man mikham farda yeki begiram[p990] . garanti motefarege begiram ya asl mage chefargi dare .man ke ta hala hamash gooshi motefarege gereftam ta hala ham hichi nashode!!:41:
HELP! HELP! HELP!
Printable View
man mikham farda yeki begiram[p990] . garanti motefarege begiram ya asl mage chefargi dare .man ke ta hala hamash gooshi motefarege gereftam ta hala ham hichi nashode!!:41:
HELP! HELP! HELP!
نقل قول:
تا اونجاي كه من خودم ميدونم يا بايد باتري پشتيبان رو باز كني كه دردسر زياد داره يا گوشي فلش بشه اما چون اين گوشي سيستم عامل سيمبين 9 داره شايد كد 12345 روش جواب بده
از قول من ميشنوي بدون گارانتي بگير چون گارانتي موبايل يه چيز الكيه كه فقط بايد پول بيشتر بدي و اگه رجيستر اصلي هم پيدا نكردي خيالي نيست چون مخابرات بي خيال رجيستر شده ولي فقط فرانسه بگيرنقل قول:
مباركت باشه
مشکل همینجاست دیگه اگه گوشی خراب شد اونوقت گارانتی متفرقه چکار می خواد بکنه ؟نقل قول:
بنظر من یا بدون گارانتی ترجیحا فرانسه بگیر یا اگه می خوای با گارانتی بگیری حتما اصل باشه .
آقا به دادم برسید .
من یه P990 امروز گرفتم دو تا مشکل دارم که البته اولی رو در P990 قبلی نداشتم :
1- صدای مکالمه خیلی پایینه (ولوم صدای مکالمه رو زیاد زیاد کردم ولی خیلی خیلی نسبت به قبلی کمتره)
2- کنتور مسیج و تایمر مکالمات کجاست ؟؟؟ پیدا نمی کنم؟ نکنه نداره ؟
لطفا زود کمکم کنید.
بين 318 تا 335 بون گارانتي موجود مي باشه با گارانتي بالاي 480 هزار تومن :40:نقل قول:
اون وايرلس لن به كارت كم مياد براي انتقال داده از كامپيوتر به گوشي كه بايد بين كامپيوتر و موبايلت يه acces point وجود داشته باشه اونوقت برو قسمت كانكت موبايلت و برو روي وايرس لن كليك كن بعد اكسس پوينت رو پيدا ميكنه بعد هم برو حالشو ببر:11:نقل قول:
نقل قول:
داداش فايل اولي كار نكرد:11:
كمي بگردي پيدا ميكني اگه پيدا نكردي دوباره بگو :19:نقل قول:
سلام مجدد .
تایمر مکالمات رو پیدا کردم. ولی کنتور مسیج رو نتونستم لطفا کمک کنید .
:45: قيمت دوباره رفت بالا؟
بچه ها این خبر درسته که قیمت Sony Ericsson P990i رفته بالا ! ؟؟
مگه قرار نبود جون رجیستری کردن تعطیل شده قیمت ها کمتر بشن !
راستی حالا قیمتش چنده !؟؟
البته من که P990 رو حدود یه ماهه خریدم و فقط میخوام ببینم چه قد قیمتش تفاوت پیدا کرده.
دوست عزیز من چند صفحه قبل رو خوندم فقط نمیدونستم wifi همون wlan هست من فقط میخوام بدونم کارایش چیه؟چه استفاده هایی میتونیم ازش بکنیم ممنوننقل قول:
من از یکی از فروشنده ها شنیدم 20000 تا p990 توی گمرک گیر بوده و حالا آزاد شده با این حساب قیمتش باید بیاد پایین
نه بره بالا
دوست عزیز شما توسط wifi میتونید با دستگاههایی که این تکنولوژی رو دارن ارتباط بیسیم برقرار کنیدنقل قول:
مثلا میتونید با یک لپ تاپ تبادل اطلاعات کنید
یا میتونید به اینترنت نتصل بشید
مثلا اگر شما جایی برید که اینترنت وایرلس داشته باشه میتونید با گوشی از اون اینترنت استفاده کنید:46:
نقل قول:
وای فای یا همون ویلن که به شما امکان میده به صورت بی سیم به اینترنت متصل بشین. (وایر لس)
هر کی بلده با P990i به صورت بی سیم WiFi به اینترنت وصل بشه به ما هم یاد بده ممنون میشیم.
