داور بازی دیشب افتضاح بود. میکل و رامیرس قطعا باید اخراج میشدن.
Printable View
داور بازی دیشب افتضاح بود. میکل و رامیرس قطعا باید اخراج میشدن.
محتوای مخفی: درگیری اوزیل و ایوانوویچ در امیریتس
نقل قول:
شما که طرفدار چلسی هستی این حرف رو میزنی حالا ما که آرسنالی هستیم چی باید بگیم؟!
بهتره در مورد داوری حرفی زده نشه چون به غیر از اعصاب خرد کنی چیز دیگه ای نداره حالا ما هر چی در مورد داوری صحبت کنیم نتیچه بازی عوض نمیشه! دوستان دقت داشته باشید که هفته ی بعد منچسترسیتی و لیورپول بازی دارن و از طرف دیگه لیورپول و چلسی هم بازی نکردن وقتی این دو تا بازی انجام بشه ما فرصت این رو داریم که خودمون رو بالا بکشیم فقط خدا کنه ژانویه رو با موفقیت رد کنیم!
ویلشر دلیل توهین اش رو اعلام کرد
جک ويلشر ادعا کرد حرکت ناپسندش در جريان بازي تيمهاي آرسنال و منچسترسيتي در ورزشگاه اتحاد شهر منچستر که توهين علني به هواداران تيم ميزبان بود در واکنش به توهيني بوده که آنها نسبت به او انجام دادهاند.
به نقل از تسنيم، توهين ويلشر به هواداران سيتي در بازي که با نتيجه 6 بر 3 به سود آبيپوشان شهر منچستر خاتمه يافت، او را از همراهي تيمش در 2 بازي (شامل بازي سهشنبه شب برابر چلسي) در ليگ برتر محروم کرد. او تا پيش از اين اقدامي براي دفاع از خود برابر اين مجازات انجام نداده بود اما بعد از بازي با چلسي تصميم به انجام اين کار گرفت.
او در صفحه شخصياش در يکي از شبکههاي اجتماعي ضمن اعتراف به اشتباه خود براي انجام حرکت ناشايستاش آن را واکنشي به توهين هواداران سيتي دانست.
ويلشر در اين پيام نوشته است: ميدانم که خودم را درگير اين ماجرا ميکردم و چنان رفتاري از خودم نشان ميدادم اما اين را هم ميدانم که همه شما پدرها همانقدر فرزندانتان را دوست داريد که من فرزندم را دوست دارم. تصور کنيد که من در آينده مجبور خواهم بود توهين به فرزندانم را هم بپذيريم... . به هر حال حالا فقط يک بازي تا پايان محروميتم مانده است. براي بازگشت به ميدان بي قرارم.
جک ويلشر 21 ساله که صاحب 2 فرزند است، به سبب محروميتي که اتحاديه فوتبال انگليس براي او در نظر گرفته است، در بازي بعدي تيمش مقابل وستهام نيز حضور نخواهد داشت اما يکشنبه هفته آينده در بازي برابر نيوکاسل ميتواند توپچيها را همراهي کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این برد خوب و به موقعی بود.
من نیمۀ اول رو دیدم و مجبور شدم برم جایی و دوباره چند دقیقۀ آخر نیمۀ دوم رو دیدم.
فکر کنم بهترین نتیجۀ بازی لیورپول و منچستر سیتی برای آرسنال اینه که مساوی بشه.
در مورد گزارش بازی این یارو پشه !! میثاقی ؟ میثاق زاده؟ خیلی بی ادبه. بعضی وقت ها یه حرف هایی از دهنش در میاد که گزارشگر فوتبال نباید بگه. تا حالا چند بار دیدم که از کلمۀ افتضاح تو گزارشش استفاده میکنه. اصلاً گزارشش هم حرفه ای نیست. بیشتر به نظر میاد داره برای خودش حرف میزنه.
حاج آقا آبو دیابی در حال گذراندن دوره مصدومیت ... :sq_6:
خب بازی با نیوکاسل رو بردیم و برگشتیم صدر.
واقعا بازی سختی بود. تیمه خیلی خوبیه این نیوکاسل.
میریم به مصاف کاردیف.
طبق گفته ونگر اوزیل مصدوم شده و حدودا 1 هفته نیست. (ورم شانه)
ورما و ناچو هم واسه این بازی سرما خورده بودن و نبودن.
یه عکس جالب:
ژسنی یه سوتیه فوق وحشتناک داد که متونست واسه کل فصل هم خودش و هم تیم رو ببره تو افت وحشتناک که به خیر گذشت. این چند وقت خیلی خوب شده و تو این بازی هم خوب بود ولی باید حواسشو بیشتر جمع کنه.
ژیرو هم طبق معمول یه موقعیت عالی (حدودا دروازه خالی) و نزد.
یه اشتباه بد هم جنکینسون داشت که اگه اون اشتباه رو نمیکرد آخرای بازی میشد یه گل دیگه زد.
این هم تیم منتخب نیم فصل اول:
دوستان قهرمانی نیم فصل رو تبریک میگم ......
بازی با نیوکاسل بسیار سخت و نفس گیر بود و خدا رو شکر که در غیاب مسعود اوزیل و رمزی و پودولسکی این برد به دست اومد تا هم صدر جدول رو پس گرفته باشیم و هم اینکه قهرمان نیم فصل بشیم اما خب ما قهرمانی کل فصل رو میخواهیم در اصل....
برد مقابل تیم نیوکاسل در حالی رقم خورد که کارشناس برنامه ی شبکه ورزش شانس پیروزی رو به تیم نیوکاسل داده بود اما واقعا ما با حرفه ای گری تونستیم بازی رو ببریم اگه میومدیم سر تا پا حمله میکردیم کارمون سخت میشد چرا که امکان داشت نیوکاسل تو ضد حمله ها گل بزنه! تمامی بازیکن ها تو یه سطح بودن فقط نفهمیدم چرا ژیرود دوتا موقعیت رو خراب کرد اون جنکینسون هم میتونست تو اون صحنه که دروازه بان تیم نیوکاسل جلو اومده بود توپ رو سریع تر به بنتنر بده و آرسنال گل دوم رو بزنه اما به گمانم به خیال اینکه اوت دستی آفساید حساب میشه اینکار رو نکرد!
تو یکی دیگه از بازی های دیشب چلسی 2 بر 1 لیورپول رو شکست داد و اومد سوم. من دوست داشتم نتیجه مساوی بشه چون در صورت مساوی شدن فاصله مون با هر دوتا تیم زیاد میشد اما خب چلسی بازی رو برد!
هفته ی بعد یه بازی نسبتا ساده با تیم کاردیف تو خونه داریم که امیدوارم پیروز بشیم از اون طرف هم حریف ها امتیاز از دست بدن بعدش باید با تاتنهام تو جام حذفی بازی کنیم که امیدوارم اون بازی رو هم ببریم برای اون بازی فکر کنم مسعود اوزیل برگرده!
خب وارد سال جدید و نیم فصل دوم شدیم.
وضعیت مصدومای تیم زیاد جالب نیست مثل اینکه. چمبو 1 هفته تا برگشتن به تمرینات معمولی فاصله داره.ولی از اونطرف اوزیل که نیست و رمسی 3-4 هفته مصدومه. گفته میشه ناچو و ورمالن هم نمیرسن. همچنین ممکنه که روسیچکی و ولکات هم نرسن به بازی، ژیرو هم مصدومه. دوباره مصدومای تیم زیاد شدن.
احتمال خیلی زیاد تو ترکیب امروز چندتا از جوونا باشن. زلالم با تیم تمرین کرده و احتمالا زلالم و نبری امروز تو 18 نفر باشن.
آرسنال بیشترین برد رو تو سال 2013 داشته:
درصد پیروزی، حجم کاری را که انجام دادیم نشان می دهد
آرسن ونگر می گوید میزان پیروزی آنها در سال 2013 باید باور انها را تقویت کند که می توانند چیز خاصی را بدست آورند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توپچی ها در سال 2013 موفق به کسب 64.8 درصد پیروزی در بازی های خود شد که دومین امار برتر در تاریخ باشگاه محسوب می شود.
آرسن ونگر از پیشرفت تیمش خوشحال است اما می گوید آنها باید از این موفقیت به عنوان مبنا، برای بالا بردن سطح خود استفاده کنند.
"این مساله چیزهای زیادی می گوید. متاسفانه تا اینجای کار این عملکرد جامی را به ارمغان نیاورده است.
اما این مبنای خوبی برای رسیدن به یک جام است و این ثبات بلند مدت باید باور ما را تقویت کند که می توانیم در این فصل چیز خاصی را بدست آوریم.
این دستاورد می تواند چیزی باشد تا برای رسیدن به آن موفقیت استفاده کنیم اما واضح است که این یک دستاورد قابل توجه است زیرا آرسنال بطور خاص تاریخچه ای بلند و قدرتمند دارد. این به شما می گوید که این بازیکنان در حال انجام کار ویژه ای هستند."
آرسنال در 12 ماه گذشته در 54 بازی 35 پیروزی بدست اورد و آرسن ونگر امید دارد که تیمش در سال 2014 آمار بهتری را برجا بگذارد.
"همیشه می توانید بهتر کار کنید. واقعا خوشحال خواهم شد اگر تک تک بازی ها را پیروز شویم و 200 گل به ثمر برسانیم و هیچ گلی دریافت نکنیم اما در مجموع این یک رکورد معفول است. این به شما نشان می دهد که سخت ترین دستاورد شما می تواند رسیدن به ثبات باشد.
همچنین این روندی را به شما نشان می دهد که تیم در مسیر رو به بالا قرار دارد و این خوشحال کننده ترین چیز است زیرا از ژانویه تا دسامبر، می توانستید ببینید که تیم قوی و قویتر می شود.
شخصا باید بگویم این یک امتیاز بود که چنین سالی را در کنار بازیکنانم تجربه کنم زیرا نه تنها انها درون زمین درجه هستند بلکه همچنین خارج از زمین نیز آنها رفتار قابل توجهی از خود نشان دادند و این یک مزیت است تا چنین چیزی را تجربه کنید."[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز تولد آقای DNA هم می باشد. :n12:
فکر میکنم برد دیروزمون جلوی کاردیف خیلی مهمتر از اون چیزیه که به نظر میاد...
نه بخاطر اینکه کاردیف خیلی قویه یا این سه امتیاز تاثیر خیلی خاصی تو روندمون داشت و غیره. چراش رو عرض میکنم خدمتتون:
1- هر دو بازی قبلی خونگی مساوی تموم شده بود و انگار مدت زیادی بود که تو خونه نبرده بودیم. تزریق روحیه به هوادارا و به تیم، اون هم تو روز اول سال نو، میتونه روندی رو برای ما شروع کنه که بتونیم اغلب بازیهای خونگی رو ببریم.
2- کاردیف آنچنان قوی نبود ولی بازی گره خورد. واکنش تیم به این مسئله، حفظ اتحاد و روحیه ی مبارزه و تلاش تا آخرین لحظه بود. تیم به صورت گروهی فشار میاورد و اینطور نبود که هر بازیکن بخواد شخصن گره بازی رو باز کنه... اتفاقی که حتا همین چند روز پیش جلوی چلسی نیفتاده بود. این نگرش میتونه به تک تک بازیهای باقیمونده منتقل بشه و تیم رو به قهرمانی برسونه.
3- برای بیشتر هوادارا، حضور بندتنر بیشتر شبیه یه جوک بود. از مدل موهاش بگیرید تا مصاحبه هایی که به اعتقاد من بد تفسیر شده بودند. حالا اگه آمار عمکردش رو مقایسه کنید با فرصتهای کوتاهی که در اختیار داشته، متوجه میشید که این وسط کی بیشتر شبیه جوک شده! نمیگم بندتنر مثل هانری قراره اسطوره ی باشگاه بشه. ولی تو این مقطع زمانی جزو بازیکنای زحمتکشیه که با همدلی دارن به سمت یه هدف مشترک با تمام وجود حرکت میکنن. و هر زمانی که احساس بشه بهشون نیاز هست، با تعهد کامل به وظیفه شون عمل میکنن.
4- ژیرو! امیدوارم هوادارا متوجه جای خالیش تو این بازی شده باشن. اگه بود احتمالن دو تا موقعیت خوب رو خراب کرده بود. ولی میتونست مدافعای قلدر کاردیف رو کنار بزنه و برای بقیه موقعیت سازی کنه داخل محوطه ی جریمه. اینطوری آمار شوت خارج از چهارچوبمون اینقدر بالا نبود و شاید خیلی زودتر به گل رسیده بودیم و کاردیف بجای دو تا، شیش تا گل تو کیسه داشت...
در حال حاضر تنها بهانه ای که برای خرید بازیکن قابل قبوله برای من، اینه که به علت مصدومیت کمبود نفرات داشته باشیم. حتمن گلرهای زیادی هستن که بهتر از شزنی باشن و حتمن مهاجمهای فراوونی هستن که خیلی بهتر از ژیرو باشن. ولی مهمترین فاکتور اینه که تیم فعلی به شکل یه جسم واحد عمل میکنه و هر کس دیگه ای اضافه بشه شاید نتونه به سرعت با بقیه همدل و همفکر بشه. حتا میتونم مضنون باشم به اینکه هر کسی که به تیم اضافه بشه تو این مقطع، طمع خوردن یه لقمه ی آماده رو داره...
به هر حال بسیار خوشبینم که بازی دیروز نقطه عطفی تو روند این فصلمون باشه و آخر فصل همه مون خوشحال و سربلند باشیم.
اصولن برای نوشتن همچین متنی باید تا آخر فصل صبر میکردم، ولی نکردم!