دوست عزیزم، من چند وقتی نبودم و بخش سخت افزار بشدت مورد بی مهری قرار گرفته!نقل قول:
لطفا باز هم سوالتون رو مطرح کنید تا رسیدگی بشه.
ممنونم.
Printable View
دوست عزیزم، من چند وقتی نبودم و بخش سخت افزار بشدت مورد بی مهری قرار گرفته!نقل قول:
لطفا باز هم سوالتون رو مطرح کنید تا رسیدگی بشه.
ممنونم.
سلام حامد جان .نقل قول:
والا از قيمتها و مدلهاي موجود هيچ اطلاع ندارم و بنابراين دو سقف بودجه در نظر ميگيرم .
سقف بودجه اول تا 600 هزارتومن .
سقف بودجه دوم تا 800 الي 1 ميليون .
HP JET Pro M1212NF MFP...610.000نقل قول:
HP LaserJet 1522NF...735.000
سلام دوستان ! من یه پرینتر میخوام که مثل اسب کار کنه ! کیفیت پرینتش هم خوب باشه ! پودروش راحت پیدا شه و شارژش هم خیلی سخت نباشه !
چند مدل دیدم ! نظر اساتید در موردشون چیه ؟
canon lpb 6000
hp 1102
brother 2140
سلام دوستان
بنده مي خوام يك پرينتر ليزري رنگي تك كاره A3 زن مي خوام براي چاپ به اصطلاح كاتالوگ و پوستر در حد محدود براي كارهاي شخصي خودم الان خودم يك پرينتر ليزري سياه و سفيد Hp 1020 دارم الان نزديك 5 سال هست و ازش فوق العاده راضي هستم
بري اين كاري كه گفتم چي پيشنهاد مي كنيد؟؟؟!!!
قيمت امروز يعني برج 7 سال 91 چنده؟؟؟!!!
با اين پرينترليزري چند صفحه مي شه پرينت كرد؟؟!!!
هزينه تقريبي شارژ رنگ هاي پرينتر ليزري چنده؟؟؟!!!
اگر توضيحات اضافي داره نسبت به پرينتر ليزري سياه و سفيد بفرمائيد كه بعدا به مشكل بر نخورم
خلاصه يه چيز خوب و عمري مي خوام نه اينكه بخرم فرداش تو دردسر بيفتم
با تشكر
سلام یه پرینتر میخوام جهت انجام کار دانشجویی و پایان نامه ، میخوام کارتریجش ارزون باشه و راحت گیر بیاد و فقط پرینت سیاه و سفید بگیره خودم برند hp مدنظرمه
قیمتش هم زیر 200 باشه بهتره و در عین حال طوری باشه سر جمع طول عمر مفید خودش و کارتریجش ؛ از صفحه ای 50 تومن بیرون ارزون تر در بیاد!
اگر با این هزینه مدل به درد بخوری نباشه یه نیم نگاهی هم به چند کاره ها دارم اگه پیشنهاد خاصی داشته باشید انتطاراتم در این رابطه انعطاف پذیره
ممنون
سلام....
من یه پرینتر رنگی ترجیحا چندکاره برای مصارف خانگی میخوام در حد هفته ای 10 برگ شاید هم کمتر....اگه کیفیت چاپ عکس روی کاغذ های مخصوص عکس هم داشته باشه چه بهتر...
قیمت هم تا 250000 باشه خوبه
کلا نظرتون راجع به این چند کاره ها چیه؟ کیفیت لازمو دارن؟ زود خراب نمیشن؟
کارتریج هم حدودا چه قد هزینه داره؟ از کجا بفهمم قابلیت شارژ داره یا نه؟
من خودم این 2 مدل مد نظرم هست اگه قبلا دیدینش یا باهاش کار کردین بگین چه طوریه(از هر نظر کیفیت کار تا عمر دستگاه و زود خراب نشدن)
خلاصه یه چیز خوب و با کیفیت در این رنج قیمت میخوام و هر روز تعمیرگاه نباشه و در مورد پرینتر ها کدام مارک تا حالا بهترین جوابو پس داده؟
و هر چیز دیگه ای که به نظرتون مفید هستو بگین تا بعدا پشیمون نشم...
HP PhotoSmart D110ACanon Pixma MX374
اون اچ پی زده کارتریج ( کارتریج مشکی و رنگی HP60 )
و کانن هم زده (PG-440, CL-441 )
کسی نیست جواب بده؟
سلام
دوستان لطفا یه پرینتر در محدوده قیمتی 300 تومن معرفی کنید ، یه چیز میخوام شبیه به 1320
باشه
با تشکر
گويا اين تاپيك متروكه شده و كسي نيست كه جواب بده
پي سي ورلد هم پي سي ورلد قديم
يادمه تا چند سال قبل هر سوالي مي شد نيم ساعت بعد جواب داده مي شد ولي الان ...