ایبد حتما باید سیم کارت خور باشه که بشه تو ماشین از نویگشین اش استفاده کرد؟نقل قول:
Printable View
ایبد حتما باید سیم کارت خور باشه که بشه تو ماشین از نویگشین اش استفاده کرد؟نقل قول:
بله.. آیپد های وای فای GPS ندارند.نقل قول:
سلام دوستان
دوستانی که تجربه دارن نه از روی ارقام و اعداد ، نظر خودشونو در رابطه با ایپد ایر و مقایسه اون با گلکسی نوت 10.1 بیان بگن
راستش من برای کتاب خوندن با فرمت epub , pdf می خواستم ایبوک بخرم ولی با این قیمت نجومی ایبوک ها و تفاوت قیمت کم با تبلتها ، ترجیح میدم برای بهتر خوندن pdf یک تبلت 9.7 اینچی بخرم.
ممنون از شما عزیزان
سلام اگر فقط برای مطالعه pdf میخواید لازم نیست اینقدر هزینه کنید ...nexus 7 برای شما کافیه ... ولی نظر من اینه که بین دو موردی که گفتید آیپد بهتره چون برای مطالعه pdf معمولا از حالت portrait استفاده میکنن که آیپد از لحاظ شکل ظاهری portrait هست ولی note 10.1 شکل ظاهریش Landscape هست ...نقل قول:
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیپد مینی خریدم. هیچ برنامه ای نخواستم موقع خرید نصب شه. میخواستم بدونم خریدن برنامه واجبه؟ (شنیدم برنامه های اپل پولی اند؟)
+ ضمنا یادم رفت ضد خش بگیرم . لازمه یا نه
سلام مبارك باشه ... خوب كاري كرديد كه اجازه نداديد برنامه بريزن .... خير درست نيست اكثرا فيري هستن ... شما با يك اپل آيدي ميتونيد از برنامه هاي فيري استفاده كنيد ، براي برنامه هاينقل قول:
پولي هم ميتونيد گيفت كارت تهيه كنيد .... كلا ساخت اپل آيدي اولين قدم بعد از خريده ؛)
اسكرين پروتكتور هم حتما بذاريد ...
Sent from my iPad using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلوتوث کار نمیکنه علت چیه ؟ (نه موبالم رو پیدا میکنه نه موبایل اونو پیدا میکنه)
+برای اپل آی دی اول باید وی. پی. ان بریزم؟
دستگاه هاي اپل فقط ميتونن يك سري محتوا مثل عكس يا كانتك ها و فيلم و... با air drop منتقل كنن ( فقط دستگاه هاي wifi dual band ) علت اش هم قوانين كپي رايت هست كه اپل كاملا اجرا ميكنه...نقل قول:
شما ميتونيد جيلبريك كنيد و از توييك air blue sharing كه در cydia هست براي ارسال هر فايلي به هر دستگاهي استفده كنيد ... ( توييك رو بايد بخريد )
بله بايد با تغيير آي پي ثبت نام كنيد ...
Sent from my iPad using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
در فکر خرید یک تبلت 10 اینچی برای کتاب خوندن، مرور اینترنت و گاهی فیلم دیدن هستم. حیلی دوست دارم ipad air بگیرم، چرا که محصولات اپل از لحاظ کیفیت، روانی سیستم عامل، فراوانی اپلیکیشن، صفحه نمایش عالی و .... حرف اول رو میزنند. ولی مثلا وقتی ipad air 16 wifi رو با asus memp pad 10 me102 مقایسه میکنم بیشتر از دو برابر قیمت داره. حالا با توجه به اولویتهای من خرید ipad air منطقی هست؟
سلام ... بستگي به خودتون داره كه چقدر ميخوايد هزينه كنيد ... اگر براي كتاب خوندن و اينترنت ميخوايد نكسوس 7 2013 براي شما كافيه ؛)نقل قول: