گارداش درست شد...مرسی از راهنماییت.
راسی یه سوال باتری دستگاه کجا قرار داره..منظور کل پشت رو گرفته یا یه جای خاصی رو؟اگه با عکس نشون بدی ممنون میشم
Printable View
گارداش درست شد...مرسی از راهنماییت.
راسی یه سوال باتری دستگاه کجا قرار داره..منظور کل پشت رو گرفته یا یه جای خاصی رو؟اگه با عکس نشون بدی ممنون میشم
با سلام و تشکر از عنایت شما دوست عزیز.نقل قول:
البته فکر کنم یه جای آموزش شما ایراد داشت.یه مرحله از قبل این کارهارو شما جا انداخته بودید.این رو با مراجعه به صفحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که همه چیز توش هست فهمیدم.ولی فایل دانلودیتون خیلی بدردم خورد.الان دیگه مشکل آپدیتی ندارم و فایل 56 مگابایتی رو هم به خوبی دانلود و نصب کردم.مرسی از شما دوست عزیز واسه تایپ پست طولانی تون واسه من.
ساغ اول . در مورد باطری هم باید بگم پشت تبلت دوستم رو باز کرده بود دیدم تقریبا ارز بالای اسپیکر تا وسط تبلت بود.نقل قول:
من ازش خیلی خوشم میاد ولی یه مشکلی باش دارم.شارژش که زیر حدود 50درصد میشه اگه خاموشش کنی و بخوای روشنش کنی روشن نمیشه و علامت ضعیف بودن باتری میده. به محض اینکه به شارژر وصلش کنم و دکمشو فشار بدم سریع روشن میشه.مشکل عجیبیه.گارانتی هم که هرچی زنگ زدم کسی جواب نداد. کسی شماره ای چیزی داره ازش که جواب بدن؟ (گارانتی ویستا)نقل قول:
دوست عزیز این مورد رو همه دارن . در این مورد ایسوس برای سهولت باطری اینکار رو انجام داده.نقل قول:
داش ممنون . بازم معذرت می خوام اگه کم کاری کردم.نقل قول:
یعنی شما هم این مشکلو دارین؟ یعنی من اگه بیرون از خونه باشم و بخوام تبلتو ریست کنم ضایع میشم! خیلی بدهنقل قول:
یکی از دوستام هم این تبلتو داره ولی اینطوری نیست
الان صفحه تبلتم هم تصویرش عوض شده و ترو تمیزه.ورژنش هم 4.2.2 شده.آیا نیازی هست که ازش بکاپ بگیرم؟که اگه یه روز تنظیماتش بهم خورد دوباره به این وضع اولش برگرده؟یا با همین روشی که انجام دادم دوباره روش اعمال کنم(البته جون به لب شدم و ترس از بریک شدن داشتم).اگه ریست فکتوری بکنم به 4.1.2 بر میگرده یا تو همین 4.2.2 میمونه؟راستی الان که دیگه لازم نیست ریست فکتوری کنم که؟(بعد بوت 4.2.2 رو میگم)نقل قول:
دوست عزیز شما همیشه یک بک آپ روی یک مموری کارت داشته باشید. برای همه میگم حتما از ریکاوری برروی مموری کارت بک آپ بگیرید . تا کید می کنم.نقل قول:
دوست عزیز از من میشنوید هیچ وقت روی تبلت خود هیچ کاری نکنید مثل : روت ، نصب رام ، باز کرد در پشتی تبلت ، به تعمیر فرستادن تبلت پیش افراد تازه کار و ... .
بله . در ضمن ایسوس قول داده طی آپدیت های بعدی مشکلات تبلتو اعم از این مشکل بر طرف کنه.نقل قول: