کدوم شهر هستی؟؟باید ببینی چقدر برات راحته که بری یه شهر دیگهنقل قول:
پارسال یکی میگفت عباسپور تعهد به خدمت داره بازم بیرسید
کدوم شهر هستی؟؟باید ببینی چقدر برات راحته که بری یه شهر دیگهنقل قول:
پارسال یکی میگفت عباسپور تعهد به خدمت داره بازم بیرسید
تا تبریز 3 ساعت فاصله دارم ! اما مشکلم فاصله نیست !نقل قول:
می خواستم بدونم سطح کدوم بالاتره و مدرکش معتبره و فضای داشگاه (:31:) خوبه ؟؟
دوستان یک سوال فوری فوتی ...
با این سهمیه هیات علمی تا چند رتبه میشه جا به جا شد ؟
اگر بچه تهرانی عباسپور و اگه بچه تبریز یا اردبیل یا ارومیه و ... هستی دانشگاه تبریز!نقل قول:
خیلی لب مرزی! ایشالا قبول بشی! ولی من تصور می کنم ممکنه قبول نشی! در هر صورت مکانیک خواجه نصیر رو بزن! دانشگاهش هم از دانشگاههای اسم و رسم داره! البته با چهارتا دانشگاه اول فاصله داره! ولی کلا دانشگاه بسیار خوبیه!نقل قول:
موفق باشید
آقا من یه مشکلی دارم میخوام بزنم شهرستان. یعنی عمران صنعتی اصفهان. عمران علم و صنعت و خواجه نصیر قبول میشم ولی میخوام از خونواده دور بشم.
صنعتی اصفهان چجوریاست؟
من با دو نفر که اونجا درس خوندن یکی عمران و یکی مکانیک صحبت کردم و گفتن دانشگاه بدیه. هر دو ورودی 82 بودن. کسی اطلاعی داره یا اونجا درس خونده؟ میگن استاداش اغده این.
خوابگاهش چجوریه؟
پارسال من بین اولویت بندی مهندسی پزشکی-بیوالکتریک امیرکبیر ، آی تی شریف و سخت افزار شریف موندم چطوری ترتیب بدم. آخر سر بیوالکتریک رو اول بعد آی تی و بعد سخت افزار رو زدم که بیوالکتریک قبول شدم. خب حالا چرا این ترتیب رو گذاشتم. یکی اینکه من به جنبه برقی بیشتر علاقه داشتم پس بیوالکتریک نسبت به دوتای دیگه مزیت داشت. بین آی تی و سخت افزار هم با اینکه سخت افزار به برق شباهت داره ولی آی تی رو زودتر زدم چون از بازار کارش تعریف زیاد شنیده بودم (و البته خودم تو زمینه کامپیوتر نسبتا واردم و سابقه داشتم) و اخر سر سخت افزار ( چون زیاد از بازارکارش چیز خاصی نشنیدم . بعضیها میگن آخرش کامپیوتری میزنی یا ... ولی فکر کنم این نظرات بی انصافی باشه. بهترین کار اینه از یه فارغ التحصیل سخت افزار موفق بپرسی). خب تو انتخابای بعدی آی تی قبول نشدم و سخت شریف قبول شدم. ( چون آی تی بومی گزینی داره و من بومی تهران نبودم وگرنه از لحاظ قبولی زیاد تفاوتی ندارن).نقل قول:
آخرش شدیم مهندسی پزشکی - بیوالکتریک و خیلی راضیم. چون کاملا با علاقم جور در میاد. آخر سر برای بازار کار یا تخصصی کار میکنم اگه نشد، هم میرم تو کار مهندسی برق - الکترونیک. چون دانشش رو به اندازه کافی تو مقطع کارشناسی یاد میگیری. کافیه دقت کنی تو کنفرانس ها و مسابقات و... هر جا مهندس های برق و الکترونیک هستن، مهندس پزشکی هم نوشته ( اگه اون شهر مهندسی پزشکی داشته باشه البته ).
خب به نظرم این اولویت بندی، یک اولویت بندی منطقیه. شما هم باید همین کار رو بکنید. بین بازار کار، رشته مورد علاقه و دانشگاه سبک سنگین کنید تا ببینید کدوم رو زودتر بزنید.
کی گفته بازار کار مدیریت عالیه؟ اگه سال اولته که نه ضایع نیست بری دانشگاه غیر انتفاعی علم وفرهنگ بهترین دانشگاه غیر انتفاعیه.نقل قول:
من امروز رفتم پیش یه مشاور از بین همه ی رشته هایی که زده بودم همه ی رشته های اصفهان-مشهد و شیراز رو حذف کرد!!!!گفت تو ناحیه تو نیست
حالا یه سوال درسته که جز ناحیه 1 محسوب نمی شه ولی ایا نمی تونم به هیچ وجه مثلا مشهد قبول بشم با 3300 منطقه 1؟؟؟
واقعن باید ببینی به کدوم بیشتر علاقه داری، بازار کار جفتش خوبه، عمران یه جوریه که معمولن استخدام و اینا کم میشن ولی واسه یه کار مستقل و شخصی خیلی خوبه و پول زیادی توشه، مکانیکی ها هم به هر حال الان تو خیلی شرکتا دارن پولای خوبی در میارن، کلن پول در آوردن خیلی به رشته ربطی نداره فقط خود شخص باید فکرش کار کنهنقل قول:
واقعن ببین به چی علاقه داری، همونچوری که گفتی فعلن پول خیلی خوبی تو رشته های مدیریت ( مخصوصن مالی) و اقتصاد خوابیده ولی خب بچه های ریاضی کمتر میرن طرفش چون پیشوند مهندسی نداره. معماری هم واقعن اگه بخوایم واقع بین باشیم بازار کارش خیلی تعریفی نیست در مقایسه با مدیریت ولی خب رشته ایه که خیلیا دنبالشن. باید ببینی خودت کدوم رو دوست دارینقل قول:
من دانشجوی صنعتیم، یه جورایی موافقم با صحبت اون دو نفر، استادا سختگیرن، جو دانشگاه خیلی خشک شده این چندسالی، وضعیت غذا یه چیزی تو مایه های افتضاحهنقل قول:
ولی وضعیت خوابگاهش خیلی خوبه، من خودم خوابگاهی نیستم ولی رفتم یه چند شبی تو خوابگاه، خیلی خوب بود به نظر من، از لحاظ علمی و تجهیزات هم دانشگاه واقعن شرایط خوبی داره
دیگه حالا انتخاب با خودته