206 یکی از بدترین صندلی ها رو داره بعدش ال 90 . صندلی های خشک و سفت .نقل قول:
سمند و پارس خیلی عالی هستن مخصوصا پارس ELX
سمند سورن ELX هم صندلی های خوب و به روزی داره و تقریبا ارگونمی ساخته شده .
داشبورد سمند چرمی هست ولی 206 پلاستیک فشرده .
Printable View
206 یکی از بدترین صندلی ها رو داره بعدش ال 90 . صندلی های خشک و سفت .نقل قول:
سمند و پارس خیلی عالی هستن مخصوصا پارس ELX
سمند سورن ELX هم صندلی های خوب و به روزی داره و تقریبا ارگونمی ساخته شده .
داشبورد سمند چرمی هست ولی 206 پلاستیک فشرده .
سورن ELX از نظر کیفیت و ادوات با 206 برابری میکنه اما سورن های نسل قبلی نهنقل قول:
صندلی های پارس ELX هم به دلیل طبی بودن و روکش چرم زیاد طرفدار نداره.نقل قول:
خصوصلا ELX های سری اول که صندلی هاش کاملا سفت و خشک بود
از راهنماییت متشکرم داداشنقل قول:
اتفاقا 206 یکی از بهترین صندلی ها رو داره ، ارگونومی صندلی 206 توی رنج قیمتش و یه رده بالاترش تو هیچ ماشینی نیست ، مگه خوبی صندلی به نرم بودنشه ؟ اگه اینجوره یه مبل نرم بگیرید بذارید تو ماشین !!نقل قول:
توی صندلی 206 فاصله زانو ها تا کف ماشین به خوبی رعایت شده ، تنظیم ارتفاع و شیب خیلی عالی داره ، قسمت پشتی کاملا بلند و از پائین تا بالای کمر رو بخوبی در بر میگیره و نقطه مثبت پشت سری صندلیش که توی تصادفات مانع از ضربه خوردن به گردن میشه ، چیزی که تو هیچ ماشین ایرانی رعایت نشده ، به نظر من صندلی های سمند و 405 بیشتر شبیه به جک هستند !!
چرمی که توی سمند استفاده میشه یکی از بدترین نوع چرم هاست.نقل قول:
سمند بعد از چند سال چرمش خشک و شکسته میشه (مخصوصاً اگه آفتاب بخوره) و صندلیهاش هم کاملاً نرم میشه.
اما 206 چون از پلاستیک درجه 1 استفاده میکنه نهایتاً فقط رنگش یکم کمتر میشه که اون هم اصلاً به چشم نمیاد. صندلیهاش هم خشکه اما هیچ وقت نرم و وارفته نمیشه. ماشینای زیادی صندلیشون خشک هست، نمونش آزرا!
کاملاً تایید میشه، تنها ایرادی که میتونم از صندلیهای 206 بگیرم اینه که اگه یه شخص قد بلند در صندلی عقب بشینه و یه قدبلند در جلو، جا برای یکیشون کم میاد.نقل قول:
در كل نظر شخصيم بود ، به نظرم صندلياي ٢٠٦ افتضاحه . خشك عين چوب . سمند خيلي بهتره .
سلام دوستان
من میخوام اولین ماشین زندگیم رو بخرم - خیلی تو این سایتها جستجو کردم واقعاً گیج کننده است لذا چندتا سوال داشتم اگه لطف کنید و جواب بدید ممنون میشم
1-طبق تحقیقات من اس دی و ال نودنظر مثبت افراد رو بیشتر به خودش جلب کرده
-------به نظر شما 206SD بازم تولید میشه یا نه؟ تا کی باید صبر کنم
-----ال نود اس ای L90=SE که گفتن آخر خرداد میاد حقیقته - آخه قیافش بهتر شده و با توجه به کیفیت ال نود میتونه آدم رو به خریدش قانع کنه و خــــــــــــــــــــــوب ـــــــــــــــــــــــــ ــه!
- -----از قیافه سورن هم خوشم میاد نظرتون چیه ارزش 19 میلیون رو داره
2- خرید قسطی سایپا که حسابش رو کردم وام چهار ساله 27%داره ارزش استفاده ر و داره یا نه - کسی امتحان کرده - ایران خودرو چی؟
3-آیا ارزش داره با سختی 6 میلیون بیشتر جمع کنم و لیفان بخرم ( نکته حداکثر بعد چهار سال ماشینم رو صد در صد میفروشم)
راسی این ماشینا گاز سوزش خوبه یا نه
نهایتا یه ماشین میخوام فقط برای سفر جاده به دردم بخوره تو همین رنج قیمت بالاییها-لطفاً نظر بدید که برم بگیرم
سلام
به نطر من لیفان بخر. هر چی باشه 206 و ال 90 بهتره .
بین 206 و ال 90 هم من 206 را توصیه میکنم.
موفق باشید.
بهتره بدون دلیل دوستان رو به خرید یک خودرو تشویق نکنید
از نظر من لیفان هم قیمت بالایی داره و همینطور ایمنیش پایینه.
همین mvm x33 رو اگه تست کرشش رو مشاهده کنید به حرفم پی میبرید.
تو 206 وی 8 و تندر فول هم من به شخصه اصلا نمیتونم یکیشون رو برتر بدونم و در کل هر کودومشون یه نقاط ضعف و قوتی دارن که شما باید ببینی کدوم بیشتر به کارتون میاد
در مورد شتاب تو چندتا تستی که من داشتم لوگان تو شتاب بهتره.ولی تو تاپ اسپید تست نکردیم ولی باید 206 بهتر باشه
از نظر جاداری ال نود خیلی بهتره و برای مسافرت بهتره
صندلی های 206 راحتره
مصرف ای دی مقداری پایینتره ولی من خودم از تهران تا جمکران (155 کیلومتر)با سرعت ثابت 90 تا 100 فقط و فقط 7 لیتر مصرف کردم و اینو چند باری تست کردم.یعنی با سرعت 90 مصرف تندر به شدت پایین میاد.(البته تک سرنشین)
صدای موتور هر دو پایینه ولی با افزایش دور موتور اس دی صدای دلنشین تری داره ولی لوگان یه جوریه انگار موتور تحته فشاره
از نظر زیبایی داخل کابین هم 206 خیلی بهتره
از نظر سرو صدای اتاق تغریبا تو یه سطحن.واینم بگم بیشترین سر و صدای لوگان مربوط به داشبورد و درهای اونه داشبورد اون به راحتی درست میشه ودرهاش هم چندتا راه حل داره
در کل نمیشه یکیشون رو برتر حساب کرد و بهتره شما خودوتن با توجه به خواسته هاتون خودروی بهتر رو انتخاب کنید