تالیا که شده 20 هزار تومن
Printable View
تالیا که شده 20 هزار تومن
به گزارش ايستنا از روابط عمومي شبکه تلفن همراه ايرانسل تا کنون ايرانسل به منظور آشنايي بيشتر با قابليت ها و کيفيت شبکه، چند پيشنهاد تشويقي به مشترکين ارائه نموده است وهم اکنون نيز به مناسبت سال نو، ايرانسل 5 پيشنهاد تشويقي جديد را به عنوان هديه نوروزي به مشترکين ارائه مي نمايد. هداياي نوروزي ايرانسل عبارتند از:
1-خدمات پيشرفته Mms و Gprs که براي اولين بار در کشور ارائه مي شوند؛ استفاده از اين سرويس ها از زمان ارائه تا نيمه فروردين ماه 86 براي کليه کاربران سيم کارتهاي دائمي و اعتباري رايگان است.
2- از 29 اسفند 85 تا 15 فروردين ماه 86، همزمان با تعطيلات نوروزي، کليه مشترکين ايرانسل اعم از مشترکين دائمي يا اعتباري مي توانند از 12 شب تا 6 صبح هرقدر که مي خواهند مجاني صحبت کنند. مقصد تماس مي تواند شبکه ايرانسل و کليه اپراتورهاي همراه و يا تلفن ثابت در داخل کشور باشد.
3- از 29 اسفند 85 تا 5 فروردين 86 همزمان با تعطيلات رسمي سال نو، ارسال Sms در شبکه ايرانسل و به ساير اپراتورهاي تلفن همراه داخل کشور رايگان خواهد بود؛ بنابراين مشترکين ايرانسل مي توانند هرقدر مي خواهند Sms رايگان ارسال نمايند.
4- تمام متقاضياني که از 21 بهمن تا 20 اسفند ماه سال جاري نسبت به خريد، تکميل ثبت نام و فعال نمودن سيم کارت دائمي خود اقدام نمايند، از 200 دقيقه مکالمه مجاني بهره مند شده و مي توانند با کليه تلفن هاي همراه و يا ثابت داخل کشور به صورت رايگان تماس برقرار نمايند.
5-تمام متقاضياني که از 21 بهمن تا 20 اسفند ماه سال جاري نسبت به خريد، تکميل ثبت نام و فعال نمودن سيم کارت اعتباري خود اقدام نمايند، از 76 دقيقه مکالمه رايگان بهره مند شده و مي توانند با کليه تلفن هاي همراه و يا ثابت داخل کشور به صورت رايگان تماس برقرار نمايند.
من نمیدونم چرا هنوز بعضی ها با این همه امکانات جذاب ایرانسل بازم میخان برن سراغ اپراتور دولتی با اون
سیمکارتهای مسخره که هنوز بعد 13 سال نمیشه یک اس ام اس درست و حسابی باش فرستاد.
با این تفاسیر باید مخابرات زودتر جول و پلاسش رو جمع کنه.
ر
با هم تا اینجا خیلی ثبت نام کردند.
این ایرانسل هنوز نتونسته که خودشو جا بندازه و مردم را بفهمونه که خیلی خیلی بهتره.
من از هر کی پرسیدم حتی از اقوام توی تهران گفتند که اعتباری هست !!!!!!!!!!!!!
من الان حساب کردم اون 200 ساعت رایگانش حدود 10000 تومان می ارزه!!!!!
یعنی انگار سیم کارتو 140 هزار تومان می خری!
sms شم خیلی باهاله!
فکر کنم تو اون 6 روز sms بارون بشن، کلیه اپراتورا، البته یک طرفه فقط ایرانسلیا sms می زنند! فکر کنم sms center مخابرات بترکه!
ولی گفتم اون ساعت 12 تا 6 ظلم! آخه من به کی زنگ بزنم!!!!!!!!!!!!!!(من هیچ کس رو ندارم!)
gprs هم که دیگه آخرشه! خدارو شکر گوشیم ساپورت می کنه!!!
می شه منبع خبرم بگی!
مديرعامل شركت ارتباطات ايرانسل، از برقراري سرويسهاي مبتني بر سيستم Gprs در سيستم كارتهاي ايرانسل تا نيمه اول اسفند ماه خبر داد.
