اخه اونا فقط 2تا گرایش دارن ما 7 تا....نقل قول:
اخه اونا فقط 2تا گرایش دارن ما 7 تا....نقل قول:
تمدید که شده هیچ ویرایشم گذاشتن من که خیلی منتظر ویرایشم راستی شنبه رفتم پیش استادم که حرفش حسابه گفت جهاد دانشگاهی بهتر از موسسه است اول جهاد دانشگاهی مسگه مدرکش بهتره ولی بچچه ها میگن سخته ولی ارزش داره چیز یاد میگیریمنقل قول:
;عکس از کارنامتون که گرفتید. سمت راست بالا کارنامتون اطلاعاتتونو نوشته یه نگاهی بندازنقل قول:
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
آره جهاد با صاحبتره+ شما هدفتون یادگیری و آمادگی واسه ارشد باشه:10:نقل قول:
مصطفی به نظرت اصلاحیه میدن من نظرم عوض شده میخوام برم جهاد دانشگاهی همون قدرتنقل قول:
یه لحظه صبر کن یه زنگ بزنم رییس سنجش:39:نقل قول:
نمیدونم ولی دعا میکنم که بدن کارت راه بیوفته:7:
گروه کاردانی به کارشناسی برق من نمیتوانم عکس تو تایپک بذارم داستان چیه میخوام کارنامه بگذارم
سلام.
دوستان من نرم افزار کاردانی خوندم مشهد و محل زندگیم هم مشهد هست.
الان هم کنکور کاردانی به کارشناسی هم این نتیجم شده:
نرم افزار = نمره کل 513 / رتبه داوطلب بدون سهمیه 13526
سخت افزار = نمره کل 303 / رتبه داوطلب بدون سهمیه 15541
به نظرتون سراسری قبول میشم شهرستان؟ کجا بزنم؟
غیر انتفاعی چطور؟
یه سوال مهم تر هم دارم ، من اگه قبول بشم میتونم یک ترم مرخصی بگیرم و بهمن برم دانشگاه یا نه؟(چون الان ترم آخرم هست)
لطفا کامل راهنمایی کنید
مرسی.
لطفا سریعتر راهنمایی کنید چون ساعات پایانی ثبت نام هست.
برای نیمسال دوم کجاها خوبه بزنم که قبول بشم البته جز اون دوجایی که قزوین هست من رتبم 3904 شده بعدم یه سندی چیزی نیست که ببینیم مثلا فلان دانشگاه پارسال از چه رتبه ای ا چه رتبه ای گرفته ؟
سلام دوست مننقل قول:
سراسری که اصلا فکرشو نکن اما غیرانتفایی تو همین تایپک اخرین رتبه قبولی موسسات که از سایت کارشناسی هست گذاشتم اخرین رتبه دانشگاههارو نگاه کن بر حسب سلیقه انتخاب کن گرچه شما فقط میتونی نیم سال دوم انتخاب کنی و مرخصی در کار نیست باید منتظر تکمیل ظرفیت باشی که اونجا احتمال قبولیت بالاتره
:46:
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
رشتت بگو تا ببنیم میتونم کمکت کنمنقل قول: