مبین نت نه ایرانسل دادش گلمنقل قول:
Printable View
مبین نت نه ایرانسل دادش گلمنقل قول:
البته این تعرفه ها هم برای کسانی خوبه که توشه آخرت جمغ میکنند؛
وگرنه به درد کاربران عادی نمیخوره.
چرا انقدر داغونه وضعیت آنتن دهی. تو سایت ایرانسل هم که نوشته تمام مراکز استان ها، یعنی تهران هم پشتیبانی میشه دیگه.
کسی سیگنال خوب دریافت کرده تا حالا تو تهران؟ یا حتی شهرهای دیگه
خیلی آبدوغخیاریه , همین طور که سایت خود ایرانسل نوشتع باید همه جای خونه مودم و امتحان کنی ! من اونور خونه امتحان کردم سه تا آنتن میداد تا چهارتا ولی سرعتش از این ور خونه که یه آنتن میداد کمتر بود ! بدو ن آنتن هم بهتون اینترنت میده ! بعضی مواقع
من هم تهران و هم مشهد تست کردم، آنتن دهی توی ۵-۶ منطقه ای که تا الان تست کردم بسیار افتضاح هست. فقط توی یک منطقه توی مشهد یکم آنتن بهتر شد (خیلی کم)، به قول این دوستمون هم بعضی وقت ها که آنتن نداره (منظور 0 db در بخش Link quality )، بازم اینترنت داری (البته یکم دیر کانکت میشه). حداکثر سرعتی هم که بهش رسیدم (به زور) ۱۶ مگ بوده که خوب ADSL هم همین سرعت رو با مودم ۶۰ تومانی میده!
کدوم شرکت این سرعتو میده بگو بخریم:|نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
همین الان با ۶۰-۷۰ تومان میتونی سرعت ۱۶ مگابیت (نه بایت) رو از شاتل، پارس آنلاین و خیلی شرکت های دیگه یک ساله با ۵۰-۶۰ گیگابایت ترافیک بخری!نقل قول:
نکنه شما فکر کردی ۱۶ مگی که دارم میگم بایته! نه داداش به زور به ۱۶ مگابیت رسیده! این مودمی که دادن توی شرایط تست خودشون، یعنی کنترل سیستم دست آقای قلمبر دزفولی رئیس ایرانسل باشه و BTS هم اتاق کناری باشه و تست به صورت لوکالی انجام بشه هم به ۱۶ مگابایت نمیرسه! حداکثر ۱۰۰ مگابیت معادل ۱۲.۵ مگابایت (اونم توی خواب شب) میرسه! (بحت FDD-LTE و ... جداست)
نه!نقل قول:
16 مگابیت که میگی سرعتیه که میگن وگرنه توی خود سرویس بدرد نمیخوره مگر اینکه سرعت شبانه همین باشه!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
اصلا شما بگو 200 مگابیت ...وقتی حجمیه به چه درد میخوره اخه...برا باز کردن صفحات وب یک مگابیتم بسه...سرعت بالا وینی معنا داره که شما دانلود کنی...ولی ایا با این قیمتا میصرفه؟نقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
نامحدود هم نباشه مشکلی نیستنقل قول:
حداقل حجم بالا و قیمت مناسب بدن