اقایون من یه 16 گیگ بدون داک دارم کاملا تمیز از نظر نرم افزاری هم سالمه اگه خریدار هستید قیمتتون رو پ خ کنید
اقایون من یه 16 گیگ بدون داک دارم کاملا تمیز از نظر نرم افزاری هم سالمه اگه خریدار هستید قیمتتون رو پ خ کنید
سلام
من یه تبلت ایسوس دارم
متاسفانه قفل شده و نوشته به خاطر تکرار بیش ازحد رمز قفل باید وارد گوگل اکانت بری تا باز شه ولی مشکل اینه که وای فای خاموشه و اصلا نمیشه روشن کرد
از دوستانی که راه حلش و میدونن لطفا راهنمایی کنید. ممنون
داداش تا حالا این مشکل باسه من پیش نیومده ولی اگه تو تبلتت جی میلت رو وارد کرده باشی فک کنم بتونی از کامپیوترت یه کارایی کنی و وارد جی میلت بشی و احتمالا یه پیام از گوگل بهت زدننقل قول:
حالا اگه دوستان هم نظری دارن بگن
اگه وای فای روشن باشه که هیچ اگه نه راهی جز ریست نیست
باید خاموش کنی و بعد رکمه ولوم پایین رو نگه داری و دگمه پاور رو هم نگه داری همزمان حدود 10 ثانیه بعد یه 2 تا ایکون میاد یکی زده وایپ اونو انتخاب میکنی و تمام !!!
سلام
درباره ی رام و روت، کامل توضیح دهید. فکر کنید که از پشت کوه اومدم. کامل کامل توضیح دهید.
ممنون
از دوستان کسی این تبلتو با داک داره ؟
من میخواستم داک جداگانه بخرم میخواستم بدونم آیا سیستم عاملش هم فرقی میکنه یا نه ؟
منون
از دوستان تهرانی کسی هست که برای تبلتش تونسته باشه محافظ صفحه نمایش و کیف (تو تریپ کیف چرمی های یا سیلیکونی های آی پد ) گیر بیاره ؟؟؟
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه که از کجا بگیرم !!!
سلام
دوستان کسی میدونه داک این تبلت چند قیمته؟
و اینکه قلم هم میشه براش خرید و استفاده کرد؟
ممنون
سلام دوستان من یکی از این تبلت خریدم یکی دیگه هم واسه کسی می خوام بخرم اگر دوستان کسی واسه فروش داره به من پیغام بده تا صحبت کنیم
سلام من این تبلت رو تازه گرفتم و روش رام با بیلد نامبر
android revolution hd 3.6 by mike 1986
هستش می خوام اندروید اصلی خودش اخرین ورژن رو بریزم چطوری باید اینکارو بکنم لطفا منو راهنمایی کنید ایا رام اصلی از رامی که روشه بهتره