عليرضا قلمبر دزفولي، در گفتوگو با ايلنا با اشاره به سرويسهاي مبتني بر سيستم Gprs نظير دسترسي به اينترنت، ارسال و دريافت Email كه از طريق سيم كارتهاي ايرانسل قابل استفاده خواهد بود، اظهارداشت: تا نيمه اول فروردين 86 مشتركين ايرانسل ميتوانند به صورت رايگان از اين سرويس استفاده كنند.
دزفولي گفت: طي چند روز آينده؛ شبكه Access ايرانسل به اينترنت اتصال خواهد يافت.
مديرعامل ايرانسل، از محاسبه رايگان تماسهاي زير 3 ثانيه مشتركين اين شركت از ماه جاري خبر داد و يادآور شد: در صورت تغيير نرم افزار محاسبه صورتحساب، كاركرد مشتركين ايرانسل در بهمن ماه بر حسب ثانيه محاسبه خواهد شد.
دزفولي، با بيان اينكه پوشش تهران بالاي 90 درصد است, اظهارداشت: افزايش ترافيك هيچگاه براي شبكه ايرانسل مشكل كيفيتي به همراه نخواهد داشت.
وي، در خصوص شمار مشتركين اين شبكه، گفت: در حال حاضر مشتركين فعال شده به شبكه تلفن همراه ايرانسل حدود 500 هزار نفر است و 30 شهر تا پايان بهمن ماه به اين شبكه متصل خواهد شد.
دزفولي، با اشاره به تعهد ايجاد ظرفيت تا سقف 2 ميليون شماره تا پايان سال، افزود: در حال حاضر 80 درصد اين تعهد انجام شده است و 70 شهر نيز تا پايان سال به اين شبكه وصل ميشوند.
وي ثبت نام سيمكارتهاي دولتي را باعث ايجاد بازار رقابتي بين اپراتورها دانست و گفت: عرضه مستقيم سيم كارت در بازار بدون ثبت نام تنها راه پيشروي كشور براي افزايش ضريب نفوذ تلفن همراه خواهد بود.
مديرعامل ايرانسل، استقبال از سيم كارتهاي اعتباري اين شبكه را بيش از حد پيشبيني شده ارزيابي كرد و افزود: آماري كه در پايان ثبت نام سيم كارت دولتي ارائه ميشود در مقايسه با توزيع سيمكارتهاي اعتباري ايرانسل نمايانگر موفقيت اين اپراتورها خواهد بود.
معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: موافقتنامهي مشترك طرح استفادهي مشاع از آنتنهاي Bts تلفن همراه تا چند روز آينده به امضا خواهد رسيد.
علي ناديپور در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ، با بيان اين مطلب اظهار كرد: پيشنويس موافقتنامهي مشترك اين طرح، دو روز پيش به سازمان تحويل داده شد و كارهاي نهايي آن تا چند روز آينده انجام خواهد شد.
وي دربارهي ساختار سرمايهگذاري براي تشكيل شركت مشترك براي انجام اين طرح كه متشكل از شهرداري، ايرانسل، تاليا و شركت ارتباطات سيار است گفت: اين شركت متشكل از سرمايهي 49 درصدي شركت سرمايهي شهر وابسته به شهرداري، 17 درصد سرمايه متعلق به ايرانسل، 17 درصد براي تاليا و 17 درصد نيز براي شركت ارتباطات سيار است.
ناديپور درباره نام اين شركت گفت: اسامي ايستا ارتباط شهر، گسترش ارتباط شهر و تامين ارتباط شهر براي اين شركت مشترك در نظر گرفته شده است كه از بين اين اسامي در نهايت نام شركت انتخاب خواهد شد.
وي يادآور شد: اين طرح در مرحلهي اول در تهران بزرگ اجرا خواهد شد و سپس در ساير نقاط نيز گسترش خواهد يافت.
اپراتور دوم تلفن همراه و اپراتور اعتباري تاليا با واگذاري حدود يك ميليون سيمكارت در كشور وارد عرصه رقابت با اپراتور اول دولتي شدهاند، اين در حالي است كه در اين فضا اپراتوري ميتواند عنوان بهترين را به خود اختصاص دهد كه به ارائه سرويسهاي ارزش افزوده بپردازد.
