عمادرضا:محبوب ترین بازیکن استقلال می شوم!/ من بازیکن سپاهان نیستم و بازیکن آزادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی فتحا...زاده، مدیرعامل باشگاه استقلال در بازگشت از سفر کربلا اعلام کرد با عماد رضا مهاجم سابق تیم ملی عراق و بازیکن سابق سپاهان به تواق رسیده است. این بازیکن عراقی که به دلیل مخالفت زلاتکو کرانچار از سپاهان جدا شد تا پیش از مذاکره با استقلالی ها تیمی نداشت و پس از چند ماه دوری از فوتبال می خواهد به لیگ برتر ایران برگردد. عمادرضا گفتوگویی با سایت گل انجام داده است.
-تصمیم گرفته ای دوباره به لیگ ایران برگردی؟
بله با علی فتحا...زاده مدیرعامل باشگاه استقلال در کربلا مذاکره کردیم و به توافق رسیدیم. قرار است ظرف یک هفته کارهایم را انجام دهم و به ایران بیایم تا قرارداد ببندیم.
*چرا استقلال را برای ادامه فوتبالت انتخاب کردی؟
من خاطرات خوبی از حضور در فوتبال ایران دارم و در لیگ ایران آقای گل شدم. می دانستم استقلال مرا می خواهد. وقتی پیشنهاد استقلال جدی شد سریع پذیرفتم و به توافق رسیدیم.
*چرا تا پیش از پیشنهاد استقلال عضو باشگاهی نبودی و تیم نداشتی؟
من از چند تیم عراقی پیشنهاد داشتم اما میخواستم در بیرون عراق بازی کنم. در واقع منتظر یک پیشنهاد از ایران بودم چون دوست داشتم دوباره در ایران بازی کنم.
*پس به لحاظ بدنی نباید زیاد آماده باشی درست است؟
نه من مشکلی بدنی ندارم چون خودم انفرادی تمرین می کردم و حتی اگر بخواهند یک هفته دیگر می توانم بازی کنم!
*مشکل مالیاتی ات چه می شود تا دوباره بتوانی به ایران و لیگ برتر برگردی؟
من مشکل مالیاتی ندارم و میتوانم در لیگ ایران بازی کنم. طبق قراردادم با باشگاه سپاهان، این باشگاه باید مالیاتم را پرداخت میکرد نه من.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]