من متوجه نشدم ...نقل قول:
توضیح میدی ؟؟
اخه من اول 46 برام باز شد بعد کلی رفتم تا 45 باز شد ...
Printable View
من متوجه نشدم ...نقل قول:
توضیح میدی ؟؟
اخه من اول 46 برام باز شد بعد کلی رفتم تا 45 باز شد ...
نقل قول:بازیتون که اجرا شد ...نقل قول:
مرحله کدوم رو میگید ؟؟ بیمارستان ؟؟
اون که هیچی نداره !!
سلام
دوستان من دنبال لینک های نسخه کم حجم بازی چه مستقیم چه تورنت هستم.
ممنون
نقل قول:محتوای مخفی: جواب
دوستان میشه یه توضیحی بدید در باره مادربیس :
با این استاف ها چی کار کنم ؟
هر کدومو باید بزارم یه کاری مثلا یا میشه همینجوری ازاد باشن ؟ اصا نمیفهمم باید چی کار کنمشون ... منظورم اینه که اگه باید هر کدوم جایی هم باشن ... متوجه نمیشم باید بر چه اساسی بچینمشون .. یا این رنک هایی که میزنن چی میشه .
ممنون میشم یکی یه توضیحی بهم بده
نقل قول:محتوای مخفی: امیدوارمون کنید :(
شمامیتونی بزاری اتوماتیک اسین بشن و خودشون میرن توی گروههاشون ..نقل قول:
ولی بهتره مثلا اگر رنک آ در تعمیرات دارن بزاری برای اون بخش ...
بالاترین درجه s هست و به ترتیتب : ++a , a+ , a و b و c همینجوری برو جلو ...
پس اگر رنگ فلان بالایی دارن بزارشون توی همون گروه
دوستان راهنمایی لطفا:n16:نقل قول:
نقل قول:
ممنون . ببخشید اخه هر کدوم مثلا یک ردیف رنک بندی دارن ... مثلا یکی هست زده c c e d همچین چیزایی ...
اون شکلک های بالا میگه برا چه کاری خوبن ؟
بعد تو ردیف اخر مثلا برا یکی عکس اچار بود .. اون باید بره مثلا تو چه بخشی ؟ :n27:
================
سوال دیگم اینه که این بازی ربطی به اون متال گیر 2014 هم داره ؟ ظاهرا داستان اون پیش زمینه اینه .. میشه یکی داستانش رو برام لطف کنه بزاره ؟
در مورد این بخش Staff Management من توضیحاتی رو بگم.نقل قول:
افراد که به MB فرستاده میشن براساس توانایی هایی که دارن اتوماتیک دسته بندی میشن ولی برخی اوقات لازم هست که خودمون هم به وضعیت افراد نگاهی بندازیم.
همه افراد در بخش Staff Management توانایی هایی که دارن با حروف الفبای انگلیسی تقسیم بندی شدن و از حرف A++ که بهترین توانایی هست تا حرف E که ضعیف ترین هست تقسیم بندی شدن. در هر گروه یا Unite که می خواهین نفرات رو بفرستین دقت کنید تا برای اون بخش کسی رو بفرستین که بالاترین مهارت رو داره.
مثلا اگر شخصی درجه تواناییش برای قسمت Medical یا همون بیمارستان C هست و برای بقیه بخش ها مثل ساپورت - گروه تعمیرات و غیره D هست، پس بهترین گزینه این هست که این فرد رو به بخش بیمارستان بفرستیم.
بالا رفتن لول برابر هستش با ارتقا سطح کلیات بخش MB. (یک سیستم اتوماتیک هم داره که وقتی بزنی همه میرن سرجی خودشون)
نکته بعدی سعی کنید در داخل بازی یعنی در محیط هر چیزی از گل و گیاه و جک و جونور میتونید پیدا کنید و بگیرین و به MB بفرستین، بسته های موادر اولیه رو هم از دست ندید.
اگر سوالی درباره بخش Staff Management داشتید بپرسید تا توضیح بدم.
نقل قول:محتوای مخفی: ...
نقل قول:2014 ؟ منظور گراند زیرو هست ؟ GZنقل قول:
اره داستان اون پیش زمینه این هستش.
داستان کل بازی رو ؟ نمیشه چون اندازه یک رمان کتاب هست :دی