دوستمون گفت که از داخل power option گزينه maximum prossecor state رو روي 99 گذاشته .. در واقع کاري کرده تا cpu بوست نشه .
Printable View
دوستمون گفت که از داخل power option گزينه maximum prossecor state رو روي 99 گذاشته .. در واقع کاري کرده تا cpu بوست نشه .
موقع تست برنامه cpu-z فرکانس cpu رو حدود 3.2 میزدنقل قول:
من که از سیستم کولینگش خیلی راضیم واقعا عالیه
شاید چندتا تست با برنامه furmark هم گذاشتم از دمای کارت گرافیک در سنگین ترین شرایط
اصلا اگر وقت کردم یه ریویوی کامل ازش میزارم:دی
اینم تست 15 دقیقه ای با برنامه furmark
در حالت تست fan boost خاموش بوده و اورکلاک هم روی کارت گرافیک صورت نگرفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه توضیح بدم که این furmark سنگین ترین تست برای کارت گرافیک هستش ( در واقع پدر کارتو در میاره:31:) و شما مثلا در بازی معمولی خیلی کم پیش میاد که به این دما برسید
و اینکه گرافیک هم 660 هست که گرمای خیلی بیشتری ار 650 تولید میکنه
اگر خاستید تست بزارید مقایسه کنیم البته با 650 زیاد مقایسش درست نیست ( از لحاظ گرمای تولید شده)
----------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------
اینم تست 3dmark11
این تست 3dmark11 برای asus g75
سری گیم Msi باید هم کولینگ خوبی داشته باشه الحق هم کولینگش عالیه نمیشه با لپتاپ های Multimedia مقایسش کردنقل قول:
Notebookcheck جدیدا یه ریویو از مدل Hp Envy dv6 گذاشته که ظاهرش دقیقا با این مدل یکیه البته گرافیکش پائین تره اما پنل IPS داره
توی تست دما هم واقعا بد ظاهر شده دمای گرافیکش زیر استرس 96 ثبت شده که مال من با اینکه گرافیک GT650 هست اگه CPU رو قفل هم نکنم هیچوقت بالای 85 نمیره دیگه اگر هم قفل کنم تا اورکلاکش غیر فعال بشه عمرا به 75 برسه!
ولی باید قبول کرد این مدل و مدل های با ظاهر مشابه دماشون از لپتاپ های دیگه بیشتره اما اگه اورکلاکش رو غیرفعال کنی دماش ایده آل میشه
بابا بی خیال من جز اولین کسایی بودم که تو این فروم این مدل رو خرید (2150 گرفتم اون موقع) همه بازی هارو هم رو ultra میزنم دمای cpu اکثرا تو بازی طرفای 75 هست تو بدترین شرایط یه بار شد 79-80 اصلا هم به تنظیمات cpu دست نزدم به نظر شما 75 تو بازی اونم رو ultra زیاده؟!!!! اگه از همرده هاش خنک تر نباشه گرم تر هم نیست مسلما...
من گفتم کسایی که دارن بیان با هم یه تستی بکنیم 1 ماهه هیشکی جواب نمیده!!!نقل قول:
شما یه لطفی کن برنامه HWinfo رو موقع بازی باز بذار مطمئن شو Maximum Processor State روی 100 هست و یه بازی جدید رو Ultra بازی کن ببین حداکثر دمای گرافیک و CPU چند ثبت شده شاید مال من مشکل داره ببرم گارانتی
البته من نت رو هم گشتم هر مطلبی پیدا کردم همه از این مشکل مینالیدن و مثل من اورکلاک رو غیرفعال کردن
ضمنا شما ویندوز عوض کردی یا با ویندوز ارجینال کار میکنی؟ این برنامه CoolSense ما هم واقعا مزخرفه هیچ تنظیم دستی ای نداره فقط On و Off داره
سلام
قیمت بازار dv6-7000 میخواستم!!! ممنون میشم اطلاع بدین
ci5 2450m
ram:4
vga:gforce 2gb 630m
hdd:500
اینم دمای لپتاپ بعد از تقریبا 2 ساعت بازی کردن assassins creed 3 رو ultra
به نظر من که دماش برای یه لپتاپ که کولینگ لپتاپ های گیم رو نداره واقعا خوبه...
ماکسیمم 85 هست تو این بازی تو بازی nfs mostwanted هم از 75 بالا تر نمی ره...
دوسته عزیز زیاد من سر در نمیارم از این برنامه رو 80 هست یا 60 درجه؟وهیمن طور بگید که اورکلاک فعال بود یا غیر فعال ؟:n01:نقل قول: