دوست عزیزنقل قول:
اگر در ایران ساکن هستید با تنظیم به این کشورها شما دیگر دیجیتال ممکن است ست نشود و همچنین تلویزیون تان منطقه زمانی آن دیگر ساعت epg درست کار نخواهد کرد و همینطور در آیتمهای دیگر هم ممکن است به مشگل بر بخورید.
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
اگر در ایران ساکن هستید با تنظیم به این کشورها شما دیگر دیجیتال ممکن است ست نشود و همچنین تلویزیون تان منطقه زمانی آن دیگر ساعت epg درست کار نخواهد کرد و همینطور در آیتمهای دیگر هم ممکن است به مشگل بر بخورید.
سلام.من ریموت دست سازو ساختم ولی کار نمیکنه.دیودها رو هم چک کردم روشن میشن.اگه گوشی قابلیت مادون قرمز نداشته باشه ریموت کار نمیکنه درسته؟مدل تی وی 40es7770
سلام
من یه فیش هدفون برداشتم و میخوام فرستنده هارو رو این لحیم کنم ولی نمیدونم کجاش gnd میشه
دوست عزیزنقل قول:
برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیرو اگر سالم بود باید اول با کنترول معمولی
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
و وقتی که وارد منوی مخفی شدید آن وقت با همان کنترول دست ساز که به موبایل وصل است آن فایل میکس شده را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان و سپس ناپدید می شود آنگاه دیگر منوی شما بطور کامل باز و فعال می شود
نکته: آیتمهای را که نمی شناسید دستکاری نکنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.
دوست عزیزنقل قول:
همان پایه ای که از همه درشت تر و پهن تر است و بلندتر است و حالت غلاف دارد
چند دفه چک کردم ولی تو منو مخفی تغییری ایجاد نشد.الان که گفتید بازم امتحان کردم بازم کار نکرد.یه سوال گوشی حتما باید اینفرارد داشته باشه؟چون من با چند تا گوشی امتحان کردم نشد.تی وی من ساخت سام ایرانه. ایا کنترل دست ساز با تی وی های ایران کار میکنه ؟به خاطر فعال کردن قابلیت تی وی جهانی میخام local set رو عوض کنم.دیدن شبکه های دیجیتال سراسر دنیا با اینترنت که سام ایران غیر فعالش کردهنقل قول:
دوست عزیز نه گوشی نیازی به اینفرارد ندارد همان کنترول دست ساز همان کار را انجام می دهد و اگر برای آن کار می خواهید به تلویزیونتان دست نزنید چون نمی شود ارتباط برقرار کنید و نه ارزشش را دارد که تلویزیونتان را دستکاری کنیدنقل قول:
داداش جکی که من دارم مال هدفونه،اینی که میگی روش نیستنقل قول:
دو تا مغزی داره و یکی هم که بدنش محسوب میشه...
سلام.کنترل کار کرد.تونستم local set رو تغییر بدم و منو مخفی به صورت کامل باز شد.مرسی.برا فعال کردن تی وی اینترنتی تا مرحله ها اخرش رفتم ولی مرحله اخرشو تی ویم نداره منظورم اینه menu>setup>network>network test>internet tvنقل قول:
ظاهرا فقط تی وی های ساخت خارج این مرحله اخرشو دارن.اگه کسی از دوستان تونست این مشکلو حل کنه به ما هم بگه.اقای متین پور واقعا مرسی از کمکهاتون:n12:فقط من یادم باشه از این به بعد تی وی سامی ایرانی نگیرم.برم از بانه یا خارج بگیرم
دوست عزیزنقل قول:
باید به همان دو تا مغزی وصل کنید و به بدنه وصل نکنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]