داداش من متوجه نشدم.. من وان ایکس ال دارم.. 4G رو هم ساپورت می کنه..نقل قول:
آها فهمیدم... ولی خب پوشش نداریم برادر..
Printable View
داداش من متوجه نشدم.. من وان ایکس ال دارم.. 4G رو هم ساپورت می کنه..نقل قول:
آها فهمیدم... ولی خب پوشش نداریم برادر..
دوستان برین تو این لینک می فهمین کجاها پوشش داره.. برا همه ایران هست..
توی مشهد که حداقل جاهایی که زده پوشش داره ، نداره...نقل قول:
فک کنم همراه اول دوست داره که اینجاها آنتن داشته باشه ، ولی خب نداره !!!
یعنی حیف این شمارم دسته n نفر پخشه ، وگرنه سیمکارتو از وسط میشکوندم !
والا تا جایی که من فهمیدم این آماریه که خود سایت از گوشیهایی که تو اون مناطق کانکت شدن میگیره..ربطی به اپراتور فکر نکنم داشته باشه..شایدم اینجوری نباشه..
3G همراه اول تو سایت Opensignal ثبت شده؟!
منظورم نقشه پوشش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت 3g همراه اول در اصفهان!
بله..هست.. من امروز یه چخی تو حکیم داشتم می زدم 3G اومد برام.. رو 256kbps هم بستنش.. یعنی سرعت دانلود نزدیک 32kB..نقل قول:
ولی پیج رو بسیار عالی باز می کنه ..
سلام
این مدت در اکثر نقاط شهرمون که رفت و امد داشتم bts های همراه اول رو دیدم که در این مدت 1ماهه 90 درصدشون مجهز به 3G شدن.
یه چیزی رو که متوجه شدم bts های ایرانسل تو قم خیلی کمه و علتی که ایرانسل روی هر فرستنده bts سه ماژول 3G(در مجموع 9 عدد) نصب کرده بخاطر اینه.
و همراه اول بخاطر اینکه تعداد bts هاش خیلی زیاده روی هر فرستنده bts یک ماژول نصب کرده.(توی منطقه خودمون 3-4 bts همراه اول هست و با اینکه تعداد ماژول bts ها کم هست ولی بدلیل تراکم زیاد bts ها مشکلی در سرعت و... معمولا نباید پیش بیاد)
(البته این تحلیل منه و شاید اشتباه باشه)
+
امروز هم که 3G رو تست کردم همراه اول قابلیت Burst رو فعال کرده و در چند ثانیه اول سرعت تا 500-600 میره و بعدش میاد رو 30. همین امر رو وبگردی خیلی تاثیر مثبت داره
ویدیو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول! همراه اول هم دست بکار شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان در این ساعت شب کیفیت و سرعتی که همراه اول در قم داره خیلی عالیتره نسب به ایرانسل!
چه عجب مدیران همراه اول مخشون کار کرد:n02:
:n29:نقل قول:
من موندم.
شما کجایی که هم ایرانسل هم همراه اول خوب آنتن میده. که الان بین 6 مگ و 7 مگ ایرانسل و همراه اول دو دل شدی :n02: