اگه اینطوریه که برو توی ریکاوری مود و هرچی wipe میبینی اجرا کن.نقل قول:
اگه اینطوریه که برو توی ریکاوری مود و هرچی wipe میبینی اجرا کن.نقل قول:
برادر زیر دیپلم توضیح بده من بلد نیستم این چیزارو :دینقل قول:
چند تا عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم این علاالدین گرون کرد
۱۶ گیگ ۲.۳۰۰
ریکاوری مود یعنی گوشی رو off کنید . دکمه ولوم بالا + home + پاور رو نگه دارید تا بره توی ریکاوری مود. اونجا گزینه wipe data/factory reset رو انتخاب کنید و yes رو بزنید. گوشی کاملا ریست میشه وبه حالت کارخونه ای بر میگرده . البته sdcard پاک نمیشه ولی هرچی برنامه تاحالا ریختی باید از نو نصب کنی !!
دیروز گفتم بهتون :sq_8:نقل قول:
باقی سایت ها هم قیمت رو میکشن بالا .
رام جدید یعنی سومین آپدیت عرضه شد !
خب پس مشکل اصلیت با اندرویده.....اخه اینجوری که تو میگفتی همه مشکلات رو انداختی تقصیر گوشیت...هرکی ندونه فکر میکنه مشکل از گوشیه :31:نقل قول:
تو اینکه IOS و اندروید هر دو سیستم عامل خوبی هستن شکی نیست ولی خب طبیعیه وقتی یهو از آیفون که منوهای خیلی کمی داره بیای سمت اندروید که تقریبا هر قسمت رو میتونی کاستومایز کنی برای خودت و کلی آپشن داری یه مقدار گیج کننده میشه اولش
کلا اوایل هر تغییری یه کم پیچیدست
بعد مسئله دوم اینه تو از یه گوشی 3.5 اینچی یهو پیریدی سمت یه گوشی 5.5 اینچی خوب معلومه دست و چشم آدم هنگ میکنه دیگه...هر کسی بود همینطوری میشد....
آخه همه عادت کردن از 3.5 رفتن سمت 4 بعدش 4.2 یا 4.3 و بعدش 4.8 یا 4.7
ولی از 3.5 بری رو 5.5 خب اولش سخته دیگه :sq_6:
یه مقدار به خودت فرصت بده که هم با روال اندروید اشنا بشی ...چون خیلی دستت باز تره و هم با سایز
الان تو همین انگلیس از هفته پیش که من گوشی رو گرفتم 4-5 نفر تو مترو،اتوبوس،کالج اومدن پرسیدن ببینم چجوری میشه توش کتاب خوند یا صفحه اش چجوریه یا قلمش....بعد همون موقع مثلا یه کتاب از Play Books اجرا کردم دادم چند دقیقه خوندن یا با قلمش کار کردن اصلا شوکه شدن همشون گفتن Wow :sq_14: :sq_24:
یعنی همشون خوششون اومد...... گقتن دقیقا سایزی که من لازم دارم.....
یه مقدار صبور باش.....
به روی چشم :دینقل قول:
ولی اینو یادت باشه اینجا ایرانه :دی
گیفت کارت هم نمیشه خرید با این قیمت های فضایی ! برای 10 دلار باید 35 هزار تومان پول بدم :sq_3:
لانچر جدای سنس وجود نداره و رام های پورت شده سنس دار هم فقط واسه نکسس اس چند مورد بود که میشد گفت کار میکنه. واسه بقیه گوشی ها پورت نشد یا اگه هم شد تقریبا هیچ چیزش کار نمیکرد !نقل قول:
2.309 تا 2.449 کم کم دیگه باید اینم بشه جزو ارزوهامون و فقط بریم از پشت ویترین نگاش کنیم و افسوس بخوریم