ميبخشيد وسط بحث پيام بازرگاني شد و به احتمال زياد تكراري :oops: ولي گيج شدم. من اين Kerio را داونلود كردم ولي وقتي كركش را اجرا ميكنم ميگه فايل exe وجود نداره. ميشه كمك كنيد كه اين مشكل را حل كنم. راه حل داره؟
مر30
Printable View
ميبخشيد وسط بحث پيام بازرگاني شد و به احتمال زياد تكراري :oops: ولي گيج شدم. من اين Kerio را داونلود كردم ولي وقتي كركش را اجرا ميكنم ميگه فايل exe وجود نداره. ميشه كمك كنيد كه اين مشكل را حل كنم. راه حل داره؟
مر30
با سلام
جدیدا nod32برا اپدیت شدن یوز و پس می خواد چیکار کنم
ممنون راهنمایی
منتظرمممممممممم :D
كرك رو تو محل نصب كپي كن .بعد از اجرا از اسم برنامه هاش فايروال رو تيك بزن .يه ايميل و اسم كمپاني الكي بزن .رجيستر كن. :arrow: :wink:نقل قول:
نوشته شده توسط nimo
در ضمن برنامه بايد غير فعال باشه .ببندش .
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست خوبم سلام. مهمترين تفاوت بين نسخه هاي پرسونال و پرسونال پرو كاسپرسكي در تعداد فرمتهايي هست كه مي تونه اسكن كنه.نقل قول:
نوشته شده توسط hamilton
در مورد پيدا كردن چند تروجان كه كاسپرسكي و nod32 نشناخته بودند فكر مي كنم به خاطر اين باشه كه آنتي اسپاي وير مذكور در مورد تروجان ها تخصصي تر كار مي كنه. به هر حال كاسپرسكي و nod32 آنتي ويروس هستند.
-------------------------------------------
نيما جان اصلي ترين كار براي رجيستر كردن برنامه هايي كه از چنين كركهايي استفاده مي كنند اينه كه در هنگام كرك كردن ، خود برنامه در حال اجرا نباشه. پس شما روي آيكون كريو در systemtry (در پايين سمت راست و در كنار ساعت) راست كليك كرده و exit رو بزنيد. بعد كرك رو اجرا كنيد.نقل قول:
نوشته شده توسط nimo
------------------------------------------------------
ونوس جان از يوزرنيم و پسورد beta64 استفاده مي كني؟ اگه beta64 كار نكرد از اين يوزرنيم و پسورد استفاده كن:نقل قول:
نوشته شده توسط venus
User: AV-2593035
Password: merjvieno1
ورژن جديد آنتي ويروس دكتر وب هم اومد.
Dr.Web® 4.32b for Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
لينك دانلود با سايز 6.29 مگابايت:
لينك كرك:کد:http://download.us.drweb.com/files/windows/drweb-432b-win-en.exe
کد:http://softex.meganet.lt/FIX/07.04/Dr.Web4.32.rar
چشم! از كمك همگي ممنون. الان امتحان ميكنم 8)
ويرايش: من امتحان كردم و كار كرد. ممنون :P
مهدی جان سلام
من الان داشتم نود را با یوزر وپسورد(beta64) ابدیت میکردم وسطای کار یوزر وپسورد جدید خواست که (User: AV-2593035
Password: merjvieno1
) را وارد کردم والان داره ابدیت میشه
یعنی "(beta64) هم دیگه از کار افتاده؟
اقامن هم spywar detector راامتحان کردم 39 تا ورم وادوار و... پیدا کرد
شاخ دراوردم
اخه من همه نوع ابزار امنیتی استفاده میکم
جل الخالق بچه ها به نظر من همه از این برنامه استفاده کنید لینک اونا من توی درخواست نرم افزار درخواست کردم واقا مهدی هم طبق معمول زحمت معرفی لینک دانلود راکشید میتونید این برنامه را از اونجا دانلود کنی
اقایون وخانما حتما حتما حتما این کار رابکنید تعجب خواهید کرد
از دوستمون هم که این برنامه را معرفی کرد ممنونم
دم همگی گرم
برزو جان من همين الان (ساعت 18:55) با يوزرنيم و پسورد beta64 روي سيستم يكي از دوستانم nod32 رو آپديت كردم و مشكلي نداشت.
چه ميكنه اينspywar detector !!!!نقل قول:
نوشته شده توسط borzou_one
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]