س ل ا م
من یه p990i خریدم از همه چیزش رازی هستم خیلی سالاره
ولی روی گوشی بالای ال سی دی یه چیزی هست مثل دوربین
میخواستم بدنم این گوشی مثل n70 نوکیا دوتا دوربین داره اگه این دوربین است چطور فعال میشه
ممنون میشم به یه تازه وارد کمک کنید
نقل قول:
دوست عزيز كي خريدي؟:13:
چند؟:13:
ازكجا؟:13:
سريالش اصله يا چنج؟:13:
کنتور مسیج نداره.نقل قول:
با P990 تنها استفاده ای که میشه از wifi کرد، وصل شدن به اینترنت هست، به شرطی که اون شبکه های بیسیم که اطراف دانشگاه پیدا میکنی، اینترنت رو share کرده باشن و فقط یه شبکه تبادل اطلاعات نباشه.نقل قول:
کلا به شبکه هایی میشه وصل شد که عمومی و رایگان باشن، مثل مجتمع پایتخت. شبکه های خصوصی مثل شبکه شرکتها و سازمانها فقط برای استفاده داخل شرکته و طوری تنظیم شده که دستگاه های مشخصی به شبکه وصل بشن و هر کسی نتونه از بیرون وصل بشه و مجانی از اینترنت استفاده کنه.
اون دوربین فقط برای مکالمه ویدئویی تحت شبکه 3G هست و در ایران کاربرد نداره. باهاش عکس هم نمیشه گرفت.نقل قول:
اینو یه امتحانی بکننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش چند شده ؟
سلام دوست عزیز هیچ کدوم از فایلهات کار نکرد ولی در جواب دوستمون اون آدرس جدید که برای فایل اولی داده بودین کارکردو الان کلمات فارسی رو می شناسه ولی واسه نوشتن فارسی همچنان مشکل دارم (دفترچجه تلفن واسم مهم نیستش فقط می خوام بتونم فارسی بنویسم یعنی تنها چیزی که واسم مهم بود خوندن اس ام اس های فارسی و دیدن متون فارسی سایتها و وبلاگها بودش که با اون فایل اولیس حل شد حالا فقط مونده نوشتن اس ام اس های فارسی ) ممنونمنقل قول:
سلام / من تازگیها یه سیمکارت ایران سل گرفتم ولی تازه دیشب زد به سرمو امتحانش کردم با p990i چه حالی داد وقتی با مرورگرش رفتم تو گوگل و تو وبلاگ خودم ولی خوب چون وبلاگم فارسی بود همه چیزشو مربع مربع می دیدم تا امروز که اون فایل بالایی رو گذاشتم تو مموری کارتم و تونستم کاملا بخونمش / حالا یه سوال هرکاری کردم نتونستم بفهمم چطوری می تونم ایمیل بفرستم البته اینکه از تو سایت یاهو برمو تونستم ولی اینکه از تو قسمت مسج چکار کنم تا بتونم بفرستم رفتم آی دی و موضوع رو هم نوشتم متن پیغامم رو هم نوشتم ولی ارسال نشد رفت تو اوتبوکس ذخیره شد/دراین خصوص وکلا کارایی که می شه با p990i دراینترنت انجام داد واسم یه کم توضیح بدین ممنون می شم /اینم بگم که من تو چالوس هستم و اینجا اینترنت خونگیم دیال آپ هستش که انشاا... اگه تعداد به حد نساب برسه در آینده ای نه چندان دور پرسرعت و بی سیم خواهد شد/یا حق
------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فریاد،یک روزنامه نگار جوان
کسی هست کمک کنه؟؟؟
من گوشی رو تازه گرفتم هیچ مشکلی نداره فقط صدای مکالمه خیلی پاییینه موقع مکالمه حتی تو جاهای ساکت به سختی صدای طرف مقابل رو می شنوم.(صدای مکالمه تا آخرین حد زیاده) قبلا هم یه P990دستم بود ولی اون این مشکل رو نداشت.
