جناب romantic شما نظری ندارین؟نقل قول:
Printable View
جناب romantic شما نظری ندارین؟نقل قول:
قیمت مدل 40 w600 و مدل 42 w800 چند شده؟نقل قول:
فقط برای چند محصول است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تیوی درسته Motion Interpolation نداره اما در تنظیماتش گزینه LED Motion داره که تا حدی اوضاع رو بهتر میکنه. دکمه Football روی ریموت هم این گزینه رو فعال میکنه.نقل قول:
در هر صورت در این رده قیمتی عملکردش مثل بقیه متوسطه و کمی از مدل سامسونگی که نام بردید، ضعیف تره. سامسونگ درونیابی تصویر داره.
سونی هم مثل اکثر موارد دیگه در Uniformity کمی برتری داره.
وقتی انتخاب هاتون فقط به دو مورد محدود شدن، بهترین کار اینه که با یک کلیپ تست، خودتون هردو تیوی رو امتحان کنید.
سلام
من یه ال ای دی 55 یا 60 اینچ می خوام ، بین 2 تا مدل موندو ، خواهشا راهنماییم کنینPHILIPS FULL HD SMART LED TV 55PFT6609
SONY LED FULL HD SMART TV KDL-60W600
با تشکر
سلام
دوستان این دو مدل زیر چه تفاوتی به غیر از قیمت با هم دارن(البته به غیر از پایه زشتشون:n02:)
SONY 4K 3D LED 55X8504
Sony 4K 3D LED 55X8500
بعد بنظرتون اون دو مدل بالا بهتره بگیرم یا w900a و برای من مشکی عمیق و سرعت تصویر و کنتراست بالا و دیدن تصاویر hd و sd با کیفیت عالی مهمه و همش میترسم 4k بگیرم تصاویر sd و hd درش خوب up scala نباشه و سوال دیگه ایا مدل بانه ای بهتره یا مدلهای تو بازار و اصلا باهم فرق دارن مثل داشتن ----- داخلی و غیره و اگه دارن ساخت و مونتاژ کجا باشه بهتره.ممنون
[QUOTE=romantic;8540314]این تیوی درسته Motion Interpolation نداره اما در تنظیماتش گزینه LED Motion داره که تا حدی اوضاع رو بهتر میکنه. دکمه Football روی ریموت هم این گزینه رو فعال میکنه.
در هر صورت در این رده قیمتی عملکردش مثل بقیه متوسطه و کمی از مدل سامسونگی که نام بردید، ضعیف تره. سامسونگ درونیابی تصویر داره.
سونی هم مثل اکثر موارد دیگه در Uniformity کمی برتری داره.
وقتی انتخاب هاتون فقط به دو مورد محدود شدن، بهترین کار اینه که با یک کلیپ تست، خودتون هردو تیوی رو امتحان کنید.[/QUOT
ازونجایی که متاسفانه امکان تست ندارم(دسترسی به این دو تیوی ندارم) شما باز هم سونی را ترجیخ میدین؟چون در پست های اولی که درین مورد محبت کردین وجواب دادین سونی را به سامسونگ ترجیح داده بودین،ببخشید چون میخوام بعدا از انتخابم پشیمون نشم خیلی سوال می کنم.
نه من سونی رو ترجیح نمیدم. فقط میگم اختلافشون خیلی کمه و نمیشه گفت این برتره یا اون. اگر دو تیوی دیگه بودن میتونستم بگم اینو بردارید یا اون رو. آخرش برمیگرده به سلیقه و گرایش به برند.نقل قول:
خودم شخصا باشم، سامسونگ h6430 رو میخرم. چون در درجه اول حدودا 300-400تومن ارزونتره. پنل 120 داره در برابر 60 هرتز W600 (فقط اسما مهمه، در عمل یکیه) و اینکهMotion Interpolation بودنش بهتر از نبودنشه.
سلامنقل قول:
من فکر میکردم فقط سلیقه من اینطوره و من شکل این پایه ها رو نمیپسندم . اما دیدم سلیقه شما هم اینطوره ;)
پایه ساده رو بیشتر میپسندم .
در مورد اون دو تلویزیون به نظرم SONY 4K 3D LED 55X8504 بهتره .
در مورد پخس تصاویر SD و HD سونی Upscaling فوق العاده ای رو نسبت به رقبا داره . نمونه پخش تصاویر HD و SD ایرانی در تلویزیون های سونی :
پست های جناب rznrz06 که از تلویزیون 4k شون عکس گزاشته .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان قیمت تلوزیون sonykdl-55x900b ایران قیمتش چنده