[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان...
دوستان من هیچ مشکلی با نرم افزار ندارم و بطور کامل و پر قدرت کار میکنه...
تنها مشکلی که دارم اینه که این برنامه رو که باز میکنم ،( بعد چند ثانیه تا چند دقیقه ) کامپیوتر خاموش یا لاک یا استند بای میشه ...
انگار که این برنامه همه دستورات مربوط به پاور رو میده...
حتی بعد باز و بسته کردن برنامه هم ممکنه ی زمانی اینطوری کامپیوترم خاموش بشه
:n26: با سلام به همه دوستان وقتش دیگه از این برنامه خداحافظی کنید برید سراغ windroye حرف نداره از هر لحاظ سرعت و هر چی فکرش کنید بعد هر چی رو توش دراگ اند دراپ کیند حله به همین راحتی میخواد برنامه باشه میخواد فایل باشه منظر اینه اگر یه فایل منیجر رو توش باز کنید فایلتون رو بگشید تو اون پوشه فایل به اون پوشه اضافه میشه به همین راحتی
عالیه از دست ندید فقط یه عیب داره فارسی نمیشه تایپ کرد البته من این مشکل داشتم شاید شما این مشکل براتون پیش نیاد
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ببخشد وقتتونو میگیرم من رو لپتاپ نصب کردم اما مشکل اینجاست که لپتاپم 2 تا کارت گرافیک داره اولی intel 4000 و دومی gforce 740m بعد میخوام کاری کنم که با کارت گرافیک دوم اجرا بشه اولی قدرتمند نیست چه کنم ؟؟؟ با تشکرات فراوان
سلام شما این نرم افزار Windroye 2.8.0b رو ویندوز 7 تست کردید ؟؟ می خوام مطمئن شم که نصبش به ویندوزم اسیب نمیرسونهنقل قول:
من بلواستک قبلا نصب کرده بودم اما ویندوزمو داغون کرده بود و مرسی
باسلام. دوستان اول از همه زبان بلو استک رو انگلیسی کنید تا همه چشمک زدن ها و نمایش ندادن دکمه های بازگشت و... حل بشه.دوم از آخرین ورژن بلو استک استفاده کنید ، ورژن 0.9.25.5401نقل قول:
سوم گرافیک و نت فرم ورک در ویندوز رو حتما آخرین وؤژن باشه.
بقیه مشکلات اگه باز پیش بیاد از سخت افزارتونه.
چون من بیشتر از یک ساله با این شبیه ساز کارمیکنم،هیچ ایرادی هم ندیدم ازش،جز ورژنهای اولیش.
فداتون
سلام
من ماه پیش برنامه bluestacks رو تو کامپیوترم نصب کردم که ویندوزم ایکس پی پک 2 هست که با تغییر تنظیمات رجیستری ویندوز رو پک 3 کردم تا بتونم برنامه رو نصب کنم که اوایل برنامه باز میشد اما بازی کلش آو کلنز تصویری نداشت یعنی فقط سیاه رنگ بود که فکر میکنم بخاطر کارت گرافیک بود اما الان چند روزه میخوام وارد برنامه شم، کلا خود برنامه bluestacks هم باز نمیشه و فقط در حالت لودینگ میمونه به این شکل:
لطفا راهنماییم کنید باید چیکار کنم ضمنا برای باز شدن و اجرای بازی کلش از طریق برنامه bluestacks تو ویندوز ایکس پی پک 3 باید چیکار کرد؟
با سلام من میخاستم یک بازی نصب کنم و این ارور را میداد
لطفا هر کاری باید انجام دهم توضیح دهید
باسلام بنده بلو استکس ورژن 0.8.4 رو نصب کردم و بازی CLASH OF CLANS روش نصب کردم اما وقتی تو بازی میرم صفحه هی میپره میشک از چیه؟
سیستم :windows7 >intel core i3 cpu>intel hd graphics> ram2:n41::n41::n41: