از یه کرک دیگه استفاده کن..مثلا این:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
از یه کرک دیگه استفاده کن..مثلا این:نقل قول:
سلام دوستان. من بازی رو بدون مشکل اجرا می کنم. ولی توی career mode چند تا فصل که رد میکنم یه دفعه میپره از بازی بیرون. کسی میدونه مشکل از کجاس؟
این باگ خود بازی است . اگر نسخه اورجینال رو دارین میتونین اون رو آپدیت و مشکل رو حل کنین . اگر نسخه کرک شده رو استفاده میکنین باید بگم راهی نیست .
منم همیم مشکل تو فصل 4 دارم :(( ... واقعا هیچ کاری نمیشه کرد؟نقل قول:
چطوری اوریجینال بخریم؟ ارزش داره؟
اورجینال قیمت بالایی داره . از مزیت های اون میشه به آپدیت هایی که EA ارائه میده اشاره کرد و طی همین آپدیت ها مشکلات بازی هم برطرف میشه.
نکته دیگه هم اینه که خیلی از قابلیت های فیفا 13 در حالت آنلاین اون گنجانده شده . و در ضمن میتونین با کاربران دیگه ای که آنلاین هستن رقابت کنین که واقعا جذابه .
ممنون .. من فیفا 12 رو تا فصل 2019 رفتم هر جا کرش میشد از آتوسیو قبلی می رفتم درست میشد ولی اینجا همه سیوها با هم کرش میشن (!) .... پس چاره ای نداریم بریم همون فیفا 12 بازی کنیم (خیلیم فرق نمی کنه)نقل قول:
البته توی نسخه های اورجینال اکثر مشکلات برطرف شده . ولی نسخه های کرک شده همچنان اذیت میکنن .
البته فیفا 12 و فیفا 13 که فرق زیادی دارن که میشه اون رو توی گیم پلی و گرافیک و صداگذاری مشاهده کرد . من از وقتی 13 رو بازی کردم دستم به فیفا 12 نمیره :sq_11:
آپدیت بازی منتشر شده که مشکلات بازی رو به طور کامل حل میکنه و حجمش 1.9 گیگه
کافیه تو محل نصب بازی کپیش کنید
part1
part2
pass:www.skidrowgames.net
کرک کامل ریلودد بازی هم اومده(این یکی اینترنال نیست)
pass:www.skidrowcrack.com
رزولوشن مانیتور من 1920x1080 هست و رززلوشن فیفا13 رو 1600x900 گذاشتم. ولی وقتی میرم تو بازی سمت راست و بالای تصویر یه نوار سیاه هست و تصویر رفته سمت چپ مانیتور.
راه حلش چیه که تصویر کامل بشه؟ دیروز فیفا13 رو نصب کردم. قبل از آپدیت درایور گرافیک با همون 1600x900 تصویر فول اجرا میشد اما بعد از آپدیت اینجوری شد.
از فایل fifaconfig.ini رزولوشن و aspect ratio 1.7777 رو هم وارد کردم اما درست نشد
ممنون
مطمئنی که فقط باید این دو تا فایل رو دانلود کنیم ؟1 توی همه سایت ها نسخه کامل بازی رو بعلاوه آپدیت گذاشتن !نقل قول: