:n02::n02::n02:نقل قول:
بیای شاتل 10 گیگ توی 2 شب دانلود کنی کل دوره محدودی
کلا برای کسایی که اینترنت شبانه رایگان می خوان شاتل اصلا توصیه نمی شه
Printable View
:n02::n02::n02:نقل قول:
بیای شاتل 10 گیگ توی 2 شب دانلود کنی کل دوره محدودی
کلا برای کسایی که اینترنت شبانه رایگان می خوان شاتل اصلا توصیه نمی شه
می تونید با کاهش دادن سرعت دانلودتون افزایش بدید و هیچ مشکلی نداره :n06:نقل قول:
قبلا(2ماه پیش) پینگه 8.8.8.8 ، واسه من 150 تا 200 بود ولی الان 300 اینا شده که باید مودمو ریکانکت کنی تا بشه 170 (تقریبا هر 2 روز) !!!!!!!!! معلوم نیست چرا اینجوری شده!!!!! پینگه بقیه هم تو شاتل تعریفی نداره...نقل قول:
پینگ فرانکفورتو که دیگه ولش کن :n02::n02:
سلام.
یکی از دوستان امروز سرویسشون از شاتل راه اندازی شد.
3 تا سوال داشتم.
اول اینکه در زمان شبانه رایگان از ساعت 1 تا 8 صبح چند گیگ میتونیم دانلود کنیم ؟
دوم اینکه الان حدود 5 تا 6 گیگ صف دانلود داریم. امشب چقدر دانلود میشه ؟
و سوم اینکه اگر هر شب به صورت میانگین حدودا 1 گیگ دانلود رایگان داشته باشیم مشکلی پیش میاد ؟ چون شنیده بودم اگر زیاد دانلود کنیم دیگه دانلود شبانه حذف میشه.
ممنون
سلام،نقل قول:
سرعت سرویسشون رو ننوشتید ولی با فرض اینکه سرویس مثلاً ۴ مگابیت داشته باشند یک شبه تمامشو دانلود میکن. مشکل از اینجا شروع میشه که شبهای بعدی رو باید با سرعت ۸ کیلوبیت سر کنن.
من این ماه توی ۲ شب نزدیک سه گیگ دانلود کردم و الان ۸ روزه که کاملا محدود شده سرعتم. ممکنه حالا توی منطقه شما بهتر باشه ولی کلاً دانلود شبانۀ شاتل افتضاحه (حتی یه چیزی اونورتر). بعدشم خیلی ریطی به اینکه هر شب چقدر میگیرید نداره بلکه کل میزان دانلود تعیینکننده است.
سلام. سرویسشون 128 سه ماهه هست.نقل قول:
الان حدود 5.5گیگ برای دانلود گذاشتیم. امشب همش دانلود میشه؟
اگه امشب 5 گیگو با هم دانلود کنی، شک نکن که نهایت تا 2روز بعد محدودی بلکم زودتر...نقل قول:
اگه می خوای محدود شدنت طول بکشه و دیر محدود شی، شبی 1 گیگ بذار واسه دانلود ولی اینو بدون که اگه چند شبه پیاپی هم 1 گیگ دانلود کنی بعد چند روز،شاید 1 هفته یا کمتر یا بیشتر(بسته به مرکزت)، محدود میشی...
مطمئناً نه نمیشه.نقل قول:
سلام دوستان
سرعت اینترنت نامحدود ART 2 در مازندران-نوشهر چطوره؟
دوستان تک کانکشن شاتل همه جا داغونه؟؟؟؟؟؟؟