@
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تابستون آمار خوندم فقط . قبلشم که همون دوم دبیرستان(تغییر رشته ایم من) . فعلا اولویت برام مقاطع هستش با کاربرد مشتق . کاربرد رو بلدم ولی هی باید دوره کنم ، مقاطع رو ولی کلا بلد نیستم : دی
@
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون . یه امیدی گرفتم !
آره ، خودم حس میکنم اون اضطرابو(حقیقتش دلیلش رو هم حتی میدونم ، ولی خوب مسئله ای نیست که بشه به این راحتیا حل کرد) . از اینا نیست که بلرزم سر جلسه ، ولی کاملا معلومه که خودم نیستم و معمولا وقتی میرسم اول فیزیکه که یه آرامشی حس میکنم و اون اولای آزمون اختصاصی رو خیلی بد میرم جلو و عملا اون 20 دقیقه زمین رو هدر میدم سر ریاضی(اونم سوالایی که آخر سر برگردم تو زمان خیلی کمی حل میشن) . حالا دارم روش کار میکنم تا دوباره مثل قبل بشم . قبل از عید من معدود بودن آزمونایی که درصد ریاضیم تو آزمونا زیر 90 بیاد ، ولی دقیقا 3 آزمون اخیر رو دارم 70 میزنم .
این هفته رو میخوام در حالی که به همه درسا توجه دارم ، روی حفظیات و متن شیمی یه دقت دوچندانی کنم و سعی کنم زیست رو حداقل مقداریش رو دقیق تر بخونم و اون جزئیات ظریف درست شن .
فقط توی جمع بندی ، ضروریه که اول DVD رو ببینم بعد وزارتیو دوباره خوب بخونم ؟ آخه من احساس میکنم وقتی اول وزارتیو قشنگ خوندم ، حرفای استاد کرامت رو خیلی بهتر میگیرم و دراصل باعث میشن اون نقاط کور درس تو ذهنم به هم وصل بشن و منسجم بشن اطلاعات .
درباره پریدن از وقت گیرا حقیقتش یه ترسی دارم : میترسم انقدر از روشون بپرم ریاضی رو که تموم کردم مثلا 50 زده باشم ، بعد یه درس دیگه آخر سر یه جوری وقتمو بگیره و خلاصه به طریقی نشه برگردم و از سوالایی که میتونستم حل کنم جا بیفتم . الآن سوالایی که کم وقت میگیرن رو حل میکنم + سوالایی که مطمئنم حل میکنم ولی میدونم یه کم بیشتر وقت میگیرن و از سوالایی میپرم که میدونم دیگه خیلی زیاد وقتمو هدر میدن .