من گرفتم پچ ها رو اتفاق خاصی نیفتاده، 280 مگ بود گمونم، سه چهار تا باگ درست کردن... اساسی نبوده.نقل قول:
Printable View
من گرفتم پچ ها رو اتفاق خاصی نیفتاده، 280 مگ بود گمونم، سه چهار تا باگ درست کردن... اساسی نبوده.نقل قول:
منم تا وسطاش تقریبا رفتم
بیشتر مرکز رادیوی ها هم گرفتم
فقط تا حالا جایی رو کپچر نکردم . نیازه کپچر کردن؟ یعنی تو روند کلی بازی تاثیری داره؟
بعدش این بازی آخرش یه جور تموم میشه دیگه؟
خیلی حال کردم با بازیش . خیلی قشنگه
فقط نبردهاش زیاد جالب نیست . بقیه چیزاش عالیه
راستی قویترین اسلحه بازی کدومه ؟ :D
دوستان کسی مشکل سیو داره؟من هرچی سیو میکنم از اونجا نمیاد
قویترین اسلحه که RPG هست :n02: خیلی حال میده، GL هم خوبه. ولی تو سلاح های اصلی بازی من با تیرکمون بیشتر از همه حال میکنم، هم بی صدا میکشه و هم قدرتش زیاده و تازه میتونی تیرت رو دوباره برداری.نقل قول:
اسنایپر هم خوبه با یه خفه کن اگر بزنی روش.
یه اسنایپر میذاره استفاده کنی موقع نجات دادن الیور که خیلی قوی هست و تکون میخوره، مشابهش تو 2 بود، ولی نمیدونم چرا اینجا نذاشتنش.
کمپ اگر کپچر کنی هم ماموریت های جدید ثانویه که رنگشون آبیه باز میشه که توشون شکار حیوانات کم نظیر (مثل پلنگ سیاه، کوسه سیاه و بوفالو تک شاخ و ...) هست که برای آپگرید تمام لوازمت نیاز میشن. همچنین گشت های دشمن تو منطقه ی تحت نظارتشون که با رنگ قرمز تو نقشه بصورت دایره ی شعاع دار معلومه، تموم میشه و بجاش نیروهای شما می چرخن تو منطقه، می تونید یکی از ماشین های دوست رو نگه دارید و E بزنید و بقولی Commandeer کنید، یعنی کنترل ماشین رو بدست می گیری و یارهات سوار ماشین میشن و بات همراه میشن. :n12:
سیو که میکنی فقط پیشرفت رو ذخیره میکنه یا مثلا اگر پوست حیوونی چیزی برداشته باشی وگرنه محل لود شدن بازی از نزدیک ترین سیف هاوس/آنتن/شهر هست.نقل قول:
سلام دوستان میگم چرا فقط ی اسلحه میتونیم داشته باشیم اون 3تا دیگه قفله؟چطوری قفلش باز میشه؟ی سوال دیگه با چی نارنجک میندازه؟
جواب تفنگ اینجا گفته شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نارنجک هم با Middle Mouse هست، یعنی دکمه ی Scroll
کوسه رو چه جوری میشه شکار کرد؟
سلام بازی رو نصب کردم
روی لودینگ اولیه میمونه (یعنی همینطوری هی لود میکنه و اتفاق خاصی نمیفته)
سیستم هم لپ تاپ
win 7 x64
core i7
GTS 250 M nvidia
4 gb ram
driver version 306.97
lممنون میشم کمک کنید
اقا یه سوال برای GTX 275 هم جواب میده ؟