به نظر شما با آپدیت حل میشه ؟؟؟
راستی اگه بخوام با Dial Up آپ دیت کنم چقدر طول می کشه ؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید ؟
قبلا K750 رو آپ دیت کرده بودم 3 ساعت طول کشیده بود؟ این بیشتر طول می کشه؟؟؟؟
متاپیکس به نظرت من filip گوشی رو برداشتم اشکالی نداره واسه lcd ؟یا چیز دیگه ای
سلام
بچهها من بعد آپدیت گوشیم فکر میکنم صدای پخشش با هدفون کمتر شده امکان داره یا توهمه
ورژنشم که بهتون گفتم همون 2 ورژنیه
راستی گفتین که مشکل گوشیه من کههی ریست میشد فقط به خاطر کریستا عربی بوده دیگهمن خیالم راحت باشه برنامههای دیگه رو نصب کنم :46:
صدای مکالمش که هیچ مشکلی نداره که با آپدیت بخواد درست بشه صداش کاملا واضح و بلنده! فقط صدای پخش فیلم و آهنگش کمه که با آپدیت نمیشه گفت صداش بلند تر میشه! ولی میگن یکم فرق میکنه (من که چیزی حس نکردم) ازمن میشنوی با Dial-Up آپدیت نکن! 3-4 ساعتی طول میکشه بعدشم بزنه وسط آپدیت DC بشی گوشی سرویس میشه! باید ببریش نمایندگی!نقل قول:
در کل آپدیت که باید بکنیش شاید صدای مکالمش هم درست شد. ولی سعی کن با Dial-up اینکارو نکنی!
برنامه (BlackBerry Connect Desktop for Sony Ericsson )به چه دردی میخوره
یعنی نسبت به بقیه برنامه ها چه کارهایی انجام میده آخه توی کامپوتره من اجرا نمیشه .
:8:بين 305 تا 320نقل قول:
Faryad جان من این لینک رو چند صفحه پیش هم واستون گذاشته بودمنقل قول:
در مورد فرسنادن ایمیل از طریق خود گوشی، باید بگم که نمیشه هر اکانتی رو تنظیم کرد تا با خود گوشی بشه ایمیل زد. چرا؟ برای اینکه غیر از Gmail، بقیه ایمیل ها POP3 و Forwarding رایگان ندارن، یعنی مثلا برای یاهو باید سرویس میل پلاس با هزینه سالی 20 دلار بگیری تا بتونی از طریق outlook یا گوشیت ایمیل بگیری و بفرستی. ولی Gmail این امکان رو به صورت رایگان داره و اگه خواستی بگو تا تنظیماتشو بهت بگم.نقل قول:
اگر هم بخوای از طریق سایت یاهو وارد ایمیلت بشی، باید بری m.yahoo.com و روی میل کلیک کنی و...
تقریبا هر کاری که با کامپیوتر میشه تو اینترنت انجام داد، با P990 هم میشه. یه سری به اینجا بزن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته با گوشیت. (من خودم نرفتم تا حالا!)
وقتی فلیپ بسته است، More و بعد Status رو بزن و ورژن Phone و CDA رو ببین و اینجا بگو تا ببینم آخرین ورژن رو داری یا باید آپدیت کنی.نقل قول:
آپدیت با دایل آپ حدود 6-7 ساعت طول میکشه.
اشکالی که نداره، چون فیلیپ سطح خیلی زیادی رو پوشش نمیده ولی چون از lcd بالاتره و در یک سطح نیست، بودنش باعث محافظت بیشتر میشه. در ضمن در بعضی شرایط مخصوصا بیرون، یک دستی کار کردن با فیلیپ راحتتر از کار کردن دو دستی با قلمه. البته این نظر منه.نقل قول:
امکان داره.نقل قول:
تا حالا که برنامه ای اذیت نکرده، ولی به نصب برنامه کرک شده، هیچ اطمینانی نیست.
بلک بری اسم یه سری از pda هایی هست که یه شرکت آمریکایی به نام RIM تولید میکنه و یه سرویس مخصوص ایمیل داره که قبلا فقط با خود این دستگاهها قابل دسترسی بود ولی الان با همون برنامه ای که گفتی، برای P990 هم قابل دسترسیه و همینطور چند تا موبایل دیگه. کلا اینجا به کار نمیاد.نقل قول:
سلام دوستان
من تازه این تاپیک را دیدم و چون تعداد صفحات زیاد بود نتونستم دنبال مشکلم بگرد م
من یک گوشی w700i دارم یک مدتی است که بطور اتوماتیک خاموش میشه
باید چه کارش کنم؟
سلام بر دوستان . خستهنباشید.
آقا یه درخواست. کسی می تونه والپیپرهای اوریجینال گوشی رو برای من آپ کنه . منظورم همونایی هست که وقتی گوشی رو می خریم. توش هست .
خیلی ممنون.
دوست عزیز تاپیک رو اشتباه اومدی اینجا کلوپ p990 و p910 هست .نقل قول:
موفق باشی .