لطفا یکی از عزیزان راهنمایی کنه چه جوری میشه فرمت فایل تصویری ضبط شده توسط کم کوردر را به فرمت های رایج تبدیل کرد؟
Printable View
لطفا یکی از عزیزان راهنمایی کنه چه جوری میشه فرمت فایل تصویری ضبط شده توسط کم کوردر را به فرمت های رایج تبدیل کرد؟
سلام
کسی فلش پلیر برای 7610 داره
لینکشو بزارین ممنون میشم
سلام
من یه برنامه میخام که بشه باهاش فایل sis رو روی کامپیوتر اجرا کرد
من قبلا یکی گرفته بودم ولی فقط extract می کرد
من اين برنامه را در ويندوز 98 هم امتحان كردم باز هم جواب نداد چكار كنم :angry: :angry: :angry: :angry:نقل قول:
نوشته شده توسط p30mobile
دوستان. من Symbian سری 8 رو برای گوشی های 9500و9300و9210i میخوام. در واقع گوشی های سری9xxx غیر از 9110i.
با تشکر.
محمد جان يه همچين برنامه اي وجود نداره!نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad_h
كماكان بايد منتظر بود!
Media Safe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمت:
14.62 دلار
توصيف اولیه:
حفاظت از اطلاعات شما-محافظت از عکسها ، ويديوها و يادداشت ها ي شخصي شما بر روي گوشي سري 60 تان!
از ديد پنهان نگه داشتن فايلهاي مهمتان به وسيله ي پسورد گذاري و هيدن کردنشان!
توصیف کامل:
حفاظت از اطلاعات شما-محافظت از عکسها ، ويديوها و يادداشت ها ي شخصي شما بر روي گوشي سري 60 تان!
از ديد پنهان نگه داشتن فايلهاي مهمتان به وسيله ي پسورد گذاري و هيدن کردنشان!
ميديا سيف به شما اجازه مي دهد فايلهاي چند رسانه اي خود را باگذاشتن رمز ، بايگاني و مخفي نماييد.شما مي توانيد عکسها،يادداشت ها و نيز فيلمهاي خود كه جنبه ي راز گونه دارند را بر روي گوشي سري 60 تان مخفي نگاه داريد.ميديا سيف از جديدترين و پيشرفته ترين متدهاي پسوردگذاري براي حاظت از اطلاعات شما استفاده مي كند.اين برنامه با طرز كار راحت و محيط جذاب خود از رقيبان خود پيشي گرفته است.استفاده از سيستم حفاظت اطلاعات 256 بيتي بلو فيش(BLOWFISH) _ يکي از بهترين،سريعترين و پيشرفته ترين اگوريتم هاي حفاظت اطلاعت_ و نيز الگوريتم SHA1 براي خرد کردن و محفوظ داشتن فايلها.
در اين فايل پي دي اف مي توانيد در مورد استانداردها رمز شناسي اطلاعات بيشتري کسب کنيد:
ویژگی های اصلی میدیا سیف:کد:http://www.epocnova.com/doc/crypto_notes.pdf
امکان رمز گذاري بسيار ساده بر روي انواع فايلها:تصاوير،ويديوها،صدا او يادداشتها.
استفاده از سريعترين و پيشرفته ترين متدهاي رمزگذاري:(BLOWFISH و SHA1).
استفاده ي آسان و نداشتن پيچيدگي.
پشتيباني از مموري کارت.
پي نوشت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای شروع بايد بخوانيد:
در اولين بار که با برنامه کار مي کنيد بايد پسورد موردنظر خود را وارد کنيد(بعد مي توانيد آن را دوباره تغيير دهيد).بعد از اين کار هر وقت بخواهيد از ميديا سيف استفاده کنيد بايد اين رمز را وارد کنيد.اين پسورد نبايد بيش از 10 کلمه يا عدد باشد.بهتر است پسورد کمي غير عادي باشد(از مفاهيم عاميانه استفاده نکنيد).در صورت امکان از کلمه ها و با اعداد تصادفي استفاده کنيد.در صفحه ي اول شما 4 انتخاب داريد: تصاوير،صداها،يادداشتها و ويديوها. بنا بر فرمت فايلي که مي خواهيد رمز گذاري شود يکي از 4 قسمت را انتخاب کنيد.براي رمز گذاري فايل مورد نظر به بخش مورد نظر برويد و از منوي option ، import را انتخاب کنيد.براي باز کرداندن فايل به موقعيت اوليه از منوي option ، return را انتخاب نماييد.پيشنهاد مي کنم همه ي قابليتهاي اين نرم افزار را امتحان کنيد.موقعيت عکسها در منوي ايميج را مي توان با انتخاب list/gride از منوي option يا تنظيمات تغيير داد.منوي ويديوها و صداها هم داراي چنين قابليتي است.
از ويژگي هاي اين ورژن از نرم افزار (1.1) ميتوان به رفع باگ در قسمت ويديو و صدا اشاره کرد.
محصولي از NOVA - EPOC Systems که نرم افزارهاي معروفي از قبيل pc mobile drive و screen shooter را عرضه کرده است.
سازگار با گوشيهاي:
NOKIA N-GAGE
NOKIA 7650
Nokia 7610
Nokia 6670
Nokia 6630
NOKIA 6600
NOKIA 3650
Nokia 3230
SAMSUNG SGH-D700
Sendo-X
SIEMENS SX1
دريافت ميديا سيف کرک شده(براي استفاده ي نا محدود بايد در هنگام نصب به نکته اي که تذکر داده مي شود مي شود توجه کنيد_تعويض تاريخ_):
886 بار از سايت SYMBOS خريداري شده است.کد:http://www.mahyar-p30.persiangig.com/Mobile%20SoftWare/Mediasafe_By_Mahyar_p30.sis
همه ي حقوق متعلق به P30WORLD.COM مي باشد.
سلام من كد ريجستر برنامه كنترل تلويزيون موبايل را ميخواستم
چرا لينك Media Safe كار نميكنه مهيار خان
با سلام و تشکر از دوستان
محمد امين جان اون برنامه فارسی نصب نمیشه ! ! !
آقای S.r.c این برنامه هم آخرهای نصب هنگ میکنه و میگه که حافظه گوشی پر شده و وقتی میرم میبینم بله چند کیلو بایت از هشت مگابایت مونده ولی بعد از یه ریست حافظه به مقدار اصلی برمیگرده و بازم از اول این ماجرا تکرار میشه لطفا کمک کنین ! ! !
یه سوال تخصصی هم در مورد اون برنامه ی دوربین که معرفی کردین داشتم چرا زمانی که با زوم های بالاتر عکس میگیریم زمان ذخیره شدن عکس نسبت به زمانی که با زوم کمتر عکس میگیرم بیشتره ؟ ؟ ؟
يگانه جان میشه در مورد اون نرم افزار که کیفیت عکسو بالا میبره توضیح و آموزش بدین ؟ ؟ ؟
البته فکر نکید که مشکل از منو و گوشیمو چون هر روز پنج ، شش تا نرم افزار رو بدون هیچ مشکلی نصب میکنم