ميان سيمكارتهاي ارزان قيمت اپراتورهاي خصوصي و هزينه مكالمات آن با قيمت كاهش يافته سيمكارتهاي اپراتور دولتي و هزينه مكالمات آن، تفاوت چنداني وجود ندارد و اكثر متقاضيان خريد سيمكارت به نوعي هزينه اين سيمكارتها را با حساب هزينه مكالمات آنها يكسان با يكديگر ميشمارند.
به نوشته روزنامه دنياي اقتصاد اين در حالي است كه خدمات ارائه شده توسط تمامي اين اپراتورها نيز تقريبا در حد يكديگر هستند و تفاوت چنداني ميان آنها وجود ندارد. به گفته كارشناسان در اين فضاي رقابتي ايجاد شده اپراتوري ميتواند عنوان بهترين را به خود اختصاص دهد كه به ارائه سرويسهاي ارزش افزوده بپردازد.
پيش از ظهور اپراتور اعتباري تاليا و ايرانسل، اپراتور اول بدون هيچ رقيبي فعاليت ميكرد و تنها به صورتي محدود چند سرويس عادي Sms و فاكس و ديتا را كه كاربرد چنداني نسبت به ساير خدمات ارزش افزوده ندارند، به مشتركان خود ارائه كرده است.
در حالي كه دريافت سرويسهاي ارزش افزوده مانند Mms، Grrs و اينترنت براي كاربران تلفنهمراه اهميت فراواني دارد. اپراتور اول تلفنهمراه طي سالهاي گذشته وعده راهاندازي سرويسهاي جديد را بارها داده است اما هنوز در خصوص اين سرويسها مسوولان ارتباطات سيار اعلام ميكنند در مرحله آزمايشي هستند.
اپراتور دوم تلفن همراه، نيز از ابتدا وعده راهاندازي اين سرويسها را در بهمن ماه داده بود، اما ظاهرا از اين سرويسها خبري نيست. كارشناسان پيشبيني ميكنند استقبال كاربران موبايل از سرويسهاي ارزش افزوده به راحتي موجب افزايش تعداد كاربران يك اپراتور و نيز موجب افزايش تعداد كاربران موبايل در كشور شود.
آنچه هم اكنون توسط اپراتورها بايد مورد توجه قرار گيرد تاثير ارائه سرويسهاي ارزش افزوده و ايجاد تفاوت ميان سرويسهاي خود با سايرين است تا از اين طريق متقاضي خريد سيمكارتهاي خود را افزايش دهند.
اما اپراتور اول تلفن همراه كه هم اكنون 15ميليون از 16ميليون مشترك موبايل را به خود اختصاص داده تا كنون به رغم درآمدهايي كه از اين طريق كسب كرده است حاضر به ارائه سرويس و خدمات ارزش افزوده به كاربران خود نبوده است.
بنا بر تازهترين گزارشها درآمد دولت از محل ماليات واگذاري تلفن همراه در 9 ماهه سال جاري به 940ميليارد ريال رسيده است. به گزارش ايلنا، در حالي درآمد دولت از محل ماليات واگذاري تلفنهمراه به 940 ميليارد ريال در 9 ماه اول سالجاري رسيد كه اين رقم در مدت مشابه سال قبل 50 ميليارد ريال بود.
بر اساس رقم مصوب بودجه، قرار بود دولت از اين محل در 9 ماه اول امسال 1200ميليارد ريال درآمد داشته باشد كه آمار عملكرد از 3/78 درصد تحقق حكايت دارد. بر همين اساس قرار است درآمد دولت از محل ماليات واگذاري تلفن همراه تا پايان سال به 1600ميليارد ريال برسد.
برخي كارشناسان معتقدند مخابرات ميتوانست از چند سال قبل تنها از محل درآمدهاي سرشار فروش سيمكارت به ارائه سرويسهاي ارزش افزوده بپردازد حتي درآمدهاي خود در اين بخش را نيز افزايش دهد.
نقل قول:
آقا من همینجا اعلام میکنم میرم ایرانسل بگیرم... البته تالیا رو هم نگه میدارم... کم کم داره از ایرانسل خوشم میاد
نقل قول:
آقا چرا اینقدر تعصب داری؟!
من روزی که این تاپیک رو زدم یه کد 3 و یه تالیا داشتم... بعد 912 رو فروختم (چون به درد نخور بود)
الانم دارم میگم خیال دارم ایرانسل بگیرم ببینم چطوریه...
من کوچیک شمام، ولی بیا تعصب نداشته باشیم... ;)