سايتنقل قول:ياکد:http://dl.qj.net
بگرد حتما پيدا ميكني منم اگه لينكشو پي دا كردم ميزارم.کد:http://www.psp-hacks.com
اينم براي اقاي siriman عضويت شمارو تبريك ميگم.
آخرين ورژن از برنامه XviD4PSP هست. احتمالا خيلياتون كار كرديد باهاش ولي كسايي كه نميدونن چيه بايد بگم كه اين برنامه براي تبديل فايل هاي تصويري به فرمت MP4 استفاده ميشه امكان تبديل از روي DVD رو هم داره همچنين امكان استفاده از زيرنويس رو هم داره و ميتونيد فيلمي كه تبديل ميكنيد رو با زيرنويس فارسي تبديل كنيد و به راحتي بر روي PSP اجرا كنيد.
براي اجرا احتياج به Microsoft's .NET Framework ورژن 2 هست.
کد:http://dl.qj.net/XviD4PSP-v4.114-PSP-Tools-Utilities-(on-PC)/pg/12/fid/13851/catid/193
يه سوال چند صفحه قبل ما كرديم ولي هيچكس جواب نداد كه اين دستگاهي كه وصل ميشه به psp وتلوزيون ميگره توي ايران كار ميكنه يانه؟؟
من از دوبی گرفتم.به تو هم توصیه میکنم از دوبی بگیری.خودت هم با یه ذره جرات میتونی کپی خورش کنی.نقل قول:
چند گرفتی؟نقل قول:
slim یا fat
اره اینا همه جا کار می کنه وصل می شه پشت تلویزیون و با wi-fi می فرسته رو psp ولی تا 200 متر بیشتر برد نداره که زیاد بدرد بخور نیست:13:نقل قول:
psp slim تا ده دوازده روز دیگه به صورت کامل و بدون مشکل و پایدار میشه یا نه ؟ چون اگه دوباره تمام عالم و آدم دست به دست هم ندن 24م تا27م پولم جور میشه . اگه بشه میخوام slim بخرم . دعام کنید .
خب سوال تلوزیون هم حل شد. راستی می شه دیش به PSP وصل کرد تا بشه کانالای ماهواره ای رو هم گرفت ؟
راستی psp فقط همین چهار تا دگمه رو واسه بازی داره ؟ دکمه های L1,L2 و R1,R2 چطور ؟ من که از عکس چیزی رو نتونستم ببینم.
بچه ها این سی دی ها یا دی وی دی ها ی psp برچسب مخصوص هر بازی روشون هست یا همینطوری سی دی یا دی وی دی خام رو برمیدارن رایت می کنن ؟
------------------------------------------------------
در مورد شبیه ساز PS2 برای PSP باید بگم که اصلا امکان نداره.
و اینکه از صفحه ی 70 تا 144 این بند رو خوندم.
مثل اينكه شماه اشتباه ميكني من اين دستگاه رو ميگم فكر كنم جديد تر از اون چيزي باشه كه شما ميگي اوني كه شما ميگي چند وقت پيش توي شبكه game1 ديدم البته به صورت نقاشي نشون ميداد فكر كنم اين همين جوري ميتونه تلوزيون رو بگيره شما يه نگاهي به عكس بنداز شايدم من اشتباه ميكنم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط رو دگمه L1 و R1 رو داره .نقل قول:
بچه ها این سی دی ها یا دی وی دی ها ی psp برچسب مخصوص هر بازی روشون هست یا همینطوری سی دی یا دی وی دی خام رو برمیدارن رایت می کنن ؟
خود psp كه cd نمي خوره اگه منظورت umd هست كه روي هر umd عكس بازي كه توش هست رو زده ولي اگه منظورت dvd يا cd هايي هست كه بازي هاي كپي توشون هست همه رايتي و روي همين cd يا dvd هاي معمولي رايت ميشن عكسي هم ندارن.
رسول جون... نگفتم که از صفحه ی 70 تا 144 رو خوندم ؟ :20: منظورم همون کپی بودش. دیسکای اصلیشون که قیمتش از 30 شروع می شه تا 70.
راستی رسول جون. واقعا این شبکه های تلوزیونی رو به طور مستقیم دریافت می کنه ؟
اگه اینجوری باشه که معرکس پسر.:18:
وای پی لااقل L1 و R1 رو داره . خیلی داره از این PSP خوشم میاد. حتما یکی از این slim ها شو می خرم. ولی الان منتظرم که Firmware جدیدش بیاد.
والا در مورد اين دستگاه نميدونم شايدم همون جوري باشه كه اقا علي ميگه من اطلاع دقيقي ندارم.نقل قول:
فرم وير جديد هم فكر كنم فعلا طول بكشه تا بياد چرا شما منتظر جديدش هستي يعني با همين كارت راه نميفته من خودم ديروز به 3.71 اپديت كردم ورژن خوبي هستش امكانات خوبي هم بهش اضافه شده ولي برنامه هاي خونگي رو اجرا نميكمه كرنال 1.5 رو هم روش نصب كردم ورژن خوبيه .
تغريبا مثل همون ورژن slim ميمونه .
سلام
میدونم تو تاپیک های دیگه در این مورد توضیح داده باشید ولی تعداد صفحات اونقدر زیاده که آدم نمیتونه راحت جوابشو پیدا کنه اگر ممکنه تو این صفحه کمک کنید
من میخوام psp slim 2000 بخرم ...امروز پشت شهرداری بودم یه مغازهای میگفت 220 یکی دیگه میگفت 230 بنظر شما قیمت همینه
اگر رفتم مغازه از کجا بفهمم که psp slim 2000 کرک شده
تو بسته بندیش باید چه وسایلی باشه
آیا psp slim 2000 خودش به مدلهای مختلف تقسیم میشه و اگه میشه کدومشون بهتره
چه ورژن و Firmware باید روش نصب باشه
از کجا بفهمه که دستگاه سالمه
و خیلی سوالات دیگه دارم که امیدوارم موقعی که جوابمو دادید خودتون به اونها اشاره کنید
اگر کمکم کنید خیلی خیلی ممنون میشم
ببين دوست عزيز بهت پيشنهاد ميکنم فعلا سليم نخری. چون هنوز تو ایران امتحانشو پس نداده. من خودم فکر ميکنم این اسليم هايی که تو بازار هست اصل نيست. چون از قيمت واقعيش ارزونتره.
اینم نظر دوستمون هست. حالا خودت بورو تحقيق کن.نقل قول:
الان psp معمولی قیمت اصلیش 149$ اینه که اینجا تا 290و310 بت میندازن حالا به قول تو اگه سونی گفته باشه 40 دلار گرونتره خوب میشه 190 دلارpsp slime که اینجا از 220 تا 260 هست
psp slime تو سه تا پک موجوده
1. پیانو که 169دلاره اینجا 220
2.ایسی سیلورکه 199 دلاره اینجا 260
و3.استار وار که همزمان با بازیش می یاد به قیمته 199 دلار