بله ViewSonic رو اگه نگم بهترین ولی یکی از بهترین کمپانی های سازنده صفحات LCD هست. اگه مشکل قیمت ندارید خریدش توصیه میشه.نقل قول:
Printable View
بله ViewSonic رو اگه نگم بهترین ولی یکی از بهترین کمپانی های سازنده صفحات LCD هست. اگه مشکل قیمت ندارید خریدش توصیه میشه.نقل قول:
به نظر شما چرا اینقدر قیمت مانیتورهای ال سی دی دیر کاهش پیدا می کنه؟؟؟؟من الان چند ساله منتظرم قیمتش به زیر 200 برسه اما هنوز که هنوزه بالای دویسته!آخه چرا؟؟؟
سلام سهیل جان بده برهنقل قول:
تا بگم چی بگیری
سلام دوستان من حذوذ یک هفته است که مانیتور Lcd سامسونگ مدل Bf1750 را که 17 اینچ است را خریدم و از نظر کیفیت و کنتراست تصویر حرفه اول را میزنه
زنده باد سامسونگ
سلام
یک مشکل عجیب دارم. مانیتور سامسونگ 215tw گرفتم . درست نصب میشه اما کیفیت رنگهاش فوق العاده بده. مثلاً این تصویر رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا شما هم این تصویر رو سالم می بینید چون خودم هم اونو روی سی دی رایت کردم و از طریق تلویزیون دیدم که رنگهاش هیچ مساله ای نداشت. اما توی مانیتور که می بینم رنگهاش مثل وقنی دیده می شه که درایور کارت گرافیک و مانیتور رو نصب نکردی و رنگها یک حالت بخصوصی دارند. ضمناٌ همه چیز درست نصبه چون روی یک مانیتور دیگه که تازه نصب هم نشده بود تصویر درست نشون می داد. دیگه نمی دونم چیکار کنم؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها از کجا بفهمیم مانیتور کالیبره هست یا نه بدون استفاده از عمل چاپ
با سلام
من می خواهم مانیتورم را عوض کنم چون مانیطور خودم sony lcd 17 hs-73 است ازش راضی هستم ولی می خواهم اندازه مانیتو را بزرگتر کنک منظور اینچ و پیکسل
جست و جوکردم دیدم سونی 21 یا 20 اینچ ندارد حالا سامسونگ جست و جو کردم 2 تا مدل گیر آوددم
sm214t و sm 204b که هر دو مدل ذکر شده دارای مدل های واید هم هست اگر بشود کلا در مورد واید توضیح بدهید و در خرید مانیتور کمک کنید خودشم تا سقف 650 تومان باشه بهتر می شود و آیا مدل دیگری پیشنهاد می دهید و یا نه ؟ ( lg , sony , hansol , Viewsonic LCD Monitors , samsung , ...
ViewSonic ، پاساژ ایران - طبقه ی همکف - راهروی پشت پله برقی ؛
به نظرم کیفیتش بهتره ؛ گارانتی هم تا 3 پیکسل سوخته هست ؛
سایزش هم تا سایزهای بالا داشت ، کمترینش 17 اینچ بود ؛
نظرتون در مورد شسعس چی هست ؟
منظورت از شسعس همون asus است؟؟؟