-
اون موقع که میگم این تیم خر تو خر بازی میکنه و حتی توان یه پاس دقیق به همدیگه دادن رو هم ندارن، عزیزان متعصب میان پیراهن جر میدن!
تفاوت تیم رده ی چند اروپا رو با ایرانیا ببینید که اونا چطور دقیق به هم پاس میدن، اینا چطور پاس به هوا و همه طرف میدن به جز همدیگه. بدست هم بیارن حتی نمیتونن نگهش دارن! :biggrin:
this team is a joke!
-
رسیدن تیم ایران تا همین نقطه هم بیشتر شبیه جوکه و بر اساس شانس بوده! توی بازی آرژانتین، فقط با پیچیدن به پر و پای آرژانتینیا تونستن جلوی گل خوردن رو بگیرن!
-
اینقدر که مسی برای صعود ما تلاش کرد اگر خودمون تلاش کرده بودیم با امتیاز کامل بالا میرفتیم :n03:
حالا خوب بود بوسنی انگیزه ای برای صعود نداشت اینجوری بازی میکرد :n23:
-
روحیشون خیلی ضعیف و بی انگیزه شده بود . حق داشتن ببازن .
-
جالبه نظرات بعضی از دوستان. منتظر بودن که ایران ببازه و الان انگار خوشحال هم هستن! خجالت هم خوب چیزیه والا:n15:
-
این پول های میلیاردی رو که دادن به کیروش باید صرف ساخت تیم های پایه بشه .
جمــــــــ کنید این فوتبال در پیتو اعصاب خورد کنو .
تمام دنیا امشب به بازی مزخرفمون خندیدند !!
اصلاً یه پاس ؟ یه طرح درست داشتیم ؟
آفرین به بوسنی بازی بسیار قشنگی رو ارائه داد .
-
تنها گلري كه تو اين جام اينطوري ضايع گل ميخورد همين حقيقي بود تمام!:n21: تيم ملي خودم هست(!) اين حق رو دارم انتقاد كنم!! عجيبه، خوابيدن جلوي دروازه از كي تا حالا مصونيت مياره؟:n15:
-
اقا اين تيم با اين يازى كردنش بدرد جام ملت هاى اسيا هم نمى خوره! دفاع اتوبوسى همينه كه توانايى حمله و پاس كارى درست حسابى ندارن من بازى ارژانتين و نيجريه رو. ديدم واقعا لذت بردم
-
-
ماشالله به ايراني هاي واقعي كه تا حالا قائم شده بودن ايران ببازه خودشون رو نشون بدن
حيفه بازيكناي تيم ملي كه سرشون رو جلوي توپ ميذاشتن، والله توانشون همين بود
تازه اون پرسپوليسيهايي كه اونجوري به نكونام اعتراض كردن ، حالا ميخوام ببينم درمورد سيد جلال چي ميگن ( منظورم اين نيست كه بازم بياين فحش بدين اما خداييش همه رو به يك چشم ببينيد)