لطفا كمك كنيد من همه جوره ميبازم با تيم هال سيتي هستم از هر تيمي 5 6 تا ميخورم يكي كمك كنه :(
Printable View
لطفا كمك كنيد من همه جوره ميبازم با تيم هال سيتي هستم از هر تيمي 5 6 تا ميخورم يكي كمك كنه :(
نقل قول:
ترکیبت رو دفاعی بچبن درست میشه
متاسفانه یه ایراد هست برای این بازی که تیم ها تو ترکیب دفاعی بهتر نتیجه میگیرن
Sent from Nokia Lumia 920 using Tapatalk
من تازه نیم فصل رو تموم کردم، برام حدود یه ماه طول کشیده منم تازهکارم برا شروع با یه تیم قوی همراه شدمنقل قول:
بعد کلی کار داره تا اماده بشی از همون تمرینات قبل فصل شروع میشه...
حتی روحیه بازیکنا هم تاثیر داره و رضایتمندیشون صحبهای خودتت باهاشون ...
دوستان هم ازمن باسابقهترن ...
من حرفه ای نیستم. اما بعد از یک نیم فصل بازی کردن این تجربه ها دستم اومد :نقل قول:
1- مقابل تیم های قویتر از خودتون هرگز هجومی بازی نکنید.
2- تمرین دادن خیلی اهمیت داره. همیشه بعد از هر بازی یا تمرین نکنید یا level رو low در نظر بگیرید
3- حرف های کمک مربی حین بازی زیاد مهم نیست. مثلا دقیقه 5 بازی میگه فلان فرد مصدومین جزیی پیدا کرد و سریع تعویضش کن. کلا تا قبل از دقیقه 20 بازی هر چی گفت. بزن تو دهنش :n02:
4- قبل از بازی وقتی امار تیم حریف رو نشون میده. ببین چه زمان هایی بیشتر گل زده. توی اون زمان ها یا دفاع کن یا کنترل کن. و همچنین گل های خورده. ببین چه زمان هایی گل خورده اش بیشتره. اون زمان ها 11 نفر رو بفرست توی محوطه جریمه اش :n24:
5- وقتی قبل یا بین دو نیمه با بازیکنات صحبت میکنی. هر کدوم که از حرفت ناراحت شد. به صورت خصوصی باهاش صحبت کن تا از روحیه اش پائین نیاد
البته باید بگم هال سیتی هم تیم بود برداشتی ؟ منم بودم 5- 6 تا میخوردم. اونم لیگ انگلیس که کلی تیم قوی داره
سلام داداش من همش ميبازم ميشه بگي چيكار كنم ببرم؟ تمرينات؟ يا كلا تاكتيك كلي دل سرد شدم ::n27:
مرسي كه جواب دادي اخه دوست دارم تيمهاي ضعيفو بردارم ولي بد ميخوره :n28:
من يه تايپيك ديدم طرف با تيمهاي ضعيف قهرمان شده بود تورو خدا اگه كسي حرفه اي هست كمك كنه چون از اكثر روشها استفاده كردم :n27::n29:
با تیم ضعیف مثلا چه تیمی ؟ شاید تقلب کرده و save نمیکنه بازی رو. با تیم ضعیف قهرمان شدن بی نهایت سخته. مصدومین بازیکنا و امادگی شون واسه هفته ای 2 بازی و ...
اقا این بازی مربیگریه. یه نیم فصل که بازی کنی خیلی چیزا دستت میاد. کلا از دقیقه 80 به بعد واقعا فشار روی مربی ها رو توی واقعیت احساس میکنیم. برای هر بازی باید تیم حریف رو انالیز کنی. تمرین خوب داده باشی. مثلا تمرین دفاع کنی اما هجومی بازی کنی چیز جالبی نیست. قبل از بازی بازیکن نباید بدون روحیه بره توی زمین. روی هر بازیکن 2 حالت میشه در نظر گرفت. یکی اینکه پستش چی باشه و یک هم اینکه ذهنش چی باشه. مثلا هافبک میتونه MC باشه. اما ذهنیتش باید یکی از این 4 تا باشه ( اتوماتیک و دفاع و حمله و پشتیبانی ) اینکه نسبت به بازی حریفت و بازی خودت و اینکه چند تا هافبک داری باید یکی از این 4 حالت رو اتخاب کنی
توی زمین حریف معمولا سخت میشه امتیاز گرفت. من که معمولا توی خونه حریف یا مساوی میکنم یا میبازم. توی خونه خودم راحت میبرم. کلا انالیز حریف قبل از بازی خیلی مهمه. اون صفحه ای که میاد و اطلاعات حریف رو بهت میده واقعا مهمه. من اول فصل باخت هام زیاد بود. اما الان کمتر شده. کلا باید وقت بذاری واسه بازی
من با تاتنهام صدر نشینم ولی جونم دراومده خیلی سخت شده لامصب
بچه ها شرمنده اين لوگوها رو كجا بايد بذارم تو چه پوشه اي؟